Ullgeneral i Lanullva: – Du må være villig til å jobbe ræva av deg

SOM EIER, SÅ HUND: Gunn Anne Vinje Lyngstad har også laget en egen Lanvulla-kolleksjon for våre firbente venner. Her med sin egen kjæledegge Prince. Foto: Hilde Oreld
SOM EIER, SÅ HUND: Gunn Anne Vinje Lyngstad har også laget en egen Lanvulla-kolleksjon for våre firbente venner. Her med sin egen kjæledegge Prince. Foto: Hilde Oreld

Gunn Anne Vinje Lyngstad flyttet hjem for å redde en raknet familiebedrift. Den faglærte servitøren serverer gull med luftehull og ull.

EIDE, MØRE OG ROMSDAL (Finansavisen): Med leiebil og GPS plotter vi inn kursen til Lyngstad, et sted omtrent midt mellom Molde og Kristiansund. Det er langt mellom hvert hus og kort mellom hvert «Kodak moment»: Hvite fjelltopper, knallblå himmel, et glitrende Atlanterhav, røde naust og grønne bondegårder. Helt nede på bryggekanten ved Kornstadfjorden i Naustvika finner vi henne, Gunn Anne Vinje Lyngstad, i knallrosa genser fra eget lager. Kontoret er stort, har utsikt over fjorden og inneholder utmerkelser som Gasellebedrift, Reodor Felgen-pris, Næringspris, Verdiskaperpris, Årets kvinnelige gründer i Midt-Norge og en plakat med teksten «Ulltøyet strikket med luft og kjærlighet». På det store møtebordet bugner det av sjokolade, høye smørbrød, varm kaffe og kaldt mineralvann.

– Det er klart jeg disker opp når det kommer folk til gards. Velkommen til mitt barndomsrike. Her er jeg født og oppvokst med besteforeldre, to søsken og foreldre på gårdstunet. På det meste bodde det rundt 200 personer på Lyngstad. Vi hadde både butikk og barneskole, mimrer 53-åringen, som forlot sitt barndomsrike som 18-åring, til fordel for hovedstaden.

– Jeg drømte om å bli kokk, men sånn ble det ikke. Jeg valgte til slutt servitørlinjen i Åndalsnes. Og jeg likte det godt. Som 18-åring var vi på skoletur til Oslo. Jeg hadde en lærer som så at jeg var flink til å jobbe, så han snakket med ledelsen på Hotel Continental og jeg fikk jobb som servitørlærling. Det var et sjokk! Jeg hadde hverken sett eller kjørt en trikk i hele mitt liv. Men det gikk seg til. Jeg var på Continental til jeg ble faglært servitør.

KUNDENE STRØMMER OVER BROEN: Atlanterhavsveien er kåret til verdens vakreste veistrekning og fungere som en turistmagnet. Gunn Anne Vinje Lyngstad nyter godt av dette i sin butikk på Lyngstad rett i nærheten. Camp Senkveld-deltakerne er også kledd i Lanullva. Foto: Hilde Oreld
KUNDENE STRØMMER OVER BROEN: Atlanterhavsveien er kåret til verdens vakreste veistrekning og fungere som en turistmagnet. Gunn Anne Vinje Lyngstad nyter godt av dette i sin butikk på Lyngstad rett i nærheten. Camp Senkveld-deltakerne er også kledd i Lanullva. Foto: Hilde Oreld

Vokste opp med lyden av strikkemaskin

Det tok ikke lang tid før servitøren på Theatercafeen ble mor. 21 år gammel kom datteren til verden og halvannet år etterpå fødte hun tvillinggutter. Men to barnevogner i en leilighet i Tante Ulrikkes vei på Stovner ble ugreit. Med barnas far flyttet familien til Tønsberg. Men i historien om Gunn Anne Lyngstad, er Tønsberg bare et sidespor.

– Jeg er vokst opp med lyden av strikkemaskin. Allerede som 12-åring fikk mamma, som senere utdannet seg til konfeksjonstekniker, en strikkemaskin av sin far. Det var begynnelsen på kjærlighetshistorien Lanullva, sier hun og slår ut med armene.

