Aasbø håver inn på eldrereiser

Dag Henning Aasbø har tatt familieselskapet til nye høyder de seneste årene.
Dag Henning Aasbø har tatt familieselskapet til nye høyder de seneste årene. Foto: Erlend Kjernli

I oppveksten handlet det meste om foreldrenes turbuss. Nå frakter Dag Henning Aasbø 15.000 pensjonister­ på tur, og har på tre år sikret 17 ­millioner kroner i utbytte.

(Finansavisen) Han ble aldri bussjåfør som sin far og bestefar. De to tidligere generasjonene kjørte turistene selv, likte å prate med dem. Var sosiale vesener. Dag Henning Aasbø liker seg best der han sitter nå, på kontoret. Der han kan planlegge nye reiser, finne nye turmål som blir populære blant gjestene og løse eventuelle problemer som oppstår underveis.

– Jeg er ikke en person som passer til å være med som reiseleder. Det har aldri vært noen greie for meg.

Han har lykkes på kontoret. Dag Aasbø Travel har fra 2016 til 2018 økt omsetningen fra 65 til 105 millioner kroner. Resultatet før skatt har nesten doblet seg fra 6,4 til 11,3 millioner.

– Jeg er litt kjip, sier Aasbø, før han endrer valget av ord.

– Jeg er kostnadsbevisst hele veien, både her på kontoret, på hoteller og restauranter. Det er fort gjort å la seg rive med og tape penger på noen turer.

Les også: Jomfruturen til verdens største hybridskip utsatt

– Vi er ikke noe high-end reisebyrå

For suksessen er ikke gitt. Med internettets fremmarsj kan nordmenn være sitt eget reisebyrå. Etter noen få klikk er både fly, hotell og transport i mellom bestilt. Exclusive Travel gikk konkurs i fjor, et selskap som holdt til i Tønsberg, midt i Dag Aasbø Travels nedslagsområde. Egersund reisebyrå takket for seg for noen år siden og forklarte det med at kampen mot nettsalget ble for tøff. Samme år ble fem Via Tours-kontorer slått konkurs. Kundene til Aasbø er derimot ikke de mest erfarne på nett. De er hovedsakelig pensjonister, fra 50 år og oppover. Markedsføringen ut mot kundene foregår fortsatt på papir og andre trykte medier. Noen betalinger kommer fortsatt via brevgiro. Betalinger for reisepakker som inkluderer fly, opphold og noen måltider.

– Vi er ikke noe high-end reisebyrå, men tilbyr hoteller og restauranter som er godt nok for de aller fleste. Mange synes det er stas med fire-femstjerners restauranter, men få tar seg råd til det. Vi velger heller en restaurant med en god treretters til 400 kroner, enn et sted der du kun får en hovedrett for samme prisen.

– Hvorfor pensjonister?

– Dette har «alltid» har vært kundegruppen vår, og det var naturlig å utvide med nye destinasjoner og produkter i dette segmentet i stedet for å satse på en helt ny kundegruppe. Jeg ser også store muligheter for å utvide videre her i tiden som kommer. Hvis vi kommer til et metningspunkt for reisene vi tilbyr, får vi heller gå inn i andre nisjer da.

Les også: Reise alene? Syv gode tips

Dag Henning Aasbø flyttet til Sandefjord i 2004. Her står han ved det velkjente Hvalfangstmonumentet i byen.
Dag Henning Aasbø flyttet til Sandefjord i 2004. Her står han ved det velkjente Hvalfangstmonumentet i byen.

Turistbuss i familien

Det startet i 1934. Dags bestefar, Haakon Aasbø, begynte å kjøre rutebuss fra Gjerstad til Kragerø. Familien bodde i Gjerstad, den lille kommunen i Aust-Agder med sine nå 2.500 innbyggere. Kjøringen foregikk stort sett i helgene. På vei inn til Kragerø hadde han med seg passasjerer og plukket opp handlelister som ble med til dagligvarebutikken. Tilbake hadde han med seg folk og matvarer på kjøreturen som tok omtrent én time. Da Dags far med samme navn overtok på 70-tallet, ble det ansatt en person til å kjøre rutebussen. Dag Aasbø og kona kjøpte en egen turbuss med reiser til Østerrike, Sveits, Italia og Tyskland.

