Gjør gull i hjertet av sølvgruvene

SNART ÅPNING: Forrige helg kom det regn og mildvær. Nå er kulden tilbake.
SNART ÅPNING: Forrige helg kom det regn og mildvær. Nå er kulden tilbake. Foto: Erlend Kjernli / Finansavisen

Gjermund Jamtveit kan vise til et samlet overskudd på 100 millioner kroner for Kongsberg Skisenter.Et feilslått byggeprosjekt kunne veltet alt.Nå er det sønnens tur til å satse.

Far og sønn. Styreleder og daglig leder. Det er hektiske døgn ved Kongsberg Skisenter. De hvite stripene i det grønne landskapet og de store haugene med snø forteller om en intensiv snøproduksjon de seneste ukene. Sengen inne på kontoret forteller om en daglig leder som er ute både natt og dag med tråkkemaskinen.

– Som far, eier og styreleder må jeg si at det ble større dynamikk her etter at Halvor tok over som daglig leder i 2016. Jeg vet ikke om mange kontorer med en seng montert, skryter Gjermund Jamtveit til Finansavisen.

– Du ser ikke noen kontorpult her heller. Den har han med seg i form av en mobiltelefon.

Les også: Dette er verdens dyreste Obos-leilighet

– Det kan gå en kule varmt i en familiebedrift

Etter at Gjermund Jamtveit kom inn på eiersiden i 2001 har hvert år endt med overskudd, til et samlet beløp på 82,7 millioner kroner frem til 2017. Jamtveit kjøpte i sin tid Kongsberg Skisenter og Oslo Skisenter (Grefsenkleiva) sammen med Peer Bakke. I 2012 solgte Jamtveit seg ut av alpinanlegget i Oslo og Bakke solgte seg ut av anlegget i Kongsberg, slik at de eier hvert sitt anlegg 100 prosent. I tillegg til at sønnen er daglig leder, sitter begge døtrene i styret.

– Det kan gå en kule varmt i en familieeid bedrift, men vi klarer å samarbeide bra. Jeg og Halvor snakker sammen flere ganger om dagen. Vi er to hoder som kan kommunisere lett og åpent.

2017 ble nok et år med et solid overskudd. Fem millioner kroner sto igjen etter at utgiftene var trukket ifra.

Forrige sesong var en drøm, som den var for mange andre skisenteret rundt om i landet. Snøen lavet ned og omsetningen steg til værs. Kongsberg økte heiskortomsetningen fra 20 til 30 millioner kroner og klatret opp til å bli landets tiende største alpinanlegg. Av landets 30 største alpinanlegg målt i omsetning, hadde Kongsberg den største prosentvise økningen.

– Vi skal forsvare den posisjonen. Det blir en jækla kamp.

Saken fortsetter under bildet

Halvor Jamtveit liker å ha kontroll på snøproduksjon og preparering. Foto: Erlend Kjernli / Finansavisen
Halvor Jamtveit liker å ha kontroll på snøproduksjon og preparering. Foto: Erlend Kjernli / Finansavisen

Dårlig timing

Selskapet la i år om til avvikende regnskapsår. Resultatet på 18 millioner kroner som allerede foreligger for 2018 blir dermed misvisende. Dette året er likevel tidenes beste.

– Når vi får med desember hadde vi nok landet på 12 millioner kroner i resultat med et vanlig regnskapsår, sier Jamtveit.

I våres brukte han millionene til å betale ned gammel moro. Når overskuddene renner inn, er det viktig å bruke dem fornuftig.

– Det har vi ikke alltid klart.

I 2007 startet et prosjekt med bygging av to leilighetsbygg med 60 leiligheter til sammen. Det var storsatsing på infrastruktur. Titalls millioner rant ut.

– Det var fortsatt opptur i Norge. The sky was the limit.

Så kom finanskrisen buldrende. Ingen ville kjøpe leilighetene. Tapene ble store. Overskuddene og konsernbidraget fra skisenteret til morselskapet var brukt opp. Det ble erstattet med gjeld og tøffere tider.

