70-åring i direktørstilling: – Det er på en måte ikke noe alternativ å slutte å jobbe

<p>For at man skal lykkes med å nå målet om at flere skal stå lenger i jobb, må det være naturlig å stå lengre i jobb og man må gjøre det tydelig at det er behov for det, mener Olaf Dobloug som fylte 70 år i våres, men ikke har tenkt til å pensjonere seg med der første. Foto: Leni Aurora Brækhus / ABC Nyheter</p>
For at man skal lykkes med å nå målet om at flere skal stå lenger i jobb, må det være naturlig å stå lengre i jobb og man må gjøre det tydelig at det er behov for det, mener Olaf Dobloug som fylte 70 år i våres, men ikke har tenkt til å pensjonere seg med der første. Foto: Leni Aurora Brækhus / ABC Nyheter

– Jeg er heldig som har god helse og en arbeidsgiver som gir meg interessante oppgaver. Og jeg er glad i å arbeide, det er viktig.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det sier prosjektdirektør Olaf Dobloug i Forsvarsbygg. I april fylte han 70 år. Han har en lang og innholdsrik karriere bak seg og jobber i staten der ordinær aldersgrense er 70 år. Likevel har han ingen planer om å pensjonere seg med det første.

– Jeg søker om å få jobbe videre så lenge det er nytte for meg og jeg opplever at jeg kan bidra med noe, forteller han til ABC Nyheter.

De siste årene har Dobloug hatt ansvar for Forsvarsbyggs kampflybaseprosjekt på Ørland og Evenes, med kostnadsramme på henholdsvis cirka ti milliarder og fire milliarder.

Det har hele tiden vært snaut med tid. Det ble besluttet at kampflybasen skulle bygges på Ørlandet i 2012 og de første F-35-flyene skulle lande allerede høsten 2017.

– Det at F-35 er nye fly, gjør det ekstra krevende.

Likevel var Dobloug aldri i tvil om at dette var et prosjekt for ham.

– Vi har utfordringer hver dag, men det gjør det spennende. Jeg er heldig som har en arbeidsgiver som gir meg en så stor jobb. Jeg setter veldig pris på det, sier 70-åringen.

– Det er gøy å tilfredsstille forsvarssjefen

Dobloug forteller at forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen gjorde det tydelig for alle at det å ta imot de nye F-35-flyene på Ørland var noe av det viktigste «på hans vakt».

– De første flyene skulle komme i november 2017. Vi greide å klargjøre for det, sier Dobloug som ikke legger skjul på at han er stolt.

– Det er veldig gøy når man får til ting sammen. Og det er gøy å tilfredsstille forsvarssjefen og Forsvarsdepartementet.

Da Doblougs 70-årsdag skulle feires med bløtkake på jobben, ble Bruun-Hanssen invitert.

– Han tok seg tid til det. Under feiringen var det fokus på om jeg skulle fortsette i jobben. Og jeg ønsker jo det.

Les også: De første F-35-flyene har landet på Ørland

Artikkelen fortsetter under bildet.

Da Doblougs 70-årsdag ble feiret med bløtkake på jobben, tok forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen seg tid til å delta på markeringen. Det satte jubilanten pris på. Foto: Forsvarsbygg
Da Doblougs 70-årsdag ble feiret med bløtkake på jobben, tok forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen seg tid til å delta på markeringen. Det satte jubilanten pris på. Foto: Forsvarsbygg

– En god rollemodell

Det er et uttalt mål fra regjeringens side, og det regnes som en nødvendighet, at flere skal stå lengre i arbeid.

Da Forsvarsbygg la om sin HR-policy sist i 2014, bestemte virksomheten seg for å satse både på å beholde eldre arbeidstakerne de allerede hadde og å være åpne for å rekruttere nye.

Forsvarsbygg har cirka 1300 ansatte. Av disse er nesten 15 prosent over 60 år. Aldersgruppen mellom 50 og 60 år utgjør 33 prosent av de ansatte.

– I Forsvarsbygg er det akseptert å stå lenger i arbeidslivet. Det handler om kultur og holdning. Hos oss er det ikke noe tvil om at den som nærmer seg 70 år også har sin plass, sier HR-rådgiver Sverre Vågan til ABC Nyheter.

Det at Dobloug leder et kjempeprosjekt etter at han har fylt 70, betyr ikke at alle de eldste skal lede så store prosjekter, understreker Vågan.

– Men han er absolutt en god rollemodell for andre, sier han.

– Hvilke fordeler er det ved eldre arbeidstakere?

– Det er ofte slik at man har behov for erfaring for å løse en oppgave på best mulig måte. Da er det fint med folk som har en historie og bakgrunn både fra virksomheten og for øvrig, svarer Vågan og fortsetter:

– Det å ha den solide erfaringen er nok av og til undervurdert.

– Lærte å sette pris på arbeid

Olaf Dobloug vokste opp på et småbruk på Vang på Hedemarken. Allerede som barn lærte han seg verdien av arbeid.

– På småbruket på 50- og 60-talle måtte alle hjelpe til, det var en måte å overleve på. Så da lærte jeg at det er nødvendig å arbeide og jeg lærte å sette pris på det. Det har jeg tatt med meg videre i livet.

Og 70-åringen jobber mye. Ofte blir lunsjpausen i den fine, nye kantina tilknyttet Forsvarsbyggs lokaler ved Grev Wedels plass i Oslo nedprioritert.

– Det blir mye knekkebrød på kontoret, innrømmer han.

Men når han en sjelden gang tar seg tid til lunsjpause med kolleger, kan det gå opp for ham at han er ganske mye eldre enn noen av dem. Dette tenker han aldri på ellers.

