Gresvig-bostyrer sier mange vil drive virksomheten videre

Gresvig AS, eieren av sportskjedene G-sport og Intersport, begjærte seg konkurs mandag denne uken
Gresvig AS, eieren av sportskjedene G-sport og Intersport, begjærte seg konkurs mandag denne uken Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bostyreren for Gresvigs konkursbo har brukt mye tid på å betrygge de ansatte. Nå opplyser han at det er flere aktører som ønsker å fortsette driften.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er mange som har henvendt seg, alt fra dem som ønsker å kjøpe litt av eller hele varelageret, til dem som ønsker å drive virksomheten videre, sier bostyrer og advokat Håvard Wiker til E24.

Wiker ble utnevnt som bostyrer etter at Gresvig AS, eieren av sportskjedene G-sport og Intersport, begjærte seg konkurs mandag denne uken.

På spørsmål om hvilke aktører som er interessert i å drifte selskapet, har ikke Wiker et konkret svar, men sier at det er flere som har signalisert det.

Om lag 2.200 ansatte kan bli berørt av konkursen. Skulle bedriften bli lagt ned og ikke få ny eier, vil lønnen til de ansatte bli dekket av konkursboet eller av den norske lønnsgarantiordningen.

Bostyreren opplyser at det ikke har kommet noen oppsigelser ennå, noe de ansatte forhåpentligvis ser som et godt tegn. Han er usikker på hvor lang tid prosessen vil ta.