– Dårlig timing, sier Gjermund.

Byggeprosjektet kunne veltet alt.

– Vi har en bank som ikke har slått hånden av oss i dårlige tider. Etter den glimrende sesongen i fjor fikk vi betalt ned den siste delen av gjelden.

Les også: Kjøpte hytter av lavprisarvinger med heftig priskutt

40 minutters kø for å leie skiutstyr

2. juledag i fjor var den best besøkte dagen noensinne for Kongsberg Skisenter med 3.250 besøkende. Litt for mange for hva skisenteret kunne håndtere.

– Jeg blir helt gåen når jeg selv må stå i kø. Den dagen måtte jeg bare snu og komme meg unna, sier Gjermund.

Det var opp mot 40 minutters kø for å leie skiutstyr. Kø i heisen og kø i kafeen.

– Ungene og de andre ansatte jobbet skjorta av seg for å begrense ventetiden.

I sommer er parkeringsplassen utvidet. Fem båser for skiutleie er blitt til 10. Elanlegget til stolheisen er skiftet. Men alt blir bare småtterier når Halvor Jamtveit drar frem kartet der fremtidsplanene er tegnet inn. 300 hytter, en ny stolheis fra bunn til topp, nye nedfarter. Investeringer på flere hundre millioner kroner.

– Vi skal ikke gjøre samme feil igjen, sier Halvor.

Far Gjermund knyter seg litt i sofaen ved siden av. Han vet hvordan det gikk sist. Nå er det sønnen sitt prosjekt.

– Denne gangen tar vi det steg for steg. Vi skal ikke bygge alle hyttene med en gang.

Første steg bli uansett å få tillatelse fra kommune og fylkesmann.

Hvor står saken nå?

– Vi har sendt inn søknad til arealplanen, men fristen er ikke gått ut ennå. Vi kommer nok til å leie inn litt ekspertise til å hjelpe oss. Forhåpentligvis er planene godkjent om ett eller to år.

Les også: Merker økt interesse for disse leilighetene

Saken fortsetter under bildet

Gjermund Jamtveit kjøpte Kongsberg Skisenter sammen med Peer Bakke i 2001. Nå eier han 100 prosent. Foto: Erlend Kjernli / Finansavisen
Gjermund Jamtveit kjøpte Kongsberg Skisenter sammen med Peer Bakke i 2001. Nå eier han 100 prosent. Foto: Erlend Kjernli / Finansavisen

Satse mer på turisme

Hyttene blir på opptil 70 kvadratmeter. Bygging og salg underveis skal finansiere videre planer.

– Det er et marked for hytter i Kongsberg. Familier fra Tønsberg, Asker og Oslo kan se muligheter her. Prisene vil ligge på halvannen til to millioner kroner. Det er mye lavere enn på for eksempel Norefjell, sier Halvor.

Det sies at du i Kongsberg Skisenter må passe deg for ikke å dette ned i et gruvehull. Utsagnet kan høres søkt ut, men det skjedde visst en gang på 80-tallet. Halvor manøvrer tråkkemaskinen rundt i løypene, og plutselig kommer et digert hull til syne. Samuel-gruva ligger som et åpent sår i terrenget, avskåret fra traseen med et gjerde. Kongsberg Sølvverk er regnet som Norges største bedrift i førindustriell tid og var i drift frem til 1958.

– Alt er fredet. Det er begrenset hva vi får lov å gjøre, sier Halvor.

Langs løypa ligger hauger med stein, fraktet dit med menneskehender og trillebårer. Kulturminner som ikke skal røres. Det ligger lokal og nasjonal historie, og fortsatt mye sølv, i gruvegangene.

– Jeg tror og håper vi finner en god løsning. Kongsberg kommune ønsker å satse mer på turisme. Der er vi en viktig institusjon med 140.000 årlige besøkende i anlegget. Vi skal også samarbeide mer med Bergverksmuseet fremover, sier Halvor og peker mot toppen av bakken.

