Helt «vanlige» menn: Bygger hytter for 1,5 milliarder i Trysil

<p>BYGG, REIS DEG: Dette er det største vi har gjort, innrømmer Per Morten og Trond Ola Hektoen. Både i høyde, bredde og kroner.</p>
BYGG, REIS DEG: Dette er det største vi har gjort, innrømmer Per Morten og Trond Ola Hektoen. Både i høyde, bredde og kroner. Foto: Andreas Klemsdal / Finansavisen

I Trysil reises nå tre store leilighetsbygg nesten vegg i vegg. En toppleilighet til 30 millioner kroner er allerede solgt. Solen skinner på alle utbyggingsprosjekter med flott beliggenhet øverst på høykonjunkturen.

Sildre, piple, renne. Snøen i gatene rundt alpinsenteret i Trysil er iferd med å smelte, under sylskap vårsol. Noen steder er det snø øverst, men sørpe under. Det gjelder å ikke tråkke feil.

Tre betydelige leilighetsprosjekter under oppseiling samtidig, med bare et par skilengders avstand. Optimismen speiler tilstanden i markedet for fritidsboliger til fjells. Som Finansavisen har beskrevet tidligere i vinter er en rekke leilighetsprosjekter under bygging og planlegging i Hemsedal, Geilo, Sjusjøen, Hafjell og mange andre steder.

Brødrene Per Morten og Trond Ola Hektoen kommer kjørende helt fra Savalen og har pådratt seg en fartsbot underveis. De har bygget opp en solid turistvirksomhet på hjemstedet, men ville satse større. De ville gjøre noe mer. I Trysil fant de tomt og noe de mente var et godt marked. Navnet ble The Lodge Trysil.

På et kontor lenger opp sitter Bjarne Sletten. En ekte trysling som dro ut for å utdanne seg til journalist, men likevel endte med en 15 år lang karriere i forsvaret. Siden har han hatt en rekke jobber innen prosjektstyring, bedriftsutvikling og bygg. Men Bjarne Sletten ville gjøre noe mer. Navnet ble Trysil Alpine Lodge.

Les også: Selger leilighet i «Norges rikeste nabolag»

133 leiligheter

To separate utbygginger med neste samme navn. Tilfeldig hevder utbyggerne. Da de oppdaget det var det for sent å snu. I stedet for å krangle slo de kreftene sammen. Nå har de etablert et felles bookingsselskap.

Book 1 Trysil skal fylle opp leilighetsbyggene hvor mange av leilighetene har utleieplikt.

(Saken fortsetter under bildet)

DEN FØRSTE LODGEN: The Lodge Trysil er halvveis. Nå selges byggetrin to, som er bygningskroppen til venstre i bildet. Foto: Andreas Klemsdal
DEN FØRSTE LODGEN: The Lodge Trysil er halvveis. Nå selges byggetrin to, som er bygningskroppen til venstre i bildet. Foto: Andreas Klemsdal

Vi labber gjennom sørpen på veiene og begynner nederst. The Lodge Trysil, Hektoens prosjekt, skal bestå av to hovedbygg forbundet med en gangbro over en skiløype. Det ligger 100 meter sør for Radisson Blu Hotell og 100 meter øst for velkomstsenteret. Det skal bli 113 leiligheter, over et areal på 15.700 kvadratmeter. Første byggetrinn er ferdig. Om en uke er det overtakelse.

– Alle skal inn til påske, sier Hektoen fornøyd. Han har allerede innkassert den første seieren.

Det er både barnefamilier fra Oslo, investorer fra bygda og svensker og dansker som kommer med flyttelasset.

– Noen har også kjøpt leilighet som et rent utleieobjekt.

Les også: Ærverdig bygård solgt tvert i Bergen

400 millioner kroner

Bygg nummer to består av 56 leiligheter og skal etter planen påbegynnes til sommeren. Her er det solgt 23 leiligheter. Det må selges ytterligere 10 før det blir byggestart. 75 prosent av leilighetene har utleieplikt. Brødrene Hektoen går forsiktig inn gjerdet til byggeplassen. De mange bygningsarbeiderne aner lite om at de to lavmelte karene fra Savalen er byggherrer. Vi skal bare ta et bilde, sier de til travle menn i anleggsjakker.

