Helt «vanlige» menn: Bygger hytter for 1,5 milliarder i Trysil

<p>BYGG, REIS DEG: Dette er det største vi har gjort, innrømmer Per Morten og Trond Ola Hektoen. Både i høyde, bredde og kroner.</p>
BYGG, REIS DEG: Dette er det største vi har gjort, innrømmer Per Morten og Trond Ola Hektoen. Både i høyde, bredde og kroner. Foto: Andreas Klemsdal / Finansavisen

I Trysil reises nå tre store leilighetsbygg nesten vegg i vegg. En toppleilighet til 30 millioner kroner er allerede solgt. Solen skinner på alle utbyggingsprosjekter med flott beliggenhet øverst på høykonjunkturen.

Sildre, piple, renne. Snøen i gatene rundt alpinsenteret i Trysil er iferd med å smelte, under sylskap vårsol. Noen steder er det snø øverst, men sørpe under. Det gjelder å ikke tråkke feil.

Tre betydelige leilighetsprosjekter under oppseiling samtidig, med bare et par skilengders avstand. Optimismen speiler tilstanden i markedet for fritidsboliger til fjells. Som Finansavisen har beskrevet tidligere i vinter er en rekke leilighetsprosjekter under bygging og planlegging i Hemsedal, Geilo, Sjusjøen, Hafjell og mange andre steder.

Brødrene Per Morten og Trond Ola Hektoen kommer kjørende helt fra Savalen og har pådratt seg en fartsbot underveis. De har bygget opp en solid turistvirksomhet på hjemstedet, men ville satse større. De ville gjøre noe mer. I Trysil fant de tomt og noe de mente var et godt marked. Navnet ble The Lodge Trysil.

På et kontor lenger opp sitter Bjarne Sletten. En ekte trysling som dro ut for å utdanne seg til journalist, men likevel endte med en 15 år lang karriere i forsvaret. Siden har han hatt en rekke jobber innen prosjektstyring, bedriftsutvikling og bygg. Men Bjarne Sletten ville gjøre noe mer. Navnet ble Trysil Alpine Lodge.

Les også: Selger leilighet i «Norges rikeste nabolag»

133 leiligheter

To separate utbygginger med neste samme navn. Tilfeldig hevder utbyggerne. Da de oppdaget det var det for sent å snu. I stedet for å krangle slo de kreftene sammen. Nå har de etablert et felles bookingsselskap.

Book 1 Trysil skal fylle opp leilighetsbyggene hvor mange av leilighetene har utleieplikt.

(Saken fortsetter under bildet)

DEN FØRSTE LODGEN: The Lodge Trysil er halvveis. Nå selges byggetrin to, som er bygningskroppen til venstre i bildet. Foto: Andreas Klemsdal
DEN FØRSTE LODGEN: The Lodge Trysil er halvveis. Nå selges byggetrin to, som er bygningskroppen til venstre i bildet. Foto: Andreas Klemsdal

Vi labber gjennom sørpen på veiene og begynner nederst. The Lodge Trysil, Hektoens prosjekt, skal bestå av to hovedbygg forbundet med en gangbro over en skiløype. Det ligger 100 meter sør for Radisson Blu Hotell og 100 meter øst for velkomstsenteret. Det skal bli 113 leiligheter, over et areal på 15.700 kvadratmeter. Første byggetrinn er ferdig. Om en uke er det overtakelse.

– Alle skal inn til påske, sier Hektoen fornøyd. Han har allerede innkassert den første seieren.

Det er både barnefamilier fra Oslo, investorer fra bygda og svensker og dansker som kommer med flyttelasset.

– Noen har også kjøpt leilighet som et rent utleieobjekt.

Les også: Ærverdig bygård solgt tvert i Bergen

400 millioner kroner

Bygg nummer to består av 56 leiligheter og skal etter planen påbegynnes til sommeren. Her er det solgt 23 leiligheter. Det må selges ytterligere 10 før det blir byggestart. 75 prosent av leilighetene har utleieplikt. Brødrene Hektoen går forsiktig inn gjerdet til byggeplassen. De mange bygningsarbeiderne aner lite om at de to lavmelte karene fra Savalen er byggherrer. Vi skal bare ta et bilde, sier de til travle menn i anleggsjakker.