– Der sto danskekongen og viste for Kongsberg by skulle ligge.

Kongen fikk det som han ville. Der nede bader Kongsberg i sol med sine 27.000 innbyggere.

Les også: Har ingen tro på et kraftig boligprisfall

Halvors mantra

Snøen Halvor manøvrerer tråkkemaskinen på er kunstig, men vinteren er på vei. Han følger nøye med på værmeldingene. Kuldegrader og kanskje litt snø er spådd for de nærmeste dagene. Når det er mellom minus sju og minus 10 grader er det perfekte forhold for snøproduksjon. Halvor har håp om å få åpnet hele anlegget denne helgen. Familieløypa har vært åpen i tre uker. De prøvde å åpne resten av anlegget i forrige uke, men regn og mildvær ødela. Tråkkemaskinene gikk gjennom snøen og ned i myra.

– Halvor har et mantra. Kongsberg Skisenter skal være først med snø av lavlandsanleggene. Det har vi klart de seneste årene, skryter pappa Gjermund.

Den store investeringen i snøanlegg ble tatt for 15 år siden. I årene etter er oppgraderinger gjort i etapper. Når alle snøkanonene går for fullt sprutes det 18 kubikk med vann i minuttet. Eller for å si det på en annen måte, en tankbil med vann blir tømt hvert andre minutt.

– Kongsberg er også kjent som et snøhøl. Når det regner i Notodden, snør det ofte her, sier Gjermund.

Kongsberg Skisenter kjøper aldri noe nytt utstyr.

– Vi skal være best på brukthandel, sier Gjermund.

– Verdien av snøanlegget vårt nå er nok 30-40 millioner kroner. Skulle vi kjøpt nytt ville det kostet 30 millioner å kjøpe inn kanoner til én trasé.

Saken fortsetter under bildet

SNART ÅPNING: Forrige helg kom det regn og mildvær. Nå er kulden tilbake. Foto: Erlend Kjernli / Finansavisen
SNART ÅPNING: Forrige helg kom det regn og mildvær. Nå er kulden tilbake. Foto: Erlend Kjernli / Finansavisen

– Nøkterne folk fra bygda

En god deal ble nylig gjort. Alpinanlegget i Narvik har kjempet om å bli Norges kandidat til å søke alpin-VM i 2027. De gjorde store investeringer og kjøpte inn det beste og nyeste utstyret.

– Vi kjøpte utstyret de ikke trengte lenger, til en helt annen pris enn om vi skulle kjøpt nytt.

De store planene i Kongsberg har kommet så langt at far og sønn bød på en stolheis fra et anlegg i alpene. De håpet på et scoop, men prisen ble for dyr. Nå fortsetter de jakten på andre brukte stolheiser.

– Vi er nøkterne folk. Vi er fra bygda, sier Gjermund.

Han er mannen som startet opp Timesekspressen. I august 1997 ble de første timesavgangene kjørt mellom Notodden og Oslo, via Kongsberg og Drammen. Våren 1998 solgte han selskapet til NSB Biltrafikk for 65 millioner kroner.

– Det var en voldsom interesse fra flere selskaper, sier Gjermund, som i skattelistene er registrert med en formue på 80 millioner kroner.

– Jeg fikk sitte i styret i selskapet til faren min, Øst-Telemark Automobilselskap. Det banet vei for Timesekspressen. Jeg har vært opptatt av at ungene mine skal få samme muligheten.

Les også: Ny knekk for boligprisene - ikke sett maken på 11 år

Prøver å lære av andre

Halvor kom inn i styret som 20-åring i 2010. Som tenåring jobbet han hver vinter i anlegget under de forrige eierne.

– Jeg har lært det meste her. Det var også grunnen til at jeg kunne ta over som daglig leder, sier Halvor.

– Han har jobbet på gulvet og fått med seg diskusjonene i toppen. Han har fått med seg begge sidene, fortsetter Gjermund.