– Pappa var mye borte. Da han kom hjem måtte bussen vaskes både utvendig og innvendig. Gulvet poleres.

I sommerferiene fikk han selv være med på turer. Han husker de gamle kartbøkene der det sto skrevet hvor mange kilometer det var mellom hvert kryss.

– Jeg satt med kalkulator og regnet ut hvor lang tid det tok mellom hvert stopp.

Vel hjemme igjen var det en ny runde med bussvask, ta telefoner med påmeldinger, ordne hoteller, fakse bestillinger og skrive inn navnelister på skrivemaskinen. Det meste i familien Aasbø handlet om turbussen.

– På det mest hektiske om sommeren kom pappa hjem den ene dagen og dro igjen den neste. Forhåpentligvis med full buss. Det var viktig å fylle bussen maksimalt.

Les også: Norwegian prioriterer laks framfor passasjerenes bagasje

– Men vi leverer et godt produkt

Fullbookede turer er et viktig mantra også for sønnen. Det er i de siste setene at fortjenesten ligger. Bussen, guiden og reiselederen koster det samme uansett. Aasbø sørger for at en tur blir full, før han legger ut en ny til den samme destinasjonen.

– Vi legger ikke ut 20 avganger for så å ende opp med at bare to-tre av dem blir fulle, noen halvfulle og resten kansellert. I og med at våre kunder stort sett er pensjonister er de ikke så nøye på hvilken uke de reiser.

En fullbooket tur betyr et reisefølge på 50 personer.

– Vi leverer et mainstream-produkt med lettsolgte reiser. Vi har ingen eksotiske destinasjoner. Det gjør at vi kan ta med litt flere personer pr. reise, og vi har færre ansatte i administrasjonen enn mange andre reisebyråer med like mange kunder.

– Får dere tilbakemeldinger fra reisende som synes gruppa er for stor?

– Ja, det gjør vi noen ganger. Enkelte vil gjerne at det skal være maks 20 personer, men da kan du ikke reise med oss. Når du kan få en ukes tur med fly, opphold og reiseleder inkludert for 8.000 kroner, må du ha realistiske forventninger, sier Aasbø.

– Men vi leverer et godt produkt, med gode restauranter og gode hoteller. Hvis vi ikke får det hotellet vi ønsker, velger vi heller å droppe hele turen.

– Pensjonistene er ikke de som flyr mest

Reiser med utgangspunkt i fly er de mest populære, med destinasjoner som Portugal og Italia. Deretter følger cruisereiser og til slutt rene bussreiser. Prosentvis er fordelingen 60, 30, 10.

– Til høsten har vi plutselig dobbelt så mange rene bussreiser. Jeg vet ikke om det er på grunn av oppmerksomheten rundt fly eller om vi har vært flinke med pris og produkt. Det kan være helt tilfeldig også.

– Et innslag av flyskam?

– Jeg tror ikke det. Pensjonistene er ikke de som flyr mest, og jeg tror ikke det er gruppen som føler mest på det. Noen ganger er det bare vanskelig å vite hva slags turer som slår an.

For eksempel meldte 200 personer seg på et cruise til Island, Orknøyene og Shetland i fjor. I år ble det kun 40.

– Cruiset, tidspunktet og prisen er den samme. Det er ikke godt å si hvorfor det blir sånne utslag.

– Har du merket noen nye trender?

– Vi er avhengige av de flyrutene som er, og prøver å bruke dem kreativt. Fra Torp har du lenge kunne flydd direkte til Makedonia, men det ble aldri noe populært hos oss. Da vi tok med Albania på samme turen begynte det plutselig å selge bra.

Aasbø hadde ingen klare planer om å ta familieselskapet videre, men interessen for tur og reiser kom tidlig. Han tok en bachelor i reiseliv samtidig som han jobbet halv stilling på Color Line. Torsdag til søndag annenhver uke kunne du finne han i taxfree-butikken eller i resepsjonen på båten.

– Jeg var også på intervju da Lidl skulle etablere seg i Norge. Jeg låste meg ikke til reiseliv.

Ambisjon om lønnsomhet

Men da han forsiktig begynte å utforske nye turmuligheter og fikk lov av foreldrene til å prøvde det ut, var veien til familieselskapet kort.

