Toppsjefen i Komplett:

– Skal bygge en relasjon til kundene så de kommer tilbake igjen og igjen

UROLIGE TIDER: Konsernsjef Lars Olav Olaussen må stake ut retninger for Komplett i fremtiden.
UROLIGE TIDER: Konsernsjef Lars Olav Olaussen må stake ut retninger for Komplett i fremtiden. Foto: Iván Kverme

Veksten har stoppet opp. Markedsplassen ble en fiasko. Konsernsjef Lars Olav Olaussen har ikke noe klart svarpå hvordan Komplett skal utvikle seg videre.

Lars Olav Olaussen

Stortingets talerstol blir din. Hva tar du opp?

Heldigvis er 350-kroners grensen en saga blott fra 2020. Derfor vil jeg adressere den universelle postavtalen (UPU – Universal Postal Union). Det er absurd at norske skattebetalere skal subsidiere forsendelser av billige produkter fra Kina.

Hva bør Norge bruke mindre penger på?

Det er interessant å se hvor mye kostnader NSB har kuttet etter at de ble konkurranseutsatt. Det gir en indikasjon på at det kan være mye penger å spare på offentlig drevne tjenester, uten at det går på bekostning av kvalitet ellet arbeidsvilkår.

Hva er din dårligste investering?

Jeg forsøker meg som hobbyspekulant, og har investert i noen Elkem-aksjer. Men jeg forutså ikke konsekvensene av Trump sin handelskonflikt med Kina. Likevel prøver jeg å ha de lange brillene på.

Hvilken bok vil du lese om igjen?

Jeg leste mange bøker sammen med faren min, og leser de om igjen med mine sønner. Nå holder vi på med «Danny og den store fasanjakten» av Roald Dahl.

Hvor går drømmereisen?

På toppen av listen min står Svalbard når sønnene mine blir litt eldre. Inntil videre er en årlig fisketur til Vesterålen en god erstatning.

– Jeg føler meg heldig, sier Lars Olav Olaussen til Finansavisen.

Han er svær, bredskuldret, har en særegen latter. En mann som tar mye plass når han kommer inn i et rom. Likevel er han litt beskjeden, har ikke noe ønske om å skille seg ut. På TV har han sett kompisgjengen på håndballkamp i VM med drakt og vikinghjelm. Olaussen hadde droppet hjelmen og holdt seg i bakgrunnen. Ikke bare fordi han er toppsjef i Komplett.

– Unnskyld.

Han ser ned på telefonen som ringer. Det tok tre måneder å få et intervju med Olaussen. Kalenderen har vært full etter han startet som konsernsjef 1. september i fjor.

– Det er mamma. Haha.

Hun er professor, faren jurist, bestefaren prest. Lars var også fast bestemt på å ta en solid utdanning, selv om idretten prøvde å dra ham i en annen retning.

Nå sitter han som toppsjef i et selskap som i 2017 omsatte for 8,5 milliarder kroner. Komplett var tidlig ute med netthandel, det ble etablert i 1996. Veksten som fulgte var solid.

– De to siste årene har vært litt mer krevende. Finansielt tøffe år, forteller Olaussen.

2017 endte med 100 millioner i minus på driften, for første gang siden 2008, men salg av aksjer i Komplett Bank sørget for 282 millioner i pluss.

– Hvordan ble 2018?

– Det er litt for tidlig å si. 2018 var også et finansielt krevende år.

– Et nytt år i minus?

– Vi får komme tilbake til det, jeg vil ikke forskuttere noe. Den underliggende driften har en positiv utvikling, men vi har hatt en del kostbare innovasjonsprosjekter.

Floppet

I juni 2017 lanserte Komplett en markedsplass der flere bedrifter kunne selge produktene sine. Målet var 2-300 partnere innen 2018, men i februar det året var bare 100 bedrifter på plass. I fjor høst var «Amazon-floppen» et faktum. Markedsplassen ble lagt ned under et år etter annonsering.

– Vi leverte ikke den handleopplevelsen vi burde. Komplett er kjent for raske og gode leveranser, men vi klarte ikke levere på den standarden med en markedsplass.

LANDSLAGSKEEPER: Lars Olav Olaussen er seriemester med Drammen og fikk totalt 51 landskamper. Foto: Iván Kverme
LANDSLAGSKEEPER: Lars Olav Olaussen er seriemester med Drammen og fikk totalt 51 landskamper. Foto: Iván Kverme

– Hvor mye kostet markedsplassen?

– Jeg har ikke det eksakte tallet, men det er heller ikke så viktig. I denne bransjen er innovasjon viktig. Vi må tørre å prøve, men vi må også tørre å si stopp når utviklingen er dårlig.

– Har dere gitt opp en markedsplass for all fremtid?

– En markedsplass kan komme i mange former, og vi tar med oss teknologien og læringen. Det er ikke dødt for alltid, vi holder dørene åpne. Prosjektet ble ikke som vi håpet, men det betyr ikke nødvendigvis at det var en dårlig idé.

«Dette er Kompletts fremtid», sa lederen for markedsplassen Anton Hagberg, da den ble lansert i 2017.

Den negative utvikling snudde

– Det ble ikke markedsplass. Hvor skal Komplett?

Det blir stille i rommet. Olaussen tenker, blikket sitter fast i bordet. Kroppen bytter stilling i stolen.

– Jeg sitter ikke med svaret, men vi snakker om det i strategiprosessene. Vi skal forstå kundene og deres ønsker bedre enn noen andre, og markedet for netthandel kommer til å vokse betydelig fremover. Vi skal ikke bare ta vår del av veksten, men kapre større markedsandeler.

– Hvordan skal dere klare det?

– Vi skal utvikle handleopplevelsen og investere mer i markedsføring. Vi skal bygge en relasjon til kundene så de kommer tilbake igjen og igjen.

Han forteller at de tok grep i fjor. Den negative utviklingen snudde i oktober. Ikke bare ble markedsplassen avviklet, men kosmetikk, bildeler, babyartikler og andre varelinjer ble flyttet over i et nytt selskap, Canica Ecom, ledet av Olaussens forgjenger Ole Vinje.

– Vi fokuserte i stedet på kjernekategoriene konsumentelektronikk og gaming. Resultatene kom raskt. Vi fikk en god opptur det siste kvartalet i fjor, og januar har vært veldig fin.

Les også: CEO i Komplett bank forlater selskapet med umiddelbar virkning

– Et jævlig bra år

20 år gammel fikk Olaussen tilbud om å spille håndball for Drammen, en av de beste klubbene i Norge. Tilfeldigheter fikk ham til parketten. Et ektepar med treningsutdanning drev en håndballskole i Vestby der han vokste opp. Han begynte i seksårsalderen.

– Jeg hadde flaks som fikk fantastiske trenere som løftet meg opp.

Noen år senere tok en av lagets fedre over, som hadde vært trener i eliteserien. Olaussen ble tidlig plassert i mål.

– Jeg var svær, ukoordinert og litt lubben. De ryddet bort et problem ved å plassere meg i buret. Jeg tror det var sånn.

Allerede som 12-åring hadde han keepertrener. Grunnlaget ble lagt for en karriere med seriemesterskap i Norge og Sverige, samt 51 kamper for det norske landslaget.

21 år gammel gikk livet på skinner. Han hadde flyttet hjemmefra, spilte håndball for Drammen, hadde kjøpt seg bil og fått seg dame.

– Et jævlig bra år.

– Ville ikke bare spille håndball

Han studerte til å bli siviløkonom på BI mens utenlandske klubber henvendte seg til den svære burvokteren. Det fristet, men skolen måtte gjennomføres. Med akademikerforeldre og en bestefar med mottoet «no sports» lå utdanning i ryggmargen.

– Motivasjonen for skolen var lav, men studiene ble morsommere etter hvert. Planen var å dra ut med en gang jeg var ferdig.

En proffkontrakt til et tysk lag i Bundesligaen, kjent som verdens beste håndballiga, lå foran ham. God lønn, leilighet og bil. Men Olaussen takket nei. Profflivet var ikke en drøm for ham likevel.

– Jeg følte meg heldig som fikk spille for Drammen og landslaget. Det ga meg mange fine opplevelser. Men jeg ville ikke bare spille håndball, jeg ville jobbe også.