Det er ikke gitt at et alpinanlegg skal gå med overskudd, i hvert fall ikke i lavlandet. Se til Svarstad Skisenter, 50 minutters kjøring fra anlegget i Kongsberg. Vestfolds største alpinanlegg ligger an til å bli revet. De gikk konkurs i 2015. Harald Årsbog kjøpte konkursboet i 2017, men nå ser det svart ut igjen.

– All ære til Harald som prøver å få i gang igjen Svarstad skisenter. Vi håper han lykkes med det. Det er noe vi hadde sett på som svært positivt, sier Halvor Jamtveit.

I Kongsberg siktes det mot overskudd for 19. året på rad.

Hva er suksessoppskriften?

– Vi utdanner våre ansatte. I år sendte vi tre på driftslederkurs, som gjør at de kan stå som ansvarlige i anlegget. Det hever standarden. Våre medarbeidere er en stor del av suksessen, sier Gjermund.

– Vi prøver å lære av andre. Oslo Vinterpark senket prisene betraktelig på sesongkort. Vi gjorde det samme, og har på tre år tredoblet antall solgte sesongkort. Vi solgte flere sesongkort i vår for denne sesongen, enn vi solgte for hele forrige sesong.

Kongsberg Skisenter ble åpnet i 1965. Birger Ruud fikk kjøre først. Nå er det 12 kilometer med bakker. Stolheisen kan frakte 7.200 mennesker i timen opp de 330 høydemetrene til toppen.

– Hvordan blir årets sesong?

– Vi kan ikke drømme om en sesong som i fjor. Med en normal vinter bør vi ende opp med et resultat på rundt fem millioner kroner.