– Jeg jobbet med egne produkter med fly, mens mamma og pappa jobbet med bussen.

Dag Henning Schaufel Aasbø

Stortingets talerstol blir din. Hva tar du opp?

Når det gjelder klimautslipp bør avgifter i større grad gå over på den som forurenser. Hvis vi tar bil som eksempel, bør alle avgiftene legges på drivstoffet mot at bommer og andre bilavgifter fjernes. Du bør ikke straffes for å kjøpe en bil som potensielt kan forurense. Det er ikke den potensielle forurensingen som er farlig, men den faktiske forurensingen.

Hva bør Norge bruke mindre penger på?

Jeg ville brukt mer penger på Nav, men gjort det mindre lønnsomt å stå utenfor arbeidsmarkedet. Ansette gjerne flere som kan hjelpe og motivere folk til å jobbe. Gi konstant oppfølging. Sett utenfra er det mange som ikke jobber, men som gjør så mye annet at de burde være i stand til å jobbe litt. Færre Nav-brukere over tid gjør at Nav-kostnadene går ned totalt sett.

Hva er din dårligste investering?

Privat har jeg hatt nok gjeld å ta meg av. For firmaet er den dårligste investering at vi ikke har investert. Vi har hatt penger på bok med 0,1 prosent rente.

Hvilken bok vil du lese om igjen?

Der er jeg litt kjedelig, for det jeg leser er stort sett fagbøker. Jeg må nevne «Nuts!: Southwest Airlines’ Crazy Recipe for Business and Personal Success». Boken handler om hvordan flyselskapet startet, og hvordan det drives nå. Den forteller om hvordan selskapet er kostnadsbevisste, men samtidig har fokus på kundeopplevelse.

Hvor går drømmereisen?

Til India. Det er et fascinerende land. Jeg har lenge hatt lyst til å dra dit, men får ikke med meg noen. Jeg jobber jo med dette hele tiden, så det er mange andre steder jeg også kan tenke meg å reise.

Foreldrene bodde fortsatt på Gjerstad. Dag Henning hadde kjøpt seg hus i Sandefjord, der han sa opp kontrakten med leieboerne i kjellerleiligheten og etablerte kontor med en ansatt markedsfører. Så ble de tre og fire nede i kjelleren. Da den femte ble ansatt flyttet de til nåværende lokaler i sentrum av Sandefjord. Administrasjonen teller i dag 10 ansatte. Omsetningen for 2019 ligger an til å ende et sted mellom 120 og 125 millioner kroner.

– Jeg har en ambisjon om en lønnsomhet på 10 prosent. Det skal vi klare, og det klarer vi stort sett hvert år.

Det har igjen ført til pene utbytter for familien. 7,5 millioner kroner i fjor og 17 millioner totalt siste tre årene. Dag Henning eier drøye 54 prosent av aksjene, mens foreldrene har drøye 30 til sammen. De siste 15 prosentene eier Dag Henning sammen med mannen sin, Per Kristian Kokvold, gjennom selskapet Kokvold Consulting. Sistnevnte har 60 prosent av aksjene i det selskapet.

Ute på reise kan ting gå galt. Uforutsette hendelser kan legge en demper på hele ferieopplevelsen. Det har også Aasbøs kunder fått oppleve. En gruppe skulle reise med KLM til Nice, via i Amsterdam, men det var så dårlig vær i Nice at gruppen ble stående på flyplassen i Nederland.

– Vi klarte ikke få dem frem samme dagen, og valgte å fly dem hjem igjen den neste. De hadde mistet nesten halve turen. Det var et kjipt døgn.

Men Aasbø må gå videre. Ny turer skal planlegges. Han er ikke en person som irriterer seg over noe i lang tid.

– Jeg har is i magen. Det meste løser seg. Jeg er en person som sjelden bekymrer seg.

Hovedvekten av Dag Aasbø Travels kunder kommer fra et geografisk spenn mellom Kristiansand og Oslo, men en avtale med pensjonistforbundet har gjort at det nå er kunder fra hele landet. Avtalen har bidratt til at selskapet ligger rett over midten når det kommer til størrelser på norske reiseselskaper.

– Vi har kun hatt organisk vekst. De store rundt oss har stort sett blitt store på grunn av oppkjøp. Da teller det ikke.

Aasbøs latter fyller kontoret.

