– Politikerne snakker mye om hvordan nye bygg kan bli tettere, men hva med de 1,5 millioner husene som lekker energi?

<p>RAMPESTREKER: Lars Gaustad ble sett på som en ordentlig gutt, men var også med på å sprenge postkasser i nabolaget.</p>
RAMPESTREKER: Lars Gaustad ble sett på som en ordentlig gutt, men var også med på å sprenge postkasser i nabolaget. Foto: Eivind Yggeseth

Han var kaptein på fotballaget og sersjant i militæret. For Circle K ledet Lars Gaustad drivstoffresultatet til en økning på flere hundre millioner kroner i Europa. Nå er han ny leder i Glava.

Han svinger sin Tesla Model X inn mot byggeplassen. Parkeringen er trygg og sikker. Dressen sitter som den skal og skjegget i ansiktet er moderne. En hånd strekkes imøtekommende ut.

– Lars Gaustad.

Lars Gaustad

  • Alder: 48
  • Sivilstatus: Gift, to barn
  • Stilling: Administrerende direktør i Glava og Saint-Gobain Byggevarer
  • Aktuell: Tok formelt over som adm.dir. i forrige uke
  • Bakgrunn: Masterutdanning fra NHH. Ulike lederroller i Statoil og Circle K

Tittelen er administrerende direktør. Selskapet heter Glava. Han startet 1. mai og skal føre videre et norsk industrieventyr som i fjor omsatte for 2,5 milliarder kroner. Resultatet endte på rundt 200 millioner kroner.

– Det er gjort en solid og fornuftig jobb som vi kan bygge videre på. Grunnmuren er der. Nå er det min oppgave å se på mulighetene fremover.

Historien starter i 1935. Den norske industrieieren Jens Bull fikk tilbud om å

starte lisensproduksjon av isolasjonsprodukter av glassfiber i Norge. I Askim ble det bygget fabrikk, i Oslo opprettet et salgsselskap. Arnfinn Anfinnsen og Birger Natvig kom inn som eiere for bedriften som sakte, men sikkert vokste seg større. Da landet skulle gjenreises etter 2. verdenskrig ble det virkelig fart i produksjonen. Isolasjonsmaterialene revolusjonerte måten å bygge boliger på i Norge.

Les også : Mange mangler HMS-kort i byggebransjen

– Politikere snakker mye om nye bygg, men hva med de gamle?

Nå er det en barnehage som skal bygges på Skullerud i Oslo. Glava-rullene ligger klare. Gaustad viser at opplæringen den første måneden har båret frukter når han forklarer hvorfor tallet 34 pryder rullen foran oss.

Det er isolasjonsverdien. Jo lavere tall, jo bedre isolasjon. Konkurrentene bruker 37, smiler han.

Planen var egentlig at Gaustad formelt skulle overta styringen i august, men allerede i forrige uke fikk han tittelen administrerende direktør. Hans forgjenger Jon Karlsen er ansatt i selskapet frem til slutten av august.

– Når du først begynner, da begynner du ordentlig. Da var det greit å gjøre det sånn. Jon er tilgjengelig hvis jeg har noen spørsmål.

– Hva er ambisjonen din for Glava?

– Det er for tidlig for meg å komme med en ny plan og strategi. Vi skal vokse oss større og sterkere med å finne nye løsninger for isolasjon.

– Som for eksempel?

– Glava har tradisjonelt produsert isolasjon for vegg, men har i senere tid også begynt med tak. Jeg ser også et stort potensial i etterisolering av eksisterende bygg. Et nytt elementsystem som lanseres i disse dager vil gjøre det mye enklere, svarer han.

Politikerne snakker mye om hvordan nye bygg kan bli tettere, men hva med de 1,5 millioner husene som allerede står der og lekker energi? Det er nok mer sexy å snakke om de nye, fancy byggene.

Les også: Syv råd for å lykkes som leder

Tror ikke det vil bli forandringer

For Glava ble det nye tider høsten 2017. Familiene Anfinnsen og Natvig solgte alle aksjene sine til det franske konsernet Saint-Gobain. Dagens Næringsliv har regnet seg frem til en mulig salgssum på to milliarder kroner.

PÅ BYGGEPLASSEN: Skullerudbakken barnehage skal åpne i løpet av 2019. Lars Gaustad kan fortelle om isolasjonen som skal brukes. Foto: Eivind Yggeseth
PÅ BYGGEPLASSEN: Skullerudbakken barnehage skal åpne i løpet av 2019. Lars Gaustad kan fortelle om isolasjonen som skal brukes. Foto: Eivind Yggeseth

– Vi har en eier med kapital som er villig til å bruke den. Nå ser vi på muligheten for å vokse gjennom oppkjøp. Det er ikke mange produsenter igjen i Norge, men likevel noen spennende alternativer.

Det lokale eierskapet er borte. Statuen av Per Anfinnsen på en Glava-rull i Askim sentrum forteller en lykkelig historie, men nå også en historie med et avsluttet eierskapskapittel.

– Vil forankringen lokalt forvitres med utenlandsk eierskap?

Saint-Gobain må vise seg som en langsiktig eier som fortsetter å investere og som vil det beste for bedriften. Da tror jeg ikke det blir noen stor forskjell.

Formelt blir Lars Gaustad administrerende direktør i Glava og Saint-Gobain Byggevarer, som i praksis betyr at han får totalansvaret for både Glava, Weber og Gyproc i Norge. Isolasjonen produseres i Askim og Stjørdal, mørtel i Trondheim og Ski, gips i Fredrikstad, og skumplast i Spydeberg. Gaustad bedyrer at dette kapittelet ikke ender med flytting utenlands.

– Nei, det har ikke vært et tema. Vi snakker i stedet om betydelige investeringer i oppgraderinger av produksjonsanleggene i Askim og Stjørdal.

– Hvor mye?

– Det kan jeg ikke si, men det er betydelig.

Les også : Dette er yrkesgruppen med mest sykefravær

Kjøpte elbil mens han solgte drivstoff til bedriftsmarkedet

Han er kjent med oppkjøp fra utlandet med sin fortid i Statoil og Circle K. Først som internkonsulent og deretter som markedsstrateg innen drivstoff. Fra 2007 ble han kommersielt ansvarlig for drivstoff i Europa.

– Vi fikk sving på det, sier han litt nøkternt.

Statoils markedsandel økte. Resultatene på drivstoff ble bedret med flere hundre millioner kroner.

Fem spørsmål

Stortingets talerstol blir din. Hva tar du opp?

Jeg ville argumentert for nærings- og teknologinøytrale tiltak for å få ned CO2-utslippene. Vi kan ikke gi etter for særinteresser, men la bedriftene finne de gode løsningene. Politikere har en tendens til å finne noen hjertebarn og velge seg en spesiell teknologi de liker. Et eksempel er diskusjonen om å skape en hydrogeninfrastruktur. Det har jeg ingen tro på.

Hva bør Norge bruke mindre penger på?

Subsidiere ulønnsomme etablerte næringer generelt, og jordbruket spesielt. Det er helt hinsides hvordan landbruket blir subsidiert. For forbrukerne betyr det dyrere mat og dårligere utvalg.

Hva er din dårligste investering?

Det er en investering jeg ikke gjorde selv. I konfirmasjonsgave fikk jeg aksjer i Fokus Bank som ble nullet under bankkrisen. Pengene forsvant. Det var ikke snakk om så fryktelig mye, men kjipt nok fordi det skjedde da jeg skulle begynne å studere.

Hvilken bok vil du lese om igjen?

«Balansekunst» av Rohinton Mistry. Boken beskriver India på en utrolig levende måte. Den gir tanker og refleksjoner om et samfunn som er klassedelt, med lite mobilitet mellom klassene. Jeg følte nesten jeg hadde vært i India etterpå. Det er en fantastisk bok jeg gjerne leser om igjen.

Hvor går drømmereisen?

Norge er det mest perfekte landet å reise i. Jeg har vært i Lofoten to ganger og reiser gjerne tilbake. Tidligere har jeg vært der om sommeren, men kan tenke meg å reise dit på vinterstid. Jeg har vært mange steder i verden og sett flott natur, men ingenting kan måle seg med Lofoten.

– Vi innførte miles-produktet og premiumprodukter. Vi gjorde prissettingen av drivstoff mer sofistikert ved å gå over fra Excel-ark til mer automatisert robot-tankegang.

Suksessen sendte han videre opp i ledelsessystemet. Da bensinstasjonene ble skilt ut fra Statoil i selskapet Statoil Fuel & Retail fikk han plass i konsernledelsen, og var med på børsnoteringen i 2010. To år etter noteringen ble selskapet kjøpt opp av kanadiske Couche-Tard og bensinstasjonene i Norge endret etter hvert navn til Circle K. Miles-produktet og den gjenkjennelige dråpen overlevde overgangen til nye eiere.

– Nå lanseres miles i Nord-Amerika. Jeg har satt mine spor. Det synes jeg er kult.

Han har brukt syv år av sine yrkesaktive liv på drivstoff. Den siste tiden i Circle K jobbet han med salg til bedriftsmarkedet. Det var en tid da elbilen var på vei for fullt. Diskusjonene gikk hyppig. Nye strategier måtte legges for å håndtere nyvinningen. Det var da Gaustad gikk til innkjøp av sin Tesla.

– Noen hvisket meg i øret at det var en kontroversiell avgjørelse, men for meg var den en mulighet til å få praktiske erfaringer med et tema vi hadde høyt på agendaen i selskapet. Jeg kjøpte den som min primære bil. Det tror jeg ikke mange andre gjorde den gangen, sier Gaustad.

Med de statlige incentivene var det jo en no-brainer rent privatøkonomisk å kjøpe en elbil. Jeg må innrømme at det ikke var miljøtanken som var mest fremtredende.

Les også: Stabilt for kystvaktskip med slagside

Ble leder som 19-åring

Én tanke har Gaustad hatt lenge, og det er tanken om seg selv som leder. I ungdommen var han kaptein på fotballaget. Som 19-åring fikk han tre vinkler på skuldrene i militæret.

– Jeg følte jeg fikset de oppgavene ganske bra. For meg er det naturlig å ta en lederrolle. Da ble det også naturlig å forfølge en lederkarriere.

– Hva slags leder er du?

Gaustad lener seg litt tilbake. Øynene forteller om et hode som tenker hardt.

– Det er et stort spørsmål.

– Hvordan fikk du de menige soldatene til å yte det de kunne?

– Jeg tror jeg ble oppfattet som tydelig og rettferdig. Jeg fikk respekt. Når du får vinklene på skuldrene som 19-åring kan det gjøre noe med deg, men jeg følte jeg håndterte det bra.

På befalskolen lå han på observasjonspost og skulle rapportere hva han så. Med minimalt med søvn de foregående døgnene ble det en interessant rapportering. Gaustad så en tanks. Men den hadde aldri eksistert.

– Vi så mye rart som egentlig ikke var der. Det var lærerikt å se hva utmattelse kan gjøre med kroppen.

Sprengte postkasser, men fikk aldri skylden

Året som sersjant gjennomførte han som nestkommanderende i en infanteritropp i Steinkjer. Han hadde fått seg kjæreste som bodde i Heimdal, stedet der han vokste opp. Stedet der han og vennegjengen laget bomber av fyrverkeri og sprengte postkasser.

– Det er ikke akkurat noe jeg vil anbefale. Det er jo direkte farlig, men heldigvis gikk det bra.

Den skoleflinke gutten fikk aldri svi for ugagn. Ingen trodde den unge Gaustad kunne gjøre noe galt.

– Jeg fikk aldri skylden. Foreldrene i området oppfattet meg som veldig ordentlig.

Han vokste opp som yngst i søskenflokken, med 12 år opp til storesøster og ni år opp til storebror. De hadde sine fighter, men det var liten vits å yppe til slåsskamp.

– Vi har et godt forhold alle tre. Jeg husker søster som tidvis litt reservemor. Broren min bor også på Østlandet nå, så vi har jevnlig kontakt. Vi jakter ofte på rype og skogsfugl på høsten.

– Treffer du?

Vi spøker alltid om hvem som skyter best. Vi klarer i hvert fall å skaffe mat til middagsbordet.

Han vokste opp med jakt. Den første rypa skjøt han som 14-åring. Det var den tiden du kunne ha en utkastemaskin med lærduer på hyttetomta og øve på å skyte. Nå er det sønnen som er blitt 14 år. I tillegg har han en datter på 16.

– I fjor sommer så jeg på minsten som en liten gutt. Nå er han høyere enn meg og bruker større sko.

– Hvordan er det?

– Det går helt fint. Han løper ikke fra meg ennå. Sånn skal jeg prøve å holde det en stund til.

Les også : Fikk kjempekontrakt av Equinor

– Fint å slippe å snu opp ned på alt

På byggeplassen begynner barnehagen å ta form. Skulleruds oppvoksende generasjon får moderne lokaler å boltre seg i, med Glava isolasjon i veggene.

– Hvorfor kom du til Glava?

– Først tenkte jeg på byggebransjen som er en stor og omfattende bransje. Det skjer mye spennende, men det er også en god del forbedringsmuligheter. Jeg tror det er mulig å være med å bidra for å utvikle bransjen videre, sier Gaustad.

– Når det gjelder Glava spesielt, er det ikke mange bedrifter som har linjen fra a til å. Selskapet kjøper inn råvarene, prosesserer, lagrer, distribuerer og selger. Hele spekteret. Det synes jeg er spennende. Sammenslåingen av Glava, Weber og Gyproc kan gi spennende muligheter både for oss og kundene våre.

– Kjenner du noe frykt når du skal forvalte en suksesshistorie videre?

Nei, jeg kjenner bare positivitet. Jon har gjort en fantastisk jobb før meg. Noen sier det er vanskelig å etterfølge en som har gjort en så god jobb, men det er jo fint å komme inn i et selskap der jeg slipper å snu opp ned på alt.

Han vil bruke tid for å bli kjent med en bransje der han er helt fersk. Forholdet han hadde til Glava fra før var fra byggingen av eget hus i Nittedal for et par år siden.

– Det er utrolig hva du må sette deg inn i for å kjøre et sånt prosjekt selv.

Et stort prosjekt på hjemmebane kan medføre frustrasjon og irritasjon. Noe Gaustad også kjenner på når han tenker på det norske byråkratiet.

– I Norge har vi en tendens til å tenke for mye og gjøre for lite. For meg var oppkjøpet fra Couche-Tard en fin lærdom, med en litt mer nordamerikansk stil. Selv om det kan gå for langt den veien også.