I vannkanten på gårdstunet ligger butikken med samme navn, og i etasjen under jobber et titalls personer med strikking, montering og administrative oppgaver.

– Mamma ble banebrytende

Gunn Annes far Eilif var bonde og jobbet ute i all slags vær og vind. En stor mann som ofte kom hjem svett og kald. Hans kone Brit ville hjelpe ham og lage en ulltrøye til den våte og kalde kroppen.

– Men mamma skjønte at den måtte ha hull, slik at plagget pustet. Luft gir også ekstra isolasjon og temperaturregulering. Det fungerte godt, og pappa fikk også en ullbukse.

– Dette spredte seg, og det endte med at to arbeidere herfra, som var på Svalbard på stolpereising, traff noen som forsket på klær i ekstreme miljøer. De la merke til de to karene på Svalbard som ikke frøs fordi de var kledd i mammas ull. Sintef testet ut, og mammas strikketeknikk var klart best.

Sintef ringte Brit og ville besøke bedriften. Men hun hadde jo ingen bedrift. Hun satt i et leid lokale i kjelleren på bedehuset. Men det var akkurat dette som fikk sparket i gang bedriften Lanullva. Brit og Eilif pantsatte gård og grunn og kjøpte en strikkemaskin til 1 million kroner.

– Det var ingen som brukte ull på begynnelsen av 90-tallet. Da skulle alle ha fleece. Mamma ble banebryter for mange. Hun fikk flere ansatte, reiste på messer og solgte litt til butikker.

Gikk konkurs

Men dette gikk ikke upåaktet hen hos en aktør med mye penger i ryggen. En som med sitt navn gir assosiasjoner til ull, har hentet gull på seierspaller verden rundt, og som avla den olympiske eden under OL på Lillehammer, tok også gull i markedet. Da ble det tøft å gjøre penger på Lanullva.

De gikk konkurs, men Brit ga seg ikke og fikk kjøpt tilbake konkursboet og åpnet dørene igjen. Hun strikket for harde livet, reiste rundt i helgene og sto på. Men til slutt måtte hun kaste inn håndkleet av helsemessige årsaker i november 2006.

– Da diskuterte vi i familien om vi skulle selge strikkemaskinen. Men magefølelsen min sa at det ble helt feil. Vi kunne ikke selge strikkemaskinen til mamma!

Flyttet produksjonen til Litauen

Sommeren for snart 11 år siden gikk Gunn Anne Lyngstad inn med litt kapital. Hun hadde tatt et valg: det var dette hun skulle gjøre. Med pågangsmot av de sjeldne og en fersk BI-utdanning skulle hun løfte Lanullva til store høyder.

– Det kjentes riktig ut. Da var ikke Lanullva mammas, men mitt. Jeg skjønte raskt at hvis jeg skulle ha produksjon, kunne jeg ikke ha den hjemme. Jeg flyttet ut noe av produksjonen til Litauen. Men produktet er én ting. Det fungerte. Men det var så mye annet som måtte på plass, og er det i hvert fall én ting jeg ikke fikset, så er det å være designer.

Hun kom i kontakt med klesdesigner Gunhild Eide Grøtta, som redesignet og jobbet med kolleksjonen som skulle dekke baby, barn og voksne.

– Vi måtte jo selge det vi hadde utviklet, og jeg hadde stor tro på sportskjedene. Men det gikk ikke bra. Ingen visste hva Lanullva var. Den siste messen vi deltok på, var Norspo på Lillestrøm i 2010. Vi sendte ut mange invitasjoner, men kun én kom; en frittstående butikk på Svalbard. Det nederlaget fikk meg til å tenke helt nytt. Det var tungt. Jeg orket ikke mer. Jeg skulle ikke være på én messe til i hele mitt liv. Ei heller å henvende meg til retailmarkedet.

– Hva gjorde du da?

– Jeg bestemte meg for å satse på netthandel. Da var det så vidt i gang. Året etter, i 2011, åpnet jeg min første butikk i bygda med 200 innbyggere. Alle butikkene på Lyngstad var lagt ned og veien lagt utenom.

