Meny

Timothy Warrington - klok av brigade

SLÅR SEG TIL RO: Han har reist verden rundt. Når Timothy Warrington nå forlater Stavanger for ferie setter han kursen mot Sørlandet.
SLÅR SEG TIL RO: Han har reist verden rundt. Når Timothy Warrington nå forlater Stavanger for ferie setter han kursen mot Sørlandet.

Han var oberst i Gurkhabrigaden og kjempet verden rundt, av og til i blodige konflikter. Nå er det andelseierne han sloss for.

(Finansavisen): – Hyttelife, sier briten Timothy Warrington og smiler.

– Først forsto jeg ingenting av det. Men min kone overbeviste meg. Så vi lånte penger og kjøpte hytte på Sørlandet.

Sjefen for fondsforvalteren Skagen prøver så godt han kan å bli norsk. Men samtidig er han veldig unorsk. En arbeidsinnvandrer utenom det vanlige. Belest, verdensvant og pratsom. Antrukket i dress og slips, selv om sommeren er på vei. Hele livet har han flyttet verden rundt. Barndommen i Afrika, ungdommen i Storbritannia og en militær karriere som tok ham til alle verdenshjørner.

Ett sted bodde han to ganger: På 1970-tallet var Sierra Leone et relativt fredelig land. Statsminister Siaka Stevens, som senere gjorde seg selv til president, holdt opprørerne i sjakk. Studentdemonstrasjoner og politisk motstand ble raskt tatt hånd om av Stevens egen spesialstyrke. Uvitende ruslet den britiske gutten Timothy til skolen i Freetown. Han levde et barns ubekymrede liv, sammen med faren som var i Afrika for å gjøre business.

Timothy Warrington gikk fra å lede viktige internasjonale operasjoner som oberst i Gurkhabrigaden til å begynne å jobbe med kunder i Skagen. Foto: Andreas Klemsdal
Timothy Warrington gikk fra å lede viktige internasjonale operasjoner som oberst i Gurkhabrigaden til å begynne å jobbe med kunder i Skagen. Foto: Andreas Klemsdal

– Sierra Leone ble veldig personlig

30 år senere vendte Timothy tilbake, da som øverste sjef for Gurkha-styrkenes operasjon i landet, på oppdrag fra FN.

– Sierra Leone ble veldig personlig, sammenlignet med andre steder jeg reiste til med regimentet. Jeg hadde vokst opp der, jeg hadde gode minner derfra.

Det var borgerkrig i landet da han kom tilbake i voksen alder.

– Det var en voldelig konflikt. Det var brutalt, det skjedde fryktelige ting. Men det er også da du ser hvor motstandsdyktig et menneske kan være. Hvor sterke vi er.

Selv etter to tiår med væpnede konflikter, har Warrington en enorm tro på at mennesket kan gjøre verden bedre. Han ble venn med nå avdøde Hans Rosling, den svenske legen og professoren som gjorde det til sin livs oppgave å fortelle verden at verden gradvis blir et bedre sted. Rosling ble invitert til Skagenkonferansen og de fant ut at de hadde felles kjente i Afrika.

– Jeg har tro på at vi sakte men sikkert greier å gjøre kloden til et bedre sted.

Kanskje vi er sterke og rasjonelle helt til vi begynner å investere i aksjer? Som investorer er det mange som forvandles til usikre individer. Nevrotiske og paranoide. Fulle av frykt. Redd for å tape, redd for å bli dratt med i en nedtur. Og like redd for å gå glipp av en opptur.

Les også: Tidligere Skagen-topp starter nytt fond

– Naturlig at et selskap opplever kriser

Fem kjappe med Timothy Warrington:

Stortingets talerstol blir din. Hvilken sak tar du opp?

Ta et nytt blikk på infrastrukturinvesteringene. Det bygges for mye vei i Norge. Mer vei gir mer biltrafikk. Samtidig er det helt utrolig at det ikke finnes høyhastighetstog mellom de største byene. Det blir også spennende å følge privatiseringen av jernbanen. I Storbritannia har vi blandet erfaring med dette, for å si det forsiktig.

Hva bør Norge bruke mindre penger på?

I mange tilfeller får man stønad uavhengig av inntekt. Hvorfor? Norge bør se på effektiviteten i velferdsstaten.

Hva er din dårligste investering?

Gurkha Provident Fund. Offiserene ble oppfordret til å spare her, men pengene rant ut.

Hvilken bok vil du lese om igjen?

Jeg har fått for vane å lese to bøker om igjen, hvert år. Den ene er «King’s Champion» av Christian Ballen. Det handler om Englands mest legendariske ridder. Om hvordan en person gjør det rette, uavhengig av hva det koster. Så leser jeg hvert år «Kilden» av Gabriel Scott. Den handler jo om fiskeren Markus og er hentet fra området hvor jeg ferierer. I år har jeg også med meg flere andre bøker. Blant annet «En gentleman i Moskva» av Amor Towles, som handler om en uforbederlig aristokrat som dømmes til husarrest på livstid.

Hva er ditt drømmereisemål?

Hytta på Sørlandet.

Det var derfor suksessforvalter Kristoffer Stensrud ble så populær og på det meste trakk 130 milliarder kroner inn til Skagen Fondene. Han leverte imponerende avkastning og skaffet seg et navn utenfor Norges grenser. Det var historisk at et frittstående fond kunne bli så stort.

Men så skjedde det to ting. Markedene som Stensrud elsket sluttet å gi kjærlighet tilbake. Fremvoksende markeder slet på begynnelsen av dette tiåret. Etterhvert gikk de tre gründerne i Skagen ut og annonserte at de ville selge selskapet. Det skapte usikkerhet.

Forvaltningskapitalen i Skagen er i dag halvparten av hva den var på topp.

Warrington har vært med siden 2007. Etter den militære karrieren så han seg om etter nye muligheter og tilfeldighetene gjorde at han søkte råd hos en av medgründerne i Skagen, Åge Westbø. Først fikk han i oppgave å etablere et London-kontor for Skagen. Senere flyttet han til Norge og ble ansvarlig for alle kunder utenfor Norge, Sverige og Danmark, senere leder for formuesforvaltning. Og til slutt - i fjor på denne tiden - ble han CEO, sjef for hele virksomheten.

– Det er naturlig at et selskap opplever en form for krise eller omveltning ved et generasjonsskifte. Husk at de aller fleste bedrifter dør lenge før det.

Les også: Skagen-gründer satser millioner på «unikt shippingspill»

– Det er oldtidshistorie

Han innrømmer at Kristoffer Stensrud var en stor del av Skagen. Men Skagen har alltid vært mer enn bare Stensrud. Det har alltid vært summen av alle som jobber der.

– Det er en interessant historie. Men det er oldtidshistorie. Vi satte en strek i sanden i 2017. Nå har vi en meget solid eier som har vært aktiv siden 1767 - Storebrand. Vi er utrolig fornøyd med det laget av gode forvaltere som vi har i dag. Det ser du også på resultatene.

Finansavisen kunne tidligere i sommer fortelle at forvaltningshonorarene har stupt, fra litt over en milliard kroner i 2017 til litt under 700 millioner i fjor.

– Er det en fordel å ha bakgrunn som oberst, når du skal «redde» Skagen?

– Militæret er den ultimate organisasjonen når det gjelder å få mest mulig ut av hver enkelt person. Men ikke fordi et befal står og roper. Hæren er egentlig en flat organisasjon som får ut det aller beste av hver enkelt. Det taktiske initiativet kan ofte komme fra de som er lenger ned i organisasjonen. Det handler om å bygge tillit. Det er egentlig akkurat det samme vi driver med i Skagen.

Og han elsker dette uttrykket: Kognitivt mangfold. Nevner det om og om igjen. På sin veltalende engelsk: Cognitive diversity.

– Spennende. Men når alt kommer til alt så handler det vel kun om én ting: Avkastning?

– Det er feil! Vi leverer avkastning og kundeservice. Vi har en oppfølging av kundene som ingen andre fondsforvaltere i dag har maken til. De fleste har kuttet dette leddet. Det gjør at rådgivningen vår er viktigere enn noen gang.

Les også: Skagen håper på take-off i ny flyaksje

Alpha, beta og gamma

Veien til lykke for andelseierne inneholder tre ting. Alpha, beta og gamma. Beta er markedets avkastning. Alpha er den avkastningen som Skagen eventuelt greier å levere over markedsavkastning. Gamma er kundens adferd. Og her gjør norske sparekunder mye rart.

– Ja, mye handler om avkastning. Men den handler også om de valg kundene våre gjør. Derfor bruker vi mye tid med kundene.

Selv gikk han på sin største feilinvestering i militæret. Ansatte i Gurkhabrigaden ble oppfordret til å putte pengene sine i Gurkha Provident Fund, som ble forvaltet av Equitable Life Assurance. Fondet ble en skandale og endte opp som en politisk sak.

– Pengene ble borte.

I dag blir en andel av hans lønn holdt tilbake og investert i egne fond. Også pensjonene ligger i fondene.

Les også: Skagen-direktør: – Vi er bull

Barn i militæret

I dag har begge hans barn gått inn i det norske forsvaret. Både datteren på 18 år og sønnen på 21.

– Det har nok litt med oppveksten å gjøre. De har gått på skole sammen med barn av soldater. Min sønn var mye sammen med yngre gurkhamen.

Gurkhabrigaden (Brigade of Gurkhas) er en avdeling i den britiske hæren bestående av nepalske soldater.

Også datteren er inspirert av farens arbeid.

– Min datter er veldig opptatt av å vise at kvinner er minst like kompetent til å utføre en militær tjeneste som menn.

Barna har aldri hatt problemer med å tilpasse seg en ny verden i Norge. Heller ikke faren, men han stusser over ulikhetene.

– Nordmenn er veldig åpne og direkte på arbeidsplassen. Men de er mindre åpne og direkte privat. Folk med anglosaksisk bakgrunn er stikk motsatt. Når en engelskmann sier at arbeidet er interessant, så kan du være helt sikker på at han ikke mener det. Men når han snakker med deg privat og sier interessant , så mener han det.

Nordmenn er også åpne når det gjelder å avdekke forholdet til egen sparing. Det avslører de nemlig når Skagen gjør spørreundersøkelser.

– Vi spør nordmenn: Hva er sparing? Da svarer de: Penger i banken. Så spør vi nordmenn hva er en investering? Da svarer de veldig ofte eiendom .

Dypet av den norske folkesjela finner han på ferie. På hytta i Høvåg, mellom Lillesand og Kristansand. Først forsto han ikke hyttelife , men nå forstår han. Du forlater dine daglige rammer og rømmer til et samfunn der de egentlig er skeptiske til deg, men der de lar deg være i fred. Derfor kan du, som Warrington, laste opp med fire-fem bøker og sette deg i hytteveggen.

– En venn av meg har forklart meg hvordan det oppstår et hierarki. De som kommer fra nabokommuner og Kristiansand er akseptert. Kommer du fra Stavanger blir du sett på som en snobb. Kommer du fra Oslo kan du bare glemme det.

– Poenget er å gi lokalbefolkningen noe å snakke om

Vennen mente Warrington som utlending uansett kom til å bli sett på som en raring, en utenforstående. Da er det like greit å heise flagget til topps.

– Poenget er vel å la lokalbefolkningen få noe å snakke om. Derfor har jeg kjøpt inn en rekke flagg. Norsk flagg, Gurkha-flag, britiske flagg og afrikanske flagg. Så hvis du kjører forbi en hytte med rare flag er den min.