Saken er opprinnelig publisert i Finansavisen 8.juni 2019.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
14:04 Regjeringen med millioner til gjenåpning av Nav-saker13:49 Mann dømt for å ha knust 58 vinduer i rådhus13:44 FN: Situasjonen i Kongo kan hindre bekjempelse av ebolautbrudd13:34 Tre demonstranter drept i Irak13:33 Føderale henrettelser kan bli sak for USAs høyesterett12:46 Halfvarsson knust i svensk langrennsåpning12:45 Drømmetrekning for Lagerbäck og Norge12:24 Trump-bok gikk rett til topps – så ble de avslørt12:17 Russland hevder hundrevis av IS-krigere har rømt12:16 Nye lokaltog skal gi bedre togtilbud på Østfoldbanen11:50 Fire til sykehus etter trafikkulykke11:31 Tenåringer siktet for kidnapping i Oslo11:16 Kun én av fem norske ungdommer er aktive nok11:15 Solskjær: – Godt å ha José tilbake11:06 Kampanje mot partnerdrap i Frankrike11:04 Carlsen med sterk åpning i India10:31 Politibil og fangetransport involvert i trafikkulykke10:30 King mister Wolves-kampen10:04 Vy-sjefen går av09:50 USA ber iranere dokumentere regimets opptreden under demonstrasjonene09:27 Strid mellom Støre og Jensen om «ostehøvelkutt»09:06 Maradonas trenerkarriere var likevel ikke over07:07 Professor med brannfakkel: – Fritt fram å si nei til kontanter06:52 Over tusen år gammelt skip funnet på Edøy i Smøla06:46 Ødegaards Madrid-retur glipper for TV 2-seerne, fikk velge kamp «feil» uke06:37 Bare 75 prosent sikkert at norsk EM-plass gir spill på Hampden og Wembley06:19 Trump håper å bli stilt for riksrett06:00 Sterke historier fra samer strømmer inn til sannhetskommisjon06:00 Landslagstreneren stolt av «startnekt-Østberg»06:00 Én av fire europeere har antisemittiske holdninger05:50 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:30 Høie vektlegger samarbeid i ny sykehusplan05:29 Drapssiktet tok opp millionlån i morens navn05:23 Brasils president Jair Bolsonaro stifter nytt parti05:11 Tidligere e-sjef i Australia advarer om kinesisk innblanding05:07 Samarbeidet med Litauen i flere måneder om utvekslingen av Frode Berg05:04 Zuccarello med scoring mot Avalanche04:25 Norge pådriver bak global godkjenning for utdanning04:09 Chiles president sier politiet kan ha brutt regler03:20 Arbeidsgivere er positive til å ansette innvandrerkvinner – få søker03:12 Irakiske tjenestemenn: Åtte demonstranter drept i Bagdad02:37 Mexico City innfører unntakstilstand på grunn av vold mot kvinner01:55 Ocean Viking har plukket opp 90 migranter i Middelhavet01:28 De konservative får 26 ganger mer i bidrag enn Labour01:04 Utland scoret fem mål i ligacupkamp01:04 Store demonstrasjoner mot regjeringen i Colombia00:54 Frist for nye grenser for svevestøv utsatt for andre gang00:20 Tallet på døde stiger etter angrep i Mali23:44 Opprørspoliti mot begravelsesfølge i Bolivia22:57 Ventura slo tilbake etter katastrofestart22:29 Helsevesenet kommer ikke til å nå målene om redusert antibiotikabruk21:47 Senterpartiet vokser på ny partimåling21:32 «Hvaldimir» har flyttet sørover21:07 Nye Nav-svar fra Hauglie – SV ikke fornøyd21:04 Nye vitner bekrefter Giulianis rolle20:56 Solberg klarte ikke å presse mer klimakutt ut av søsterpartier i EPP20:40 Tine slutter med sekstimers arbeidsdag20:19 To jagerflygere omkom i ulykke19:37 Russlands friidrettspresident suspendert i dopingsak19:24 Fire personer pågrepet etter voldshendelse i Sandnes19:23 Demonstrerer mot homoterapi: – Vi har en statsminister som er for feig19:12 Kvinne fortsatt på sykehus etter knivstikking i Drammen18:58 Falsk pilot tatt på flyplassen – etter 15 flyturer18:57 Skiekspert etter Østbergs startnekt: – Det blir spekulasjoner18:41 Edvard Hoem vant hedersprisen under Bragepris-utdelingen18:24 Frode Berg ønskes som vitne i spionsøksmål mot staten17:50 Kritiserer klimarapport: – Bare turister legger igjen nok penger kan man fortsette å øke