Les også: – Gründere uten hårete mål blir aldri store

– Å åpne butikk her på tunet er det smarteste jeg har gjort

Det som ble butikk, var i utgangspunktet en gammel og liten konstruksjon som hadde fungert som en brygge til varemottaket fra den tiden det var dampskipskai og utfartsåre i bygda. Den sto på gårdstunet med gjenspikrede vinduer og rustent tak.

– Vi hentet brukte reoler fra det nedlagte samvirkelaget, kjøpte en brukt kjøpmannsdisk på Finn.no og pusset, malte og snekret selv. Alle naboene kom. Det gjorde også lokalavisen, og sakte, men sikkert kom det folk fra alle steder.

– Atlanterhavsveien er en turistmagnet, og det ble en suksess fra dag én. Å åpne butikk her på tunet er det smarteste jeg har gjort.

Siden da har hun laget en årlig høstfest som markerer hvor lenge Lanullva har hatt butikk. I fjor høst var det syvende året og hele bygda sto på hodet.

– Det var et kjempearrangement over tre dager med store telt og servering. En skikkelig ullfest. Folk sto i kø i to timer for å gjøre kupp. 6.000 personer var innom og den helgen solgte vi ull for noen millioner kroner. Da kjenner jeg at jeg faktisk har gjort noe riktig. Det gir energi og drivkraft til å fortsette, sier hun som for 11 år siden var hos flere banker uten å få napp. De trodde ikke på henne. Til slutt fikk hun lån, gitt at deler av huset ble satt under kausjon.

Etter suksessen med den første butikken bestemte Lyngstad seg for å åpne en ny butikk på Røros i 2015. I Trondheim åpnet hun butikk året etter, og i august i år åpner Lanullva også butikk på Hamar.

– Hamar er upløyd mark for oss. Det er en god handelsby og hyttefolket kjører nesten forbi når de skal videre i Hedmark eller Oppland. Vi er i en stim nå hvor vi åpner flere butikker. Det kommer enda en til i år, men papirene er ikke undertegnet, så jeg får holde kortet til brystet litt til.

– Du skulle satse på nett…?

– Jeg tror netthandel vil gå forbi konseptbutikkene, men de er gode utstillingsvinduer for merkevaren vår.

Gasellebedrift

Lanullva ble Gasellebedrift både i 2012, 2013 og 2014. Da hun tok over driften i 2006 var omsetningen 2 millioner kroner. I forfjor endte omsetningen på 37 millioner kroner og i fjor på 47 millioner kroner.

– I år vil vi bikke 50 millioner kroner med god margin.

– Hva er de viktigste sukessfaktorene?

– Selskapet er bygget på en sann historie, på gode verdier, hardt arbeid og det som var et reelt behov for min far.

– Og jeg har hele tiden vært tydelig på hva som har vært min idé. Jeg brenner for dette og da blir kundene begeistret. Begeistrete kunder kjøper mer. Det er også viktig å vite hva du er god på og hvor du må hente inn ekstra kompetanse. Dessuten må du se muligheter og tørre å satse. Når du er nederst i dalen må du hente det de andre ikke har!

Les også: Suksess-gründer kjøper aksjer for millionbeløp

– Ambisjonen er at alle nordmenn skal eie en Lanullva

Ullgeneralen oser av optimisme. Øynene lyser av glede og hun har skrudd opp tempoet på snakketøyet. Hun roser sin rådgiver og sparringspartner Bente Sollid Storehaug, samt sin bankforbindelse. Innovasjon Norge har også bidratt på noen viktige prosjekter. Så får det livlige ansiktet et alvorlig drag:

– Det som har vært vanskelig for meg, er å slippe opp på kontrollen. Det har vært tøft fordi jeg har bygget det opp, men det presset seg frem. Nå er jeg uten filter: Du kan ikke ha hjerne som en undulat… unnskyld; du må være villig til å jobbe ræva av deg. I hvert fall i en vekstfase.

– Hva med neste generasjon?

