Meny

160.000 bruker Nabobil: – Skal være like enkelt å leie som å eie

Pappa er sjef for Nabobil. På hjemmebane på Tåsen i Oslo er Kaja også med å sjefe litt.
Pappa er sjef for Nabobil. På hjemmebane på Tåsen i Oslo er Kaja også med å sjefe litt. Foto: Eivind Yggeseth / Finansavisen

Nybilsalget er rekordhøyt samtidig som pengene renner ut av Nabobil. Delings­økonomien har tatt pappaperm.

– Se hvor mange biler som bare står her ubrukt midt på dagen, sier Even Heggernes til Finansavisen, og peker på nabolagets bilpark på Tåsen, hvor store og små biler er parkert langs veien og på private parkeringsplasser.

Han blir ansett som en pionér innen delingsøkonomi i Norge og er gründer i Nabobil. Men akkurat nå er han hjemme. Årsaken er datteren Kaja. Hun er ti måneder og Heggernes har pappapermisjon.

Den første soveøkten og den andre runden med mating er unnagjort. Neste post på programmet for far og datter er en trilletur til helsestasjonen i Nydalen.

– Hun kommer aldri til å eie sin egen bil, sier pappa og nikker mot nurket.

– Skal være billigere å leie

Heggernes virker kanskje provoserende på den eldre garde, dem som bor i grisgrendte strøk og menn som ser på bilen sin som noe annet enn et transportmiddel. Og dem er det mange av. Er 34-åringen fullstendig uten bakkekontakt?

Even Tangen Heggernes:

Stortingets talerstol blir din. Hva tar du opp?

Å få inn praksis i høyere utdanning. Det blir en vinn-vinn-situasjon for arbeidsgiver og student. Studenten får relevant erfaring og knagger å henge teorien på, og arbeidsgiver får hjelp til å se med friske øyne.

Hva bør Norge bruke mindre penger på?

Holde personer med delvis arbeidskapasitet hjemme. Det er bedre å bruke litt penger på at de kan jobbe litt hver uke. Da blir også veien tilbake til arbeidslivet kortere og de det gjelder får en mestringsfølelse av å være til nytte. Vinn-vinn for alle parter.

Hva er din dårligste investering?

Jeg kjøpte en splitter ny Audi i 2011 som jeg ikke lenger eier. Det verditapet var enormt…

Hvilken bok vil du lese om igjen?

På videregående måtte vi lese «The Catcher in the Rye» av J. D. Salinger. Den har jeg lest flere ganger siden.

Hvor går drømmereisen?

Sri Lanka. Jeg har vært der mange ganger, og reiser gjerne tilbake.

– Det skal være like enkelt å leie bil som å eie bil. Bare billigere.

Nettopp. Allerede der er han det motsatte av genierklært i deler av befolkningen. Den yngre garde, eller i hvert fall dem som akter å ta førerkort og bor i Oslo, skjønner ham. For mange av dem er det helt meningsløst å eie en bil. Eie? De bor jo i byen og trenger ikke bil i hverdagen. De få gangene de har behov for bil, leier de selvsagt en.

– Milleniumsgenerasjonen, de som er født mellom de tidlige 1980-årene og frem til år 2000, tenker annerledes rundt bilhold enn generasjonen før, sier Heggernes.

En del av spenningen så langt, er hvor lang tid det skulle ta før oppstartsselskapet Nabobil gikk i pluss. De offisielle regnskapstallene så langt viser et samlet tap på 18,2 millioner kroner av en totalomsetning på 11,9 millioner kroner i perioden.

– I juli i år hadde vi vår første måned hvor vi gikk i pluss. Men oppstartskostnadene er kalkulert, sier Heggernes og hinter om plusstall neste år eller året etter.

Les også: Årets beste vinterdekk er kåret

Airbnb-leder

Vi setter bilen i revers fra Tåsen til Gjøvik. Stedet der Heggernes er født og oppvokst. Der eventyrlysten og motet til å hive seg på enda dypere vann enn Mjøsa ble utviklet. Moren jobber fortsatt i skoleverket. Faren er fortsatt i bistandsorganisasjonen han var med å stifte på 80-tallet.

Storebror, som nå er partner i PwC, og lillebror ble tatt med til mange spennende destinasjoner. På videregående skole hadde Heggernes et år som utvekslingselev i California. Etter endt videregående på Gjøvik flyttet han til Oslo og utdannet seg til eiendomsmegler.

