Nordlands profet:

– Jeg tenker mer på penger enn prestisje

Tord Kolstads TK Eiendom hadde i fjor et overskudd på 160 millioner kroner. Foto: Erlend Kjernli
Tord Kolstads TK Eiendom hadde i fjor et overskudd på 160 millioner kroner. Foto: Erlend Kjernli

Tord Ueland Kolstad var arbeidsledig og hadde ingen egenkapital. Nå sitter han med eiendommer verdt 1,5 milliarder kroner.

Han var ferdig med videregående skole og russetiden var et tilbakelagt kapittel. Året var 1991 og verden lå for hans føtter. Plan A var å bli siviløkonom, men karakterene var for dårligere. Plan B var å finne seg en jobb, men jobbmarkedet var tøft med høy arbeidsledighet. Tord Ueland Kolstad måtte ta de strøjobbene han fikk.

– Mange var i samme situasjon den gangen. Det var ikke enkelt, sier han til Finansavisen.

Det var en tid med høye renter og høy arbeidsledighet, men det var også en tid da det var mye enklere å få seg boliglån. I 1991 kjøpte Kolstad sin første leilighet for 400.000 kroner, fullfinansiert av banken.

– Etter en haug med søknader fikk jeg til slutt låne 410.000 kroner, mot at mamma kunne stille som kausjonist.

Han pusset opp leiligheten, fikk en høyere verdi og muligheten til å ta et høyere lån. På den måten fikk han kjøpt leilighet nummer to.

– Sånn fortsatte det. Etter noen år hadde jeg opp mot 20 boenheter.

Selskapet T Kolstad Eiendom så dagens lys i 1994. Porteføljen økte videre. Både leiligheter og næringseiendommer. Ingen av eiendommen er verdijustert i regnskapet, så Kolstad mener de skjulte verdiene er betydelige.

– I fjor solgte vi en stor eiendom på 10.000 kvadratmeter til 230 millioner. Gevinsten var på 150. Det viser at vi ikke har de riktige tallene i regnskapet.

T Kolstad Eiendom er blitt et holdingselskap, involvert i 80 aksjeselskap, med eierinteresser av eiendommer over hele landet fra Svalbard i nord til Østfold i sør. Det største avtrykket er i Salten-regionen generelt, og Bodø spesielt. Kolstad estimerer en total eiendomsverdi på rundt 1,5 milliarder kroner.

– Jeg liker ikke å snakke så mye om det.

– Det var en tøff periode

Som niåring ble det dramatisk for unge Kolstad. Han bøyde seg ned langs en beskåret trestamme og fikk en grein rett inn i venstre øye. Det bar rett på sykehus, og da han våknet opp etter første narkose var legene usikker på om han hadde fått skade på hjernen.

– Det diskuteres fortsatt. Haha!

De påfølgende ukene var han mer på sykehuset enn hjemme.

– Det var en tøff periode for en ung gutt, men det gikk bra. Jeg vokste det av meg.

På det skadede øyet har han kun fem prosent syn igjen, som gjorde det umulig for han å bli flyger, bussjåfør eller andre yrker der du trenger vidsyn.

– Det hadde jeg uansett ikke tenkt til. I eiendomsbransjen går det fint.

I shipping går det også fint, men Kolstad traff dårlig da han kjøpte et PSV Offshoreskip i 2008. På det meste har han hatt fire skip, men akkurat nå har han ingen.

– Jeg er en reder uten skip, men det er til det beste som markedet er nå.

Han gikk inn i bransjen da han kjøpte offshoreskip som opererte i spot-markedet i Nordsjøbassenget. Ingen erfaring. Bare fascinasjon.

– Det er artig, men risikoen er stor.

– Kommer du tilbake som reder med skip?

– Ja, det tror jeg fort kan skje.

Les også: Byrådet i Oslo ville ha 80 kroner per bompassering i rushtiden

– Det er hederlig

Bodø er fødebyen. Det er her han har vokst opp, det er her han føler sin tilknytning. I en by med 50.000 innbyggere er det mange som vet hvem han her.

Tord Ueland Kolstad

Alder: 47

Sivilstand: Samboer, fire barn

Stilling: Eier av T Kolstad Eiendom AS

Bakgrunn: Utdannet siviløkonom

_________________________

Stortingets talerstol blir din. Hva tar du opp?

Jeg vil at vi skal få en bedre forståelse av hva som driver og finansierer det samfunnet vi lever i, og har det bra i. Vi må forstå hvor viktig verdiskapning er, og at alle må bidra til det. Jeg føler ikke at alle i stor nok grad forstår det. Ved nye investeringer eller utbygginger kan det være mye motstand. Noen er mot alle private initiativ. Vi må finne en balanse. Jeg ville bedt politikerne legge til rette for økt verdiskapning.

Hva bør Norge bruke mindre penger på?

I Norge har vi en god offentlig sektor, men administrasjonen av den har effektiviseringsmuligheter. Der kunne vi brukt mindre penger.

Hva er din dårligste investering?

Helt konkret er det et PSV Offshoreskip i 2008. Det gikk ikke bra.

Hvilken bok vil du lese om igjen?

«En kule» av Tom Kristensen. Boken fascinerte meg og er godt skrevet. Jeg liker god krim.

Hvor går drømmereisen?

Australia. Jeg har vært der noen ganger før. Men Norge er også fantastisk.

– Når jeg i tillegg driver med næringsvirksomhet blir jeg veldig involvert i det som skjer. Det har jeg alltid likt.

Eiendomsutvikling engasjerer. Nye prosjekter kan både glede og provosere. Da Kolstad foreslo å rive et bygg fra 1907 møtte 200 bodøværinger opp med fakler. Kolstad ville bygge leiligheter. Fakkelbærerne ville bevare barnehagen som opprinnelig var et barnehjem. Bygget ser ut til å bli stående etter et kommunalt ønske om å gjøre bygget til et lærlingehus.

– Jeg er forretningsmann, og det er hederlig, det. Men offentlige interesser kan være viktigere enn de private interessene mine, sa Kolstad til Avisa Nordland en dag i mai.

Noen dager senere har han gått de få meterne fra Glasshuset til kaia og smilt og hilst til kjentfolk.

– Det er naturlig med diskusjoner i sånne saker. Da er det også viktig å huske at det handler om sak, ikke om enkeltpersoner.

Det er også viktig å gi noe tilbake til lokalmiljøet. T Kolstad Eiendom er markant til stede som sponsor for lag og frivillige organisasjoner.

– Frivilligheten er viktig for oss alle. Det legges ned en betydelig innsats. Jeg har selv unger som deltar på ulike aktiviteter og er avhengig av at andre bruker av sin fritid.

Sønnen på 12 år er fotballfrelst. Kanskje ikke så rart når onkel Jonas Ueland Kolstad er en av de mest dedikerte spillerne Bodø/Glimt noen gang har sett.

– Spørs om ikke Jonas har hatt en rolle der ja, smiler Tord.

Selv har han vært styreleder i klubben, og sitter nå i styret i Nordlandsglimt som bidrar til finansiering av nye spillere.

Sportslig er kanskje talentet hans større på tennisbanen. Der får han utfordret seg mot datteren som spiller tennis aktivt.

– Vinner du?

– Hun mener jeg ikke gjør det, men jeg gjør faktisk det, svarer han.

– Men jeg slår ikke Casper Ruud!

Les også: Mens leiepriser stiger, etterspør studenter større leiligheter

Penger fremfor prestisje

Kolstad kan la seg rive med når han følger sine fire barn på ulike aktiviteter, men på jobb er det lite følelser å spore.

– Jeg har ikke noe spesielt forhold til eiendommene, det er businessen som fascinerer meg. Jeg er interessert i hus som økonom og utleier, ikke som ingeniør.

– Det er ingen eiendommer som betyr noe ekstra?

– Tollboden er et flott og fredet bygg. Det gir oss et visst ansvar også. Nordlandsbankens gamle hovedkontor, der DNB nå sitter, er kanskje byens fineste kontorbygg. Men som sagt, romantiske forhold kan jeg ha til andre ting.

Er du stolt over det du har fått til?

– Jeg tenker mer på pengene og mindre på prestisjen. Det er en leveregel jeg har. Alle er i større eller mindre grad drevet av følelser, men jeg prøver å sortere det ut og være mer saksorientert.

Les også: Byggeforbud i strandsonen – finnes det likevel håp?

Neste generasjon Kolstad

Han kjøpte sin første næringseiendom i 1995. Boligrenten har gått fra 15 til 3 prosent. Det gjør sitt med eiendomsverdien.

– De fleste av oss som investerte i den perioden har kommet godt ut av det, sier Kolstad.

Tord Ueland Kolstad er en ekte bodøgutt. I byens gater er han på hils med mange. Foto: Erlend Kjernli
Tord Ueland Kolstad er en ekte bodøgutt. I byens gater er han på hils med mange. Foto: Erlend Kjernli

Men det var ingen lukrativ start. Han var ung og uerfaren og satset stort da den ene leiligheten fulgte den neste.

– Har du kjent på at du har tatt vann over hodet?

– Ja, mange ganger. Jeg har ligget og tenkt mye, og kjent på at jeg har ansvaret alene. Det legger jeg ikke skjul på. For businessen er det bra å ha sånn tankevirksomhet, men det er tøft for en selv. Etter hvert som jeg fikk kontroll på situasjonen gikk det lettere.

– Har barna vist interesse for å ta over?

– Ja, og de to eldste jentene jobber her om sommeren. Vi har ikke kommet helt dit at vi snakker om neste generasjon, men det er artig at de er interesserte.

– Er det viktig for deg at selskapet lever videre?

– Jeg har ikke noe romantisk forhold til det heller. Dette er noe jeg har holdt på med. Hvis de vil føre det videre er jeg glad for det, men vil de gjøre noe annet er det også greit. Jeg pleier å fleipe med at så lenge de blir siviløkonomer, kan de gjøre hva de vil etterpå.

Les også: Norges 12. rikeste utvider imperiet

Kreativitet gir god læring

Selv ble han også siviløkonom til slutt, men den kommersielle teften har han hatt med seg hele veien.

– Jeg har alltid hatt interessen, men det var ikke noen dans på roser i starten. Det er god læring i å kjempe litt. Talentet for å skape verdier er nok vanskeligere å få enn talentet for å bruke penger, sier Kolstad.

– Det å starte på null, å ikke ha et rødt øre, har gitt meg en erfaring som jeg tar med meg bestandig. Selv om noen har fine powerpointer, er det et amerikansk uttrykk som heter «culture eats strategy for breakfast». Når du har noe i deg, så får de andre komme med det de vil. Jeg gjør ting på min måte, og tar ansvaret for det.

Han kjørte taxi og sto i oppvasken på en restaurant for å få råd til materialer til oppussingen. Verre var det da varmtvannstanken røk i en av leilighetene han leide ut.

– Jeg måtte være litt kreativ. Det gir god læring.

Den ene leiligheten i Bodø er blitt til 125.000 kvadratmeter eiendom og 125 millioner kroner i årlige leieinntekter. I fjor hadde T Kolstad Eiendom et overskudd på 165 millioner kroner etter skatt. På konto står det 170 millioner kroner. Det er lettere nå hvis en varmtvannstank ryker.

Les også: Hvitvasking i eiendom - lang vei å gå

De riktige valgene

– Hva er målet videre?

– Vokse til 200 millioner i leieinntekter. Det er gode tider og kamp om de attraktive objektene. Vi må ta riktige valg.

Utleie er viktigst, men det blir også litt boligbygging, som prosjektet med mellom 250 og 300 boliger på Jensvoll i Bodø.

– Vi har en bra tomtereserve. I Kirkeveien og Thaleveien har vi et prosjekt på 100 enheter som snart kommer.

I 1998 kjøpte han ny TV og spanderte tur til Nagano-OL på broren Jonas. Han hadde kommet så langt at han kunne bruke litt penger på seg selv. Nå blir det flere reiser med familien, til Spania og Frankrike der de har leiligheter. Sol og varme kan friste når mørket kommer og akkompagnerer det hardføre været i Nordlands hovedstad. Byen der du kan ta en master i siviløkonomi på Nord universitet

– Jeg har ofte tenkt på hva som hadde skjedd hvis jeg hadde kommet inn på sivøk-studiene med en gang. Da hadde kanskje historien vært litt annerledes.

Saken er opprinnelig publisert på Finansavisen.no lørdag 6. juli

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
21:40 Trump ber høyesterett nekte Kongressen innsyn i finansopplysninger21:33 Politiet utelukker ikke flere pågripelser etter skyting i Trondheim21:07 Listhaug avskriver staten: – Kan bidra til at folk blir mindre ensomme20:40 Pearson blir Watfords tredje manager denne sesongen20:23 Mann omkom i ulykke på Randaberg i Rogaland20:10 Christiansen tok EM-sølv og satte nordisk rekord20:07 Kilde sikret sesongens første pallplass med strålende løp i USA20:05 Drapsforsøk med sparkesykkel opp for lagmannsretten19:09 Aktor krever femdoblet kausjon for Weinstein19:07 Hvas tok EM-sølv og smadret den nordiske rekorden på 200 meter medley18:57 Lørenskog-saken: Kan ha låst seg inn i huset18:27 Mann omkom i snøscooterulykke i Alta18:19 Forsvarer drapstiltalt nordmann: Tok ikke uprovosert kvelertak på mannen18:09 Greta Thunberg: – De hører oss, men handler ikke15:59 Merkel bøyde hodet for nazistenes ofre15:32 Konkurrentene faller som fluer rundt Johaug15:29 Bosnia vil tømme sterkt kritisert teltleir15:13 Saudiaraber skal ha stått bak skyting på amerikansk militærbase15:13 Tennisspilleren Caroline Wozniacki legger opp14:44 Frp-topp ut mot Carl I. Hagens NRK-tirade14:25 Pasient fikk overført feil blodtype under operasjon14:24 Mann funnet død i Trondheim13:53 VM-smell for Norge mot Nederland13:50 Gasseksplosjon i Iran krevde mange liv13:49 Thorhild Widvey er ny styreleder for Festspillene i Bergen13:43 Sundby: – Tror ikke på et mirakel13:04 Oslo-bussene forsinket hver dag – byrådet skylder på bilene12:32 Chelsea kan handle spillere i januar12:31 Senterpartiet vil ha billigere gang- og sykkelveier12:14 Narkoaksjon med utspring i Norge: 4 tonn hasj beslaglagt12:06 Finansselskaper satser flere tusen milliarder på kull11:50 Turistenes meldinger i sanden setter sinnene i kok11:44 Norsk hopper på vei til Russland etter visumkluss11:38 Solskjær om avisforside: – Det verste jeg har sett11:19 Tre menn mistenkt etter drapet på Wilma (17) i Sverige11:01 Partene i atomavtalen med Iran møtes for å redde stumpene11:00 Mann siktet for medvirkning til drapsforsøk etter skyting i Trondheim10:55 Politiet etterlyser vitne etter Tromsø-tragedien10:09 Ljungberg: – Spillerne så redde ut10:08 Svært glatte veier på Østlandet09:55 Frankrike gjør seg klar for ny dag med