The Lodge Trysil omfatter leiligheter for 400 millioner kroner. Det første bygget er altså utsolgt. I det andre er det solgt leiligheter for til sammen 70 millioner kroner, slik at total salgssum foreløpig er 270 millioner kroner.

HER KOMMER DET: Reklameplakaten er oppe. Nå mangler bare kjøpere til Bjarne Slettens store utbyggingsdrøm. Foto: Andreas Klemsdal / Finansavisen
HER KOMMER DET: Reklameplakaten er oppe. Nå mangler bare kjøpere til Bjarne Slettens store utbyggingsdrøm. Foto: Andreas Klemsdal / Finansavisen

Vi beveger oss oppover, nærmere slalåmbakkene. Trysil Alpine Lodge, som familiene Sletten og Sørhus står bak, er nettopp lagt ut i markedet. Forrige lørdag var det salgsmøte og da ble leilighetsoversikten og priser sluppet. Prosjektet er unektelig planlagt på en indrefilet av en tomt, med Ski Pub’en på den ene siden og det legendariske after-ski-stedet Laaven på den andre siden.

Bjarne Sletten funderte lenge på et byggetrinn én og et byggetrinn to, helt til at han kom frem til at alt måtte bygges i ett. 144 leiligheter. Kvadratmeterprisene her strekker seg fra 70.000 til over 100.000 kroner, avhengig av leilighet og beliggenhet. 150 mennesker møtte frem på lanseringsmøtet og eiendomsmeglerne gikk smilende derifra.

Les også: Rederarving blar opp for Tjuvholmen-luksus

Spa, restaurant og skistall

Det første salget er spektakulært. En kjøper har kjøpt to toppleiligheter, som hver for seg er på 130 kvadratmeter. Ønsket er å slå de to leilighetene sammen og få et Trysil-rede som det ikke finnes maken til, med seks meter under taket og en enorm glassfasade rett ut mot bakken. Sletten bekrefter at denne kjøperen har signert en kontakt der kjøpesummen er 30,4 millioner kroner.

En ny standard er satt i skogtraktene ved svenskegrensen.

– Det har ikke eksistert en slik leilighet i Trysil tidligere. Og det kommer sannsynligvis aldri til å bli bygget en tilsvarende igjen, sier den vanligvis beskjedne Sletten.

Hvis han får solgt nok leiligheter vil det bli byggestart for nesten 35.000 kvadratmeter. I tillegg til leiligheter kommer restauranter, svømmebasseng og spa, treningsrom og skistall. Sletten vil egentlig ikke snakke om salgsverdi eller byggekost. Men han har tidligere anslått en prislapp på 900 millioner kroner.

To store byggeprosjekter. Ingen store egoer. De har olabukser, praktiske fritidssko og gensere.

Les også: Harald Eia tjente flere millioner på salg av boligen

Ved svenskegrensen

Men det ligger millioner på bordet. Per Morten Hektoen legger ikke skjul på at de holdt litt pusten da naboprosjekt Trysil Alpine Lodge gikk høyt ut og annonserte salgsmøte for noen uker siden.

– Vi solgte bra med leiligheter i hele vinter. Men da Trysil Alpine Lodge ble lagt ut merket vi en liten stopp. Folk ville orientere seg. Etter salgsmøtet hos dem har vi opplevd en positiv effekt. Vi har solgt leiligheter for 19 millioner kroner den seneste uken, sier Hektoen.

Rivalisering har de ikke råd til. Book1 Trysil vil ha et utstrakt samarbeid med Skistar vinterstid. Det nyopprettede bookingselskapet vil forsøke å skape belegg også om sommeren.

Hektoen liker mentaliteten her inne ved svenskegrensen.

– Vi har drevet med turisme hele livet. Det som imponerer oss med Trysil er at de har mange parter som trekker i samme retning. Utmarkslaget, Skistar, utleiere, næringsdrivende og kommunen går sammen om å få til ting.