– Ingen kjenner fremtiden, men barna mine går en skole sammen med meg. Det gir meg en god følelse å ha sønnene mine med på laget. De får mulighet til å vokse i oppgavene sine. Datteren min er steintøff, utdannet politi og jobber nå som brannmann. Jeg har også ansatt begge svigerdøtrene mine. Selv trives jeg med å stå til rors, men det skal ikke være til hinder for å få annen fagkompetanse inn. I dag eier jeg selskapet 100 prosent, men ingen vet hva som skjer i fremtiden. Enn så lenge ønsker jeg å styre selskapet uten investor, men jeg har store planer, så skal noen av planene realiseres, må jeg gå til det skrittet, sier hun og fortsetter:

– Ambisjonen er at alle nordmenn skal eie en Lanullva. Men jeg stopper ikke der: Hvorfor skal jeg ikke sikte høyere? Det er klart jeg skal utenlands.

– Min mor sa til meg fra jeg var pur ung at hvis jeg ikke hadde arbeidsglede ville jeg heller ikke få til noe. Jeg tror hun har helt rett. Selv om jeg har vært dødssliten, har jeg gått på jobb hver dag. Som ivrig gründer blir det til tider vel mange røde fridager i kalenderen.

Gunn Anne Vinje Lyngstad

Stortingets talerstol blir din. Hvilken sak tar du opp?

Som bedriftseier synes jeg det bør gjøres noe med formuesskatten. Den gir ingen mening. Politikerne må tilrettelegge for at folk vil skape bedrifter og arbeidsplasser. Formuesskatten er en straffeskatt for dem som prøver å få til noe!

Hva bør Norge bruke mindre penger på?

Byråkrati. Skulle vi holdt på slik i det private næringsliv, hadde vi ikke holdt ut én dag. Det koster for mye.

Hva er din dårligste investering?

I kroner og øre er det ikke en god investering å kjøpe bolig her oppe, men for meg handler det om livskvalitet. For meg er investeringen god, selv om andre ikke forstår.

Hvilken bok vil du lese om igjen?

«Et helt halvt år» av Jojo Moyes. Den boken beviser at kjærligheten ikke har noen grenser.

Hvor går drømmereisen?

Til Italia. Der har jeg vært flere ganger. Jeg liker italiensk mat og vin. I Umbria har jeg vært tre ganger, og jeg vil gjerne utforske mer av Italia. Spania og Frankrike kan jeg også tenke meg å lære mer om, mens en tur til Thailand er helt uaktuelt. Det er absolutt ikke et drømmereisemål for meg.

