To Hydro-anlegg i Kina stengt på grunn av Wuhan-viruset

To av Norsk Hydros anlegg i Kina er stengt på grunn av det nye coronaviruset. Her konsernsjef Hilde Merete Aasheim, som fredag la fram resultatene for fjerde kvartal 2019. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
To av Norsk Hydros anlegg i Kina er stengt på grunn av det nye coronaviruset. Her konsernsjef Hilde Merete Aasheim, som fredag la fram resultatene for fjerde kvartal 2019. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

To av Norsk Hydros anlegg i Kina er stengt midlertidig som følge av det nye coronaviruset, skriver E24.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hydro la fram resultater fra fjerde kvartal i 2019 fredag. Selskapet leverte svakere tall enn ventet, og aksjen falt over 12 prosent i etterkant.

Ifølge Aasheim er det uvisst hvordan spredningen av viruset vil påvirke den globale veksten og etterspørselen etter aluminium.

– Det er for tidlig å si hvordan dette vil slå ut. Vi har to ekstruderingsanlegg i Kina som er stengt ned av myndighetene, ett som ligger i Suzhou og ett som ligger i Shanghai, som vil være stengt til 10. februar, så får vi se da, sier Norsk Hydros konsernsjef Hilde Merete Aasheim til nettavisen.