Les også: Tidenes tall for Norges 13. rikeste

(Saken fortsetter under bildet)

DEN ANDRE LODGEN: Trysil Alpine Lodge blir et stort anlegg, med 144 leiligheter, restauranter og svønnebasseng.
DEN ANDRE LODGEN: Trysil Alpine Lodge blir et stort anlegg, med 144 leiligheter, restauranter og svønnebasseng.

Ikke bekymret

Nå er spørsmålet om han får til å sette igang byggetrinn nummer to, sammen med broren. Prisene er skrudd opp, det hører med til historien. Det første bygget hadde salgsstart for nesten to år siden og prisøkningen er på hele 20 prosent. Kvadratmeterprisen nå ligger rett under 60.000 kroner.

– Vi vet at dette markedet kan gå opp og ned. I Savalen så vi hvordan markedet ble borte over natten fra 2007 til 2008. Vi kan ikke utelukke at det kommer en ny knekk i markedet for fritidseiendom, men spørsmålet er hvor langt frem dette er. Er det ett år unna eller tre år unna? Vi ser ingen tegn til at markedet skal stoppe opp, sier Per Morten Hektoen, vel vitende om at sentralbanksjef Øystein Olsen annonserte renteheving denne uken.

– Hvis renten går rett i taket så vil det selvsagt påvirke salget.

– Hva med sesongen. Snøen smelter. Salget av fritidsboliger til fjells er kjent for å stoppe opp etter påske?

– Vi er ikke så bekymret for at vinteren nærmer seg slutten. Vi opplever tvert i mot at mange tar en beslutning etter å ha tenkt seg om gjennom vinteren. Dessuten er Trysil en av få destinasjoner som har fått til et solid sommertilbud, sier Hektoen.

Les også: Bygger gigaleilighet til 60 millioner

Flyplass til 1. milliard

Bjarne Sletten på sin side snakker om tidsregninger. Tiden før og etter flyplassen. Byggingen av den nye flyplassen i svenske Sälen pågår for fullt. Flyplassen skal ta imot turister til skistedene i Sälen og Trysil. Om et par uker offentliggjøres også de første flyrutene, forteller NRK Hedmark. Flyplassen åpner i desember og koster vel 1 milliard kroner.

– Svenskene har i større grad priset inn at flyplassen kommer. I Norge har det ikke helt sunket inn at vi snart får flyruter til Europa. Det er derfor vi tror at leilighetene vil gi god prisvekst i årene som kommer, sier Sletten.

(Saken fortsetter under bildet)

NUMMER TRE: Trysiltunet er det tredje prosjektet soom ligger bare et steinkast fra skiheisen og velkomstsenteret.
NUMMER TRE: Trysiltunet er det tredje prosjektet soom ligger bare et steinkast fra skiheisen og velkomstsenteret.

Han har laget seg et hyggelig kontor i kjelleren av Trysilfjell Apartment, et hotell som står på tomten som er kjøpt. På en buet skjerm på 28 tommer tar han opp arkitektens tegninger av praktbygget. Han lener seg tilbake og titter, litt stolt.

– Vi er selvsagt veldig spent på markedet fremover. Vi har henvendelser fra alle typer kjøpere. Noen vil ha en leilighet til familien og leie ut litt ved siden av, mens andre er investorer som vurderer å legge leiligheten inn i et eget aksjeselskap, sier Sletten.

Han presenterer utstrakte regneeksempler for utleie for sine kjøpere.

– Du blir ikke millionær av leieinntektene, men med mye utleie kan du dekke renter og avdrag på et lån som kanskje utgjør 70 til 80 prosent av kjøpesummen. Hvis prisene på disse leilighetene stiger over tid blir det en hyggelig investering.

Les også: Selges ikke boligen din, betaler du ingenting

– Setter ikke hus og liv på spill

Tomten er på 20 mål og med opsjon på ytterligere 9 mål.

– Uansett hvordan markedet er denne våren, arealet vi sitter på får du aldri maken til, sier Sletten.

– Hvor mye står på spill for deg og de andre som står bak utbygging?