The Lodge Trysil omfatter leiligheter for 400 millioner kroner. Det første bygget er altså utsolgt. I det andre er det solgt leiligheter for til sammen 70 millioner kroner, slik at total salgssum foreløpig er 270 millioner kroner.

HER KOMMER DET: Reklameplakaten er oppe. Nå mangler bare kjøpere til Bjarne Slettens store utbyggingsdrøm. Foto: Andreas Klemsdal / Finansavisen
HER KOMMER DET: Reklameplakaten er oppe. Nå mangler bare kjøpere til Bjarne Slettens store utbyggingsdrøm. Foto: Andreas Klemsdal / Finansavisen

Vi beveger oss oppover, nærmere slalåmbakkene. Trysil Alpine Lodge, som familiene Sletten og Sørhus står bak, er nettopp lagt ut i markedet. Forrige lørdag var det salgsmøte og da ble leilighetsoversikten og priser sluppet. Prosjektet er unektelig planlagt på en indrefilet av en tomt, med Ski Pub’en på den ene siden og det legendariske after-ski-stedet Laaven på den andre siden.

Bjarne Sletten funderte lenge på et byggetrinn én og et byggetrinn to, helt til at han kom frem til at alt måtte bygges i ett. 144 leiligheter. Kvadratmeterprisene her strekker seg fra 70.000 til over 100.000 kroner, avhengig av leilighet og beliggenhet. 150 mennesker møtte frem på lanseringsmøtet og eiendomsmeglerne gikk smilende derifra.

Les også: Rederarving blar opp for Tjuvholmen-luksus

Spa, restaurant og skistall

Det første salget er spektakulært. En kjøper har kjøpt to toppleiligheter, som hver for seg er på 130 kvadratmeter. Ønsket er å slå de to leilighetene sammen og få et Trysil-rede som det ikke finnes maken til, med seks meter under taket og en enorm glassfasade rett ut mot bakken. Sletten bekrefter at denne kjøperen har signert en kontakt der kjøpesummen er 30,4 millioner kroner.

En ny standard er satt i skogtraktene ved svenskegrensen.

– Det har ikke eksistert en slik leilighet i Trysil tidligere. Og det kommer sannsynligvis aldri til å bli bygget en tilsvarende igjen, sier den vanligvis beskjedne Sletten.

Hvis han får solgt nok leiligheter vil det bli byggestart for nesten 35.000 kvadratmeter. I tillegg til leiligheter kommer restauranter, svømmebasseng og spa, treningsrom og skistall. Sletten vil egentlig ikke snakke om salgsverdi eller byggekost. Men han har tidligere anslått en prislapp på 900 millioner kroner.

To store byggeprosjekter. Ingen store egoer. De har olabukser, praktiske fritidssko og gensere.

Les også: Harald Eia tjente flere millioner på salg av boligen

Ved svenskegrensen

Men det ligger millioner på bordet. Per Morten Hektoen legger ikke skjul på at de holdt litt pusten da naboprosjekt Trysil Alpine Lodge gikk høyt ut og annonserte salgsmøte for noen uker siden.

– Vi solgte bra med leiligheter i hele vinter. Men da Trysil Alpine Lodge ble lagt ut merket vi en liten stopp. Folk ville orientere seg. Etter salgsmøtet hos dem har vi opplevd en positiv effekt. Vi har solgt leiligheter for 19 millioner kroner den seneste uken, sier Hektoen.

Rivalisering har de ikke råd til. Book1 Trysil vil ha et utstrakt samarbeid med Skistar vinterstid. Det nyopprettede bookingselskapet vil forsøke å skape belegg også om sommeren.

Hektoen liker mentaliteten her inne ved svenskegrensen.

– Vi har drevet med turisme hele livet. Det som imponerer oss med Trysil er at de har mange parter som trekker i samme retning. Utmarkslaget, Skistar, utleiere, næringsdrivende og kommunen går sammen om å få til ting.

Les også: Tidenes tall for Norges 13. rikeste

(Saken fortsetter under bildet)

DEN ANDRE LODGEN: Trysil Alpine Lodge blir et stort anlegg, med 144 leiligheter, restauranter og svønnebasseng.
DEN ANDRE LODGEN: Trysil Alpine Lodge blir et stort anlegg, med 144 leiligheter, restauranter og svønnebasseng.

Ikke bekymret

Nå er spørsmålet om han får til å sette igang byggetrinn nummer to, sammen med broren. Prisene er skrudd opp, det hører med til historien. Det første bygget hadde salgsstart for nesten to år siden og prisøkningen er på hele 20 prosent. Kvadratmeterprisen nå ligger rett under 60.000 kroner.

– Vi vet at dette markedet kan gå opp og ned. I Savalen så vi hvordan markedet ble borte over natten fra 2007 til 2008. Vi kan ikke utelukke at det kommer en ny knekk i markedet for fritidseiendom, men spørsmålet er hvor langt frem dette er. Er det ett år unna eller tre år unna? Vi ser ingen tegn til at markedet skal stoppe opp, sier Per Morten Hektoen, vel vitende om at sentralbanksjef Øystein Olsen annonserte renteheving denne uken.

– Hvis renten går rett i taket så vil det selvsagt påvirke salget.

– Hva med sesongen. Snøen smelter. Salget av fritidsboliger til fjells er kjent for å stoppe opp etter påske?

– Vi er ikke så bekymret for at vinteren nærmer seg slutten. Vi opplever tvert i mot at mange tar en beslutning etter å ha tenkt seg om gjennom vinteren. Dessuten er Trysil en av få destinasjoner som har fått til et solid sommertilbud, sier Hektoen.

Les også: Bygger gigaleilighet til 60 millioner

Flyplass til 1. milliard

Bjarne Sletten på sin side snakker om tidsregninger. Tiden før og etter flyplassen. Byggingen av den nye flyplassen i svenske Sälen pågår for fullt. Flyplassen skal ta imot turister til skistedene i Sälen og Trysil. Om et par uker offentliggjøres også de første flyrutene, forteller NRK Hedmark. Flyplassen åpner i desember og koster vel 1 milliard kroner.

– Svenskene har i større grad priset inn at flyplassen kommer. I Norge har det ikke helt sunket inn at vi snart får flyruter til Europa. Det er derfor vi tror at leilighetene vil gi god prisvekst i årene som kommer, sier Sletten.

(Saken fortsetter under bildet)

NUMMER TRE: Trysiltunet er det tredje prosjektet soom ligger bare et steinkast fra skiheisen og velkomstsenteret.
NUMMER TRE: Trysiltunet er det tredje prosjektet soom ligger bare et steinkast fra skiheisen og velkomstsenteret.

Han har laget seg et hyggelig kontor i kjelleren av Trysilfjell Apartment, et hotell som står på tomten som er kjøpt. På en buet skjerm på 28 tommer tar han opp arkitektens tegninger av praktbygget. Han lener seg tilbake og titter, litt stolt.

– Vi er selvsagt veldig spent på markedet fremover. Vi har henvendelser fra alle typer kjøpere. Noen vil ha en leilighet til familien og leie ut litt ved siden av, mens andre er investorer som vurderer å legge leiligheten inn i et eget aksjeselskap, sier Sletten.

Han presenterer utstrakte regneeksempler for utleie for sine kjøpere.

– Du blir ikke millionær av leieinntektene, men med mye utleie kan du dekke renter og avdrag på et lån som kanskje utgjør 70 til 80 prosent av kjøpesummen. Hvis prisene på disse leilighetene stiger over tid blir det en hyggelig investering.

Les også: Selges ikke boligen din, betaler du ingenting

– Setter ikke hus og liv på spill

Tomten er på 20 mål og med opsjon på ytterligere 9 mål.

– Uansett hvordan markedet er denne våren, arealet vi sitter på får du aldri maken til, sier Sletten.

– Hvor mye står på spill for deg og de andre som står bak utbygging?

– Vi er tryslinger og vi setter ikke hus og liv på spill. Vi har brukt noen millioner på tomt og prosjektering, men det er investeringer vi har god kontroll på. Hvis det skulle bli en bråstopp i markedet så håndterer vi det.

Hans leilighetsprosjekt med 144 leiligheter utgjør 700 senger. Totalt på tomten kan det bygges 1.300 til 1.400 senger.

DEN TREDJE NABO: Jan Terne Ås står i spissen for Trysiltunet, som snart er ferdig. Foto: Anders Horntvedt / Finansavisen
DEN TREDJE NABO: Jan Terne Ås står i spissen for Trysiltunet, som snart er ferdig. Foto: Anders Horntvedt / Finansavisen

Det tredje prosjektet er Trysiltunet, som består av 56 leiligheter. Også her er det lokale krefter som står bak byggingen, med blant annet Jan Terje Ås som har spesialisert seg på utleie i skidestinasjonen.

Finansavisen skrev om Trysiltunet i høst da en konflikt med Trysilfjell Utmarkslag gjorde at byggingen kunne stoppe opp. I dag reiser byggene seg. Alle leilighetene skal være solgt, til en samlet pris på 180 millioner kroner.

Normalt krever banken at utbyggerne stiller med egenkapital for den delen av prosjektkostnadene som ikke er dekket av forhåndssalg. Men ofte kan tomten brukes som egenkapital. Dermed kan tre utbyggere uten enorme bankkontoer reise bygg for til sammen 1,5 milliarder kroner, på sørpeføre i en bygd i Hedmark.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
13:14 Norges håndballherrer sørget for knallgode TV-tall13:13 To menn tiltalt etter skyteepisode i 201712:56 Cantona 25 år etter Kung-Fu-sparket: – Jeg skulle ha truffet ham hardere12:00 Rapport: Kina er verdens nest største våpenprodusent11:59 Både Høyre og Frp er positive til nytt inkassolovforslag11:58 Trump legger fram «århundrets avtale»11:40 Sykehusstriden på Helgeland – Høie har bestemt seg11:37 Mann alvorlig skadd i arbeidsulykke i Trøndelag11:36 Tilliten til politiet styrkes11:07 Flystyrt i Afghanistan11:01 BankID-trøbbel for Telenor-kunder11:00 Mirakuløst flykrasj – alle overlevde10:45 Blodbank innfører ekstrakarantene for å hindre virusspredning10:15 Polen kjøper 32 kampfly fra USA10:08 Norwegian nekter å refundere gebyr tross vedtak10:08 Eirin Mikkelsen (43) funnet død i Sverige09:58 Klopp om returkamp mot Shrewsbury: – Vi kommer ikke til å være der09:48 Norsk sykkelproff må endre planer etter operasjon09:31 Oslo Børs kraftig ned grunnet virusfrykt09:05 Demokratene krever at Bolton får vitne etter lekket bokmanus09:03 Virusfrykt er dårlig nytt for den norske kronen08:41 Kina forlenger ferien som følge av lungevirus08:38 Kvinne tiltalt for grov mishandling av ektemann og barn over flere år08:27 Listhaug: – Ingen planer om å opptre som bølle i Stortinget08:26 Dagen-redaktør forsvarer omstridt kirkekåring08:15 Tjukk tåke i LA da Kobe Bryant omkom i helikopterkrasj08:04 Forsvarstopp: Russland varsler ikke øvelser07:32 Aylar Lie krever 100.000 kroner av Petter Northug – møtes i retten07:18 Svenske Leon overlevde Auschwitz – advarer mot nazismen i hjemlandet07:11 Frykter at berusede får kjøpt øl i selvbetjeningskasser07:09 Johaug med spenstige tanker om VM-sprint06:56 Billie Eilish med storeslem under Grammy-utdelingen06:50 Jordskjelv på Salomonøyene06:44 VM-skiskytterne deler seg – Thingnes Bø velger familietid06:33 Brasil venter Sagosen i jakten på OL-plass06:21 Dette skjer i dag06:00 Hareide: Det må lønne seg å reise miljøvennlig05:44 Dette skjedde i natt05:16 34 evakuert da søppelskur brant i Oslo05:01 Massivt valgnederlag for opposisjonen i Peru05:00 Statsledere og overlevende til Auschwitz for å minnes frigjøringen04:23 Kleveland fornøyd med andreplass i X Games-nyvinning04:04 Babcock-sjef sier han forstår kritikken03:57 Ocean Viking har plukket opp 407 migranter siden fredag03:31 Minst 44 døde etter uvær i Brasil03:20 Salvinis parti tapte nøkkelvalg i Italia03:17 Riksrevisjonen kommer med ny «Kielland»-rappor03:11 80 døde av coronavirus i Kina02:48 Færre fødsler i Stavanger etter Solbergs oppfordring02:41 NYT: Trump fortalte John Bolton om tilbakeholding av militærhjelp02:03 Verdensledere og idrettsstjerner minnes Kobe Bryant01:58 Skotske fiskere med vindkraftadvarsel til norske kollegaer01:19 Grammy-pris til norsk lydtekniker00:17 Ropstad åpner døra for Senterpartiet00:05 USAs ambassade i Bagdad truffet av tre raketter23:57 Basketball-legenden Kobe Bryant døde i helikopterstyrt23:02 Forsvarsprofil headet Real til topps på tabellen22:55 Neymar dediserte PSG-mål til avdøde Bryant21:58 Nytt lovforslag kan kutte gebyrer med to milliarder21:51 Salvini håper på gjennombrudd for høyresiden i nøkkelvalg i Italia21:48 Go-Ahead like punktlig som Vy21:16 – Jeg føler meg velsignet. Hver femte barnesoldat som har opplevd det jeg har, har ikke greid seg21:15 Fastkjørt godstog frigjort på Saltfjellet20:47 Basketlegende Kobe Bryant (41) døde i helikopterstyrt20:43 Rekordmange har kjøpt sin første bolig20:24 Etterlengtet seier for Ødegaard og Sociedad20:01 Shrewsbury sjokkerte Liverpool, sikret seg omkamp på Anfield19:56 USAs ambassade i Bagdad truffet av tre raketter19:55 Håpet svinner for å finne flere overlevende etter jordskjelv i Tyrkia19:05 Spansk EM-jubel etter 22-20 over Kroatia18:43 Forsker vil at politikerne skal gjøre oss bedre på miljø18:20 Folkehelseinstituttet: Coronaviruset kan komme til Norge når som helst17:58 Solskjær etter cupopptur: – Alle ville at vi skulle mislykkes17:48 SAS tilbyr gratis ombooking av reiser til Kina17:38 Palestinere truer med å droppe Oslo II-avtalen17:02 Lindvik hoppet seg opp – Stoch vant på hjemmebane17:02 Mellom 15 og 20 personer isolert etter jordras i Trøndelag16:48 Klimaforsker: – Blir lamslått når jeg tar det veldig innover meg16:24 Auschwitz-fange: – Vi kan ikke la verden glemme15:57 Olsbu Røiseland og Tandrevold skjøt seg bort til slutt – Öberg vant15:54 Virusutbruddet øker i omfang15:47 Mot snøfri rekord i Oslo14:48 Suverene Riiber har VM-planen klar14:47 Lundby vant i Rasnov og tok tilbake verdenscupledelsen14:36 200 år siden oppdagelsen – forventer store konsekvenser for unikt kontinent14:05 Høyre-politikere i nord slår tilbake mot Oslo-vedtak13:44 Vinter-brennmaneter forundrer forskerne13:28 Klæbo i kjempeform stakk fra og vant på sprinten – Trippel norsk i Oberstdorf13:20 Appelkvist Stenseth på sisteplass som eneste norske i sprintfinalen13:11 Thingnes Bø nummer tre da Maillet vant12:35 Snøtrøbbel i nord – veier og togstrekninger stengt12:21 Høie avgjør sykehusstriden på Helgeland12:16 UD fraråder reiser til Hubei-provinsen i Kina11:58 Listhaug: – Føler at vi har sluppet ut av fengsel11:55 Lucas Braathen med sensasjonell fjerdeplass i Kitzbühel11:45 Dødstallet fortsetter å stige etter jordskjelv i Tyrkia11:30 Tore Bjørseth Berdal vant Marcialonga11:03 – Pappa, vet du hvem som amputerte deg?10:53 Sovende mann berget ut av brennende bil09:53 Kim Jong-uns tante viste seg fram offentlig for første gang på flere år
