Oljeselskapet Total kutter 20–30 årsverk i Norge

– Vi vil gjennomføre dette relativt raskt. Vi ønsker ikke at det drar ut og skaper langvarig usikkerhet, sier pressekontakt Leif Harald Halvorsen i Total Norge.
– Vi vil gjennomføre dette relativt raskt. Vi ønsker ikke at det drar ut og skaper langvarig usikkerhet, sier pressekontakt Leif Harald Halvorsen i Total Norge. Foto: Martin Bureau / AFP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den franske oljegiganten Total skal nedbemanne i Norge. Blant 108 ansatte skal det reduseres mellom 20 og 30 årsverk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge Stavanger Aftenblad har de ansatte blitt bedt om å vise interesse for stillingene som inngår i det nye organisasjonskartet innen tirsdag denne uka. Arbeidet med å fylle stillingene skal være ferdig i mars.

– Vi vil gjennomføre dette relativt raskt. Vi ønsker ikke at det drar ut og skaper langvarig usikkerhet. Samtidig skal det gjøres på en skikkelig måte, sier pressekontakt Leif Harald Halvorsen i Total Norge.

Det er ennå ikke klart hva som skjer med dem som ikke får plass i den nye organisasjonen.

– De vil få tilbud om sluttvederlag eller andre løsninger, for eksempel ledige stillinger internasjonalt. Eventuelle sluttavtaler vil blant annet avhenge av den enkeltes alder. Som tidligere håper vi å komme i mål ved frivillige løsninger, sier Halvorsen.