– Vi er tryslinger og vi setter ikke hus og liv på spill. Vi har brukt noen millioner på tomt og prosjektering, men det er investeringer vi har god kontroll på. Hvis det skulle bli en bråstopp i markedet så håndterer vi det.

Hans leilighetsprosjekt med 144 leiligheter utgjør 700 senger. Totalt på tomten kan det bygges 1.300 til 1.400 senger.

DEN TREDJE NABO: Jan Terne Ås står i spissen for Trysiltunet, som snart er ferdig. Foto: Anders Horntvedt / Finansavisen
DEN TREDJE NABO: Jan Terne Ås står i spissen for Trysiltunet, som snart er ferdig. Foto: Anders Horntvedt / Finansavisen

Det tredje prosjektet er Trysiltunet, som består av 56 leiligheter. Også her er det lokale krefter som står bak byggingen, med blant annet Jan Terje Ås som har spesialisert seg på utleie i skidestinasjonen.

Finansavisen skrev om Trysiltunet i høst da en konflikt med Trysilfjell Utmarkslag gjorde at byggingen kunne stoppe opp. I dag reiser byggene seg. Alle leilighetene skal være solgt, til en samlet pris på 180 millioner kroner.

Normalt krever banken at utbyggerne stiller med egenkapital for den delen av prosjektkostnadene som ikke er dekket av forhåndssalg. Men ofte kan tomten brukes som egenkapital. Dermed kan tre utbyggere uten enorme bankkontoer reise bygg for til sammen 1,5 milliarder kroner, på sørpeføre i en bygd i Hedmark.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
01:48 Russland vil frigi ukrainske marineskip01:46 Florø-drapet: Politiet har ikke fått avhørt drapssiktet 27-åring01:10 Donald Tusk blir trolig ny leder for de konservative i Europa01:00 NHO mener tariffsystemet må fornyes00:59 Politi stormer universitet i Hongkong00:52 Politiet i Panama jakter gjerningsmann etter overfall mot nordmenn på seiltur23:45 Norsk politi krever brødre utlevert fra Dubai23:04 Enormt prishopp på legemidler i Danmark22:42 Nordisk ministerråd bevilger 700.000 til kvensk og karelsk ungdomsprosjekt22:28 To personer amok på pizzeria – gikk til angrep på både kunder og ansatte21:40 Feiring av Fløyelsrevolusjon overskygget av protester20:40 NRK: Familien forsøker å få IS-søstrene fra Bærum til Somaliland20:30 Venezia rammet av ny flom20:12 Maren Mjelde sikret seier og tabelledelse for Chelsea – 38.262 så Arsenal slå Tottenham19:40 Ny snøalarm og gult farevarsel: Venter 20-30 centimeter nysnø18:41 Politiet i Hongkong advarer om at de kan komme til å skyte18:22 To personer pågrepet for mishandling av kvinne i Fredrikstad18:21 Ingen visste hvem gutten på bildet var. Så kom det inn tips17:48 Britisk presse fordømmer prins Andrew etter BBC-intervju17:02 Kongle-rekord kan gi over 500 millioner skogplanter16:48 Professor garanterer at Donald Trump taper neste presidentvalg16:47 Sverige vil øke beredskapen etter svinepest-utbrudd15:59 Thingnes Bø om Fourcade-duellen: – Han har vunnet denne helgen15:09 Lagerbäck varsler endringer i laget, kritiserer betingelsene14:45 245 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike14:35 Beklager oppførsel: – Utrolig uansvarlig og forferdelig dumt gjort13:29 Valgfusk og ingen reell opposisjon i valget i Hviterussland13:17 Olsbu Røiseland fikk bekreftet magefølelsen13:10 USA og Sør-Korea utsetter planlagte felles militærøvelser etter trusler fra Nord-Korea13:09 Senterpartiet vil gi 12 millioner kroner i støtte til aviser11:56 Kombinert: Krog til sykehus etter fall11:50 Dansk fjellklatrer omkom i Himalaya11:30 Kroos om EM-sjansene til Tyskland: – Jeg ser ikke oss blant favorittene11:27 Demokrat gjenvalgt som guvernør i Louisiana10:53 Frode Berg endelig gjenforent med kona – EOS-utvalget gransker saken10:19 Benzema får ikke spille EM for Frankrike: – Hans tid der er over10:06 Fløyelsmyk frihet og en forfatter som ble president10:00 Aghayev dømmer Norge på Malta09:59 Pave Frans gikk ut mot porno – så fortalte tre nye altergutter i Vatikanet om misbruk09:36 Nordisk byplanlegging møter kritikk fra utenlandske arkitekter09:26 Cuba feiret Havannas 500-årsjubileum09:12 Halsbånd med strøm brukt på hundepensjonat – to kvinner må i retten09:00 Ringvrak er Lagerbäcks sparringpartner før tittelkampen08:58 Demonstranter i Hongkong vil sette press på økonomien08:30 Langrenn: Svensk rival på krykker etter kneskade07:55 Rajapaksa vant presidentvalget på Sri Lanka07:32 Irans leder forsvarer økte bensinpriser07:12 Fotgjenger påkjørt i Oslo – fører stakk av06:45 Florø-drapet: Siktet 27-åring varetektsfengslet i fire uker06:43 Unntakstilstand på Samoa etter meslingutbrudd06:41 NRK: Panama-ofrene har reist hjem til Norge06:08 Dette skjer i dag06:06 14-åring slått og ranet i Stavanger05:37 Dette skjedde i natt05:28 Savnet båtfører i Hordaland funnet i god behold05:22 Kina: Konstruktive handelssamtaler med USA05:15 Brann i leilighet i Kongsberg slukket05:05 Tilsyn: Sykehjem i Hedmark gjør ikke forsøk på å gjenopplive pasienter04:52 Pence-rådgiver om Trumps Ukraina-samtale: – Upassende03:45 Antall drepte i demonstrasjoner i Bolivia øker03:44 Nytt tilfelle av skrantesyke påvist på elg02:33 Statsministeren og 3.000 gikk for bærekraftmålene02:29 Nissan tilbakekaller 400.000 biler02:17 Politiet brukte tåregass mot gule vester-demonstranter01:38 Kina nekter to frittalende australske politikere innreise01:15 Bergs forsvarer: – En umenneskelig påkjenning00:58 Boris Johnson: Partiets kandidater støtter brexitavtalen23:53 Forsvarer: – Siktede er sterkt preget etter Larvik-brannen23:51 Statsministerkandidat i Libanon trekker seg23:21 Frode Berg tilbake på norsk jord22:45 Uventede svingninger i oksygennivåene på Mars22:05 Den siste overlevende fra Hindenburg-ulykken er død21:42 Frode Berg tilbake i Norge21:16 Obama advarer Demokratenes kandidater mot å bevege seg for langt til venstre20:52 90-åring omkom i traktorulykke i Hol i Hallingdal20:13 Ekspert om prinsesse Dianas død: – Hun kunne vært reddet19:38 Fly fra Vilnius landet i Oslo – uvisst om Berg var med19:18 Mysteriet i vikinggraven19:01 – Jeg er ganske opptatt av at jeg skal dø18:11 Anklager om valgfusk i Storbritannia vurderes av britisk politi18:04 Verden er et skumlere sted for Norge17:49 Trond (51) overlevde 1 /12 time under snøen: – Det skal egentlig ikke være mulig17:27 Kinesiske soldater ute i Hongkongs gater16:39 John (71): – Jeg er ikke som alle andre16:29 Sp vil gjenopprette 20 politikontorer15:52 Ny norsk skøytenedtur i Minsk: – Ikke gøy å gå sakte15:17 Flere drept av bilbombe i tyrkiskkontrollert område i Syria15:16 Koran-brenning i Kristiansand førte til bråk14:56 Bjånesøy sikret poeng for Stabæk14:54 Brochmann sikret poeng for Sandviken14:53 Adserø avgjorde for Trondheims-Ørn14:52 Historisk sølvmedalje til Vålerenga14:52 Vålerenga seiret borte mot Arna-Bjørnar14:52 Fart ble ydmyket av Klepp14:37 Etterretningsekspert: Frode Berg har trolig ikke plikt til å snakke14:30 Bale: – Jeg har definitivt mer glede av å spille for Wales13:55 Thingnes Bø gikk seg svimmel: – Det var grusomt13:52 «Paradise Hotel»-kjendis bedragerisiktet: – Beklager13:38 Danmark vil nekte danske fremmedkrigere hjelp i utlandet12:52 Store mengder snø og regn skaper vanskelige kjøreforhold på Østlandet