Siste nytt
13:14SportNorges håndballherrer sørget for knallgode TV-tall13:13NorgeTo menn tiltalt etter skyteepisode i 201712:56SportCantona 25 år etter Kung-Fu-sparket: – Jeg skulle ha truffet ham hardere12:00VerdenRapport: Kina er verdens nest største våpenprodusent11:59PengerBåde Høyre og Frp er positive til nytt inkassolovforslag11:58VerdenTrump legger fram «århundrets avtale»11:40NorgeSykehusstriden på Helgeland – Høie har bestemt seg11:37NorgeMann alvorlig skadd i arbeidsulykke i Trøndelag11:36NorgeTilliten til politiet styrkes11:07VerdenFlystyrt i Afghanistan11:01NorgeBankID-trøbbel for Telenor-kunder11:00VerdenMirakuløst flykrasj – alle overlevde10:45Helse og livsstilBlodbank innfører ekstrakarantene for å hindre virusspredning10:15VerdenPolen kjøper 32 kampfly fra USA10:08ReiseNorwegian nekter å refundere gebyr tross vedtak10:08NorgeEirin Mikkelsen (43) funnet død i Sverige09:58SportKlopp om returkamp mot Shrewsbury: – Vi kommer ikke til å være der09:48SportNorsk sykkelproff må endre planer etter operasjon09:31PengerOslo Børs kraftig ned grunnet virusfrykt09:05PolitikkDemokratene krever at Bolton får vitne etter lekket bokmanus09:03PengerVirusfrykt er dårlig nytt for den norske kronen08:41Helse og livsstilKina forlenger ferien som følge av lungevirus08:38NorgeKvinne tiltalt for grov mishandling av ektemann og barn over flere år08:27PolitikkListhaug: – Ingen planer om å opptre som bølle i Stortinget08:26NorgeDagen-redaktør forsvarer omstridt kirkekåring08:15SportTjukk tåke i LA da Kobe Bryant omkom i helikopterkrasj08:04NorgeForsvarstopp: Russland varsler ikke øvelser07:32PengerAylar Lie krever 100.000 kroner av Petter Northug – møtes i retten07:18Helse og livsstilSvenske Leon overlevde Auschwitz – advarer mot nazismen i hjemlandet07:11Helse og livsstilFrykter at berusede får kjøpt øl i selvbetjeningskasser07:09SportJohaug med spenstige tanker om VM-sprint06:56KulturBillie Eilish med storeslem under Grammy-utdelingen06:50VerdenJordskjelv på Salomonøyene06:44SportVM-skiskytterne deler seg – Thingnes Bø velger familietid06:33SportBrasil venter Sagosen i jakten på OL-plass06:21NorgeDette skjer i dag06:00PolitikkHareide: Det må lønne seg å reise miljøvennlig05:44NorgeDette skjedde i natt05:16Norge34 evakuert da søppelskur brant i Oslo05:01PolitikkMassivt valgnederlag for opposisjonen i Peru05:00VerdenStatsledere og overlevende til Auschwitz for å minnes frigjøringen04:23SportKleveland fornøyd med andreplass i X Games-nyvinning04:04NorgeBabcock-sjef sier han forstår kritikken03:57VerdenOcean Viking har plukket opp 407 migranter siden fredag03:31VerdenMinst 44 døde etter uvær i Brasil03:20PolitikkSalvinis parti tapte nøkkelvalg i Italia03:17NorgeRiksrevisjonen kommer med ny «Kielland»-rappor03:11Verden80 døde av coronavirus i Kina02:48NorgeFærre fødsler