Widerøe-sjef Stein Nilsen går av

Stein Nilsen fratrer som administrerende direktør i Widerøe. Han fortsetter i stillingen fram til ny leder for selskapet er på plass.

Stein Nilsen (til venstre) sammen med konsernsjef i Norwegian Geir Karlsen. Nilsen fratrer som administrerende direktør i Widerøe, men fortsetter fram til en ny leder for Widerøe er på plass.
Stein Nilsen (til venstre) sammen med konsernsjef i Norwegian Geir Karlsen. Nilsen fratrer som administrerende direktør i Widerøe, men fortsetter fram til en ny leder for Widerøe er på plass. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Etter ni år som administrerende direktør og konsernsjef i Widerøe har Stein Nilsen bedt om avløsning, skriver Norwegian i en pressemelding.

Arbeidet med å finne en etterfølger har allerede startet.

Etter ni år med mange og krevende utfordringer, og i tillegg en pandemi, er nå Widerøe i en situasjon med stabil økonomi og drift og en avklart eiersituasjon. Det kjennes riktig ut for meg å gi stafettpinnen videre til en ny ansvarlig leder for virksomheten, sier Nilsen.

Geir Karlsen, som er konsernsjef i Norwegian, sier han svært gjerne skulle hatt Nilsen med videre, men at han respekterer avgjørelsen.

– Han har sammen med sine medarbeidere bygd opp et solid selskap som har fremtiden foran seg, sier Karlsen.