Saken er først publisert i Finansavisen lørdag 1. desember.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
14:47 Solskjær er presset: – Han må gi blaffen14:35 Labradoren «Jed» fant 10 kilo amfetamin i en skoeske13:09 Bompenge-generalen tapte og vant strid i Oslo12:37 Mattilsynet har fått seks nye meldinger om syke hunder12:24 Svensk tankskip frigitt i Iran12:11 – Utbruddet vil komme om kort tid12:06 Mann pågrepet etter bombetrussel mot Jessheim Storsenter11:58 PST har oversendt sin innstilling for mulig tiltale av Waras samboer11:10 Hanne fortviler etter avlyst ferie: – De kunne i hvert fall sendt en SMS10:54 Arbeiderpartiet vil gi utviklingshemmede en jobbgaranti09:42 Hellas ber om hjelp etter at leir på Lesvos stengte porten for nye asylsøkere09:40 Sju elever omkom da skole raste sammen i Kenya09:30 Kinesisk storeier skuffet over Thomas Cook-konkurs09:19 Ving: Jobber intensivt for at alle skal komme hjem raskt09:19 Halvparten av luftambulanseoppdragene er i nord09:05 Tyske Condor flyr videre til tross for konkurs09:00 Ving-kunder i Trøndelag må bli hjemme08:57 Norges avtale nesten i boks – avtalen med EU amazonas-blokkert08:36 Analytiker: Flere grunner til Thomas Cook-konkurs08:25 Menneskerettsadvokat pågrepet i Egypt08:11 Tornado-fly mistet to drivstofftanker08:03 Johnson ville ikke komme Thomas Cook til unnsetning07:44 Reisegarantifondet: Har kontroll på hvor folk oppholder seg07:37 Krisemøter i Ving07:37 Boris Johnson gir Iran skylden for oljeangrep i Saudi-Arabia07:36 «Game of Thrones» tronet under Emmy-utdelingen07:09 Leger Uten Grenser anklager WHO for rasjonering av ebolavaksine i Kongo07:00 Ny statistikkbase: Oslo og Finnmark på voldstoppen06:03 Thomas Cook slått konkurs – hundretusener av turister rammes05:50 Dette skjer i dag05:47 Dette skjedde i natt05:30 Arbeiderpartiet vil gi utviklingshemmede en jobbgaranti04:56 Flyktninger reiser tilbake til Eritrea04:48 Demokrater vil stille Trump for riksrett04:24 Tre Emmy-priser til «Chernobyl»03:40 Flere på fulltid i byggebransjen03:06 Emmy åpnet med priser til «Mrs. Maisel»02:43 Van Gogh-verk solgt på auksjon i Belgia02:03 Gründere ber om fiskeforbud ved undervannsrestaurant01:31 Italia tar imot 182 mennesker reddet i Middelhavet01:15 Danske pensjonsselskaper øremerker 350 milliarder til grønn omstilling00:27 Ny uke med storstreik i amerikansk bilindustri23:40 Skrantende Thomas Cook får ingen løfter av britenes regjering23:33 Fare for sykehusstreik fra tirsdag22:48 Egypt advarer journalister som dekker demonstrasjonene mot presidenten22:17 Her begraver de isbreen21:59 Rosenborg snudde og vant mot Mjøndalen21:46 2015-2019: Varmeste femårsperiode på 150 år21:44 Bendtner hyllet i hjemmedebuten, men 0-0 i toppkampen21:26 To personer reddet fra synkende seilbåt i Rogaland21:17 Kallmyr toner ned dronetrusselen mot norsk olje og gass20:43 For første gang leder Elizabeth Warren over Biden20:21 18-åring i storform da Odd vant over Sarpsborg20:19 Viking ydmyket Vålerenga, vant 4-0 i Oslo20:18 Strømsgodset tok viktig borteseier mot Tromsø20:17 Opptur for Lillestrøm, nedtur for Kristiansund etter 1-120:16 Bunnlaget Ranheim satte kjepper i hjulene for gulljagende Glimt19:46 Dette er fotavtrykket til en neandertaler19:29 Liverpool fortsatte den perfekte sesongstarten med seier over Chelsea19:01 Mann i 40-årene påkjørt i fotgjengerfelt i Lyngdal18:57 Svenskeid tankskip blir frigitt i Iran18:54 Solberg om plass i Sikkerhetsrådet: – Det er bare Norge som kan ivareta norske interesser18:08 Kjedekollisjon på E617:39 Arbeidsrettsadvokat mener Felleskjøpet-streiken er lovlig17:30 Havarikommisjonen skal undersøke båtulykke i Harstad17:25 Start ble ydmyket og tapte for første gang siden juni17:17 Hvordan klarer et så lite parti å krangle så mye?16:58 Trump har ingen intensjon om å møte iranere16:56 Manchester United senket av et effektivt West Ham16:51 