i Stavanger etter Solbergs oppfordring02:41VerdenNYT: Trump fortalte John Bolton om tilbakeholding av militærhjelp02:03SportVerdensledere og idrettsstjerner minnes Kobe Bryant01:58PengerSkotske fiskere med vindkraftadvarsel til norske kollegaer01:19VerdenGrammy-pris til norsk lydtekniker00:17PolitikkRopstad åpner døra for Senterpartiet00:05VerdenUSAs ambassade i Bagdad truffet av tre raketter23:57SportBasketball-legenden Kobe Bryant døde i helikopterstyrt23:02SportForsvarsprofil headet Real til topps på tabellen22:55SportNeymar dediserte PSG-mål til avdøde Bryant21:58PengerNytt lovforslag kan kutte gebyrer med to milliarder21:51VerdenSalvini håper på gjennombrudd for høyresiden i nøkkelvalg i Italia21:48NorgeGo-Ahead like punktlig som Vy21:16Helse og livsstil– Jeg føler meg velsignet. Hver femte barnesoldat som har opplevd det jeg har, har ikke greid seg21:15NorgeFastkjørt godstog frigjort på Saltfjellet20:47VerdenBasketlegende Kobe Bryant (41) døde i helikopterstyrt20:43PengerRekordmange har kjøpt sin første bolig20:24SportEtterlengtet seier for Ødegaard og Sociedad20:01SportShrewsbury sjokkerte Liverpool, sikret seg omkamp på Anfield19:56VerdenUSAs ambassade i Bagdad truffet av tre raketter19:55VerdenHåpet svinner for å finne flere overlevende etter jordskjelv i Tyrkia19:05SportSpansk EM-jubel etter 22-20 over Kroatia18:43Helse og livsstilForsker vil at politikerne skal gjøre oss bedre på miljø18:20NorgeFolkehelseinstituttet: Coronaviruset kan komme til Norge når som helst17:58SportSolskjær etter cupopptur: – Alle ville at vi skulle mislykkes17:48ReiseSAS tilbyr gratis ombooking av reiser til Kina17:38VerdenPalestinere truer med å droppe Oslo II-avtalen17:02SportLindvik hoppet seg opp – Stoch vant på hjemmebane17:02NorgeMellom 15 og 20 personer isolert etter jordras i Trøndelag16:48NorgeKlimaforsker: – Blir lamslått når jeg tar det veldig innover meg16:24VerdenAuschwitz-fange: – Vi kan ikke la verden glemme15:57SportOlsbu Røiseland og Tandrevold skjøt seg bort til slutt – Öberg vant15:54VerdenVirusutbruddet øker i omfang15:47NorgeMot snøfri rekord i Oslo14:48SportSuverene Riiber har VM-planen klar14:47SportLundby vant i Rasnov og tok tilbake verdenscupledelsen14:36Helse og livsstil200 år siden oppdagelsen – forventer store konsekvenser for unikt kontinent14:05PolitikkHøyre-politikere i nord slår tilbake mot Oslo-vedtak13:44NorgeVinter-brennmaneter forundrer forskerne13:28SportKlæbo i kjempeform stakk fra og vant på sprinten – Trippel norsk i Oberstdorf13:20SportAppelkvist Stenseth på sisteplass som eneste norske i sprintfinalen13:11SportThingnes Bø nummer tre da Maillet vant12:35NorgeSnøtrøbbel i nord – veier og togstrekninger stengt12:21NorgeHøie avgjør sykehusstriden på Helgeland12:16ReiseUD fraråder reiser til Hubei-provinsen i Kina11:58PolitikkListhaug: – Føler at vi har sluppet ut av fengsel11:55SportLucas Braathen med sensasjonell fjerdeplass i Kitzbühel11:45VerdenDødstallet fortsetter å stige etter jordskjelv i Tyrkia11:30SportTore Bjørseth Berdal vant Marcialonga11:03Verden– Pappa, vet du hvem som amputerte deg?10:53NorgeSovende mann berget ut av brennende bil09:53VerdenKim Jong-uns tante viste seg fram offentlig for første gang på flere år
Populært