utslipp17:39 Netanyahu tiltales for korrupsjon17:24 Fotgjenger påkjørt ved Lørenskog stasjon17:06 To personer pågrepet på asylmottak i Østfold16:31 Palestinske barn lærte at martyrdød er «det viktigste i livet» – nå endres pensumbøkene16:14 22-åring dømt til psykisk helsevern for drapsforsøk16:14 Mann tiltalt for å ha voldtatt kvinne på busstopp i Bergen15:59 Nå krever Karin (90) sitt OL-gull15:44 Kvinne til legevakt etter voldsepisode i Sandnes15:43 Mourinho åpnet Tottenham-jobben med å rose Pochettino14:53 Haaland er ikke kvitt kneskaden14:36 Labour legger fram detaljert valgprogram14:35 Johaug om Østberg: – Viktigst at hun har det bra14:33 16 personer funnet innestengt i lastebil på Stena Line-ferge14:10 Riksadvokaten refser Nav for taushet om trygdeskandalen13:53 Politiet inviterer: Er dette Norges verste overnattingssted?13:31 UD fraråder reiser til Bolivia13:21 Medier: Milan har tilbudt Zlatan kontrakt13:15 Fire tenåringer tiltalt for ran av 16-åring på lokaltog12:51 Helseproblemer stopper Ingvild Flugstad Østberg12:50 Kringkastingssjefen: – Et av de mest vellykkede satireinnslagene vi har hatt12:28 Nav venter fortsatt lav ledighet12:27 Ulsruds curlinglag slått ut av EM med knapp margin12:01 Farlig, dansk gjengleder på flukt: Pleier fikk pistol mot nakken11:42 Forskere har påvist hudkreftgener11:15 Full forvirring om BankID og pass hos bankkunder10:53 – Ingen er bedre for United enn Solskjær10:41 Ving overtar tolv hoteller i Spania10:00 Knivstikking på arbeidsplass i Oslo09:45 Ber om hjelp til å stanse påstått pyramidesystem09:43 Sønn av dansk IS-medlem hentes hjem til Danmark09:43 Kina varsler at de vil gjengjelde Kongressvedtak om Hongkong09:42 Eldre kvinne døde i busspåkjørsel
Siste nytt
14:04PolitikkRegjeringen med millioner til gjenåpning av Nav-saker13:49NorgeMann dømt for å ha knust 58 vinduer i rådhus13:44Helse og livsstilFN: Situasjonen i Kongo kan hindre bekjempelse av ebolautbrudd13:34VerdenTre demonstranter drept i Irak13:33VerdenFøderale henrettelser kan bli sak for USAs høyesterett12:46SportHalfvarsson knust i svensk langrennsåpning12:45SportDrømmetrekning for Lagerbäck og Norge12:24VerdenTrump-bok gikk rett til topps – så ble de avslørt12:17VerdenRussland hevder hundrevis av IS-krigere har rømt12:16ReiseNye lokaltog skal gi bedre togtilbud på Østfoldbanen11:50NorgeFire til sykehus etter trafikkulykke11:31NorgeTenåringer siktet for kidnapping i Oslo11:16Helse og livsstilKun én av fem norske ungdommer er aktive nok11:15SportSolskjær: – Godt å ha José tilbake11:06VerdenKampanje mot partnerdrap i Frankrike11:04SportCarlsen med sterk åpning i India10:31NorgePolitibil og fangetransport involvert i trafikkulykke10:30SportKing mister Wolves-kampen10:04PengerVy-sjefen går av09:50VerdenUSA ber iranere dokumentere regimets opptreden under demonstrasjonene09:27PolitikkStrid mellom Støre og Jensen om «ostehøvelkutt»09:06SportMaradonas trenerkarriere var likevel ikke over07:07PengerProfessor med brannfakkel: – Fritt fram å si nei til kontanter06:52NorgeOver tusen år gammelt skip funnet på Edøy i Smøla06:46SportØdegaards Madrid-retur glipper for TV 2-seerne, fikk velge kamp «feil» uke06:37SportBare 75 prosent sikkert at norsk EM-plass gir spill på Hampden og Wembley06:19PolitikkTrump håper å bli stilt for riksrett06:00NorgeSterke historier fra samer strømmer inn til sannhetskommisjon06:00SportLandslagstreneren stolt av «startnekt-Østberg»06:00VerdenÉn av fire europeere har antisemittiske holdninger05:50NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:30NorgeHøie vektlegger samarbeid i ny sykehusplan05:29NorgeDrapssiktet tok opp millionlån i morens navn05:23PolitikkBrasils president Jair Bolsonaro stifter nytt parti05:11VerdenTidligere e-sjef i Australia advarer om kinesisk innblanding05:07NorgeSamarbeidet med Litauen i flere måneder om