Profflivet i Tyskland ble byttet ut med salgsjobb i Procter & Gamble. I en grå Passat stasjonsvogn kjørte han rundt i Buskerud og solgte bleier og bind. I kassettspilleren gikk Tanita Tikaram på repeat. På kvelden var det håndballtrening med Drammen.

– Husker fortsatt hvor de likte å skyte

– Hva gjorde deg til en god keeper?

– Jeg var jo svær. Og jeg var god på videoanalyse. Hvis jeg nå treffer folk jeg spilte mot, er det ikke sikkert jeg husker hva de heter, men jeg husker hvor de likte å skyte, forteller Olaussen.

– Jeg var stor og god til å se på TV. Haha.

Analyse er viktig i hans nåværende jobb. Hva er det netthandlerne vil? Jo mange av dem vil hente varene sine i en tradisjonell butikk. Elkjøp og Power vokser på nett. De kan tilby nettopp det.

– I Sverige har vi Webhallen som fungerer godt. En tredjedel av kundene foretrekker å hente i butikk.

Les også: Startet netthandel fra gutterommet - omsetter for milliarder

Tror innovativ hjemlevering blir viktig

– Kommer Komplett med fysiske butikker i Norge?

– Nei, vi er ikke så skarpe. Nettaktørene som kommer til å vinne er de som klarer å levere varene hjem til kundene på en rask og effektiv måte. Omnikanal (Kombinasjon av nett- og fysisk butikk) kan være et svar, men jeg tror vi kommer til å se mye spennende innovasjon på hjemlevering av produkter.

– Hva ser du for deg?

– Jeg har ikke løsningen, det må jo innoveres. Suksessen ligger i at lokale aktører på tvers av industrier finner løsninger. Jeg tror også på å bygge tillit og lange kundeforhold, som gjør kunden tryggere på å slippe sjåføren med leveransen innenfor døra.

– Er Komplett aktivt med på innovasjonen?

– Vi er litt i ferd med å finne vår form, men vi prøver å være en aktiv part. Vi bruker litt ressurser på det. Jeg er omgitt av flinke mennesker og vi sammen skal finne gode løsninger for fremtiden.

Har du mer tro på innovativ hjemlevering enn omnikanal?

– Akkurat nå ser det ut som omnikanal fungerer best, men det kan forandre seg. Vi må tilpasse oss kundene og finne de beste løsningene. Ivar Koteng er sitert på at «du må være dum for ikke å ha lykkes med eiendom de seneste årene». Når det kommer til retail må du være skikkelig klok for å lykkes, mener Olaussen.

– Konkurransen blir tøffere og tøffere. De klokeste og beste overlever, og det er plass til mange formater og innovative løsninger. Jeg tror ikke på butikkdøden.

– Står Komplett ved et veiskille?

– Nei, vi har vært her i 23 år. Det er ingen dramatisk situasjon. Selskapet har vært i kontinuerlig omstilling, og jeg er trygg på at vi kommer oss gjennom denne omstillingen også. De siste tre månedene er vi kommet inn på et bra spor med vekst i kundetilfang og omsetning. Vi jobber beinhardt for å fortsette den utviklingen.

«Det gikk ikke i år heller»

Han sitter på et kontor i en by med et håndballag han ofte måtte se foran seg på tabellen. Sandefjord var en storhet i norsk håndball.

– Det sitter en del folk i Sandefjord med medaljer jeg gjerne skulle hatt på veggen.

Drammen tapte to cupfinaler på rad. Statsministeren delte ut medaljer, og begge årene var det Kjell Magne Bondevik.

– Han tok meg i hånda og sa: «Det gikk ikke i år heller».

Likevel omtaler han seg stadig vekk som heldig, både på banen og i jobben. Procter & Gamble åpnet kontorer i Stockholm. Olaussen ble med på lasset og avsluttet keeperkarrieren med seriegull med Hammarby. I en halvtime etter at gullet var sikret sto hele laget og 2.000 Hammarby-fans og sang sammen. Da kastet Olaussen suspen og takket for seg.

– Jeg kunne ikke fortsette med å kombinere jobb og håndball lenger. Det kom til et punkt der jeg hadde telefonkonferanse fra sykkelen på vei til trening. Jeg hadde blitt utbrent.

Jobbkarrieren fortsatte til salgsjobb i Ringnes, direktørstilling i Findus, og videre som direktør for forretningsutvikling i Orkla.

– Det var gøy at de satset på meg, at de ga meg sjansen. Samtidig var det skummelt. De andre jeg jobbet med var åpenbart flinkere enn meg.

– Har du siktet mot lederjobber?

– Jeg har vært dårlig til å forutse mulighetene mine, men når de har kommet så har jeg hoppet på dem. Jeg legger ikke planer lenger, jeg prøver å være god der jeg er.

Amazon kommer

Olaussen må være god når Amazon kommer. Selskapet som ifølge enkelte kommer til å spise opp alt på sin vei. Datterselskapet Amazon Web Services har allerede varslet sin ankomst.

– Jeg har respekt for Amazon. De har en forretningsmodell som kan skaleres fort, til et høyt nivå, men vi er allerede i et veldig konkurranseutsatt marked. Kaken innen netthandel kommer også til å bli større.

Han tror Amazon vil konsentrere seg om Oslo og Østlandet. Norge er langstrakt. Igjen kommer han tilbake til at kundene vil foretrekke den beste lokale kundeopplevelsen og den beste leveransen hjem. Der kan Komplett og andre norske selskaper stille sterkere enn Amazon.

– Er det lurt å lykkes med en markedsplass før Amazon kommer?

– Her skal jeg være ydmyk, sier Olaussen og fortsetter med en historie fra da det ble kjent at han hadde fått jobben.

En mann kom til Olaussen og spurte:

«Du har fått jobben i Komplett?»

«Ja», svarte Olaussen.

«Har du jobbet mye med retail før?»

«Nei».

«Har du ledet et stort selskap før?»

«Nei».

Så gikk han.

– Jeg har ikke alle svarene. En markedsplass er ikke nødvendigvis det nordmenn trenger i hverdagen. Amazon lykkes når de klarer å forenkle livet til mennesker. Der kan norske aktører ligge foran.

Artikkelen ble først publisert av Finansavisen, 02.02.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
02:37 Straffetoll fra EU på Boeing-fly kan gi Norwegian kjemperegning02:18 Bokser døde fire dager etter knockout i kamp02:15 Mann med machete pågrepet for innbrudd og trusler02:03 Tusenvis protesterte mot straff for sexundervisning i Polen01:30 NVE: Klimaendringer vil gi kraftig vekst i norsk vannkraft01:20 Catalonias leder: Volden må stoppe01:00 Erdogan møter Putin i neste uke00:58 Økokrim sikter Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger00:31 Trump i brev til Erdogan: – Ikke gjør noe dumt00:02 Mnuchin: Tyrkia kan vente seg flere sanksjoner23:53 SDF-lederen sier USA har brutt sine løfter i Syria23:35 Skole-app ga ut hemmelige opplysninger igjen – nå på Østlandet23:34 Kraftig jordskjelv rammet Filippinene22:50 Waras samboer kan bli etterforsket ytterligere22:01 Hegerberg tangerte målrekorden i mesterligaen og ble gratulert av Mittag21:39 Kvinne (59) dømt til ett års fengsel for grov hvitvasking og heleri21:27 Tverrpolitisk fordømmelse av tilbaketrekkingen fra Syria vedtatt i Washington20:58 Mann i 30-årene alvorlig skadd i trafikkulykke i Oslo20:37 Sønn hadde falt og blødde – far tatt for å ha kjørt i 137 kilometer i timen19:46 Sky Sports: Pogba og de Gea mister Liverpool-kampen19:34 SOHR: Syriske og russiske styrker rykker inn i grenseby19:29 Kan bli ofret av KrF i regjering: – Vet ikke jeg hvordan jeg skal klare meg19:02 – Vi fant liv på Mars på 1970-tallet18:29 Trump: USA forhandler med Tyrkia i Syria-konflikten18:14 Johnson: – Ingen gjennombrudd ennå17:51 Litauiske medier: Utvekslingsavtale på plass for Frode Berg17:46 Corbyn: – Labour vil trolig stemme mot Johnsons avtale17:45 Elleve års fengsel for drapsforsøk på sju personer i Oslo17:43 Thingnes Bø fikk fair play-pris: – Stort17:28 Tidligere voldtektsdømt danser må møte i retten igjen17:24 Mann dømt til ti og et halvt års fengsel for seksuelle overgrep17:23 Alle de pågrepne i voldtektssaken i Hønefoss løslates17:06 Mennene feiret voldtekt med high five og klem16:50 EUs president: – Brexit kan være avklart om sju-åtte timer16:19 Ny gullstøvel til Messi16:00 Vy er saksøkt av Vy15:50 Drapsdømt mann vil prøveløslates – opp til domstol å avgjøre15:49 Catalonia: Tusenvis har sluttet seg til protestmarsjer15:44 Den norske kronen svakest mot euro siden finanskrisen15:32 Forsker: Melkekutt kunne vært unngått15:08 17 års fengsel for Sjøvegan-drapet14:38 Kraftig jordskjelv har rammet Filippinene14:31 Vil flytte El Clásico grunnet uro i Barcelona14:30 Ektepar tiltalt: Norges største beslag av overgrepsmateriale14:25 Statsministeren var opprørt – nå kan sannheten om ubåten være avslørt14:01 Erdogan vil likevel møte Pence i Ankara14:00 Sky lanserer brexitfri nyhetskanal13:48 2.000 allierte soldater trener i Indre Troms neste år13:47 IOC vil flytte maraton fra Tokyo13:02 FIFA-presidenten skuffet over tomme tribuner13:02 Toppledelsen ved BI har mottatt anonyme trusler12:48 Familie ventet på dommedag - bodde i kjelleren i ni år12:40 Meteorolog: – Det er et ordentlig høstvær12:18 NFF jobber med tiltak mot vold og trusler12:17 Stemte for å utrede alternativer til EØS-avtalen11:55 Økokrim starter etterforskning mot Bitcoins Norge11:38 Kallmyr presset om utlevering av IS-krigere11:36 Fire personer pågrepet i Bulgaria etter rasisme-episoden11:27 Visste du at også refleksene går ut på dato?11:25 20 barn såret i bombeangrep i Afghanistan11:24 Kallmyr og Vedum i full krasj om politipenger10:44 Krav om erstatning etter SAS-streiken avslått10:43 Seks kommuner fortsatt uten ordfører10:35 Melkeproduksjonen skal ned med 100 millioner liter10:35 Hegerberg inn i Guinness rekordbok10:21 Solskjærs kamp mot klokka etter nye skader10:20 Fengslingsmøtene i voldtektssaken på Hønefoss utsatt09:58 Tilbakeviser elendige anketall: – Gir et uriktig bilde09:36 Ocasio-Cortez og Omar slutter opp om Sanders09:35 Huawei rapporterer om kraftig vekst08:51 – Fergeselskapenes betalingsordning bryter loven08:51 Fastlege om hyppig helsesjekk: Kan virke mot sin hensikt08:48 Warren vil ha amerikansk tilbaketrekning fra Midtøsten08:21 Sterk økning i sykdomstilfeller etter smitte av flåttvirus08:02 Terrorsiktede norskkurdere løslatt i Tyrkia07:43 Havneområde i Malmö avsperret etter bombealarm07:21 Direkte: Følg spørretimen på Stortinget06:47 Ny klimatrussel: Hunder har dødd, frykter for menneskeliv06:47 Normann: – Vi har noe i EM å gjøre06:35 Hongkongs leder avbrøt tale06:29 Starter kartleggingen av nasjonsligamotstanderne06:25 EU håper å våkne til brexitgjennombrudd06:22 Fellesforbundet stemmer over EØS-avtalen06:13 Veidirektøren: Kompetanseflukt gjør situasjonen kritisk06:00 Frode Bergs kone: Tynnslitt håp om rask løsning05:53 Dette skjer i dag05:43 Warren ble angrepet fra alle kanter05:42 Dette skjedde i natt05:30 Hyller Mette-Marits bokinnsats: – Fabelaktig!05:15 Biden forsvarte sønnen under TV-debatt04:58 Wild tapte uten Zuccarello på isen04:42 Bare 9 av 46 borgerlige ordførere er kvinner04:17 Kina ber USA slutte å blande seg i Hongkongs politikk04:13 Borten Moe blir plattformsjef på Draugen03:42 74 omkom i tyfonen i Japan02:59 Flere evakuert fra brann i leilighetsbygg på Askerjordet02:26 Pence vil ikke gi dokumenter til Representantenes hus02:24 Demokratene holder ikke formell avstemning om riksrettsetterforskning01:25 NVE-analyse: Motstand i folket kan føre til stans i norsk vindkraftutbygging01:16 Erdogan: Tyrkisk soldat drept av syriske styrker i Manbij
Siste nytt
02:37NorgeStraffetoll fra EU på Boeing-fly kan gi Norwegian kjemperegning02:18SportBokser døde fire dager etter knockout i kamp02:15NorgeMann med machete pågrepet for innbrudd og trusler02:03VerdenTusenvis protesterte mot straff for sexundervisning i Polen01:30NorgeNVE: Klimaendringer vil gi kraftig vekst i norsk vannkraft01:20VerdenCatalonias leder: Volden må stoppe01:00VerdenErdogan møter Putin i neste uke00:58NorgeØkokrim sikter Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger00:31VerdenTrump i brev til Erdogan: – Ikke gjør noe dumt00:02VerdenMnuchin: Tyrkia kan vente seg flere sanksjoner23:53VerdenSDF-lederen sier USA har brutt sine løfter i Syria23:35NorgeSkole-app ga ut hemmelige opplysninger igjen – nå på Østlandet23:34VerdenKraftig jordskjelv rammet Filippinene22:50NorgeWaras samboer kan bli etterforsket ytterligere22:01SportHegerberg tangerte målrekorden i mesterligaen og ble gratulert av Mittag21:39NorgeKvinne (59) dømt til ett års fengsel for grov hvitvasking og heleri21:27PolitikkTverrpolitisk fordømmelse av tilbaketrekkingen fra Syria vedtatt i Washington20:58NorgeMann i 30-årene alvorlig skadd i trafikkulykke i Oslo20:37NorgeSønn hadde falt og blødde – far tatt for å ha kjørt i 137 kilometer i timen19:46SportSky Sports: Pogba og de Gea mister Liverpool-kampen19:34VerdenSOHR: Syriske og russiske styrker rykker inn i grenseby19:29Helse og livsstilKan bli ofret av KrF i regjering: – Vet ikke jeg hvordan jeg skal klare meg19:02Verden– Vi fant liv på Mars på 1970-tallet18:29PolitikkTrump: USA forhandler med Tyrkia i Syria-konflikten18:14VerdenJohnson: – Ingen gjennombrudd ennå17:51NorgeLitauiske medier: Utvekslingsavtale på plass for Frode Berg17:46PolitikkCorbyn: – Labour vil trolig stemme mot Johnsons avtale17:45NorgeElleve års fengsel for drapsforsøk på sju personer i Oslo17:43SportThingnes Bø fikk fair play-pris: – Stort17:28NorgeTidligere voldtektsdømt danser må møte i retten igjen17:24NorgeMann dømt til ti og et halvt års fengsel for seksuelle overgrep17:23NorgeAlle de pågrepne i voldtektssaken i Hønefoss løslates17:06VerdenMennene feiret