– Det hjalp å være bonde i byen. Jeg skjønte raskt at konkurransen var tøffere på Oslos vestkant, så jeg søkte meg til østkanten. Det var bedre økonomi i å selge ti toromsleiligheter på Carl Berner enn tre fireromsleiligheter på vestkanten.

Gjøvikenseren hadde ikke funnet sin hylle her i livet, selv om megling av eiendom gikk bra. Da en kompis av ham trengte en person som kunne åpne et Airbnb-kontor i Norden og Nederland i 2011, meldte Heggernes seg til intervjurundene. Etter rundt ti intervjuer med Airbnb-ledelsen ble jobben hans.

– Vi åpnet syv kontorer i Europa i løpet av seks uker. Jeg møtte en helt ny verden. Det var en helt ny måte å tenke på. Vi måtte tørre å utfordre det eksisterende.

Les også: Hegnar om raseriet mot bompenger

Mindre pengesekk for norske Nabobil

Airbnb ble mer en livsstil enn en jobb for Heggernes. Med 250 reisedøgn i året, opprykk til sjef for Airbnb i Storbritannia kjente han på at det ikke bare var en fordel å være norsk i et marked han i utgangspunktet ikke kjente. Planen var å komme tilbake til Norge etter hvert. Også fordi hun som nå er hans kone og mor til Kaja, skulle vies mer tid. For drøye tre år siden landet Heggernes på Gardermoen. Airbnb-jobben hadde han sagt opp.

– En bekjent fra Gjøvik og jeg snakket sammen om tjenesten Nabobil han var med på å starte. To uker etter at Nabobil ble lansert, begynte jeg som daglig leder. Erfaringen fra Airbnb var viktig, men jeg erfarte raskt at det er store forskjeller på å utnytte ledige perioder på bil og bolig. Pengesekken til Airbnb er også betydelig større.

Airbnb gjør det samme for boliger som Nabobil gjør for biler. Privatpersoner leier ut når de selv ikke bruker bilen.

– Airbnb har som mål å nå rundt 300 millioner bookede netter i år. Hver dag bor det da nesten 1 million mennesker i en Airbnb-bolig. Det er et godt bevis for at slike tjenester fungerer.

– Det hjelper lite å skulle leie bil av naboen hvis det er langt mellom naboene…

– Helt klart. Det er nødvendig med en kritisk masse. Det må være nok biler tilgjengelig, sier han og fisker frem et kart over Oslo. Det kryr av røde prikker. Hver røde prikk indikerer en bil som er til leie.

– Folk var skeptiske i begynnelsen. Nå er det en realitet at det går an å klare seg uten bil i Oslo. Vi har rundt 6.000 biler, snart 100.000 leieforhold og 160.000 registrerte brukere. Vi er inne på noe som er veldig spennende, påstår sportsidioten som spiller aktivt bordtennis og ser Premier League langt mer passivt på tøffelteateret.

Les også: 300 nordmenn i kø for ny biltjeneste

Brukes mindre enn én time om dagen

Even Heggernes la eiendomsmeglerkarrieren på hyllen og sørget for at europeere fikk tilgang til Airbnb før han nå sitter i førersetet til bildelingstjenesten Nabobil. Foto: Eivind Yggeseth / Finansavisen
Even Heggernes la eiendomsmeglerkarrieren på hyllen og sørget for at europeere fikk tilgang til Airbnb før han nå sitter i førersetet til bildelingstjenesten Nabobil. Foto: Eivind Yggeseth / Finansavisen

I fjor ble det solgt 158.650 biler i Norge. Det er det høyeste salget siden jappeåret 1986 og det tredje beste noen sinne. Totalomsetningen i den norske bilbransjen er på 240 milliarder kroner. Etter bolig og mat, er bil den tredje største utgiftsposten til husholdningene. Gjennomsnittskostnaden ved å eie en bil, er beregnet til rundt 100.000 kroner per år. I Norge er det rundt 2,6 millioner privatbiler, som stort sett står stille hele døgnet. De brukes mindre enn én time hver dag.

– Jeg tror selvfølgelig ikke at alle biler blir borte. Det er ikke de som bruker bilen til og fra jobb som i utgangspunktet skal bruke Nabobil, men de som ikke har tilgang til bil, eller de som sjelden bruker bil. Nabobil gjør det mulig å sjonglere med bilparken, som for eksempel å leie en SUV når man skal på hytta i stedet for å kjøpe en, leie en elbil når man skal til byen, leie en varebil når det er behov, eller en sportsbil for å imponere noen. Da er det ikke nødvendig med to eller tre biler. Familien kan leie bil ut fra behov. Det blir en virtuell garasje.