– Det teller jo på tallene, men vi ønsker å få til veksten selv. Utad skal vi oppfattes som et lite familieselskap som har et personlig forhold til kundene. På mail bruker vi alltid fornavn.

– Hva er ambisjonene videre?

– Vi skal vokse så mye som vi har tid og krefter til. Nå får vi inn en ny person som skal ta over mine praktiske, daglige oppgaver, sånn at jeg kan bruke ennå mer tid til å utvikle nye produkter, finne nye spennende samarbeidspartnere og vokse videre. Jeg ser et stort potensiale.

Da Aasbø satt i kjelleren hjemme hadde selskapet rundt 2.000 årlige reisende. For tre år siden var tallet 10.000. Nå er Dag Aasbø Travel oppe i 15.000 kunder.

– Føler du stolthet?

– Ja, det gjør jeg. Når jeg først bestemte meg for å engasjere meg i familieselskapet er det gøy å lykkes. Jeg ser jo at foreldrene mine synes det er stas at vi gjør det så bra. De kan bare slappa av uten å bekymre seg.

Foreldrene er fortsatt med på turer som reiseledere. Mor gjør det praktiske mens far tar seg av pratingen.

– De drar alltid begge to. De har grodd sammen, smiler Aasbø.

Glad i smalltalk

Han har en eldre bror som eier en bilforretning i Risør. Da Dag Henning viste interesse for reiser og planlegging var storebroren Christian heller med når bussen skulle få nye dekk. Som bilselger har han i likhet med sin far og bestefar blitt god i smalltalk.

– Jeg er ikke tålmodig nok til det, sier Dag Henning.

På turene selskapet arrangerer er ofte de rene bussturene som er de mest sosiale.

– Vi har mange enslige med på reise. Noen reiser for første gang etter å ha mistet en ektefelle, og er litt bekymret for hvordan det skal gå. Da foreslår jeg at de melder seg på en busstur.

På bussen bytter de plasser underveis, prater og er mye mer sammen. På cruise er det felles måltider, men så kan du forsvinne i mengden og være ganske anonym resten av turen.

– Hva hadde du valgt?

– Jeg er glad i cruise.