Artikkelen ble først publisert av Finansavisen, 11. mai

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
03:55 Norsk Industri: Oljelønningene er på vei opp igjen03:26 Voldsomme demonstrasjoner i Barcelona fjerde dag på rad03:21 Drapssiktede i Bergen snakket «skotsk» på vei hjem02:49 Lang toppmøtekveld med få resultater02:38 EUs toppmøte ga sin velsignelse til brexitavtale02:28 Venezuela løslater politiske fanger etter plass i FNs menneskerettsråd02:09 Frankrike hindret terrorangrep inspirert av 11. september01:56 DN: Trond Giske hadde 70 klagepunkter til VG, ingenting er rettet01:29 USAs energiminister går av01:20 Populær Venstre-ordfører åpner for å gå inn i ledelsen00:56 Låve i full fyr i Tønsberg – kommer til å brenne ned00:22 Beboer på Majorstuen fant blodig, skadd person00:00 Libya stenger interneringsleir23:42 SDF-militsen sier våpenhvile har trådt i kraft nordøst i Syria23:22 Mann pågrepet for å ha holdt familien innesperret i kjeller i flere år22:52 Morgenbladet-skribenter holder tilbake bidrag22:48 Anne-Elisabeth Hagen savnet i ett år: Politiet innkaller vitner til DNA-prøver21:54 Trumps stabssjef erkjenner at Ukraina-bistand ble knyttet til etterforskning21:42 Ekspert: Solskjær kan snart være ferdig som United-trener20:30 Kongen advarer mot trakassering og en opphetet offentlig debatt19:58 Søk etter mulig person i vannet i Hatvik i Hordaland19:43 Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan gir etter for noen av USAs krav19:23 Cubas ballettlegende Alicia Alonso er død18:22 EUs toppmøte slutter opp om brexitavtalen18:17 Dagbladet oppe igjen etter mulig hackerangrep18:11 Pence og Pompeo legger press på Erdogan17:12 Riiber kåret til årets skiutøver i nordiske grener17:08 Irlands statsminister om brexitavtalen: – Skaper en unik løsning17:07 EU-motstander Nigel Farage avfeier brexitavtale17:02 Labour, DUP og Liberaldemokratene sier nei til brexitavtalen16:57 Ambassadør tar avstand fra Trump i riksrettshøring16:55 Russisk nyhetsbyrå: Advokat har søkt om benådning for Frode Berg16:55 Hanne Harlem innstilles som ny sivilombudsmann16:42 Dronningen og kronprinsessen melder forfall til stortingsmiddag16:31 Turgåere fant tonnevis med mynter ved Kongsberg16:05 – Kan være begynnelsen på slutten for Trump16:02 Johnson: – Nå er øyeblikket for å få brexit gjennomført15:54 Assad: Syria vil svare på Tyrkias intervensjon med «alle legitime midler»15:33 Kystvakten uten helikopter i flere uker15:18 «Gazza» frikjent for seksuelt overgrep14:47 Togvogn på lastebiltur endte i politianmeldelse14:44 Tidligere toppdommer krever 7,2 millioner av NFF14:44 Brann-spiss måtte bli hjemme, straffes av klubben14:24 Bjørgen mener Johaug bør få Egebergs Ærespris14:18 Frode Bergs advokat: – Lite sannsynlig at utveksling blir bekreftet nå13:59 Feståpning for Viken mens begravelsen planlegges13:58 Enige om å la britene håndheve EU-regler i Nord-Irland13:49 Elton John: – Watford kan ha reddet livet mitt13:21 22-åring erkjenner straffskyld for drapsforsøk på 16-åring13:20 Mot brutal sprint i ny skitour12:59 Erdogan kastet Trumps brev i søpla12:20 Lørenskog-saken: Konvolutt fra trusselbrevet solgt hos Clas Ohlson11:54 Kurderne anklager Tyrkia for å bruke forbudte våpen11:53 Solskjær om United-krisen: – Jeg mister ikke nattesøvnen11:41 Haaland skadefri og kampklar11:40 Viste dømt til ett års betinget fengsel11:36 En brexitavtale mellom EU og Storbritannia er i boks11:12 Tyrkiske styrker vinner terreng nordøst i Syria11:05 Dropper nasjonal rammeplan for vindkraft10:41 Får ikke svar om syk fireåring: – Jeg er skuffet over Ropstad10:26 Norske Skog slår igjen rot i Oslo Børs10:04 Thingnes Bø pådro seg lårskade i fall09:46 11 prosent av enslige forsørgere i jobb har lavinntekt09:45 Pizzakjeden Domino's vil forlate Norge09:29 SOHR: 300.000 på flukt etter Tyrkias angrep09:29 Pence og Pompeo skal forsøke å overtale Erdogan08:55 DUP sier de ikke kan støtte Johnsons