Kaja begynner å bli utålmodig. Far lokker med fargerike leker og litt kos. Kaja smiler. Far smelter. Det er fortsatt idyll på Tåsen.

Les også: Nissan Leaf er den store vinneren

Ikke bekymret for utlandet

De som laget søkemotorer hadde det fint, helt til Google kom. Da var det bare å pakke sammen. Hva gjør Heggernes hvis bilutleieselskaper som Hertz og Avis bestemmer seg for å ta Nabobils marked? De store bilprodusentene har allerede kastet seg på. Det er også bildelingskonkurrenter som Bilkollektivet og GoMore.

– Hvem vinner kappløpet; utleieselskapene, bilprodusentene eller de frittstående bildelingstjenestene?

Heggernes, som er omtalt som en rockestjerne innen delingsøkonomien, er ikke synlig bekymret. Denne markedsplassen kan han mer om enn de fleste. Men heller ikke han kan vite hva som skjer. Produsenter, importører og forhandlere posisjonerer seg og kjøper eller utvikler nye tjenester.

– Vi har fått konkurrenter. De fleste med dypere lommer enn oss. De fleste av dem kjøper egne biler som de skal leie ut. De må operere med faste hentepunkter og egne parkeringsplasser til bilene sine. Det er en helt annen forretningsmodell som ikke kan skaleres som vår. Jeg tror vi har en fordel av å være først i markedet, og at mange satte aktører tenker for mye på å beskytte eller styrke det de allerede har. De klarer ikke å skape noe som er revolusjonerende nok til at folk vil ha det. Jeg tror også at det hjelper å få inn folk utenfra en gitt bransje som tenker helt hytt.

Kaja ruller rundt på gulvet og lager lyder for å få pappas oppmerksomhet. Hvis han får rett, kommer Kaja til å eie mindre og leie mer enn sitt opphav. Men mamma og pappa leier ut sin egen bil. Og de leier bil ved behov for andre typer biler. For dem er det også naturlig å velge både Airbnb og hotell.

– I tillegg til bil, vil Kaja mest sannsynlig også leie utstyr, sier han og peker på den kostbare barnevognen på verandaen.

– Bolig er også dyrt, men historien har vist at det likevel er en god investering å eie fremfor å leie. Det tror jeg vil bestå.

– Hvordan ser ditt drømmesamfunn ut?

– Vi er bortskjemt som bor i Norge, men jeg ønsker at vi kan utnytte ressursene bedre, ikke bare bruke tid på å handle og eie.

– Hotellmarkedet har ikke endret seg etter at Airbnb ble lansert. Bilbransjen er heller ikke nevneverdig annerledes. Når kommer de store endringene?

– Jeg tror det kommer helt naturlig. Bransjeeksperter tror for eksempel at bilsalget nå er all time high. Det er først nå vi har nådd et størrelsesnivå som gjør at vi kan gå ut og si at vi kan endre noens vaner. Og da snakker jeg enn så lenge om Oslo hvor vi har biler i alle nabolag. Jeg kan ikke forvente at det samme skjer på Gjøvik med det første.