Warrington snakker om oss nordmenn som et underlig folkeslag.

– Dere har virkelig en særegen form for samhold. Mange flytter ut for å studere eller jobbe, men nesten alle vender hjem. Ikke bare hjem til Norge, men hjem til byen, hjem til bygda og hjem til barndomsvenner. Jeg må nok innrømme at jeg av og til synes nordmenn har et litt anstrengt forhold til mobilitet. Når selskaper må ha ett kontor i Stavanger og ett i Oslo, der virksomheten omtrent er den samme, så sier jo det litt.

I Skagen har alle forvalterne internasjonal erfaring.

– Vi leter etter talenter som har erfaring fra andre markeder. Det er sunt å jobbe internasjonalt. Av det blir du ydmyk.

Han har også gjennomlevd egen forandring.

– I hæren tjente jeg hennes majestet dronningen. Jeg dro dit jobben sa jeg skulle dra. Det var stor risiko, jeg var aldri sikker på om jeg kom hjem i live. Men jeg var helt sikker på at jeg ville få betalt hver måned. Det var aldri usikkerhet rundt det økonomiske.

Som sjef for Skagen er det motsatt.

– Jeg er veldig trygg på jeg vil forlate Torgterrassen i Stavanger hver dag i live. Det er usannsynlig at jeg kommer til å bli drept i denne jobben. Det vil i tilfelle være overraskende. Men økonomisk er det langt større usikkerhet. Jeg vet ikke hva jeg vil tjene neste år og vi kan gjøre det bra og vi kan gjøre det dårlig. Vi må i kamp hver dag for å sørge for å levere gode resultater, innrømmer Warrington.

Men først skal han nyte litt hyttelife.