voldtekt med high five og klem16:50PolitikkEUs president: – Brexit kan være avklart om sju-åtte timer16:19SportNy gullstøvel til Messi16:00PengerVy er saksøkt av Vy15:50NorgeDrapsdømt mann vil prøveløslates – opp til domstol å avgjøre15:49VerdenCatalonia: Tusenvis har sluttet seg til protestmarsjer15:44PengerDen norske kronen svakest mot euro siden finanskrisen15:32PengerForsker: Melkekutt kunne vært unngått15:08Norge17 års fengsel for Sjøvegan-drapet14:38VerdenKraftig jordskjelv har rammet Filippinene14:31SportVil flytte El Clásico grunnet uro i Barcelona14:30NorgeEktepar tiltalt: Norges største beslag av overgrepsmateriale14:25VerdenStatsministeren var opprørt – nå kan sannheten om ubåten være avslørt14:01VerdenErdogan vil likevel møte Pence i Ankara14:00KulturSky lanserer brexitfri nyhetskanal13:48Norge2.000 allierte soldater trener i Indre Troms neste år13:47SportIOC vil flytte maraton fra Tokyo13:02SportFIFA-presidenten skuffet over tomme tribuner13:02NorgeToppledelsen ved BI har mottatt anonyme trusler12:48VerdenFamilie ventet på dommedag - bodde i kjelleren i ni år12:40NorgeMeteorolog: – Det er et ordentlig høstvær12:18SportNFF jobber med tiltak mot vold og trusler12:17PolitikkStemte for å utrede alternativer til EØS-avtalen11:55PengerØkokrim starter etterforskning mot Bitcoins Norge11:38PolitikkKallmyr presset om utlevering av IS-krigere11:36SportFire personer pågrepet i Bulgaria etter rasisme-episoden11:27MotorVisste du at også refleksene går ut på dato?11:25Verden20 barn såret i bombeangrep i Afghanistan11:24PolitikkKallmyr og Vedum i full krasj om politipenger10:44PengerKrav om erstatning etter SAS-streiken avslått10:43PolitikkSeks kommuner fortsatt uten ordfører10:35PengerMelkeproduksjonen skal ned med 100 millioner liter10:35SportHegerberg inn i Guinness rekordbok10:21SportSolskjærs kamp mot klokka etter nye skader10:20NorgeFengslingsmøtene i voldtektssaken på Hønefoss utsatt09:58NorgeTilbakeviser elendige anketall: – Gir et uriktig bilde09:36PolitikkOcasio-Cortez og Omar slutter opp om Sanders09:35PengerHuawei rapporterer om kraftig vekst08:51Penger– Fergeselskapenes betalingsordning bryter loven08:51Helse og livsstilFastlege om hyppig helsesjekk: Kan virke mot sin hensikt08:48VerdenWarren vil ha amerikansk tilbaketrekning fra Midtøsten08:21Helse og livsstilSterk økning i sykdomstilfeller etter smitte av flåttvirus08:02NorgeTerrorsiktede norskkurdere løslatt i Tyrkia07:43VerdenHavneområde i Malmö avsperret etter bombealarm07:21PolitikkDirekte: Følg spørretimen på Stortinget06:47VerdenNy klimatrussel: Hunder har dødd, frykter for menneskeliv06:47SportNormann: – Vi har noe i EM å gjøre06:35VerdenHongkongs leder avbrøt tale06:29SportStarter kartleggingen av nasjonsligamotstanderne06:25VerdenEU håper å våkne til brexitgjennombrudd06:22NorgeFellesforbundet stemmer over EØS-avtalen06:13PengerVeidirektøren: Kompetanseflukt gjør situasjonen kritisk06:00VerdenFrode Bergs kone: Tynnslitt håp om rask løsning05:53NorgeDette skjer i dag05:43VerdenWarren ble angrepet fra alle kanter05:42NorgeDette skjedde i natt05:30KulturHyller Mette-Marits bokinnsats: – Fabelaktig!05:15VerdenBiden forsvarte sønnen under TV-debatt04:58SportWild tapte uten Zuccarello på isen04:42PolitikkBare 9 av 46 borgerlige ordførere er kvinner04:17VerdenKina ber USA slutte å blande seg i Hongkongs politikk04:13NorgeBorten Moe blir plattformsjef på Draugen03:42Verden74 omkom i tyfonen i Japan02:59NorgeFlere evakuert fra brann i leilighetsbygg på Askerjordet02:26VerdenPence vil ikke gi dokumenter til Representantenes hus02:24VerdenDemokratene holder ikke formell avstemning om riksrettsetterforskning01:25NorgeNVE-analyse: Motstand i folket kan føre til stans i norsk vindkraftutbygging01:16VerdenErdogan: Tyrkisk soldat drept av syriske styrker i Manbij
Populært