Les også: Derfor får kvinnelige gründere mindre støtte

Artikkelen ble først publisert i Finansavisen lørdag 29. september.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
11:01 Forsker: – Et skritt nærmere krig mellom Iran og USA10:45 Flere i KrF er kritiske til at Ropstad ikke går i Pride-paraden10:42 Benkeforslag mot Giske på Folkets Hus i Trondheim09:58 Hongkongs leder skrinlegger omstridt lovforslag som har utløst store demonstrasjoner09:43 Folkeaksjonen nei til bompenger har en hemmelig plan09:21 Politiet: Advarer mot sterk ecstasy08:48 Derfor gifter Olav Thon (95) seg nå08:36 Hongkongs leder varsler kunngjøring08:24 FHI: Campylobacter-bakterien fører sjelden til dødsfall08:15 Vy leide togsett for 1,2 milliarder kroner i 201808:13 Brasils president kritiserer kriminalisering av homofobi08:00 Nå er det forbudt å fiske torsk på Østlandet07:07 Coutinho med to mål da Brasil vant 3-0 over Bolivia i Copa America06:39 Store variasjoner i rapportering av uønskede hendelser på sykehjem i Oslo06:33 Hovland klarte cuten – Halvorsen ute av US Open05:59 Mann siktet etter grov voldshendelse i Sandnessjøen05:58 Dette skjer i dag05:44 Dette skjedde i natt05:13 Bombe fra andre verdenskrig desarmert i Berlin04:46 Demokratene gir fra seg regjeringsmakten i Moldova04:21 Mange syke eldre kjøres hjem fra norske sykehus midt på natten03:47 Raymond Johansen mener klasseskillet øker om foreldre må betale skolemat03:08 Abe fordømmer mulig angrep på japansk tankskip02:58 Person omkom etter fall fra bygning02:52 Cuba Gooding jr. mener kvinne bak tafseanklager fotfulgte ham02:26 Sverige var vertskap for møter om Venezuela02:22 Norske forskere krever forbud mot «drapsroboter»01:43 Frontline usikker på årsaken til eksplosjonen på Front Altair01:27 Regjeringen vil nekte fanger på prøveløslatelse pass00:54 Dales tiltak for å kutte bompenger vil gi knapt tre meter motorvei00:53 Pave Frans godtar ny oppsigelse fra chilensk visebiskop00:07 Ecuador tok bronse i U20-VM23:06 Japan slo tilbake mot Skottland – England videre i VM22:51 Franske milliardærer har ennå ikke innfridd pengeløfter til Notre-Dame22:43 250.000 i Pride-parade i Tel Aviv21:54 Carlsens vanvittige rekke uten tap ble truet: – En skikkelig, skikkelig dårlig dag21:42 Ivanka Trump tjente 34 millioner på farens hotell i fjor20:55 Guterres vil ha uavhengig gransking av tankskip-angrep20:46 Lokket småjenter med kjæledyr – nå må han i fengsel19:14 Ap hadde et ufravikelige krav – nå handler de stikk i strid18:58 Dette var en yrende bosetning for over 3000 år siden18:31 Politiet planlegger evakuering etter bombefunn utenfor Tønsberg18:19 Setter krisestab etter brann på sykehjem i Otta17:50 Mysteriet i Persiabukta skaper frykt17:41 Bombe fra andre verdenskrig funnet ved Alexanderplatz i Berlin17:00 Ap-veteran fikk internasjonalt toppverv16:39 Avdød ettåring fra Askøy var smittet av Campylobacter16:17 Lege om mulig dødsårsak: – Kan tyde på forgiftning15:56 Passasjerer måtte forlate bilene etter brann i tunnel15:53 Vinmonopolet kan få holde åpent senere15:43 Milan-legender får toppjobber i klubben15:42 Trollstigen får mobildekning15:36 Trump: – Iran er en terror-nasjon14:50 Soldater skyter med skarpt mot demonstranter i Benin14:48 EU vil kjøpe mer kjøtt fra USA14:38 Bjørn Kjos vil inn i en mer tilbaketrukket rolle14:26 Listhaug: – Bør være en vekker for alle kommuner14:03 Sudans militærjunta innrømmer overgrep mot demonstranter14:01 Vil gi regjeringen mer makt i krisesituasjoner13:18 Reagerte på Ludvigsens mange kveldsbesøk13:07 Nytt rettsmøte i Assange-saken neste år13:06 Varaordfører på Askøy: Høydebasseng stengt for godt13:06 Fire biler involvert i ulykke – én alvorlig skadd12:31 Boris Johnson kritiseres for å unngå debatter12:30 Fafo korrigerer omstridt rapport om «menneskeraser»12:27 Emilie Haavi røk korsbåndet – reiser hjem fra fotball-VM12:27 Frontline bekrefter at brann på oljetanker er slukket11:35 Røykutvikling i buss – skoleelever evakuert10:47 Nå er det lov med produktplassering på radio10:47 Maradona måtte gi seg i mexicansk klubb10:15 Kraftig advarsel fra Bush-stabsjef: – USA ville ikke nøle med å ofre Norge10:13 Ellingsruddrapet behandles på nytt10:10 Det blir ikke VAR i Eliteserien i 202010:10 Lagerbäcks menn klatrer på FIFA-rankingen09:09 Medlemsfallet i Den norske kirke fortsetter09:06 Færre ulver skutt08:32 Reiten synes det er kult med stilfloraen i VM08:20 Kvinnestreik i Sveits08:18 Mann omkom i trafikkulykke i Halden08:15 Cohens kjærlighetsbrev til norske Marianne solgt for 7,6 millioner kroner08:13 Pelsdyrnæringen vedtatt avviklet08:12 Ukjen helt da Toronto Raptors vant sitt første NBA-sluttspill08:09 Sola vår kan få et superutbrudd07:59 – Uaktuelt for NRKs programledere å bruke den typen ord07:59 Regjeringen vil hindre tvangsekteskap ved å ta fra barn pass07:58 Sjögrens største jobb er med hodene, ikke beina07:52 Trøndelag erklærer klimakrise07:38 Besetningen på tankskip så «flygende objekter»07:35 Dennis Olsen får drømmen oppfylt på Le Mans07:21 Rolig i Hongkong – enn så lenge07:17 – Å stoppe norsk oljeproduksjon er galskap07:03 – Klokken begynner å tikke for Messi06:45 Regjeringen åpner lommeboka – 100 millioner kroner til innovasjonsprosjekter06:44 Siktede nekter skyld etter terror i Christchurch06:30 Herlovsen sparer ikke feiringene til egne mål06:16 Ny studie skal granske sykdom fra norsk drikkevann06:15 Overbooking i Real Madrid06:14 Ida Marcussen legger opp06:01 Dette skjedde i natt06:00 Jakob Ingebrigtsen: – Vil ikke være pysete
Siste nytt
11:01VerdenForsker: – Et skritt nærmere krig mellom Iran og USA10:45PolitikkFlere i KrF er kritiske til at Ropstad ikke går i Pride-paraden10:42PolitikkBenkeforslag mot Giske på Folkets Hus i Trondheim09:58PolitikkHongkongs leder skrinlegger omstridt lovforslag som har utløst store demonstrasjoner09:43PengerFolkeaksjonen nei til bompenger har en hemmelig plan09:21NorgePolitiet: Advarer mot sterk ecstasy08:48LivetDerfor gifter Olav Thon (95) seg nå08:36VerdenHongkongs leder varsler kunngjøring08:24NorgeFHI: Campylobacter-bakterien fører sjelden til dødsfall08:15NorgeVy leide togsett for 1,2 milliarder kroner i 201808:13VerdenBrasils president kritiserer kriminalisering av homofobi08:00NorgeNå er det forbudt å fiske torsk på Østlandet07:07SportCoutinho med to mål da Brasil vant 3-0 over Bolivia i Copa America06:39NorgeStore variasjoner i rapportering av uønskede hendelser på sykehjem i Oslo06:33SportHovland klarte cuten – Halvorsen ute av US Open05:59NorgeMann siktet etter grov voldshendelse i Sandnessjøen05:58NorgeDette skjer i dag05:44NorgeDette skjedde i natt05:13VerdenBombe fra andre verdenskrig desarmert i Berlin04:46VerdenDemokratene gir fra seg regjeringsmakten i Moldova04:21Helse og livsstilMange syke eldre kjøres hjem fra norske sykehus midt på natten03:47NorgeRaymond Johansen mener klasseskillet øker om foreldre må betale skolemat03:08VerdenAbe fordømmer mulig angrep på japansk tankskip02:58NorgePerson omkom etter fall fra bygning02:52VerdenCuba Gooding jr. mener kvinne bak tafseanklager fotfulgte ham02:26VerdenSverige var vertskap for møter om Venezuela02:22NorgeNorske forskere krever forbud mot «drapsroboter»01:43VerdenFrontline usikker på årsaken til eksplosjonen på Front Altair01:27NorgeRegjeringen vil nekte fanger på prøveløslatelse pass00:54NorgeDales tiltak for å kutte bompenger vil gi knapt tre meter motorvei00:53VerdenPave Frans godtar ny oppsigelse fra chilensk visebiskop00:07SportEcuador tok bronse i U20-VM23:06SportJapan slo tilbake mot Skottland – England videre i VM22:51VerdenFranske milliardærer