Siste nytt
01:48VerdenRussland vil frigi ukrainske marineskip01:46NorgeFlorø-drapet: Politiet har ikke fått avhørt drapssiktet 27-åring01:10VerdenDonald Tusk blir trolig ny leder for de konservative i Europa01:00NorgeNHO mener tariffsystemet må fornyes00:59VerdenPoliti stormer universitet i Hongkong00:52VerdenPolitiet i Panama jakter gjerningsmann etter overfall mot nordmenn på seiltur23:45NorgeNorsk politi krever brødre utlevert fra Dubai23:04VerdenEnormt prishopp på legemidler i Danmark22:42NorgeNordisk ministerråd bevilger 700.000 til kvensk og karelsk ungdomsprosjekt22:28NorgeTo personer amok på pizzeria – gikk til angrep på både kunder og ansatte21:40VerdenFeiring av Fløyelsrevolusjon overskygget av protester20:40NorgeNRK: Familien forsøker å få IS-søstrene fra Bærum til Somaliland20:30VerdenVenezia rammet av ny flom20:12SportMaren Mjelde sikret seier og tabelledelse for Chelsea – 38.262 så Arsenal slå Tottenham19:40NorgeNy snøalarm og gult farevarsel: Venter 20-30 centimeter nysnø18:41VerdenPolitiet i Hongkong advarer om at de kan komme til å skyte18:22NorgeTo personer pågrepet for mishandling av kvinne i Fredrikstad18:21Helse og livsstilIngen visste hvem gutten på bildet var. Så kom det inn tips17:48VerdenBritisk presse fordømmer prins Andrew etter BBC-intervju17:02NorgeKongle-rekord kan gi over 500 millioner skogplanter16:48VerdenProfessor garanterer at Donald Trump taper neste presidentvalg16:47VerdenSverige vil øke beredskapen etter svinepest-utbrudd15:59SportThingnes Bø om Fourcade-duellen: – Han har vunnet denne helgen15:09SportLagerbäck varsler endringer i laget, kritiserer betingelsene14:45Verden245 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike14:35NorgeBeklager oppførsel: – Utrolig uansvarlig og forferdelig dumt gjort13:29PolitikkValgfusk og ingen reell opposisjon i valget i Hviterussland13:17SportOlsbu Røiseland fikk bekreftet magefølelsen13:10VerdenUSA og Sør-Korea utsetter planlagte felles militærøvelser etter trusler fra Nord-Korea13:09PolitikkSenterpartiet vil gi 12 millioner kroner i støtte til aviser11:56SportKombinert: Krog til sykehus etter fall11:50VerdenDansk fjellklatrer omkom i Himalaya11:30SportKroos om EM-sjansene til Tyskland: – Jeg ser ikke oss blant favorittene11:27PolitikkDemokrat gjenvalgt som guvernør i Louisiana10:53NorgeFrode Berg endelig gjenforent med kona – EOS-utvalget gransker saken10:19SportBenzema får ikke spille EM for Frankrike: – Hans tid der er over10:06PolitikkFløyelsmyk frihet og en forfatter som ble president10:00SportAghayev dømmer Norge på Malta09:59VerdenPave Frans gikk ut mot porno – så fortalte tre nye altergutter i Vatikanet om misbruk09:36NorgeNordisk byplanlegging møter kritikk fra utenlandske arkitekter09:26VerdenCuba feiret Havannas 500-årsjubileum09:12NorgeHalsbånd med strøm brukt på hundepensjonat – to kvinner må i retten09:00SportRingvrak er Lagerbäcks sparringpartner før tittelkampen08:58VerdenDemonstranter i Hongkong vil sette press på økonomien08:30SportLangrenn: Svensk rival på krykker etter kneskade07:55VerdenRajapaksa vant presidentvalget på Sri Lanka07:32VerdenIrans leder forsvarer økte bensinpriser07:12NorgeFotgjenger påkjørt i Oslo – fører stakk av06:45NorgeFlorø-drapet: Siktet 27-åring varetektsfengslet i fire uker06:43VerdenUnntakstilstand på Samoa etter meslingutbrudd06:41NorgeNRK: Panama-ofrene har reist hjem til Norge06:08NorgeDette skjer i dag06:06Norge14-åring slått og ranet i Stavanger05:37NorgeDette skjedde i natt05:28NorgeSavnet båtfører i Hordaland funnet i god behold05:22VerdenKina: Konstruktive handelssamtaler med USA05:15NorgeBrann i leilighet i Kongsberg slukket05:05NorgeTilsyn: Sykehjem i Hedmark gjør ikke forsøk på å gjenopplive pasienter04:52VerdenPence-rådgiver om Trumps Ukraina-samtale: – Upassende03:45VerdenAntall drepte i demonstrasjoner i Bolivia øker03:44NorgeNytt tilfelle av skrantesyke påvist på elg02:33NorgeStatsministeren og 3.000 gikk for bærekraftmålene02:29MotorNissan tilbakekaller 400.000 biler02:17VerdenPolitiet brukte tåregass mot gule vester-demonstranter01:38VerdenKina nekter to frittalende australske politikere innreise01:15NorgeBergs forsvarer: – En umenneskelig påkjenning00:58VerdenBoris Johnson: Partiets kandidater støtter brexitavtalen23:53NorgeForsvarer: – Siktede er sterkt preget etter Larvik-brannen23:51VerdenStatsministerkandidat i Libanon trekker seg23:21VerdenFrode Berg tilbake på norsk jord22:45VerdenUventede svingninger i oksygennivåene på Mars22:05VerdenDen siste overlevende fra Hindenburg-ulykken er død21:42NorgeFrode Berg tilbake i Norge21:16VerdenObama advarer Demokratenes kandidater mot å bevege seg for langt til venstre20:52Norge90-åring omkom i traktorulykke i Hol i Hallingdal20:13VerdenEkspert om prinsesse Dianas død: – Hun kunne vært reddet19:38NorgeFly fra Vilnius landet i Oslo – uvisst om Berg var med19:18VerdenMysteriet i vikinggraven19:01Helse og livsstil– Jeg er ganske opptatt av at jeg skal dø18:11PolitikkAnklager om valgfusk i Storbritannia vurderes av britisk politi18:04NorgeVerden er et skumlere sted for Norge17:49Helse og livsstilTrond (51) overlevde 1 /12 time under snøen: – Det skal egentlig ikke være mulig17:27VerdenKinesiske soldater ute i Hongkongs gater16:39VerdenJohn (71): – Jeg er ikke som alle andre16:29PolitikkSp vil gjenopprette 20 politikontorer15:52SportNy norsk skøytenedtur i Minsk: – Ikke gøy å gå sakte15:17VerdenFlere drept av bilbombe i tyrkiskkontrollert område i Syria15:16NorgeKoran-brenning i Kristiansand førte til bråk14:56SportBjånesøy sikret poeng for Stabæk14:54SportBrochmann sikret poeng for Sandviken14:53SportAdserø avgjorde for Trondheims-Ørn14:52SportHistorisk sølvmedalje til Vålerenga14:52SportVålerenga seiret borte mot Arna-Bjørnar14:52SportFart ble ydmyket av Klepp14:37NorgeEtterretningsekspert: Frode Berg har trolig ikke plikt til å snakke14:30SportBale: – Jeg har definitivt mer glede av å spille for Wales13:55SportThingnes Bø gikk seg svimmel: – Det var grusomt13:52Norge«Paradise Hotel»-kjendis bedragerisiktet: – Beklager13:38VerdenDanmark vil nekte danske fremmedkrigere hjelp i utlandet12:52NorgeStore mengder snø og regn skaper vanskelige kjøreforhold på Østlandet
Populært