Meny

Bodø skal doble antallet hotellrom

SJETTE GENERASJON: Morten Jakhelln står ved tomta der Hundholmen byutvikling bygger hotell. Foto: Erlend Kjernli.
SJETTE GENERASJON: Morten Jakhelln står ved tomta der Hundholmen byutvikling bygger hotell. Foto: Erlend Kjernli.

Fem hotellprosjekter er lansert i Nordlands største by. I løpet av få år kan antallet hotellrom dobles.

(Finansavisen):– Nei, dessverre.

Svaret er levert med et smil, men likevel brutalt. Resepsjonisten på Scandic Havet i Bodø finner ingen ledige rom.

– Vi er på null og har mange på venteliste.

Situasjonen er lik over hele byen. Ikke et eneste hotellrom er å oppdrive en onsdag tidlig i juni. En militærøvelse gjør romknappheten ekstra prekær denne gangen, men Bodø er til vanlig i norgestoppen når det kommer til belegg.

– Fra hotellbransjens ståsted er det et solid marked. Til tider er kapasiteten sprengt, sier Peter Wiederstrøm, hotellrådgiver i Wiederstrøm Hotel Consulting.

Han har bearbeidet og analysert tall fra Benchmarking Alliance.

– Under NATO-øvelsen i mai var det 13 dager med over 97 prosent belegg i gjennomsnitt.

Flere har lagt merke til tallene Wiederstrøm presenterer. Nå eksisterer det planer for fem nye hoteller i byen, og det er ikke hvem som helst som har tenkt seg nordover. Arthur Buchardt og Petter Stordalen er blant dem som vil erobre hovedstaden i Nordland.

– Utviklingen i turistnæringen i Bodø har vært sterk i flere år, sier Petter Stordalen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
– Utviklingen i turistnæringen i Bodø har vært sterk i flere år, sier Petter Stordalen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

– Utviklingen i turistnæringen i Bodø har vært sterk i flere år, sier Stordalen.

Derfor etablerer Nordic Choice seg med et Quality hotell i Sjøgata i Bodø. Spaden er satt i jorden for hotellet som skal stå ferdig i mars 2021.

– Akkurat som den storslåtte naturen blir det nye Quality-hotellet i en klasse for seg, hevder Stordalen.

Hotellet blir byens største når det står ferdig, med 247 rom og en konferansekapasitet på 1.000 personer.

– Det betyr at Bodø kan tiltrekke seg konferansevirksomhet og arrangementer som tidligere ikke er lagt til byen. Her vil turister og konferansegjester kunne sovne til bølgeskvulp og våkne til et yrende byliv, fortsetter Stordalen.

Les også: Oslo Plaza-planer klare - blir Norges største igjen

Utbyggere av hotellet er det lokale selskapet Hundholmen byutvikling, som har Industrifinans og flere mindre aksjonærer med på laget.

– For oss var det naturlig å tenke hotell, sier Morten Jakhelln, administrerende direktør i Hundholmen byutvikling.

Møterommet er moderne, men byggets plassering har et historisk sus. Det var her Christian Jakhelln kjøpte sin første eiendom i 1828. Nå sitter sjette generasjon ved roret og drifter 30.000 kvadratmeter næringseiendom i Bodø. Jakhelln Brygge og Jakhellngården er de to mest sentrale eiendommene, mens det nå er Ramsalt-området som skal utvikles med hotellet, samt 105 leiligheter og 3.500 kvadratmeter med næringslokaler ved kaikanten i Bodø sentrum.

– Det blir Bogstadveien på landsiden og Aker Brygge på sjøsiden, hevder Jakhelln.

For hotelldelen startet dialogen med Choice tidlig. Jakhelln forteller om umiddelbar interesse fra hotellkonsernet.

– Vi ble raskt enige om å bygge stort.

Oppvarmet svømmebasseng i havna

Drømmene videre er også store for den sjette generasjonen. Jakhelln ser for seg et oppvarmet svømmebasseng i Bodø Havn, rett utenfor hotellet.