har ennå ikke innfridd pengeløfter til Notre-Dame22:43Verden250.000 i Pride-parade i Tel Aviv21:54SportCarlsens vanvittige rekke uten tap ble truet: – En skikkelig, skikkelig dårlig dag21:42VerdenIvanka Trump tjente 34 millioner på farens hotell i fjor20:55VerdenGuterres vil ha uavhengig gransking av tankskip-angrep20:46NorgeLokket småjenter med kjæledyr – nå må han i fengsel19:14PolitikkAp hadde et ufravikelige krav – nå handler de stikk i strid18:58VerdenDette var en yrende bosetning for over 3000 år siden18:31NorgePolitiet planlegger evakuering etter bombefunn utenfor Tønsberg18:19NorgeSetter krisestab etter brann på sykehjem i Otta17:50PengerMysteriet i Persiabukta skaper frykt17:41VerdenBombe fra andre verdenskrig funnet ved Alexanderplatz i Berlin17:00PolitikkAp-veteran fikk internasjonalt toppverv16:39NorgeAvdød ettåring fra Askøy var smittet av Campylobacter16:17ReiseLege om mulig dødsårsak: – Kan tyde på forgiftning15:56NorgePassasjerer måtte forlate bilene etter brann i tunnel15:53Helse og livsstilVinmonopolet kan få holde åpent senere15:43SportMilan-legender får toppjobber i klubben15:42ReiseTrollstigen får mobildekning15:36VerdenTrump: – Iran er en terror-nasjon14:50VerdenSoldater skyter med skarpt mot demonstranter i Benin14:48PengerEU vil kjøpe mer kjøtt fra USA14:38PengerBjørn Kjos vil inn i en mer tilbaketrukket rolle14:26NorgeListhaug: – Bør være en vekker for alle kommuner14:03VerdenSudans militærjunta innrømmer overgrep mot demonstranter14:01PolitikkVil gi regjeringen mer makt i krisesituasjoner13:18NorgeReagerte på Ludvigsens mange kveldsbesøk13:07VerdenNytt rettsmøte i Assange-saken neste år13:06NorgeVaraordfører på Askøy: Høydebasseng stengt for godt13:06NorgeFire biler involvert i ulykke – én alvorlig skadd12:31PolitikkBoris Johnson kritiseres for å unngå debatter12:30NorgeFafo korrigerer omstridt rapport om «menneskeraser»12:27SportEmilie Haavi røk korsbåndet – reiser hjem fra fotball-VM12:27VerdenFrontline bekrefter at brann på oljetanker er slukket11:35NorgeRøykutvikling i buss – skoleelever evakuert10:47KulturNå er det lov med produktplassering på radio10:47SportMaradona måtte gi seg i mexicansk klubb10:15PolitikkKraftig advarsel fra Bush-stabsjef: – USA ville ikke nøle med å ofre Norge10:13NorgeEllingsruddrapet behandles på nytt10:10SportDet blir ikke VAR i Eliteserien i 202010:10SportLagerbäcks menn klatrer på FIFA-rankingen09:09NorgeMedlemsfallet i Den norske kirke fortsetter09:06NorgeFærre ulver skutt08:32SportReiten synes det er kult med stilfloraen i VM08:20VerdenKvinnestreik i Sveits08:18NorgeMann omkom i trafikkulykke i Halden08:15KulturCohens kjærlighetsbrev til norske Marianne solgt for 7,6 millioner kroner08:13PolitikkPelsdyrnæringen vedtatt avviklet08:12SportUkjen helt da Toronto Raptors vant sitt første NBA-sluttspill08:09VerdenSola vår kan få et superutbrudd07:59Kultur– Uaktuelt for NRKs programledere å bruke den typen ord07:59PolitikkRegjeringen vil hindre tvangsekteskap ved å ta fra barn pass07:58SportSjögrens største jobb er med hodene, ikke beina07:52NorgeTrøndelag erklærer klimakrise07:38VerdenBesetningen på tankskip så «flygende objekter»07:35SportDennis Olsen får drømmen oppfylt på Le Mans07:21VerdenRolig i Hongkong – enn så lenge07:17Penger– Å stoppe norsk oljeproduksjon er galskap07:03Sport– Klokken begynner å tikke for Messi06:45PolitikkRegjeringen åpner lommeboka – 100 millioner kroner til innovasjonsprosjekter06:44VerdenSiktede nekter skyld etter terror i Christchurch06:30SportHerlovsen sparer ikke feiringene til egne mål06:16Helse og livsstilNy studie skal granske sykdom fra norsk drikkevann06:15SportOverbooking i Real Madrid06:14SportIda Marcussen legger opp06:01NorgeDette skjedde i natt06:00SportJakob Ingebrigtsen: – Vil ikke være pysete
Populært