Saken er først publisert i Finansavisen lørdag 2. august

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
04:04 Babcock-sjef sier han forstår kritikken03:57 Ocean Viking har plukket opp 407 migranter siden fredag03:31 Minst 44 døde etter uvær i Brasil03:20 Salvinis parti ser ut til å tape nøkkelvalg i Italia03:17 «Kielland»-rapport kommer tidligere enn forventet03:11 80 døde av coronavirus i Kina02:48 Færre fødsler i Stavanger etter Solbergs oppfordring02:41 NYT: Trump fortalte John Bolton om tilbakeholding av militærhjelp02:03 Verdensledere og idrettsstjerner minnes Kobe Bryant01:58 Skotske fiskere med vindkraftadvarsel til norske kollegaer01:19 Grammy-pris til norsk lydtekniker00:17 Ropstad åpner døra for Senterpartiet00:05 USAs ambassade i Bagdad truffet av tre raketter23:57 Basketball-legenden Kobe Bryant døde i helikopterstyrt23:02 Forsvarsprofil headet Real til topps på tabellen22:55 Neymar dediserte PSG-mål til avdøde Bryant21:58 Nytt lovforslag kan kutte gebyrer med to milliarder21:51 Salvini håper på gjennombrudd for høyresiden i nøkkelvalg i Italia21:48 Go-Ahead like punktlig som Vy21:16 – Jeg føler meg velsignet. Hver femte barnesoldat som har opplevd det jeg har, har ikke greid seg21:15 Fastkjørt godstog frigjort på Saltfjellet20:47 Basketlegende Kobe Bryant (41) døde i helikopterstyrt20:43 Rekordmange har kjøpt sin første bolig20:24 Etterlengtet seier for Ødegaard og Sociedad20:01 Shrewsbury sjokkerte Liverpool, sikret seg omkamp på Anfield19:56 USAs ambassade i Bagdad truffet av tre raketter19:55 Håpet svinner for å finne flere overlevende etter jordskjelv i Tyrkia19:05 Spansk EM-jubel etter 22-20 over Kroatia18:43 Forsker vil at politikerne skal gjøre oss bedre på miljø18:20 Folkehelseinstituttet: Coronaviruset kan komme til Norge når som helst17:58 Solskjær etter cupopptur: – Alle ville at vi skulle mislykkes17:48 SAS tilbyr gratis ombooking av reiser til Kina17:38 Palestinere truer med å droppe Oslo II-avtalen17:02 Lindvik hoppet seg opp – Stoch vant på hjemmebane17:02 Mellom 15 og 20 personer isolert etter jordras i Trøndelag16:48 – Jeg tror alle her har vært gjennom en sorgprosess16:24 Auschwitz-fange: – Vi kan ikke la verden glemme15:57 Olsbu Røiseland og Tandrevold skjøt seg bort til slutt – Öberg vant15:54 Virusutbruddet øker i omfang15:47 Mot snøfri rekord i Oslo14:48 Suverene Riiber har VM-planen klar14:47 Lundby vant i Rasnov og tok tilbake verdenscupledelsen14:36 200 år siden oppdagelsen – forventer store konsekvenser for unikt kontinent14:05 Høyre-politikere i nord slår tilbake mot Oslo-vedtak13:44 Vinter-brennmaneter forundrer forskerne13:28 Klæbo i kjempeform stakk fra og vant på sprinten – Trippel norsk i Oberstdorf13:20 Appelkvist Stenseth på sisteplass som eneste norske i sprintfinalen13:11 Thingnes Bø nummer tre da Maillet vant12:35 Snøtrøbbel i nord – veier og togstrekninger stengt12:21 Høie avgjør sykehusstriden på Helgeland12:16 UD fraråder reiser til Hubei-provinsen i Kina11:58 Listhaug: – Føler at vi har sluppet ut av fengsel11:55 Lucas Braathen med sensasjonell fjerdeplass i Kitzbühel11:45 Dødstallet fortsetter å stige etter jordskjelv i Tyrkia11:30 Tore Bjørseth Berdal vant Marcialonga11:03 – Pappa, vet du hvem som amputerte deg?10:53 Sovende mann berget ut av brennende bil09:53 Kim Jong-uns tante viste seg fram offentlig for første gang på flere år09:29 Rødt har klart størst økning av nye medlemmer siden den borgerlige regjeringen tok over09:24 Stor spenning rundt mulig Giske-comeback09:05 At samene i «Frost» ikke hadde mørk hud ble for mye for amerikanerne08:42 Fjelloverganger stengt i nord på grunn av uvær08:08 Kun 12 prosent tror Trump ryker: – Han var egentlig aldri truet08:05 Politiet kritiserer nettgiganter for treg respons i nettovergrep-saker07:30 Sundby-maskineriet er friskmeldt: – Det er noe dritt å se ski på TV07:02 Dødstallet stiger etter virusutbruddet i Kina06:54 Mann pågrepet etter å ha skutt med hagle i Steinkjer06:13 