Saken er først publisert i Finansavisen lørdag 13. juli.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
13:42 Moskus skutt sør for Otta12:55 Tenåringer skadd i alvorlig MC-ulykke i Hordaland12:19 Nydalens beboere «drukner» i betong12:11 Trump revurderer økt handelskrig med Kina10:39 Livstruende for voldsskadd mann fra Horten: Politiet ber vitner melde seg10:27 Papuanerne slår tilbake: «Vi er ikke aper»10:09 Person funnet død i Sandnes09:43 Passasjer falt over bord fra ferge utenfor Stockholm09:06 Livsvarig fengsel etter fatalt knivangrep på golfbane09:02 Regjeringen vil gjøre livet lettere for småbedrifter08:41 60-åring risikerer tre års fengsel for hatytringer og trusler mot Mani Hussaini08:39 Journalist drept i Mexico08:16 7 av 10 sier ja til Nord-Norgebane hele veien til Finnmark08:04 Mann anmeldt for falukorv-overgrep i Sverige07:52 To drept av tiger i Nepal06:40 Israelsk drone skal ha eksplodert over Beirut06:35 Fotgjenger behandles på sykehus etter påkjørsel i Rørvik06:34 Sky News: Storbritannia vil kun betale deler av brexitregningen06:12 Dette skjer i dag05:55 29 pågrepet etter gatekamper i Hongkong05:50 Dette skjedde i natt05:43 Mann utskrevet fra sykehuset etter hendelse i bolig i Sandefjord05:36 En person kritisk skadd etter båtulykke i Arendal05:10 Måling: Kun 16 prosent av velgerne mener Skei Grande gjør en god jobb04:52 Tunisisk presidentkandidat får stille til valg tross anklager om hvitvasking03:54 Kim Jong-un skal ha ledet rakettoppskytning03:49 To tenåringer til sykehus etter MC-ulykke i Fjell03:40 Politiet undersøker Facebook-gruppe i forbindelse med Hagen-forsvinningen03:29 Journalist funnet drept i Mexico03:08 Viktor Hovland fortsetter storspillet i Idaho02:52 Boris Johnson ber Trump senke handelsbarrierer01:33 Politileder etter rølpefest for mindreårige: – Vær gammeldags og plagsom01:23 68 pågrepet for protester mot G7-toppmøtet i Frankrike01:21 Kritisk for to personer etter at bil kjørte i vannet ved fergeleie00:56 Scarlett Johansson best betalte kvinnelige skuespiller00:27 Avis: Boris Johnson vurderer å stenge Parlamentet før brexit23:58 Israel skal ha angrepet iranske styrker i Syria23:11 400-årsmarkering for starten på slavehandelen i USA22:50 Ingen Messi i Barcelona-troppen22:20 Remis-rushet fortsetter for Carlsen22:12 G7-toppene ble servert utrydningstruet fisk22:10 Zidane kritisk etter at Real Madrid rotet bort poeng21:18 Nordmenn evakueres på greske Samos på grunn av brann21:02 Ingebrigtsen-brødrene luktet på seier i Paris20:42 Bil kjørte i vannet ved fergeleie – tre personer til sykehus20:37 Laksedød i Alaska knyttes til varmere elver20:26 Salah-show senket Arsenal, 3-1-seier for Liverpool20:18 RBK best i femmålskamp, Horneland kritisk20:09 Warholm i egen klasse, 47,26 i Paris19:47 Kajakkpadler død etter ulykke i Troms19:29 Siv Jensen var klar til å ta Frp ut av regjering19:24 500 år gammel «inkaprinsesse» har kommet hjem19:00 Maars Johnsen klar for Rosenborg18:01 Mareritt for Solskjær: Tap mot Crystal Palace, straffebom og bare 20 i seiersprosent17:53 Mann pågrepet etter balkongskyting i Oslo17:35 Motorsyklist omkom i ulykke i Rogaland17:15 Helten Ingstad og forræderen Quisling sentrale da Norge tok Grønland16:53 Transportøkonom: Distriktsbilistene er den store vinneren i bompengeavtalen16:36 Trump har store forventninger til G7-toppmøtet16:09 Oslo er Norges minst bilavhengige by – men MDG jubler ikke16:07 Politimester Hasseldal flyttes til Politidirektoratet14:37 Frykt for handelskrig preger G7-toppmøtet14:29 Dro til Syden – svindlet Nav elleve ganger13:57 Tybring-Gjedde: Venstre bør ikke sitte i regjering13:45 Fylkesrådsleder reagerer på uttalelser fra jernbanedirektøren om Nord-Norgebanen13:19 Politiet i Troms etterlyser savnet kvinne12:27 Turgåer berget ned fra fjell på Senja11:54 Jensen: Ingen