Celtic og Ajer vendte til ny seier16:43 Solberg ble vist Equinors havvindfelt i New York16:05 Spinnvill Ødegaard-assist da Real Sociedad vant igjen15:23 Russer frigjorde Finnmark som 15-åring – nå kan han få norsk medalje15:21 Supporterbråk før HamKam møtte Start15:10 Gresk politi har pågrepet angivelig flykaprer15:00 Båtbrann i Halden sentrum spredde seg til brygge og bil14:34 Kvikkleire funnet flere steder rundt rasstedet i Nittedal14:12 Nye sammenstøt mellom demonstranter og politi i Hongkong13:57 Virus drepte en halv milliard og ble utryddet. Nesten13:46 Minst fem skutt på swingersklubb i Kansas13:36 Solskjær med krystallklar beskjed - igjen: – Pogba går ingen steder12:45 Mistanke om russisk manipulasjon vil dominere mandagens WADA-styremøte12:38 Iran vil legge fram plan for Persiabukta12:08 Utagerende mann slo tilfeldig passasjer på Gardermoen12:00 Drillo: – Jeg fikk sparken som ubeseiret landslagssjef11:56 Friskmeldt Haaland med i Salzburg-troppen mot LASK11:44 Politiet gjør nye søk etter savnede Maja Herner10:33 De minste barna rammes oftest av grov vold09:58 Rapport: Sør-Sudans ledere plyndrer landet09:43 Stor svindelsak opp i Bergen tingrett09:15 Kjempekamp av Zuccarello, scoring og to målgivende i oppkjøringskamp09:13 Ferieparadis ble massegrav: – Det lukter fordervelse08:30 Forsker tror ikke norske kvinner vil innfri Solbergs ønske om flere barn08:02 22 omkom i bussulykke i Pakistan07:58 Hongkong forbereder seg på nye protester06:22 Kvinne reddet opp fra sjøen i Oslo – to personer sett løpe fra stedet06:21 Sri Lanka oppretter kommisjon som skal undersøke terrorangrepet05:50 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:20 Colombias president ber om ytterligere sanksjoner mot Venezuela
Siste nytt
14:47SportSolskjær er presset: – Han må gi blaffen14:35NorgeLabradoren «Jed» fant 10 kilo amfetamin i en skoeske13:09PolitikkBompenge-generalen tapte og vant strid i Oslo12:37NorgeMattilsynet har fått seks nye meldinger om syke hunder12:24VerdenSvensk tankskip frigitt i Iran12:11Verden– Utbruddet vil komme om kort tid12:06NorgeMann pågrepet etter bombetrussel mot Jessheim Storsenter11:58NorgePST har oversendt sin innstilling for mulig tiltale av Waras samboer11:10ReiseHanne fortviler etter avlyst ferie: – De kunne i hvert fall sendt en SMS10:54PolitikkArbeiderpartiet vil gi utviklingshemmede en jobbgaranti09:42VerdenHellas ber om hjelp etter at leir på Lesvos stengte porten for nye asylsøkere09:40VerdenSju elever omkom da skole raste sammen i Kenya09:30VerdenKinesisk storeier skuffet over Thomas Cook-konkurs09:19ReiseVing: Jobber intensivt for at alle skal komme hjem raskt09:19NorgeHalvparten av luftambulanseoppdragene er i nord09:05VerdenTyske Condor flyr videre til tross for konkurs09:00NorgeVing-kunder i Trøndelag må bli hjemme08:57PengerNorges avtale nesten i boks – avtalen med EU amazonas-blokkert08:36VerdenAnalytiker: Flere grunner til Thomas Cook-konkurs08:25VerdenMenneskerettsadvokat pågrepet i Egypt08:11VerdenTornado-fly mistet to drivstofftanker08:03VerdenJohnson ville ikke komme Thomas Cook til unnsetning07:44NorgeReisegarantifondet: Har kontroll på hvor folk oppholder seg07:37NorgeKrisemøter i Ving07:37VerdenBoris Johnson gir Iran skylden for oljeangrep i Saudi-Arabia07:36Verden«Game of Thrones» tronet under Emmy-utdelingen07:09VerdenLeger Uten Grenser anklager WHO for rasjonering av ebolavaksine i Kongo07:00NorgeNy statistikkbase: Oslo og Finnmark på voldstoppen06:03VerdenThomas Cook slått konkurs – hundretusener av turister rammes05:50NorgeDette skjer i dag05:47NorgeDette skjedde i natt05:30NorgeArbeiderpartiet vil gi utviklingshemmede en jobbgaranti04:56NorgeFlyktninger reiser tilbake til Eritrea04:48VerdenDemokrater vil stille Trump for riksrett04:24VerdenTre Emmy-priser til «Chernobyl»03:40NorgeFlere på fulltid i byggebransjen03:06VerdenEmmy åpnet med priser til «Mrs. Maisel»02:43VerdenVan Gogh-verk solgt på auksjon i Belgia02:03NorgeGründere ber om fiskeforbud ved undervannsrestaurant01:31VerdenItalia tar imot 182 mennesker reddet i Middelhavet01:15VerdenDanske pensjonsselskaper øremerker 350 milliarder til grønn omstilling00:27VerdenNy uke med storstreik i amerikansk bilindustri23:40VerdenSkrantende Thomas Cook får ingen løfter av britenes regjering23:33NorgeFare for sykehusstreik fra tirsdag22:48PolitikkEgypt advarer journalister som dekker demonstrasjonene mot presidenten22:17VerdenHer begraver de isbreen21:59SportRosenborg snudde og vant mot Mjøndalen21:46Verden2015-2019: Varmeste femårsperiode på 150 år21:44NorgeBendtner hyllet i hjemmedebuten, men 0-0 i toppkampen21:26NorgeTo personer reddet fra synkende seilbåt i Rogaland21:17NorgeKallmyr toner ned dronetrusselen mot norsk olje og gass20:43PolitikkFor første gang leder Elizabeth Warren over Biden20:21Sport18-åring i storform da Odd vant over Sarpsborg20:19SportViking ydmyket Vålerenga, vant 4-0 i Oslo20:18SportStrømsgodset tok viktig borteseier mot Tromsø20:17SportOpptur for Lillestrøm, nedtur for Kristiansund etter 1-120:16SportBunnlaget Ranheim satte kjepper i hjulene for gulljagende Glimt19:46Helse og livsstilDette er fotavtrykket til en neandertaler19:29SportLiverpool fortsatte den perfekte sesongstarten med seier over Chelsea19:01NorgeMann i 40-årene påkjørt i fotgjengerfelt i Lyngdal18:57VerdenSvenskeid tankskip blir frigitt i Iran18:54PolitikkSolberg om plass i Sikkerhetsrådet: – Det er bare Norge som kan ivareta norske interesser18:08NorgeKjedekollisjon på E617:39PengerArbeidsrettsadvokat mener Felleskjøpet-streiken er lovlig17:30NorgeHavarikommisjonen skal undersøke båtulykke i Harstad17:25SportStart ble ydmyket og tapte for første gang siden juni17:17PolitikkHvordan klarer et så lite parti å krangle så mye?16:58VerdenTrump har ingen intensjon om å møte iranere16:56SportManchester United senket av et effektivt West Ham16:51SportCeltic og Ajer vendte til ny seier16:43PolitikkSolberg ble vist Equinors havvindfelt i New York16:05SportSpinnvill Ødegaard-assist da Real Sociedad vant igjen15:23NorgeRusser frigjorde Finnmark som 15-åring – nå kan han få norsk medalje15:21NorgeSupporterbråk før HamKam møtte Start15:10VerdenGresk politi har pågrepet angivelig flykaprer15:00NorgeBåtbrann i Halden sentrum spredde seg til brygge og bil14:34NorgeKvikkleire funnet flere steder rundt rasstedet i Nittedal14:12VerdenNye sammenstøt mellom demonstranter og politi i Hongkong13:57Helse og livsstilVirus drepte en halv milliard og ble utryddet. Nesten13:46VerdenMinst fem skutt på swingersklubb i Kansas13:36SportSolskjær med krystallklar beskjed - igjen: – Pogba går ingen steder12:45SportMistanke om russisk manipulasjon vil dominere mandagens WADA-styremøte12:38VerdenIran vil legge fram plan for Persiabukta12:08NorgeUtagerende mann slo tilfeldig passasjer på Gardermoen12:00Helse og livsstilDrillo: – Jeg fikk sparken som ubeseiret landslagssjef11:56SportFriskmeldt Haaland med i Salzburg-troppen mot LASK11:44NorgePolitiet gjør nye søk etter savnede Maja Herner10:33NorgeDe minste barna rammes oftest av grov vold09:58VerdenRapport: Sør-Sudans ledere plyndrer landet09:43NorgeStor svindelsak opp i Bergen tingrett09:15SportKjempekamp av Zuccarello, scoring og to målgivende i oppkjøringskamp09:13ReiseFerieparadis ble massegrav: – Det lukter fordervelse08:30NorgeForsker tror ikke norske kvinner vil innfri Solbergs ønske om flere barn08:02Verden22 omkom i bussulykke i Pakistan07:58VerdenHongkong forbereder seg på nye protester06:22NorgeKvinne reddet opp fra sjøen i Oslo – to personer sett løpe fra stedet06:21VerdenSri Lanka oppretter kommisjon som skal undersøke terrorangrepet05:50NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:20VerdenColombias president ber om ytterligere sanksjoner mot Venezuela
Populært