– Tenk å kunne gå ut fra hotellet i slåbroken og hoppe ut i vannet. En sauna hadde også vært stilig, sier han.

Les også: Røkke-selskap blir med på flyhotell til 800 millioner

En sauna og et oppvarmet basseng høres forlokkende ut når vinden tar tak på kaikanten, men denne junidagen skinner solen og vindkastene uteblir. Bodø er i det gjestmilde hjørnet. I hvert fall på værfronten, for noe hotellrom har ikke byen tenkt å by på. Løsningen blir en overnattingsvariant som har tatt verden med storm de seneste årene. Airbnb byr på 175 steder å bo i Bodø. Jørgens rom er heldigvis ledig.

– En kaffekopp? spør 73-åringen smilende, mens han viser vei inn til leiligheten han har bodd i hele sitt voksne liv.

Like ved ligger Aspmyra Stadion, der byens fotballag holder til. Årets sesong har startet bra. Bodø/Glimt ligger i toppen av Eliteserien. En ny Berg-generasjon i unggutten Patrick Berg er i ferd med å få sitt ordentlige gjennombrudd, og lokalbefolkningen drømmer seg tilbake til tiden da Patricks slektninger gjorde bodøværingene stolte. Bestefar Harald er en legende. Pappa Ørjan herjet på midtbanen. Onkel Runar gjorde det samme. Onkel Arild har også vært på Glimts A-lag. Etter karriereslutt har de tre brødrene gått inn i eiendomsbransjen i Bodø.

Saken fortsetter under bildet

Arthur Buchardts AB Invest har fått godkjent reguleringsplanen for hotellet på Rønvikfjellet. Illustrasjonen er hentet fra planbeskrivelsen sendt til Bodø kommune. Foto: Norconsult.
Arthur Buchardts AB Invest har fått godkjent reguleringsplanen for hotellet på Rønvikfjellet. Illustrasjonen er hentet fra planbeskrivelsen sendt til Bodø kommune. Foto: Norconsult.

Sammen med Trond Tørdal (50 prosent) og Alf Johannessen eier de turisthytta på Rønvikfjellet. Turisthytta er sliten og forfallen, og eierne lanserte for flere år siden planer om et hotell. Men veien var bokstavelig talt bratt. Den snirkler seg opp mot turisthytta og må utbedres for titalls millioner kroner for at turistbusser kan kjøre på den. Eierne kom ikke i mål, men da Arthur Buchardt fikk nyss om planene ble det virkelig liv i prosjektet.

STORE ORD: Arthur Buchardt har kalt tomten på Rønvikfjellet for Nord-Norges fineste. Foto: Håkon Sæbø.
STORE ORD: Arthur Buchardt har kalt tomten på Rønvikfjellet for Nord-Norges fineste. Foto: Håkon Sæbø.

– Nord-Norges fineste tomt, har Buchardt uttalt til Avisa Nordland.

Les også: Nå satser Røkke på hoteller i distriktene

Åtte etasjer

Tomten, som har utsikt til alle kanter, har vært et yndet sted å se midnattsol om sommeren og nordlys om vinteren. Stedet er også kjent for utsikten til solnedgangen over «Landegode». Her vil Buchardt bygge et hotell- og konferansesenter på inntil åtte etasjer. Anslaget på antall rom er 260, konferansesalen skal kunne romme 1.000 personer og på taket blir det terrasse og basseng. 9. mai ga kommunens formannskap sitt ja til reguleringsplanen, som innebærer at kommunen skal stå for oppgraderingen av veien opp mot hotellet.

– Reguleringsplanen er vedtatt og det foreligger en utbyggingsavtale. Fremdriften for fremføringen av vei er ikke helt avtalt, er alt Arthur Buchardt vil si til Finansavisen i denne omgang.

Investeringen skal ligge på rundt 500 millioner kroner.

Mye har skjedd siden 1940, da bombene falt over Bodø og la store deler av byen i grus. Innbyggertallet har rundet 52.000. Antallet hotellgjester i løpet av et år nærmer seg 330.000, og de kan velge mellom de drøyt 1.000 rommene Bodø har å by på i dag. Hvor mye det tallet øker kommer an på hvor mange av de planlagte prosjektene som blir realisert. Flere nye prosjekter kan også se dagens lys.

– Vi som bistår hotellutbyggere merker et voldsomt trykk i de nordnorske byene, og i særdeleshet Tromsø og Bodø, forteller Wiederstrøm.

– Hvis samtlige prosjekter realiseres vil romkapasiteten mer enn dobles på to til fire år.

Investeringer over en milliard

Hvor mye det koster å bygge et hotellrom varierer fra prosjekt til prosjekt, men en ofte brukt prisberegning for å bygge et vanlig hotellrom ligger et sted mellom 900.000 og 1,5 millioner kroner. Tar vi et snitt av denne beregning ender vi på hotellinvesteringer på 1,2 milliarder kroner i Bodø, men prosjektene til både Buchardt og Hundholmen ligger på mellom 1,5 millioner og 2 millioner kroner pr. rom, så de planlagte hotellinvesteringene i byen runder høyst sannsynlig 1,5 milliarder kroner totalt. Quality-hotellet er i ferd med å reises. Det andre prosjektet som også er i gang med bygging er «The Storm», der Corponor bygger et hotell med 160 rom i de åtte nederste etasjene og leiligheter i de øverste. Norlandia Hotel Group har undertegnet en franchiseavtale med Choice, og kommer til å drifte hotellet som et Comfort-hotell.

– Vi tror det kan passe bra når vi ser hvilke merkevarer som allerede er representert i Bodø. I samarbeid med Choice har vi prøvd å sette sammen et best mulig konsept. Vi mener vi har noe unikt som blir et friskt pust i hotellmarkedet i Bodø, sier Morten A. Karhs, administrerende direktør i Norlandia Hotel Group.

SATSER: Petter Stodalens Nordic Choice hotell etablerer seg med både Quality og Comfort i Bodø. Foto: Eivind Yggeseth.
SATSER: Petter Stodalens Nordic Choice hotell etablerer seg med både Quality og Comfort i Bodø. Foto: Eivind Yggeseth.

Også her er altså Stordalen på plass, og dermed i ferd med å ta et solid grep om hotellmarkedet i byen.

– Nordic Choice er opptatt av å skape spissede hotellkonsepter som appellerer til ulike målgrupper, og nettopp derfor ekspanderer vi også med et budsjett-hotell, Comfort Hotel Bodø, som åpner allerede i 2020, sier Stordalen.

Les også: Nytt rekordår for norske hoteller

Smarthotell

De to siste prosjektene som er lansert er ikke kommet like langt i planleggingen. Smarthotel-kjeden står for ett av dem.

– Vi eier en tomt sammen med noen partnere i Bodø som vi jobber videre med. Ingen avtaler er inngått ennå, vi undersøker muligheter, sier Kjell Rommetvedt, styreleder i Smarthotell.

Han har tidligere uttalt til Avisa Nordland at hotellet vil romme mellom 180 og 200 rom, men nå ønsker han ikke gi noe tall.

– Vi jobber videre med tegninger og planlegging, så det er litt for tidlig å si. Om et par måneder kan jeg si mer.

247 ROM: Fasaden til det nye Quality-hotellet sett fra Sjøgata. Foto: Even Enoksen / Big Picture.
247 ROM: Fasaden til det nye Quality-hotellet sett fra Sjøgata. Foto: Even Enoksen / Big Picture.

Det siste prosjektet står selskapet EPP for, med Petter Guttelvik i spissen. Det er snakk om et hotell på inntil 240 rom.

– Vi kan ferdigstille reguleringen nå hvis vi setter fart, men foreløpig står det stille. Vi har et konkret fysisk prosjekt, men ingen bruker eller noen å bygge for. Det er slettes ikke sikkert prosjektet blir noe av, sier Guttelvik.

Det som er sikkert er at Halvdan Sivertsen er en av Bodøs store sønner. Kjærlighetsvisa kjenner alle til. Sommerfuggel i vinterland fikk en ny boost da Vinni fremførte en egen versjon under Hver gang vi møtes på TV2 i 2012. Like sikkert som Sivertsens status i Bodø, er det at byens hotellmarked vil få en markant økning i antallet rom de nærmeste årene, selv om Wiederstrøm forteller at er uvanlig at alle prosjekter blir realisert.

– Er det fare for en overetablering?

– Konkurransesituasjonene i Bodø blir kraftig skjerpet i årene som kommer. Det blir flere som skal kjempe om de samme kundene, men samtidig vil trolig en masse ny trafikk genereres i og med at det blir økt kapasitet og forhåpentligvis flere spennende og nye hotellprodukter. Byen vil bli mer attraktiv, svarer han.

90 prosent økning i turismen

De seneste 10 årene har turismen økt med 90 prosent. Også antallet forretningsreisende har hatt en pen økning.

– Hotellrombelegg og priser i Bodø vil presses en del nedover i starten, men på sikt vil dette bevege seg oppover igjen. Hvor mange år det tar og hvor langt opp det går, avhenger av en rekke forhold, sier Wiederstrøm.

Han nevner forhold som næringslivet lokalt, regionalt og nasjonalt, makroøkonomiske forhold og flyrutetilbud.

– Hver dag går det 11 fly til Oslo. Det er bussen vår, smiler Morten Jakhelln.

Slåbroken henger foreløpig i skapet, men drømmene tror han ikke knuses av en overetablering.

– Bodø har nå halvparten av hotellkapasiteten som er i Tromsø. Der ble det bygd tre hoteller samtidig, og mange spådde krise for investorene. Det ble derimot en stor suksess.

Budsjettet for hotellet i Sjøgata er på 430 millioner kroner. Egenkapitalen er på solide 150 millioner fordi banken også ser hva som dukker opp av hotellprosjekter i byen.

– Vi tror på konkurranse. Hvis alle hotellene kommer samtidig kan det bli en liten dupp, men så er vi nok raskt oppe igjen.

Han bor i en by der du kan gå fra flyplassen inn til sentrum, i en kommune han mener er næringsvennlig og på vei opp og frem.

– Bodø er mulighetenes by. Vi er veldige glade for å være nettopp her.

Hotellrombelegg*

(***) Stavanger inkl Sola, Sandnes og Jæren

(**) Trondheim er inkl flyplasshoteller i Stjørdal

(*) Hotellrombelegg er antall solgte rom i prosent av antall tilgjengelige rom

Kilde: Benchmarking Alliance, bearbeidet av Wiederstrøm Hotel Consulting

Fordeling hotellgjester i Bodø

Kilde: SSB/Stat.nett, bearbeidet av Wiederstrøm Hotel Consulting

Les også:
Skal bygge ut hotell utenfor Stockholm Hotellnæringen i Bergen satser stort i stormen Stordalen åpnet nytt hotell i Oslo

Denne saken ble først publisert i Finansavisen

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
05:50 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:26 Flerbruksanlegg nedbrent i Rogaland05:09 Borgerrettsveteran mener Trump er rasist05:05 Thon tjener millioner på Pantelotteriet04:19 Slutten i sikte for hetebølge i USA03:46 Ventura sikret seg plass på PGA-touren02:52 Ny dyster drapsrekord i Mexico02:30 Ny metode kan varsle om utbrudd av lakselus01:57 Pompeo roser Mexico for å ha bremset migranttilstrømningen01:51 Skuespillerne vil ha betalt for strømming av teaterforestillinger01:02 Puerto Ricos guvernør tar ikke gjenvalg01:01 Ny app skal belønne bilførere som ikke bruker mobilen under kjøring00:35 Bolsonaro mener Amazonas-rapport skader Brasils renommé00:16 May holder krisemøte om Iran00:02 Flere byer på Østlandet kan miste nye togstasjoner22:43 Brødre tiltalt for drapsforsøk i Oslo22:29 Partier får millioner fra eiendomsbransjen til valgkamp22:27 Kunstscoring da Molde senket Sarpsborg22:23 Fagforbundet vil ha lovfestet boikott av Israel-handel22:17 Tre personer sendt til sykehus etter trafikkulykke i Røyken21:54 Aalesund vant på overtid – storseier for Start21:52 Engblom senket Kongsvinger21:51 Sjølstad ble helten for Molde21:40 Storbritannia vurderer sanksjoner mot Iran21:23 Norge ute av G19-EM etter sjansesløseri20:23 Valgseier til Zelenskyjs parti i Ukraina20:23 De norske hopperne langt bak i Polen20:22 Brann slo tilbake etter nedturen i Europa20:21 Stoltenberg kaller situasjonen i Hormuzstredet alvorlig20:18 Abe fikk ikke stort nok flertall til å endre grunnloven20:00 Hjemmeseier for Fram Larvik over Bærum19:56 Seieren glapp for Asker19:55 Aalesund seiret i målfest19:53 Hjemmeseier for Sandnes Ulf over Ull/Kisa19:53 Raufoss seiret i målfest19:52 Berg Sande sikret seieren for Nest-Sotra19:51 Brann-seier over Stabæk19:51 Nunez Godoy sikret poeng for Skeid19:50 Tredje tap på rad for Tromsdalen19:49 Fjerde strake tap for HamKam19:48 Stoltenberg om kaoset 22. juli: – Det var et totalt sjokk19:22 Shane Lowry forsvarte ledelsen og vant British Open18:52 Forsker: Flere skoleelever har ikke noe forhold til 22. juli18:18 Jo Nesbø til topps på bestselgerlisten i Storbritannia18:15 Ole Selnæs scoret selvmål i Kina17:56 Kontroversielt kinesisk gull på 400 m fri i svømme-VM17:34 Simon Yates vant sin andre etappe i Tour de France da Julian Alaphilippe viste svakhetstegn17:32 «Avengers: Endgame»-skaperne takker fansen for verdensrekorden17:26 Trump mener kongresskvinner bør si unnskyld17:16 Norsk håndballbronse i junior-EM16:56 Turister rundstjålet på museer i Oslo16:44 Karoline Bjerkeli Grøvdal med personlig rekord16:31 Filip Ingebrigtsen satte norsk rekord på én engelsk mil16:22 Kane senket Juventus med skudd fra midtbanen16:13 Savnet paraglider funnet av luftambulanse15:17 Punktering ødela for Oliver Solberg i USA14:54 Kø og forsinkelser på E1814:50 Japans statsminister ligger an til å få flertall i overhuset14:26 Ble frastjålet penger under minibankuttak14:18 Briten Peaty med verdensrekord på 100 m bryst13:41 – Vi må fjerne immuniteten til de folkevalgte, sier Ukrainas president13:26 TV 2: Krekar betalte «martyrpenger»13:14 Egypt kritiserer at flere flyselskaper stanser Kairo-flygninger12:52 Værlykken snur seg – nå kommer sommeren tilbake til Sør-Norge12:47 Vinstra-dømtes foreldre: Har opplevd trakassering12:44 De Gea enig om superkontrakt med United12:36 Minst ni drept i angrep mot politi i Pakistan12:28 Trønderenergi har anmeldt vindkraftaksjonist12:22 Den britiske finansministeren sier han vil gå av12:05 Henrik Ingebrigtsen klarte VM-kravet på 5000 meter12:03 Gjerningspersoner på frifot etter voldshendelse i Oslo sentrum i natt12:02 Iransk oljetanker i Saudi-Arabia er sluppet fri11:37 Tusenvis demonstrerer i Hongkong mot politiet og omstridt lovforslag11:29 Zidane ønsker Bale vekk så raskt som mulig11:07 Australsk kvinne siktet for å ha halshogget sin egen mor10:46 Ingen pågrepet etter bilran på Minnesund10:30 Aschehoug gikk 40 millioner kroner i underskudd10:27 Norskeid skip til Middelhavet for å redde migranter10:17 To til sykehus etter husbrann i Sandnes10:15 Nytt forskningsprosjekt etter 22. juli: – Fremdeles mange som sliter09:47 Iran: Besetningen på Stena Impero er i god behold09:40 Svømme-VM: 10.-plass for Christiansen på 400 m fri09:27 Opprettholder rødt farenivå på Veslemannen09:25 Minst seks døde i hetebølge i USA09:15 Premier League-sjefen tror VAR vil føre til kontroverser09:15 Rufsete EU-hater klar til å lede britene ut av unionen09:12 Færre på bygda tror på menneskeskapte klimaforandringer: – Det er mistroa til autoriteter08:05 Avsluttet leteaksjon i sjøen ved Bergen uten funn08:05 Ukraina velger ny nasjonalforsamling07:23 To pågrepet i Hongkong etter funn av sprengstoffabrikk07:00 Håndballkomet må vente, ikke med mot Danmark06:00 Kan bli hetebølge i hele Norge05:52 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:17 Ocasio-Cortez langer ut mot Trump05:13 Berusede får de alvorligste skadene på elsparkesykkel04:56 Storbritannia protesterer mot Iran04:17 Tre til sykehus etter bilulykke i Akershus04:00 1.000 brannfolk kjemper mot brann i Portugal
Siste nytt
05:50NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:26NorgeFlerbruksanlegg nedbrent i Rogaland05:09VerdenBorgerrettsveteran mener Trump er rasist05:05NorgeThon tjener millioner på Pantelotteriet04:19VerdenSlutten i sikte for hetebølge i USA03:46SportVentura sikret seg plass på PGA-touren02:52VerdenNy dyster drapsrekord i Mexico02:30NorgeNy metode kan varsle om utbrudd av lakselus01:57VerdenPompeo roser Mexico for å ha bremset migranttilstrømningen01:51NorgeSkuespillerne vil ha betalt for strømming av teaterforestillinger01:02VerdenPuerto Ricos guvernør tar ikke gjenvalg01:01NorgeNy app skal belønne bilførere som ikke bruker mobilen under kjøring00:35VerdenBolsonaro mener Amazonas-rapport skader Brasils renommé00:16VerdenMay holder krisemøte om Iran00:02NorgeFlere byer på Østlandet kan miste nye togstasjoner22:43NorgeBrødre tiltalt for drapsforsøk i Oslo22:29PolitikkPartier får millioner fra eiendomsbransjen til valgkamp22:27SportKunstscoring da Molde senket Sarpsborg22:23PengerFagforbundet vil ha lovfestet boikott av Israel-handel22:17NorgeTre personer sendt til sykehus etter trafikkulykke i Røyken21:54SportAalesund vant på overtid – storseier for Start21:52SportEngblom senket Kongsvinger21:51SportSjølstad ble helten for Molde21:40VerdenStorbritannia vurderer sanksjoner mot Iran21:23SportNorge ute av G19-EM etter sjansesløseri20:23PolitikkValgseier til Zelenskyjs parti i Ukraina20:23SportDe norske hopperne langt bak i Polen20:22SportBrann slo tilbake etter nedturen i Europa20:21PolitikkStoltenberg kaller situasjonen i Hormuzstredet alvorlig20:18PolitikkAbe fikk ikke stort nok flertall til å endre grunnloven20:00SportHjemmeseier for Fram Larvik over Bærum19:56SportSeieren glapp for Asker19:55SportAalesund seiret i målfest19:53SportHjemmeseier for Sandnes Ulf over Ull/Kisa19:53SportRaufoss seiret i målfest19:52SportBerg Sande sikret seieren for Nest-Sotra19:51SportBrann-seier over Stabæk19:51SportNunez