Mons Røisland tok sølv i X Games: – Jeg har ikke ord06:02 Operaen i Paris åpnet etter uker med streik06:00 Dette skjer i dag05:39 Dette skjedde i natt05:34 Godstog har kjørt seg fast – Nordlandsbanen stengt05:05 Bilbao-spiss hetset i kampen mot Espanyol04:35 Treåring til sykehus etter brann i bolig i Moss04:35 Iran avviser ikke videre forhandlinger med USA04:04 Morales ber om et fritt og rettferdig valg03:30 Hareide åpner for å bli statsråd også etter neste års valg02:39 Mann skadd i snøscooterulykke i Fyresdal02:16 FN: Flere land har brutt Libyas våpenembargo01:50 Brexit-minnemynt lanseres – denne gang med rett dato01:13 Vellykket jomfrutur for Boeings nye langdistansefly01:12 Rekordmange statsråder har vært innom Solberg-regjeringen23:55 Minst 30 døde i uvær i Brasil22:22 15 år gammel gutt kjørte av veien - fare for at den havner i vannet22:06 Ocean Viking har plukket opp over 220 migranter fra Middelhavet21:51 Uroen i Hongkong kan gå hardt ut over den psykiske helsa til innbyggerne20:56 Sierra Leones krigsofre: – Sviktet av alle20:33 Astronauter bakte småkaker på romstasjonen20:07 Norge sikret historisk EM-medalje med knusende seier20:01 Politiet leter etter person etter slagsmål i Oslo sentrum19:44 Tallet på jordskjelvofre stiger i Tyrkia - minst 29 døde19:09 Carlsen: – Jeg trenger en pause nå18:52 Journalist utskjelt av USAs utenriksminister18:19 Reineiere tror genetisk viktig ulv har tatt rein17:33 Trumps forsvarere til motangrep mot Demokratene16:33 Kina hastebygger virussykehus i kampen mot coronaviruset16:25 Tandrevold sikret norsk 2.-plass på mixedstafetten i Pokljuka16:16 Hareide vil ikke være noen rød klut16:09 Mente Raja var for fersk for tyngre oppgaver16:06 Erna Solberg: Kallmyr visste om dilemmaene rundt antatt syk Syria-gutt
Siste nytt
04:04NorgeBabcock-sjef sier han forstår kritikken03:57VerdenOcean Viking har plukket opp 407 migranter siden fredag03:31VerdenMinst 44 døde etter uvær i Brasil03:20VerdenSalvinis parti ser ut til å tape nøkkelvalg i Italia03:17Norge«Kielland»-rapport kommer tidligere enn forventet03:11Verden80 døde av coronavirus i Kina02:48NorgeFærre fødsler i Stavanger etter Solbergs oppfordring02:41VerdenNYT: Trump fortalte John Bolton om tilbakeholding av militærhjelp02:03SportVerdensledere og idrettsstjerner minnes Kobe Bryant01:58NorgeSkotske fiskere med vindkraftadvarsel til norske kollegaer01:19VerdenGrammy-pris til norsk lydtekniker00:17NorgeRopstad åpner døra for Senterpartiet00:05VerdenUSAs ambassade i Bagdad truffet av tre raketter23:57SportBasketball-legenden Kobe Bryant døde i helikopterstyrt23:02SportForsvarsprofil headet Real til topps på tabellen22:55SportNeymar dediserte PSG-mål til avdøde Bryant21:58PengerNytt lovforslag kan kutte gebyrer med to milliarder21:51VerdenSalvini håper på gjennombrudd for høyresiden i nøkkelvalg i Italia21:48NorgeGo-Ahead like punktlig som Vy21:16Helse og livsstil– Jeg føler meg velsignet. Hver femte barnesoldat som har opplevd det jeg har, har ikke greid seg21:15NorgeFastkjørt godstog frigjort på Saltfjellet20:47VerdenBasketlegende Kobe Bryant (41) døde i helikopterstyrt20:43PengerRekordmange har kjøpt sin første bolig20:24SportEtterlengtet seier for Ødegaard og Sociedad20:01SportShrewsbury sjokkerte Liverpool, sikret seg omkamp på Anfield19:56VerdenUSAs ambassade i Bagdad truffet av tre raketter19:55VerdenHåpet svinner for å finne flere overlevende etter jordskjelv i Tyrkia19:05SportSpansk EM-jubel etter 22-20 over Kroatia18:43Helse og livsstilForsker vil at politikerne skal gjøre oss bedre på miljø18:20NorgeFolkehelseinstituttet: Coronaviruset kan komme til Norge når som helst17:58SportSolskjær etter cupopptur: – Alle ville at vi skulle mislykkes17:48ReiseSAS tilbyr gratis ombooking av reiser til Kina17:38VerdenPalestinere truer med å droppe Oslo II-avtalen17:02SportLindvik hoppet seg opp – Stoch vant på hjemmebane17:02NorgeMellom 15 og 20 personer isolert etter jordras i Trøndelag16:48Norge– Jeg