brexitavtale08:53 18 elbiler per ladepunkt i Norge08:41 Hovland satte PGA-rekord08:28 Lastebil mistet dekk på E6 - traff flere biler08:14 Får kjeft for å stole på Posten: – Han aner ikke hva som skjer08:08 Faren til offer for skoleskyting får oppreisning07:56 Senterpartiet klatrer videre på ny måling07:45 – Færre farlige islamister i Tyskland07:39 Politiet snevrer inn tidsrommet i Hagen-saken07:10 15 ambassadører fikk passord frastjålet07:07 Skittkasting og drama under møte i Det hvite hus07:07 Brexitforhandlingene fortsatte i de sene nattetimer07:00 Justin Trudeaus glorie har bleknet06:53 Russland om europeiske land: – Har halen mellom beina og er redde for Washington06:48 De norske alpinstjernene savner Svindal06:10 Kallmyr vil ikke stille seg i veien for utlevering av IS-fanger06:09 Folkevalgte bortvist etter tilrop mot Hongkongs leder06:00 NAV-rapport: Nye AAP-regler har ført til at flere går på sosialstønad05:50 Dette skjer i dag05:41 Dette skjedde i natt05:30 NHO ser fremtidsmuligheter i maritime næringer05:19 Trailer sperrer E6 i sør for Soknedal i Trøndelag05:17 Kraftig smell i sentrale Stockholm05:15 Prognose: Økende arbeidsledighet og lav boligprisvekst framover05:13 Kraftig jordskjelv rammet Filippinene04:52 Del av handelsavtale mellom USA og Kina blir formalisert04:15 35 pilegrimer omkom i bussulykke i Saudi-Arabia04:11 Frontex: Økning i antall ulovlige grensepasseringer til EU03:47 Studie: Eldre får det bedre når de trapper ned medisinbruken03:25 Trusselen fra høyreekstreme øker i Australia02:37 Straffetoll fra EU på Boeing-fly kan gi Norwegian kjemperegning02:18 Bokser døde fire dager etter knockout i kamp02:15 Mann med machete pågrepet for innbrudd og trusler02:03 Tusenvis protesterte mot straff for sexundervisning i Polen
Siste nytt
03:55NorgeNorsk Industri: Oljelønningene er på vei opp igjen03:26VerdenVoldsomme demonstrasjoner i Barcelona fjerde dag på rad03:21NorgeDrapssiktede i Bergen snakket «skotsk» på vei hjem02:49VerdenLang toppmøtekveld med få resultater02:38VerdenEUs toppmøte ga sin velsignelse til brexitavtale02:28VerdenVenezuela løslater politiske fanger etter plass i FNs menneskerettsråd02:09VerdenFrankrike hindret terrorangrep inspirert av 11. september01:56NorgeDN: Trond Giske hadde 70 klagepunkter til VG, ingenting er rettet01:29VerdenUSAs energiminister går av01:20NorgePopulær Venstre-ordfører åpner for å gå inn i ledelsen00:56NorgeLåve i full fyr i Tønsberg – kommer til å brenne ned00:22NorgeBeboer på Majorstuen fant blodig, skadd person00:00VerdenLibya stenger interneringsleir23:42VerdenSDF-militsen sier våpenhvile har trådt i kraft nordøst i Syria23:22VerdenMann pågrepet for å ha holdt familien innesperret i kjeller i flere år22:52NorgeMorgenbladet-skribenter holder tilbake bidrag22:48NorgeAnne-Elisabeth Hagen savnet i ett år: Politiet innkaller vitner til DNA-prøver21:54VerdenTrumps stabssjef erkjenner at Ukraina-bistand ble knyttet til etterforskning21:42SportEkspert: Solskjær kan snart være ferdig som United-trener20:30NorgeKongen advarer mot trakassering og en opphetet offentlig debatt19:58NorgeSøk etter mulig person i vannet i Hatvik i Hordaland19:43VerdenTyrkias president Recep Tayyip Erdogan gir etter for noen av USAs krav19:23SportCubas ballettlegende Alicia Alonso er død18:22PolitikkEUs toppmøte slutter opp om brexitavtalen18:17NorgeDagbladet oppe igjen etter mulig hackerangrep18:11PolitikkPence og Pompeo legger press på Erdogan17:12SportRiiber kåret til årets skiutøver i nordiske grener17:08PolitikkIrlands statsminister om brexitavtalen: – Skaper en unik løsning17:07PolitikkEU-motstander Nigel Farage avfeier brexitavtale17:02PolitikkLabour, DUP og Liberaldemokratene sier nei til brexitavtalen16:57VerdenAmbassadør tar avstand fra Trump i riksrettshøring16:55NorgeRussisk nyhetsbyrå: Advokat har søkt om benådning for Frode Berg16:55NorgeHanne Harlem innstilles som ny sivilombudsmann16:42NorgeDronningen og