Frp-jubel over bompengeavtalen11:38 Du vil bli overrasket: De ti mest bil-tette kommunene11:28 Solskjær: – Wan-Bissaka gleder seg til å spille mot Crystal Palace11:28 Demonstranter i Hongkong møtt med køller og tåregass10:13 Trump gjenåpner konsulat på Grønland10:12 Sophie Elise med ny serie på TV 2 Sumo10:11 Basketball: USA tapte for første gang på 13 år09:53 – Det virker som om rikspolitikerne tror valget handler om dem09:49 Russisk robot klarte ikke å koble seg til romstasjon09:36 Politiet tror to jenter ble voldtatt under fest i Frognerparken08:53 Forskere oppdager repeterende radiosignaler fra rommet08:17 Tysk politi jakter på sykkel-drapsmann07:28 Sergej Kajdalov vant Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse07:00 Trump truer med toll på fransk vin06:50 Trump roser Danmarks statsminister06:15 Nord-Korea skal ha avfyrt to raketter06:11 Kina løslater konsulatansatt i Hongkong06:09 To menn funnet alvorlig skadd i Horten sentrum05:50 Dette skjer i dag05:49 Ernas ultimatum fikk ja – men prosessen får kritikk05:30 Dette skjedde i natt05:03 Migranter på Ocean Viking har gått i land på Malta03:56 EFTA har inngått handelsavtale med Brasil03:52 Tre turister til sykehus etter utforkjøring i Hedmark03:17 Bolsonaro ber om å ikke bli straffet av verdenssamfunnet for at Amazonas brenner03:04 Politiet etterforsker to mulige voldtekter i Frognerparken03:02 Tutta to slag under par i Canada02:39 Politiet mener Manshaus' radikalisering startet for to år siden02:39 Hovland klatrer på resultatlisten i Idaho02:05 Uruguays president har fått lungekreft02:03 Raja: – En stor seier for Venstre01:16 Brasil sender hæren på brannslukking i Amazonas01:02 To personer til sykehus etter trafikkulykke i Bergen
Siste nytt
13:42NorgeMoskus skutt sør for Otta12:55NorgeTenåringer skadd i alvorlig MC-ulykke i Hordaland12:19NorgeNydalens beboere «drukner» i betong12:11PengerTrump revurderer økt handelskrig med Kina10:39NorgeLivstruende for voldsskadd mann fra Horten: Politiet ber vitner melde seg10:27VerdenPapuanerne slår tilbake: «Vi er ikke aper»10:09NorgePerson funnet død i Sandnes09:43VerdenPassasjer falt over bord fra ferge utenfor Stockholm09:06VerdenLivsvarig fengsel etter fatalt knivangrep på golfbane09:02NorgeRegjeringen vil gjøre livet lettere for småbedrifter08:41Norge60-åring risikerer tre års fengsel for hatytringer og trusler mot Mani Hussaini08:39VerdenJournalist drept i Mexico08:16Politikk7 av 10 sier ja til Nord-Norgebane hele veien til Finnmark08:04VerdenMann anmeldt for falukorv-overgrep i Sverige07:52VerdenTo drept av tiger i Nepal06:40VerdenIsraelsk drone skal ha eksplodert over Beirut06:35NorgeFotgjenger behandles på sykehus etter påkjørsel i Rørvik06:34VerdenSky News: Storbritannia vil kun betale deler av brexitregningen06:12NorgeDette skjer i dag05:55Verden29 pågrepet etter gatekamper i Hongkong05:50NorgeDette skjedde i natt05:43NorgeMann utskrevet fra sykehuset etter hendelse i bolig i Sandefjord05:36NorgeEn person kritisk skadd etter båtulykke i Arendal05:10NorgeMåling: Kun 16 prosent av velgerne mener Skei Grande gjør en god jobb04:52VerdenTunisisk presidentkandidat får stille til valg tross anklager om hvitvasking03:54VerdenKim Jong-un skal ha ledet rakettoppskytning03:49NorgeTo tenåringer til sykehus etter MC-ulykke i Fjell03:40NorgePolitiet undersøker Facebook-gruppe i forbindelse med Hagen-forsvinningen03:29VerdenJournalist funnet drept i Mexico03:08SportViktor Hovland fortsetter storspillet i Idaho02:52VerdenBoris Johnson ber Trump senke handelsbarrierer01:33NorgePolitileder etter rølpefest for mindreårige: – Vær gammeldags og plagsom01:23Verden68 pågrepet for protester mot G7-toppmøtet i Frankrike01:21NorgeKritisk for to personer etter at bil kjørte i vannet ved fergeleie00:56VerdenScarlett Johansson best betalte kvinnelige