tror alle her har vært gjennom en sorgprosess16:24VerdenAuschwitz-fange: – Vi kan ikke la verden glemme15:57SportOlsbu Røiseland og Tandrevold skjøt seg bort til slutt – Öberg vant15:54VerdenVirusutbruddet øker i omfang15:47NorgeMot snøfri rekord i Oslo14:48SportSuverene Riiber har VM-planen klar14:47SportLundby vant i Rasnov og tok tilbake verdenscupledelsen14:36Helse og livsstil200 år siden oppdagelsen – forventer store konsekvenser for unikt kontinent14:05PolitikkHøyre-politikere i nord slår tilbake mot Oslo-vedtak13:44NorgeVinter-brennmaneter forundrer forskerne13:28SportKlæbo i kjempeform stakk fra og vant på sprinten – Trippel norsk i Oberstdorf13:20SportAppelkvist Stenseth på sisteplass som eneste norske i sprintfinalen13:11SportThingnes Bø nummer tre da Maillet vant12:35NorgeSnøtrøbbel i nord – veier og togstrekninger stengt12:21NorgeHøie avgjør sykehusstriden på Helgeland12:16ReiseUD fraråder reiser til Hubei-provinsen i Kina11:58PolitikkListhaug: – Føler at vi har sluppet ut av fengsel11:55SportLucas Braathen med sensasjonell fjerdeplass i Kitzbühel11:45VerdenDødstallet fortsetter å stige etter jordskjelv i Tyrkia11:30SportTore Bjørseth Berdal vant Marcialonga11:03Verden– Pappa, vet du hvem som amputerte deg?10:53NorgeSovende mann berget ut av brennende bil09:53VerdenKim Jong-uns tante viste seg fram offentlig for første gang på flere år09:29PolitikkRødt har klart størst økning av nye medlemmer siden den borgerlige regjeringen tok over09:24NorgeStor spenning rundt mulig Giske-comeback09:05KulturAt samene i «Frost» ikke hadde mørk hud ble for mye for amerikanerne08:42NorgeFjelloverganger stengt i nord på grunn av uvær08:08VerdenKun 12 prosent tror Trump ryker: – Han var egentlig aldri truet08:05NorgePolitiet kritiserer nettgiganter for treg respons i nettovergrep-saker07:30SportSundby-maskineriet er friskmeldt: – Det er noe dritt å se ski på TV07:02VerdenDødstallet stiger etter virusutbruddet i Kina06:54NorgeMann pågrepet etter å ha skutt med hagle i Steinkjer06:13SportMons Røisland tok sølv i X Games: – Jeg har ikke ord06:02VerdenOperaen i Paris åpnet etter uker med streik06:00NorgeDette skjer i dag05:39NorgeDette skjedde i natt05:34NorgeGodstog har kjørt seg fast – Nordlandsbanen stengt05:05SportBilbao-spiss hetset i kampen mot Espanyol04:35NorgeTreåring til sykehus etter brann i bolig i Moss04:35VerdenIran avviser ikke videre forhandlinger med USA04:04VerdenMorales ber om et fritt og rettferdig valg03:30NorgeHareide åpner for å bli statsråd også etter neste års valg02:39NorgeMann skadd i snøscooterulykke i Fyresdal02:16VerdenFN: Flere land har brutt Libyas våpenembargo01:50VerdenBrexit-minnemynt lanseres – denne gang med rett dato01:13ReiseVellykket jomfrutur for Boeings nye langdistansefly01:12NorgeRekordmange statsråder har vært innom Solberg-regjeringen23:55VerdenMinst 30 døde i uvær i Brasil22:22Norge15 år gammel gutt kjørte av veien - fare for at den havner i vannet22:06VerdenOcean Viking har plukket opp over 220 migranter fra Middelhavet21:51Helse og livsstilUroen i Hongkong kan gå hardt ut over den psykiske helsa til innbyggerne20:56VerdenSierra Leones krigsofre: – Sviktet av alle20:33VerdenAstronauter bakte småkaker på romstasjonen20:07SportNorge sikret historisk EM-medalje med knusende seier20:01NorgePolitiet leter etter person etter slagsmål i Oslo sentrum19:44VerdenTallet på jordskjelvofre stiger i Tyrkia - minst 29 døde19:09SportCarlsen: – Jeg trenger en pause nå18:52VerdenJournalist utskjelt av USAs utenriksminister18:19NorgeReineiere tror genetisk viktig ulv har tatt rein17:33VerdenTrumps forsvarere til motangrep mot Demokratene16:33VerdenKina hastebygger virussykehus i kampen mot coronaviruset16:25SportTandrevold sikret norsk 2.-plass på mixedstafetten i Pokljuka16:16PolitikkHareide vil ikke være noen rød klut16:09PolitikkMente Raja var for fersk for tyngre oppgaver16:06PolitikkErna Solberg: Kallmyr visste om dilemmaene rundt antatt syk Syria-gutt
Populært