Godoy sikret poeng for Skeid19:50SportTredje tap på rad for Tromsdalen19:49SportFjerde strake tap for HamKam19:48NorgeStoltenberg om kaoset 22. juli: – Det var et totalt sjokk19:22SportShane Lowry forsvarte ledelsen og vant British Open18:52NorgeForsker: Flere skoleelever har ikke noe forhold til 22. juli18:18KulturJo Nesbø til topps på bestselgerlisten i Storbritannia18:15SportOle Selnæs scoret selvmål i Kina17:56SportKontroversielt kinesisk gull på 400 m fri i svømme-VM17:34SportSimon Yates vant sin andre etappe i Tour de France da Julian Alaphilippe viste svakhetstegn17:32Penger«Avengers: Endgame»-skaperne takker fansen for verdensrekorden17:26PolitikkTrump mener kongresskvinner bør si unnskyld17:16SportNorsk håndballbronse i junior-EM16:56NorgeTurister rundstjålet på museer i Oslo16:44SportKaroline Bjerkeli Grøvdal med personlig rekord16:31SportFilip Ingebrigtsen satte norsk rekord på én engelsk mil16:22SportKane senket Juventus med skudd fra midtbanen16:13NorgeSavnet paraglider funnet av luftambulanse15:17SportPunktering ødela for Oliver Solberg i USA14:54NorgeKø og forsinkelser på E1814:50VerdenJapans statsminister ligger an til å få flertall i overhuset14:26NorgeBle frastjålet penger under minibankuttak14:18SportBriten Peaty med verdensrekord på 100 m bryst13:41Verden– Vi må fjerne immuniteten til de folkevalgte, sier Ukrainas president13:26NorgeTV 2: Krekar betalte «martyrpenger»13:14VerdenEgypt kritiserer at flere flyselskaper stanser Kairo-flygninger12:52NorgeVærlykken snur seg – nå kommer sommeren tilbake til Sør-Norge12:47NorgeVinstra-dømtes foreldre: Har opplevd trakassering12:44SportDe Gea enig om superkontrakt med United12:36VerdenMinst ni drept i angrep mot politi i Pakistan12:28NorgeTrønderenergi har anmeldt vindkraftaksjonist12:22VerdenDen britiske finansministeren sier han vil gå av12:05SportHenrik Ingebrigtsen klarte VM-kravet på 5000 meter12:03NorgeGjerningspersoner på frifot etter voldshendelse i Oslo sentrum i natt12:02VerdenIransk oljetanker i Saudi-Arabia er sluppet fri11:37VerdenTusenvis demonstrerer i Hongkong mot politiet og omstridt lovforslag11:29SportZidane ønsker Bale vekk så raskt som mulig11:07VerdenAustralsk kvinne siktet for å ha halshogget sin egen mor10:46NorgeIngen pågrepet etter bilran på Minnesund10:30NorgeAschehoug gikk 40 millioner kroner i underskudd10:27VerdenNorskeid skip til Middelhavet for å redde migranter10:17NorgeTo til sykehus etter husbrann i Sandnes10:15NorgeNytt forskningsprosjekt etter 22. juli: – Fremdeles mange som sliter09:47VerdenIran: Besetningen på Stena Impero er i god behold09:40SportSvømme-VM: 10.-plass for Christiansen på 400 m fri09:27NorgeOpprettholder rødt farenivå på Veslemannen09:25VerdenMinst seks døde i hetebølge i USA09:15SportPremier League-sjefen tror VAR vil føre til kontroverser09:15VerdenRufsete EU-hater klar til å lede britene ut av unionen09:12PolitikkFærre på bygda tror på menneskeskapte klimaforandringer: – Det er mistroa til autoriteter08:05NorgeAvsluttet leteaksjon i sjøen ved Bergen uten funn08:05VerdenUkraina velger ny nasjonalforsamling07:23VerdenTo pågrepet i Hongkong etter funn av sprengstoffabrikk07:00SportHåndballkomet må vente, ikke med mot Danmark06:00NorgeKan bli hetebølge i hele Norge05:52NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:17VerdenOcasio-Cortez langer ut mot Trump05:13NorgeBerusede får de alvorligste skadene på elsparkesykkel04:56VerdenStorbritannia protesterer mot Iran04:17NorgeTre til sykehus etter bilulykke i Akershus04:00Verden1.000 brannfolk kjemper mot brann i Portugal
Populært