skuespiller00:27VerdenAvis: Boris Johnson vurderer å stenge Parlamentet før brexit23:58VerdenIsrael skal ha angrepet iranske styrker i Syria23:11Verden400-årsmarkering for starten på slavehandelen i USA22:50SportIngen Messi i Barcelona-troppen22:20SportRemis-rushet fortsetter for Carlsen22:12VerdenG7-toppene ble servert utrydningstruet fisk22:10SportZidane kritisk etter at Real Madrid rotet bort poeng21:18VerdenNordmenn evakueres på greske Samos på grunn av brann21:02SportIngebrigtsen-brødrene luktet på seier i Paris20:42NorgeBil kjørte i vannet ved fergeleie – tre personer til sykehus20:37VerdenLaksedød i Alaska knyttes til varmere elver20:26SportSalah-show senket Arsenal, 3-1-seier for Liverpool20:18SportRBK best i femmålskamp, Horneland kritisk20:09SportWarholm i egen klasse, 47,26 i Paris19:47NorgeKajakkpadler død etter ulykke i Troms19:29PolitikkSiv Jensen var klar til å ta Frp ut av regjering19:24Verden500 år gammel «inkaprinsesse» har kommet hjem19:00SportMaars Johnsen klar for Rosenborg18:01SportMareritt for Solskjær: Tap mot Crystal Palace, straffebom og bare 20 i seiersprosent17:53NorgeMann pågrepet etter balkongskyting i Oslo17:35NorgeMotorsyklist omkom i ulykke i Rogaland17:15VerdenHelten Ingstad og forræderen Quisling sentrale da Norge tok Grønland16:53PolitikkTransportøkonom: Distriktsbilistene er den store vinneren i bompengeavtalen16:36VerdenTrump har store forventninger til G7-toppmøtet16:09MotorOslo er Norges minst bilavhengige by – men MDG jubler ikke16:07NorgePolitimester Hasseldal flyttes til Politidirektoratet14:37PengerFrykt for handelskrig preger G7-toppmøtet14:29PengerDro til Syden – svindlet Nav elleve ganger13:57PolitikkTybring-Gjedde: Venstre bør ikke sitte i regjering13:45NorgeFylkesrådsleder reagerer på uttalelser fra jernbanedirektøren om Nord-Norgebanen13:19NorgePolitiet i Troms etterlyser savnet kvinne12:27NyheterTurgåer berget ned fra fjell på Senja11:54PengerJensen: Ingen Frp-jubel over bompengeavtalen11:38MotorDu vil bli overrasket: De ti mest bil-tette kommunene11:28SportSolskjær: – Wan-Bissaka gleder seg til å spille mot Crystal Palace11:28VerdenDemonstranter i Hongkong møtt med køller og tåregass10:13VerdenTrump gjenåpner konsulat på Grønland10:12NorgeSophie Elise med ny serie på TV 2 Sumo10:11SportBasketball: USA tapte for første gang på 13 år09:53Politikk– Det virker som om rikspolitikerne tror valget handler om dem09:49VerdenRussisk robot klarte ikke å koble seg til romstasjon09:36NorgePolitiet tror to jenter ble voldtatt under fest i Frognerparken08:53VerdenForskere oppdager repeterende radiosignaler fra rommet08:17VerdenTysk politi jakter på sykkel-drapsmann07:28NorgeSergej Kajdalov vant Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse07:00VerdenTrump truer med toll på fransk vin06:50VerdenTrump roser Danmarks statsminister06:15VerdenNord-Korea skal ha avfyrt to raketter06:11VerdenKina løslater konsulatansatt i Hongkong06:09NorgeTo menn funnet alvorlig skadd i Horten sentrum05:50NorgeDette skjer i dag05:49NorgeErnas ultimatum fikk ja – men prosessen får kritikk05:30NorgeDette skjedde i natt05:03VerdenMigranter på Ocean Viking har gått i land på Malta03:56PengerEFTA har inngått handelsavtale med Brasil03:52NorgeTre turister til sykehus etter utforkjøring i Hedmark03:17VerdenBolsonaro ber om å ikke bli straffet av verdenssamfunnet for at Amazonas brenner03:04NorgePolitiet etterforsker to mulige voldtekter i Frognerparken03:02SportTutta to slag under par i Canada02:39NorgePolitiet mener Manshaus' radikalisering startet for to år siden02:39SportHovland klatrer på resultatlisten i Idaho02:05VerdenUruguays president har fått lungekreft02:03NorgeRaja: – En stor seier for Venstre01:16VerdenBrasil sender hæren på brannslukking i Amazonas01:02NorgeTo personer til sykehus etter trafikkulykke i Bergen
Populært