utvekslingen av Frode Berg05:04SportZuccarello med scoring mot Avalanche04:25NorgeNorge pådriver bak global godkjenning for utdanning04:09VerdenChiles president sier politiet kan ha brutt regler03:20NorgeArbeidsgivere er positive til å ansette innvandrerkvinner – få søker03:12VerdenIrakiske tjenestemenn: Åtte demonstranter drept i Bagdad02:37VerdenMexico City innfører unntakstilstand på grunn av vold mot kvinner01:55VerdenOcean Viking har plukket opp 90 migranter i Middelhavet01:28PolitikkDe konservative får 26 ganger mer i bidrag enn Labour01:04SportUtland scoret fem mål i ligacupkamp01:04VerdenStore demonstrasjoner mot regjeringen i Colombia00:54MotorFrist for nye grenser for svevestøv utsatt for andre gang00:20VerdenTallet på døde stiger etter angrep i Mali23:44VerdenOpprørspoliti mot begravelsesfølge i Bolivia22:57SportVentura slo tilbake etter katastrofestart22:29PengerHelsevesenet kommer ikke til å nå målene om redusert antibiotikabruk21:47PolitikkSenterpartiet vokser på ny partimåling21:32Norge«Hvaldimir» har flyttet sørover21:07PengerNye Nav-svar fra Hauglie – SV ikke fornøyd21:04NorgeNye vitner bekrefter Giulianis rolle20:56PolitikkSolberg klarte ikke å presse mer klimakutt ut av søsterpartier i EPP20:40PengerTine slutter med sekstimers arbeidsdag20:19VerdenTo jagerflygere omkom i ulykke19:37SportRusslands friidrettspresident suspendert i dopingsak19:24NorgeFire personer pågrepet etter voldshendelse i Sandnes19:23NorgeDemonstrerer mot homoterapi: – Vi har en statsminister som er for feig19:12NorgeKvinne fortsatt på sykehus etter knivstikking i Drammen18:58VerdenFalsk pilot tatt på flyplassen – etter 15 flyturer18:57SportSkiekspert etter Østbergs startnekt: – Det blir spekulasjoner18:41NorgeEdvard Hoem vant hedersprisen under Bragepris-utdelingen18:24NorgeFrode Berg ønskes som vitne i spionsøksmål mot staten17:50ReiseKritiserer klimarapport: – Bare turister legger igjen nok penger kan man fortsette å øke utslipp17:39PolitikkNetanyahu tiltales for korrupsjon17:24NorgeFotgjenger påkjørt ved Lørenskog stasjon17:06VerdenTo personer pågrepet på asylmottak i Østfold16:31NorgePalestinske barn lærte at martyrdød er «det viktigste i livet» – nå endres pensumbøkene16:14Norge22-åring dømt til psykisk helsevern for drapsforsøk16:14NorgeMann tiltalt for å ha voldtatt kvinne på busstopp i Bergen15:59SportNå krever Karin (90) sitt OL-gull15:44NorgeKvinne til legevakt etter voldsepisode i Sandnes15:43SportMourinho åpnet Tottenham-jobben med å rose Pochettino14:53SportHaaland er ikke kvitt kneskaden14:36PolitikkLabour legger fram detaljert valgprogram14:35SportJohaug om Østberg: – Viktigst at hun har det bra14:33Verden16 personer funnet innestengt i lastebil på Stena Line-ferge14:10NorgeRiksadvokaten refser Nav for taushet om trygdeskandalen13:53NorgePolitiet inviterer: Er dette Norges verste overnattingssted?13:31ReiseUD fraråder reiser til Bolivia13:21SportMedier: Milan har tilbudt Zlatan kontrakt13:15NorgeFire tenåringer tiltalt for ran av 16-åring på lokaltog12:51SportHelseproblemer stopper Ingvild Flugstad Østberg12:50KulturKringkastingssjefen: – Et av de mest vellykkede satireinnslagene vi har hatt12:28NorgeNav venter fortsatt lav ledighet12:27SportUlsruds curlinglag slått ut av EM med knapp margin12:01VerdenFarlig, dansk gjengleder på flukt: Pleier fikk pistol mot nakken11:42Helse og livsstilForskere har påvist hudkreftgener11:15PengerFull forvirring om BankID og pass hos bankkunder10:53Sport– Ingen er bedre for United enn Solskjær10:41ReiseVing overtar tolv hoteller i Spania10:00NorgeKnivstikking på arbeidsplass i Oslo09:45NorgeBer om hjelp til å stanse påstått pyramidesystem09:43VerdenSønn av dansk IS-medlem hentes hjem til Danmark09:43VerdenKina varsler at de vil gjengjelde Kongressvedtak om Hongkong09:42NorgeEldre kvinne døde i busspåkjørsel
Populært