kronprinsessen melder forfall til stortingsmiddag16:31PengerTurgåere fant tonnevis med mynter ved Kongsberg16:05Verden– Kan være begynnelsen på slutten for Trump16:02PolitikkJohnson: – Nå er øyeblikket for å få brexit gjennomført15:54VerdenAssad: Syria vil svare på Tyrkias intervensjon med «alle legitime midler»15:33NorgeKystvakten uten helikopter i flere uker15:18Sport«Gazza» frikjent for seksuelt overgrep14:47NorgeTogvogn på lastebiltur endte i politianmeldelse14:44SportTidligere toppdommer krever 7,2 millioner av NFF14:44SportBrann-spiss måtte bli hjemme, straffes av klubben14:24SportBjørgen mener Johaug bør få Egebergs Ærespris14:18VerdenFrode Bergs advokat: – Lite sannsynlig at utveksling blir bekreftet nå13:59PolitikkFeståpning for Viken mens begravelsen planlegges13:58PolitikkEnige om å la britene håndheve EU-regler i Nord-Irland13:49SportElton John: – Watford kan ha reddet livet mitt13:21Norge22-åring erkjenner straffskyld for drapsforsøk på 16-åring13:20SportMot brutal sprint i ny skitour12:59PolitikkErdogan kastet Trumps brev i søpla12:20NorgeLørenskog-saken: Konvolutt fra trusselbrevet solgt hos Clas Ohlson11:54VerdenKurderne anklager Tyrkia for å bruke forbudte våpen11:53SportSolskjær om United-krisen: – Jeg mister ikke nattesøvnen11:41SportHaaland skadefri og kampklar11:40NorgeViste dømt til ett års betinget fengsel11:36PolitikkEn brexitavtale mellom EU og Storbritannia er i boks11:12VerdenTyrkiske styrker vinner terreng nordøst i Syria11:05PolitikkDropper nasjonal rammeplan for vindkraft10:41PolitikkFår ikke svar om syk fireåring: – Jeg er skuffet over Ropstad10:26PengerNorske Skog slår igjen rot i Oslo Børs10:04SportThingnes Bø pådro seg lårskade i fall09:46Penger11 prosent av enslige forsørgere i jobb har lavinntekt09:45PengerPizzakjeden Domino's vil forlate Norge09:29VerdenSOHR: 300.000 på flukt etter Tyrkias angrep09:29VerdenPence og Pompeo skal forsøke å overtale Erdogan08:55PolitikkDUP sier de ikke kan støtte Johnsons brexitavtale08:53Motor18 elbiler per ladepunkt i Norge08:41SportHovland satte PGA-rekord08:28NorgeLastebil mistet dekk på E6 - traff flere biler08:14PengerFår kjeft for å stole på Posten: – Han aner ikke hva som skjer08:08VerdenFaren til offer for skoleskyting får oppreisning07:56PolitikkSenterpartiet klatrer videre på ny måling07:45Verden– Færre farlige islamister i Tyskland07:39NorgePolitiet snevrer inn tidsrommet i Hagen-saken07:10Norge15 ambassadører fikk passord frastjålet07:07VerdenSkittkasting og drama under møte i Det hvite hus07:07VerdenBrexitforhandlingene fortsatte i de sene nattetimer07:00PolitikkJustin Trudeaus glorie har bleknet06:53VerdenRussland om europeiske land: – Har halen mellom beina og er redde for Washington06:48SportDe norske alpinstjernene savner Svindal06:10PolitikkKallmyr vil ikke stille seg i veien for utlevering av IS-fanger06:09VerdenFolkevalgte bortvist etter tilrop mot Hongkongs leder06:00PengerNAV-rapport: Nye AAP-regler har ført til at flere går på sosialstønad05:50NorgeDette skjer i dag05:41NorgeDette skjedde i natt05:30PengerNHO ser fremtidsmuligheter i maritime næringer05:19NorgeTrailer sperrer E6 i sør for Soknedal i Trøndelag05:17VerdenKraftig smell i sentrale Stockholm05:15PengerPrognose: Økende arbeidsledighet og lav boligprisvekst framover05:13VerdenKraftig jordskjelv rammet Filippinene04:52PengerDel av handelsavtale mellom USA og Kina blir formalisert04:15Verden35 pilegrimer omkom i bussulykke i Saudi-Arabia04:11VerdenFrontex: Økning i antall ulovlige grensepasseringer til EU03:47Helse og livsstilStudie: Eldre får det bedre når de trapper ned medisinbruken03:25VerdenTrusselen fra høyreekstreme øker i Australia02:37PengerStraffetoll fra EU på Boeing-fly kan gi Norwegian kjemperegning02:18SportBokser døde fire dager etter knockout i kamp02:15NorgeMann med machete pågrepet for innbrudd og trusler02:03VerdenTusenvis protesterte mot straff for sexundervisning i Polen
Populært