streikekaos09:53 Mot verdensrekord i Bergen - snart går hver femte bil på strøm09:29 Greta Thunberg framme i Madrid09:27 Eldre kvinner og innvandrere er overrepresentert blant dem med dårlig råd09:01 Ny rekordoppslutning for Jimmy Åkessons sverigedemokrater08:59 Politiet bevæpner seg i hele Trøndelag etter skyting08:40 Lagerbäck vil ha mer moro med Norge08:15 Fireåringen fra Tromsø døde av drukning07:37 Petter Dass-prisen til Arne Viste07:31 Vegvesenet får samme muligheter som Nye Veier07:24 Kasparov: – Trumps USA er et ekko fra sovjettiden07:24 Høyre-topp får Politi-Bolstad til å se rødt: – Jeg er utrolig sint og forbanna06:53 Zuccarello matchvinner for Wild mot Tampa Bay06:38 Uber melder om 6.000 overgrep på to år i USA06:19 Brrrr, iskald VM-oppladning for Oftedal og håndballjentene06:02 Fire indiske menn siktet for voldtekt, skutt av politiet06:00 Nav må gå gjennom nesten 5.000 saker06:00 Norsk monster-fasit i OL, VM og EM parkerer de andre05:57 Politiet jakter minst en gjerningsperson etter skyting05:50 Dette skjer i dag05:44 Enorme skogbranner omringer Australias største by05:33 Dette skjedde i natt05:05 To på strømmen: Syklet over 300 mil på seks uker05:00 SPD velger ny ledelse: Trøbbel for Merkels storkoalisjon04:23 SAS planlegger nytt selskap – pilotene steiler04:11 Fire drept da ranere stjal budbil og startet skuddveksling med politiet i Miami04:06 Ny avtale om Nordkapplatået gir millionøkning i leieinntekter03:02 Helikopter med tre om bord styrtet i Minnesota02:56 En omkommet og en hardt skadd i trafikkulykke i Svolvær02:37 Vaksinemotstander arrestert på Samoa02:15 En kvinne i 80-årene er død og en kvinne i 40-årene er hardt skadd etter en trafikkulykke i Svolvær02:09 Én av ti sykepleiere har sett overgrep01:42 Mann til sykehus med stikkskader01:23 Bloomberg vil gå inn for skjerpet våpenkontroll i USA00:02 Putin håper på fornying av nedrustningsavtale før nyttår23:57 Flere fjelloverganger åpnet igjen23:35 Arsenal-marerittet fortsetter – tapte på hjemmebane mot Brighton23:15 Frankrike lammet da hundretusener protesterte mot pensjonsreform23:14 Nytt Arsenal-mareritt – tapte på hjemmebane mot Brighton22:23 Facebook med søksmål etter svindelannonser22:11 Mann utga seg for å jobbe i barnevernet for å komme i kontakt med alenemor – dømt for overgrep22:09 Venstre og KrF stemte mot økt jobbrett for ureturnerbare22:01 Silva fikk sparken i Everton21:58 Frisørkjede nekter å følge pålegg – møter ministeren21:25 – Vi kan ikke godta at en sykdom som var på vei til å bli utslettet, blusser opp på denne måten21:22 Pelosi langet ut mot journalist som spurte om hun hater Trump20:32 Mann alvorlig skadd etter å ha blitt skutt i Trondheim19:18 Skatteetaten endrer regler etter avsløring18:43 Tandrevold med kjempeløp og 4.-plass i Östersund18:38 Regjeringen åpner for midlertidig dobbeltflagging18:37 Frp-politiker nominerer NATO til Nobels fredspris18:20 Slik kommer migranter seg inn i Europa17:04 Nordmann skutt i Brasil16:46 Ulf Leirstein skal lede Stortingets PST-undersøkelser16:14 Kronprins Haakon om Mette-Marits Epstein-møter: – Hun beklager og er lei seg15:52 Britene er misfornøyd med norsk juletre15:49 Norsk hopper sendt hjem fra Russland uten gyldig visum15:45 To menn dømt for drap på tidligere MC-klubbmedlem i Asker15:26 Norsk kvinne druknet i turistparadis15:11 Økt press på Hauglie – Ap og SV truer med mistillit
Siste nytt
21:40VerdenTrump ber høyesterett nekte Kongressen innsyn i finansopplysninger21:33NorgePolitiet utelukker ikke flere pågripelser etter skyting i Trondheim21:07PolitikkListhaug avskriver staten: – Kan bidra til at folk blir mindre ensomme20:40SportPearson blir Watfords tredje manager denne sesongen20:23NorgeMann omkom i ulykke på Randaberg i Rogaland20:10SportChristiansen tok EM-sølv og satte nordisk rekord20:07SportKilde sikret sesongens første pallplass med strålende løp i USA20:05NorgeDrapsforsøk med sparkesykkel opp for lagmannsretten19:09VerdenAktor krever femdoblet kausjon for Weinstein19:07SportHvas tok EM-sølv og smadret den nordiske rekorden på 200 meter medley18:57NorgeLørenskog-saken: Kan ha låst seg inn i huset18:27NorgeMann omkom i snøscooterulykke i Alta18:19VerdenForsvarer drapstiltalt nordmann: Tok ikke uprovosert kvelertak på mannen18:09VerdenGreta Thunberg: – De hører oss, men handler ikke15:59VerdenMerkel bøyde hodet for nazistenes ofre15:32SportKonkurrentene faller som fluer rundt Johaug15:29VerdenBosnia vil tømme sterkt kritisert teltleir15:13VerdenSaudiaraber skal ha stått bak skyting på amerikansk militærbase15:13SportTennisspilleren Caroline Wozniacki legger opp14:44PolitikkFrp-topp ut mot Carl I. Hagens NRK-tirade14:25Helse og livsstilPasient fikk overført feil blodtype under operasjon14:24NorgeMann funnet død i Trondheim13:53SportVM-smell for Norge mot Nederland13:50VerdenGasseksplosjon i Iran krevde mange liv13:49KulturThorhild Widvey er ny styreleder for Festspillene i Bergen13:43SportSundby: – Tror ikke på et mirakel13:04NorgeOslo-bussene forsinket hver dag – byrådet skylder på bilene12:32SportChelsea kan handle spillere i januar12:31PolitikkSenterpartiet vil ha billigere gang- og sykkelveier12:14NorgeNarkoaksjon med utspring i Norge: 4 tonn hasj beslaglagt12:06PengerFinansselskaper satser flere tusen milliarder på kull11:50ReiseTuristenes meldinger i sanden setter sinnene i kok11:44SportNorsk hopper på vei til Russland etter visumkluss11:38SportSolskjær om avisforside: – Det verste jeg har sett11:19VerdenTre menn mistenkt etter drapet på Wilma (17) i Sverige11:01VerdenPartene i atomavtalen med Iran møtes for å redde stumpene11:00NorgeMann siktet for medvirkning til drapsforsøk etter skyting i Trondheim10:55NorgePolitiet etterlyser vitne etter Tromsø-tragedien10:09SportLjungberg: – Spillerne så redde ut10:08NorgeSvært glatte veier på Østlandet09:55VerdenFrankrike gjør seg klar for ny dag med streikekaos09:53MotorMot verdensrekord i Bergen - snart går hver femte bil på strøm09:29VerdenGreta Thunberg framme i Madrid09:27PengerEldre kvinner og innvandrere er overrepresentert blant dem med dårlig råd09:01PolitikkNy rekordoppslutning for Jimmy Åkessons sverigedemokrater08:59NorgePolitiet bevæpner seg i hele Trøndelag etter skyting08:40SportLagerbäck vil ha mer moro med Norge08:15NorgeFireåringen fra Tromsø døde av drukning07:37NorgePetter Dass-prisen til Arne Viste07:31NorgeVegvesenet får samme muligheter som Nye Veier07:24VerdenKasparov: – Trumps USA er et ekko fra sovjettiden07:24PolitikkHøyre-topp får Politi-Bolstad til å se rødt: – Jeg er utrolig sint og forbanna06:53SportZuccarello matchvinner for Wild mot Tampa Bay06:38VerdenUber melder om 6.000 overgrep på to år i USA06:19SportBrrrr, iskald VM-oppladning for Oftedal og håndballjentene06:02VerdenFire indiske menn siktet for voldtekt, skutt av politiet06:00NorgeNav må gå gjennom nesten 5.000 saker06:00SportNorsk monster-fasit i OL, VM og EM parkerer de andre05:57NorgePolitiet jakter minst en gjerningsperson etter skyting05:50NorgeDette skjer i dag05:44VerdenEnorme skogbranner omringer Australias største by05:33NorgeDette skjedde i natt05:05NorgeTo på strømmen: Syklet over 300 mil på seks uker05:00PolitikkSPD velger ny ledelse: Trøbbel for Merkels storkoalisjon04:23PengerSAS planlegger nytt selskap – pilotene steiler04:11VerdenFire drept da ranere stjal budbil og startet skuddveksling med politiet i Miami04:06PengerNy avtale om Nordkapplatået gir millionøkning i leieinntekter03:02VerdenHelikopter med tre om bord styrtet i Minnesota02:56NorgeEn omkommet og en hardt skadd i trafikkulykke i Svolvær02:37Helse og livsstilVaksinemotstander arrestert på Samoa02:15NorgeEn kvinne i 80-årene er død og en kvinne i 40-årene er hardt skadd etter en trafikkulykke i Svolvær02:09NorgeÉn av ti sykepleiere har sett overgrep01:42NorgeMann til sykehus med stikkskader01:23PolitikkBloomberg vil gå inn for skjerpet våpenkontroll i USA00:02VerdenPutin håper på fornying av nedrustningsavtale før nyttår23:57NorgeFlere fjelloverganger åpnet igjen23:35SportArsenal-marerittet fortsetter – tapte på hjemmebane mot Brighton23:15VerdenFrankrike lammet da hundretusener protesterte mot pensjonsreform23:14SportNytt Arsenal-mareritt – tapte på hjemmebane mot Brighton22:23KulturFacebook med søksmål etter svindelannonser22:11NorgeMann utga seg for å jobbe i barnevernet for å komme i kontakt med alenemor – dømt for overgrep22:09NorgeVenstre og KrF stemte mot økt jobbrett for ureturnerbare22:01SportSilva fikk sparken i Everton21:58PengerFrisørkjede nekter å følge pålegg – møter ministeren21:25Helse og livsstil– Vi kan ikke godta at en sykdom som var på vei til å bli utslettet, blusser opp på denne måten21:22VerdenPelosi langet ut mot journalist som spurte om hun hater Trump20:32NorgeMann alvorlig skadd etter å ha blitt skutt i Trondheim19:18PengerSkatteetaten endrer regler etter avsløring18:43SportTandrevold med kjempeløp og 4.-plass i Östersund18:38NorgeRegjeringen åpner for midlertidig dobbeltflagging18:37NorgeFrp-politiker nominerer NATO til Nobels fredspris18:20VerdenSlik kommer migranter seg inn i Europa17:04VerdenNordmann skutt i Brasil16:46NorgeUlf Leirstein skal lede Stortingets PST-undersøkelser16:14KulturKronprins Haakon om Mette-Marits Epstein-møter: – Hun beklager og er lei seg15:52VerdenBritene er misfornøyd med norsk juletre15:49SportNorsk hopper sendt hjem fra Russland uten gyldig visum15:45NorgeTo menn dømt for drap på tidligere MC-klubbmedlem i Asker15:26VerdenNorsk kvinne druknet i turistparadis15:11PolitikkØkt press på Hauglie – Ap og SV truer med mistillit
Populært