To Hydro-anlegg i Kina stengt på grunn av Wuhan-viruset

<p>To av Norsk Hydros anlegg i Kina er stengt på grunn av det nye coronaviruset. Her konsernsjef Hilde Merete Aasheim, som fredag la fram resultatene for fjerde kvartal 2019. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix</p><p></p>
To av Norsk Hydros anlegg i Kina er stengt på grunn av det nye coronaviruset. Her konsernsjef Hilde Merete Aasheim, som fredag la fram resultatene for fjerde kvartal 2019. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

To av Norsk Hydros anlegg i Kina er stengt midlertidig som følge av det nye coronaviruset, skriver E24.

Hydro la fram resultater fra fjerde kvartal i 2019 fredag. Selskapet leverte svakere tall enn ventet, og aksjen falt over 12 prosent i etterkant.

Ifølge Aasheim er det uvisst hvordan spredningen av viruset vil påvirke den globale veksten og etterspørselen etter aluminium.

– Det er for tidlig å si hvordan dette vil slå ut. Vi har to ekstruderingsanlegg i Kina som er stengt ned av myndighetene, ett som ligger i Suzhou og ett som ligger i Shanghai, som vil være stengt til 10. februar, så får vi se da, sier Norsk Hydros konsernsjef Hilde Merete Aasheim til nettavisen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært