Meny

Bodø skal doble antallet hotellrom

SJETTE GENERASJON: Morten Jakhelln står ved tomta der Hundholmen byutvikling bygger hotell. Foto: Erlend Kjernli.
SJETTE GENERASJON: Morten Jakhelln står ved tomta der Hundholmen byutvikling bygger hotell. Foto: Erlend Kjernli.

Fem hotellprosjekter er lansert i Nordlands største by. I løpet av få år kan antallet hotellrom dobles.

(Finansavisen):– Nei, dessverre.

Svaret er levert med et smil, men likevel brutalt. Resepsjonisten på Scandic Havet i Bodø finner ingen ledige rom.

– Vi er på null og har mange på venteliste.

Situasjonen er lik over hele byen. Ikke et eneste hotellrom er å oppdrive en onsdag tidlig i juni. En militærøvelse gjør romknappheten ekstra prekær denne gangen, men Bodø er til vanlig i norgestoppen når det kommer til belegg.

– Fra hotellbransjens ståsted er det et solid marked. Til tider er kapasiteten sprengt, sier Peter Wiederstrøm, hotellrådgiver i Wiederstrøm Hotel Consulting.

Han har bearbeidet og analysert tall fra Benchmarking Alliance.

– Under NATO-øvelsen i mai var det 13 dager med over 97 prosent belegg i gjennomsnitt.

Flere har lagt merke til tallene Wiederstrøm presenterer. Nå eksisterer det planer for fem nye hoteller i byen, og det er ikke hvem som helst som har tenkt seg nordover. Arthur Buchardt og Petter Stordalen er blant dem som vil erobre hovedstaden i Nordland.

– Utviklingen i turistnæringen i Bodø har vært sterk i flere år, sier Petter Stordalen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
– Utviklingen i turistnæringen i Bodø har vært sterk i flere år, sier Petter Stordalen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

– Utviklingen i turistnæringen i Bodø har vært sterk i flere år, sier Stordalen.

Derfor etablerer Nordic Choice seg med et Quality hotell i Sjøgata i Bodø. Spaden er satt i jorden for hotellet som skal stå ferdig i mars 2021.

– Akkurat som den storslåtte naturen blir det nye Quality-hotellet i en klasse for seg, hevder Stordalen.

Hotellet blir byens største når det står ferdig, med 247 rom og en konferansekapasitet på 1.000 personer.

– Det betyr at Bodø kan tiltrekke seg konferansevirksomhet og arrangementer som tidligere ikke er lagt til byen. Her vil turister og konferansegjester kunne sovne til bølgeskvulp og våkne til et yrende byliv, fortsetter Stordalen.

Les også: Oslo Plaza-planer klare - blir Norges største igjen

Utbyggere av hotellet er det lokale selskapet Hundholmen byutvikling, som har Industrifinans og flere mindre aksjonærer med på laget.

– For oss var det naturlig å tenke hotell, sier Morten Jakhelln, administrerende direktør i Hundholmen byutvikling.

Møterommet er moderne, men byggets plassering har et historisk sus. Det var her Christian Jakhelln kjøpte sin første eiendom i 1828. Nå sitter sjette generasjon ved roret og drifter 30.000 kvadratmeter næringseiendom i Bodø. Jakhelln Brygge og Jakhellngården er de to mest sentrale eiendommene, mens det nå er Ramsalt-området som skal utvikles med hotellet, samt 105 leiligheter og 3.500 kvadratmeter med næringslokaler ved kaikanten i Bodø sentrum.

– Det blir Bogstadveien på landsiden og Aker Brygge på sjøsiden, hevder Jakhelln.

For hotelldelen startet dialogen med Choice tidlig. Jakhelln forteller om umiddelbar interesse fra hotellkonsernet.

– Vi ble raskt enige om å bygge stort.

Oppvarmet svømmebasseng i havna

Drømmene videre er også store for den sjette generasjonen. Jakhelln ser for seg et oppvarmet svømmebasseng i Bodø Havn, rett utenfor hotellet.

– Tenk å kunne gå ut fra hotellet i slåbroken og hoppe ut i vannet. En sauna hadde også vært stilig, sier han.

Les også: Røkke-selskap blir med på flyhotell til 800 millioner

En sauna og et oppvarmet basseng høres forlokkende ut når vinden tar tak på kaikanten, men denne junidagen skinner solen og vindkastene uteblir. Bodø er i det gjestmilde hjørnet. I hvert fall på værfronten, for noe hotellrom har ikke byen tenkt å by på. Løsningen blir en overnattingsvariant som har tatt verden med storm de seneste årene. Airbnb byr på 175 steder å bo i Bodø. Jørgens rom er heldigvis ledig.

– En kaffekopp? spør 73-åringen smilende, mens han viser vei inn til leiligheten han har bodd i hele sitt voksne liv.

Like ved ligger Aspmyra Stadion, der byens fotballag holder til. Årets sesong har startet bra. Bodø/Glimt ligger i toppen av Eliteserien. En ny Berg-generasjon i unggutten Patrick Berg er i ferd med å få sitt ordentlige gjennombrudd, og lokalbefolkningen drømmer seg tilbake til tiden da Patricks slektninger gjorde bodøværingene stolte. Bestefar Harald er en legende. Pappa Ørjan herjet på midtbanen. Onkel Runar gjorde det samme. Onkel Arild har også vært på Glimts A-lag. Etter karriereslutt har de tre brødrene gått inn i eiendomsbransjen i Bodø.

Saken fortsetter under bildet

Arthur Buchardts AB Invest har fått godkjent reguleringsplanen for hotellet på Rønvikfjellet. Illustrasjonen er hentet fra planbeskrivelsen sendt til Bodø kommune. Foto: Norconsult.
Arthur Buchardts AB Invest har fått godkjent reguleringsplanen for hotellet på Rønvikfjellet. Illustrasjonen er hentet fra planbeskrivelsen sendt til Bodø kommune. Foto: Norconsult.

Sammen med Trond Tørdal (50 prosent) og Alf Johannessen eier de turisthytta på Rønvikfjellet. Turisthytta er sliten og forfallen, og eierne lanserte for flere år siden planer om et hotell. Men veien var bokstavelig talt bratt. Den snirkler seg opp mot turisthytta og må utbedres for titalls millioner kroner for at turistbusser kan kjøre på den. Eierne kom ikke i mål, men da Arthur Buchardt fikk nyss om planene ble det virkelig liv i prosjektet.

STORE ORD: Arthur Buchardt har kalt tomten på Rønvikfjellet for Nord-Norges fineste. Foto: Håkon Sæbø.
STORE ORD: Arthur Buchardt har kalt tomten på Rønvikfjellet for Nord-Norges fineste. Foto: Håkon Sæbø.

– Nord-Norges fineste tomt, har Buchardt uttalt til Avisa Nordland.

Les også: Nå satser Røkke på hoteller i distriktene

Åtte etasjer

Tomten, som har utsikt til alle kanter, har vært et yndet sted å se midnattsol om sommeren og nordlys om vinteren. Stedet er også kjent for utsikten til solnedgangen over «Landegode». Her vil Buchardt bygge et hotell- og konferansesenter på inntil åtte etasjer. Anslaget på antall rom er 260, konferansesalen skal kunne romme 1.000 personer og på taket blir det terrasse og basseng. 9. mai ga kommunens formannskap sitt ja til reguleringsplanen, som innebærer at kommunen skal stå for oppgraderingen av veien opp mot hotellet.

– Reguleringsplanen er vedtatt og det foreligger en utbyggingsavtale. Fremdriften for fremføringen av vei er ikke helt avtalt, er alt Arthur Buchardt vil si til Finansavisen i denne omgang.

Investeringen skal ligge på rundt 500 millioner kroner.

Mye har skjedd siden 1940, da bombene falt over Bodø og la store deler av byen i grus. Innbyggertallet har rundet 52.000. Antallet hotellgjester i løpet av et år nærmer seg 330.000, og de kan velge mellom de drøyt 1.000 rommene Bodø har å by på i dag. Hvor mye det tallet øker kommer an på hvor mange av de planlagte prosjektene som blir realisert. Flere nye prosjekter kan også se dagens lys.

– Vi som bistår hotellutbyggere merker et voldsomt trykk i de nordnorske byene, og i særdeleshet Tromsø og Bodø, forteller Wiederstrøm.

– Hvis samtlige prosjekter realiseres vil romkapasiteten mer enn dobles på to til fire år.

Investeringer over en milliard

Hvor mye det koster å bygge et hotellrom varierer fra prosjekt til prosjekt, men en ofte brukt prisberegning for å bygge et vanlig hotellrom ligger et sted mellom 900.000 og 1,5 millioner kroner. Tar vi et snitt av denne beregning ender vi på hotellinvesteringer på 1,2 milliarder kroner i Bodø, men prosjektene til både Buchardt og Hundholmen ligger på mellom 1,5 millioner og 2 millioner kroner pr. rom, så de planlagte hotellinvesteringene i byen runder høyst sannsynlig 1,5 milliarder kroner totalt. Quality-hotellet er i ferd med å reises. Det andre prosjektet som også er i gang med bygging er «The Storm», der Corponor bygger et hotell med 160 rom i de åtte nederste etasjene og leiligheter i de øverste. Norlandia Hotel Group har undertegnet en franchiseavtale med Choice, og kommer til å drifte hotellet som et Comfort-hotell.

– Vi tror det kan passe bra når vi ser hvilke merkevarer som allerede er representert i Bodø. I samarbeid med Choice har vi prøvd å sette sammen et best mulig konsept. Vi mener vi har noe unikt som blir et friskt pust i hotellmarkedet i Bodø, sier Morten A. Karhs, administrerende direktør i Norlandia Hotel Group.

SATSER: Petter Stodalens Nordic Choice hotell etablerer seg med både Quality og Comfort i Bodø. Foto: Eivind Yggeseth.
SATSER: Petter Stodalens Nordic Choice hotell etablerer seg med både Quality og Comfort i Bodø. Foto: Eivind Yggeseth.

Også her er altså Stordalen på plass, og dermed i ferd med å ta et solid grep om hotellmarkedet i byen.

– Nordic Choice er opptatt av å skape spissede hotellkonsepter som appellerer til ulike målgrupper, og nettopp derfor ekspanderer vi også med et budsjett-hotell, Comfort Hotel Bodø, som åpner allerede i 2020, sier Stordalen.

Les også: Nytt rekordår for norske hoteller

Smarthotell

De to siste prosjektene som er lansert er ikke kommet like langt i planleggingen. Smarthotel-kjeden står for ett av dem.

– Vi eier en tomt sammen med noen partnere i Bodø som vi jobber videre med. Ingen avtaler er inngått ennå, vi undersøker muligheter, sier Kjell Rommetvedt, styreleder i Smarthotell.

Han har tidligere uttalt til Avisa Nordland at hotellet vil romme mellom 180 og 200 rom, men nå ønsker han ikke gi noe tall.

– Vi jobber videre med tegninger og planlegging, så det er litt for tidlig å si. Om et par måneder kan jeg si mer.

247 ROM: Fasaden til det nye Quality-hotellet sett fra Sjøgata. Foto: Even Enoksen / Big Picture.
247 ROM: Fasaden til det nye Quality-hotellet sett fra Sjøgata. Foto: Even Enoksen / Big Picture.

Det siste prosjektet står selskapet EPP for, med Petter Guttelvik i spissen. Det er snakk om et hotell på inntil 240 rom.

– Vi kan ferdigstille reguleringen nå hvis vi setter fart, men foreløpig står det stille. Vi har et konkret fysisk prosjekt, men ingen bruker eller noen å bygge for. Det er slettes ikke sikkert prosjektet blir noe av, sier Guttelvik.

Det som er sikkert er at Halvdan Sivertsen er en av Bodøs store sønner. Kjærlighetsvisa kjenner alle til. Sommerfuggel i vinterland fikk en ny boost da Vinni fremførte en egen versjon under Hver gang vi møtes på TV2 i 2012. Like sikkert som Sivertsens status i Bodø, er det at byens hotellmarked vil få en markant økning i antallet rom de nærmeste årene, selv om Wiederstrøm forteller at er uvanlig at alle prosjekter blir realisert.

– Er det fare for en overetablering?

– Konkurransesituasjonene i Bodø blir kraftig skjerpet i årene som kommer. Det blir flere som skal kjempe om de samme kundene, men samtidig vil trolig en masse ny trafikk genereres i og med at det blir økt kapasitet og forhåpentligvis flere spennende og nye hotellprodukter. Byen vil bli mer attraktiv, svarer han.

90 prosent økning i turismen

De seneste 10 årene har turismen økt med 90 prosent. Også antallet forretningsreisende har hatt en pen økning.

– Hotellrombelegg og priser i Bodø vil presses en del nedover i starten, men på sikt vil dette bevege seg oppover igjen. Hvor mange år det tar og hvor langt opp det går, avhenger av en rekke forhold, sier Wiederstrøm.

Han nevner forhold som næringslivet lokalt, regionalt og nasjonalt, makroøkonomiske forhold og flyrutetilbud.

– Hver dag går det 11 fly til Oslo. Det er bussen vår, smiler Morten Jakhelln.

Slåbroken henger foreløpig i skapet, men drømmene tror han ikke knuses av en overetablering.

– Bodø har nå halvparten av hotellkapasiteten som er i Tromsø. Der ble det bygd tre hoteller samtidig, og mange spådde krise for investorene. Det ble derimot en stor suksess.

Budsjettet for hotellet i Sjøgata er på 430 millioner kroner. Egenkapitalen er på solide 150 millioner fordi banken også ser hva som dukker opp av hotellprosjekter i byen.

– Vi tror på konkurranse. Hvis alle hotellene kommer samtidig kan det bli en liten dupp, men så er vi nok raskt oppe igjen.

Han bor i en by der du kan gå fra flyplassen inn til sentrum, i en kommune han mener er næringsvennlig og på vei opp og frem.

– Bodø er mulighetenes by. Vi er veldige glade for å være nettopp her.

Hotellrombelegg*

(***) Stavanger inkl Sola, Sandnes og Jæren

(**) Trondheim er inkl flyplasshoteller i Stjørdal

(*) Hotellrombelegg er antall solgte rom i prosent av antall tilgjengelige rom

Kilde: Benchmarking Alliance, bearbeidet av Wiederstrøm Hotel Consulting

Fordeling hotellgjester i Bodø

Kilde: SSB/Stat.nett, bearbeidet av Wiederstrøm Hotel Consulting

Les også:
Skal bygge ut hotell utenfor Stockholm Hotellnæringen i Bergen satser stort i stormen Stordalen åpnet nytt hotell i Oslo

Denne saken ble først publisert i Finansavisen

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
06:30 Hovland hylles før neste PGA-matchball06:25 Eminem saksøker Spotify06:17 Advokat sier norsk UD forhindret hjemtransport av sykt barn fra Syria06:01 Iransk ministerbesøk vekker harme06:00 Mange fylker taper listetopper i de nye regionene05:55 Trump mener folk som stemmer på demokratene, er illojale mot jøder05:50 Dette skjer i dag05:35 Høyre vil utrede samferdselsbehovet for Nord-Norge05:35 Dette skjedde i natt05:30 Stresset øker på norsk redningsskip i Middelhavet04:47 Nordmenn kan være mette på matkasser04:37 Evakuerte fra skogbrann på Gran Canaria kan vende hjem03:58 AUF delte ut gratis burgere etter debatt om klima og kjøtt03:56 Frp ber egen statsråd kalle inn til jernbanemøte03:43 Jay Inslee trekker seg som presidentkandidat03:20 Færre turister på Cuba etter sanksjoner fra USA03:01 WHO: Mikroplast i vann har lav helserisiko02:46 Guerin blir Zuccarellos sjef02:42 Politiet fikk beskjed om å «ta grep» etter PSTs terrorvarsel02:22 USAs utenriksminister på telefon med Danmark om Grønland01:41 Trump om handelskrigen: – Jeg er den utvalgte01:10 Color Line-ferje reddet mann i gummijolle som drev til havs00:46 Femte strake remis for Carlsen: – Lett å se at jeg sliter00:42 Måling: Kan gå mot protestvalg i Kristiansand00:36 Volkswagen krever logoen tildekket under AfD-møte00:24 Johansen og Fulham i tetstriden23:54 Horneland: – Dette er ikke over23:39 Mette Frederiksen ønsker ikke ordkrig med Trump23:16 Nye bompengeforhandlinger – Frp deltok ikke23:15 Elabdellaoui på full fart mot mesterligaen23:01 Brutalt utgangspunkt for Rosenborg – tapte 0-2 i Zagreb22:59 Casper Ruud utslått i åttedelsfinale i USA22:52 54-åring dømt for å ha delt bilder av datteren på pornografiske nettsider22:17 Alt du trenger på vite om bompenge-bråket22:13 Islands statsminister avlyser møte med Mike Pence22:04 Venezuela åpner ambassade i Nord-Korea21:56 Regjeringen vil innføre fritt skolevalg i hele landet21:50 Første gang et norsk landslag i basketball har tatt seg til EM-kvartfinale21:04 Jente døde etter å blitt angrepet av tre store pitbullterriere i USA20:37 Lekket rapport: Nord-Korea har mini-atomvåpen20:16 Fant 50 år gammel flaskepost – sporet opp avsenderen20:04 Omsorgsarbeidere vant ikke fram i søksmål mot Aleris19:44 Nye bompengeforhandlinger – Frp deltar ikke19:22 Johnson: Brexitavtalens betingelser er ikke akseptable19:03 Manshaus observert i over tre timer18:57 Vant pensjonisthjerter med dikt på skarp valgkampdebatt i Oslo18:35 Trump kritiserer Danmarks statsminister18:30 Pararoer døde under trening i VM-anlegget18:18 Åpen strid i regjeringen om bomkutt-avtale17:38 Frp-kjeft: Stortinget vedtok våpen-forbud – ingen har trådt i kraft17:08 Elendige tall for Frp i ny måling16:18 Mann tok seg inn i bolighus – dømt for overgrep mot seksåring15:59 Frp nekter å forhandle videre om bompenger15:51 Ropstad avbryter valgkampturné15:45 Venstre sier nei til bom-skisse15:38 En av fem nordmenn kan ha dette syndromet15:27 Mann (79) bitt av krokodille på fest i Stockholm15:16 Frederiksen: Vår invitasjon til Trump står fast15:04 Kronprinsen besøker Al-Noor-moskeen14:45 Mann tiltalt for overgrep mot 46 mindreårige jenter14:02 Én av fire i Tyskland har migrantbakgrunn13:57 Norgeshistoriens første skip på Nordpolen13:55 Rekordmange branner i Brasils regnskog13:44 Isabelle Pedersen gir opp VM13:39 Stor razzia mot menneskehandel i Berlin12:34 Flertall vil ha folkeavstemning om brexitavtale12:33 Mann tiltalt for drap på samboer i Bergen12:27 Valgforsker: – Høyt spill av Frp og Venstre12:22 Sp vraket av LO-gigant: – Jeg er veldig skuffet12:03 Solbakken om nytt skademareritt: – Nærmest tragikomisk11:34 Kraftig økning i vikarjobbmarkedet11:32 Open Arms fikk legge til kai på Lampedusa11:31 Ullevaal-gresset tålte Rammstein-konserten10:52 Venstre i krisemøte om bompenger10:50 Telenor fullfører kjøp av finske DNA10:49 Atom-historien russerne ikke vil du skal høre10:41 Trumps Danmark-avlysning vekker sterke reaksjoner: – Helt absurd10:21 Iransk gjest vil slå kile mellom Norge og USA10:07 Ny rekord i oljefondet tross uro i økonomien09:38 Venstres ungdomstopper med tydelig bompengebeskjed09:36 Ronaldo om voldtektsanklagene: – Det har gjort vondt09:25 USA beredt til å gjenoppta atomsamtalene med Nord-Korea09:24 Rapport: Forurenset vann kan redusere den økonomiske veksten med en tredel09:03 FN frykter at Jemen rakner07:58 MC-fører kritisk skadd etter kollisjon med elg07:30 Birgit Skarstein vil bli enda raskere07:28 Tyrkia henger ut 120 nordmenn som terrorist-venner07:24 To drept i indiskkontrollert Kashmir07:12 Journalistikkstudiet i Bodø planlagt startet opp igjen06:30 Zimbabwe forbød nok en demonstrasjon06:30 Brækhus vurderte å legge opp – har gjenfunnet boksegleden i knalltøft høyderegime06:15 – Frp har all grunn til å grue seg. Det er en katastrofe for partiet05:59 Nok vindkraft i Europa til hele verden05:50 Dette skjer i dag05:50 Smiler av Støres «slagord-knabbing»05:40 Dette skjedde i natt05:38 Donald Trump avlyser besøk til Danmark05:30 Færre enn 3.900 tigre lever nå vilt i verden05:30 Undersøkelse: Økonomiske problemer påvirker studentenes skoleprestasjoner05:11 Ruter inngår sparkesykkelsamarbeid med Tier
Siste nytt
06:30SportHovland hylles før neste PGA-matchball06:25VerdenEminem saksøker Spotify06:17NorgeAdvokat sier norsk UD forhindret hjemtransport av sykt barn fra Syria06:01NorgeIransk ministerbesøk vekker harme06:00NorgeMange fylker taper listetopper i de nye regionene05:55VerdenTrump mener folk som stemmer på demokratene, er illojale mot jøder05:50NorgeDette skjer i dag05:35NorgeHøyre vil utrede samferdselsbehovet for Nord-Norge05:35NorgeDette skjedde i natt05:30VerdenStresset øker på norsk redningsskip i Middelhavet04:47NorgeNordmenn kan være mette på matkasser04:37VerdenEvakuerte fra skogbrann på Gran Canaria kan vende hjem03:58NorgeAUF delte ut gratis burgere etter debatt om klima og kjøtt03:56NorgeFrp ber egen statsråd kalle inn til jernbanemøte03:43VerdenJay Inslee trekker seg som presidentkandidat03:20VerdenFærre turister på Cuba etter sanksjoner fra USA03:01VerdenWHO: Mikroplast i vann har lav helserisiko02:46SportGuerin blir Zuccarellos sjef02:42NorgePolitiet fikk beskjed om å «ta grep» etter PSTs terrorvarsel02:22VerdenUSAs utenriksminister på telefon med Danmark om Grønland01:41VerdenTrump om handelskrigen: – Jeg er den utvalgte01:10NorgeColor Line-ferje reddet mann i gummijolle som drev til havs00:46SportFemte strake remis for Carlsen: – Lett å se at jeg sliter00:42NorgeMåling: Kan gå mot protestvalg i Kristiansand00:36VerdenVolkswagen krever logoen tildekket under AfD-møte00:24SportJohansen og Fulham i tetstriden23:54SportHorneland: – Dette er ikke over23:39VerdenMette Frederiksen ønsker ikke ordkrig med Trump23:16NorgeNye bompengeforhandlinger – Frp deltok ikke23:15SportElabdellaoui på full fart mot mesterligaen23:01SportBrutalt utgangspunkt for Rosenborg – tapte 0-2 i Zagreb22:59SportCasper Ruud utslått i åttedelsfinale i USA22:52Norge54-åring dømt for å ha delt bilder av datteren på pornografiske nettsider22:17MotorAlt du trenger på vite om bompenge-bråket22:13VerdenIslands statsminister avlyser møte med Mike Pence22:04VerdenVenezuela åpner ambassade i Nord-Korea21:56PolitikkRegjeringen vil innføre fritt skolevalg i hele landet21:50SportFørste gang et norsk landslag i basketball har tatt seg til EM-kvartfinale21:04VerdenJente døde etter å blitt angrepet av tre store pitbullterriere i USA20:37VerdenLekket rapport: Nord-Korea har mini-atomvåpen20:16Helse og livsstilFant 50 år gammel flaskepost – sporet opp avsenderen20:04NæringslivOmsorgsarbeidere vant ikke fram i søksmål mot Aleris19:44PolitikkNye bompengeforhandlinger – Frp deltar ikke19:22PolitikkJohnson: Brexitavtalens betingelser er ikke akseptable19:03NorgeManshaus observert i over tre timer18:57PolitikkVant pensjonisthjerter med dikt på skarp valgkampdebatt i Oslo18:35VerdenTrump kritiserer Danmarks statsminister18:30VerdenPararoer døde under trening i VM-anlegget18:18NorgeÅpen strid i regjeringen om bomkutt-avtale17:38PolitikkFrp-kjeft: Stortinget vedtok våpen-forbud – ingen har trådt i kraft17:08PolitikkElendige tall for Frp i ny måling16:18NorgeMann tok seg inn i bolighus – dømt for overgrep mot seksåring15:59PolitikkFrp nekter å forhandle videre om bompenger15:51PolitikkRopstad avbryter valgkampturné15:45PolitikkVenstre sier nei til bom-skisse15:38Helse og livsstilEn av fem nordmenn kan ha dette syndromet15:27VerdenMann (79) bitt av krokodille på fest i Stockholm15:16VerdenFrederiksen: Vår invitasjon til Trump står fast15:04NorgeKronprinsen besøker Al-Noor-moskeen14:45NorgeMann tiltalt for overgrep mot 46 mindreårige jenter14:02VerdenÉn av fire i Tyskland har migrantbakgrunn13:57NorgeNorgeshistoriens første skip på Nordpolen13:55VerdenRekordmange branner i Brasils regnskog13:44SportIsabelle Pedersen gir opp VM13:39VerdenStor razzia mot menneskehandel i Berlin12:34PolitikkFlertall vil ha folkeavstemning om brexitavtale12:33NorgeMann tiltalt for drap på samboer i Bergen12:27PolitikkValgforsker: – Høyt spill av Frp og Venstre12:22PolitikkSp vraket av LO-gigant: – Jeg er veldig skuffet12:03SportSolbakken om nytt skademareritt: – Nærmest tragikomisk11:34PengerKraftig økning i vikarjobbmarkedet11:32VerdenOpen Arms fikk legge til kai på Lampedusa11:31SportUllevaal-gresset tålte Rammstein-konserten10:52PolitikkVenstre i krisemøte om bompenger10:50PengerTelenor fullfører kjøp av finske DNA10:49VerdenAtom-historien russerne ikke vil du skal høre10:41PolitikkTrumps Danmark-avlysning vekker sterke reaksjoner: – Helt absurd10:21NorgeIransk gjest vil slå kile mellom Norge og USA10:07PengerNy rekord i oljefondet tross uro i økonomien09:38PolitikkVenstres ungdomstopper med tydelig bompengebeskjed09:36SportRonaldo om voldtektsanklagene: – Det har gjort vondt09:25VerdenUSA beredt til å gjenoppta atomsamtalene med Nord-Korea09:24PengerRapport: Forurenset vann kan redusere den økonomiske veksten med en tredel09:03VerdenFN frykter at Jemen rakner07:58NorgeMC-fører kritisk skadd etter kollisjon med elg07:30SportBirgit Skarstein vil bli enda raskere07:28PolitikkTyrkia henger ut 120 nordmenn som terrorist-venner07:24VerdenTo drept i indiskkontrollert Kashmir07:12NorgeJournalistikkstudiet i Bodø planlagt startet opp igjen06:30VerdenZimbabwe forbød nok en demonstrasjon06:30SportBrækhus vurderte å legge opp – har gjenfunnet boksegleden i knalltøft høyderegime06:15Politikk– Frp har all grunn til å grue seg. Det er en katastrofe for partiet05:59NorgeNok vindkraft i Europa til hele verden05:50NorgeDette skjer i dag05:50PolitikkSmiler av Støres «slagord-knabbing»05:40NorgeDette skjedde i natt05:38VerdenDonald Trump avlyser besøk til Danmark05:30VerdenFærre enn 3.900 tigre lever nå vilt i verden05:30NorgeUndersøkelse: Økonomiske problemer påvirker studentenes skoleprestasjoner05:11NorgeRuter inngår sparkesykkelsamarbeid med Tier
Populært