– Kanskje vi snakker om noe som har skjedd for lenge siden, for eksempel OL på Lillehammer. «Husker du det?» Men så sitter det noen der som ikke var født i ‘94. Det er nesten 25 år siden. Vi har folk som er så unge. Men i jobbsammenheng viskes dette med alder ut, sier Dobloug.

Byggherre for Vikingskipet

– Det er veldig gøy når man får til ting sammen. Og det er gøy å tilfredsstille forsvarssjefen og Forsvarsdepartementet, sier Dobloug (i bakgrunnen på bildet). Her klipper forsvarsminister Frank Bakke-Jensen snora på Ørland kampflybase nylig. Foto: Forsvarsbygg
– Det er veldig gøy når man får til ting sammen. Og det er gøy å tilfredsstille forsvarssjefen og Forsvarsdepartementet, sier Dobloug (i bakgrunnen på bildet). Her klipper forsvarsminister Frank Bakke-Jensen snora på Ørland kampflybase nylig. Foto: Forsvarsbygg

Selv var han ferdig med utdannelsen ved Norges tekniske høgskole, i dag kjent som NTNU, i Trondheim rundt 1970. Og han begynte å jobbe for Statens vegvesen, med store prosjekter i hjemtraktene.

– Det første store prosjektet var hovedveinettet i Hedmark. Så jobbet jeg med Mjøsbrua, som var et veldig viktig prosjekt for området, fordi den ble et bindeledd mellom Hedmark og Oppland.

Etter Vegvesenet var Dobloug innom Veidekke i et par år, før han fikk ansvar for byggingen av Vikingskipet og den andre ishallen på Hamar. Under OL i 1994 fikk han også arrangementsansvar for hurtigløp i Vikingskipet.

Dobloug har aldri vært redd for å ta på seg store og prestisjetunge prosjekter. Eller eventyr, som han liker å kalle dem.

– En av sjefene mine har sagt at jeg burde gi ut en eventyrsamling. For jeg ser på alle de store prosjektene jeg har jobbet med som eventyr.

Nå, i en alder av 70 år, har han jobbet 25 år i Forsvarsbygg. Det første han fikk i oppgave var å bygge Rena leir: «Et eventyrlig prosjekt». Deretter har han hatt ansvar for planlegging, bygging og investering i hele Norge, samt to leire i Afghanistan.

ET EVENTYR: Dobloug ønsker forsvarsminister Frank Bakke-Jensen velkommen til Ørland kampflybase nylig. I bakgrunnen ordfører Tom Myrvold og sjef for Ørland flystasjon Hans Ole Sandnes. Foto: Forsvarsbygg
ET EVENTYR: Dobloug ønsker forsvarsminister Frank Bakke-Jensen velkommen til Ørland kampflybase nylig. I bakgrunnen ordfører Tom Myrvold og sjef for Ørland flystasjon Hans Ole Sandnes. Foto: Forsvarsbygg

I dag leder han altså kampflybaseprosjektet på Ørland og Evenes.

– Da vi lagde stillingsannonsen, foreslo kommunikasjonssjefen at vi skulle skrive «Bli med på det neste eventyret», sier han og fortsetter:

– Det er et eventyr for oss som får jobbe med det. Men for naboene, for folk i området, føles det ikke slik. På Ørlandet må vi tilby oss å kjøpe 176 hus på grunn av støy fra basen. Men ikke alle vil flytte, selv om de kan få like god eller bedre bolig et annet sted, fordi det ikke er hjemmet deres. Det må man være ydmyk overfor.

«Det er dette du kommer til å angre på»

Doblougs hjem er småbruket på Vang. Han har tre barn som alle bor i nærheten. I dag har han og kona også åtte barnebarn.

– Alle er friske, så vi er veldig heldige.

– Jeg er opptatt av familie, men jeg bruker veldig mye tid på jobb. Selv om syv av barnebarna bor i nærheten av oss, ser jeg ikke så mye til dem. Jeg er stort sett hjemme når de sover. Men vi har en del kontakt likevel.

Også da hans egne barn var små, var Dobloug mye borte på jobb.

– Da jeg jobbet med Mjøsbrua var den ene sønnen min bare rundt et 4-5 år. Og da lette han etter meg i avisa hver dag. Det var der han så meg mest på den tiden.

Dobloug medgir at han tenker på det at har sett og ser familien lite.

– Jeg har vært mye borte. «Det er dette du kommer til å angre på», sier folk til meg. Vi får se da, det har jo vært bevisste valg fra min side hele tiden, sier han og legger til:

– Jeg har likevel god kontakt med barna mine, men de spør meg ikke om hjelp, for de vet at jeg har mye å gjøre.

Les også: – Mer forsoning enn anger ved slutten av livet

– Man lærer hva som fungerer og hva som ikke fungerer

På spørsmål om hva han har blitt bedre til etter så mange år i arbeidslivet, svarer Dobloug at han er flinkere til å se et bredere perspektiv.

– Da jeg kom rett fra høgskolen så var jeg gjerne smal i faget. Jeg tenkte at et bygg var pent hvis det sto godt.

Siden har han for eksempel jobbet med flere arkitektkontorer, blant annet som byggherre for den spesielle idrettshallen Vikingskipet på Hamar.

– Jeg har blitt mye bedre til å samarbeide med flere fagmiljøer. Til å spre engasjement og få samarbeid mellom ulike fagmiljøer til å fungere.

– Det er viktig å ha respekt for andre. Etter hvert erfarer man at alle har noe viktig å bidra med.

Den lange erfaringen har også lært ham hva som fungerer og hva som ikke fungerer så bra.

– Jeg er veldig engasjert selv og er god til å spre det til alle i prosjektet. Det er jo en viktig drivkraft at alle er engasjerte og har det moro. Og på store prosjekter som kampflybaseprosjektet, setter alle inn flinke folk, så jeg møter på dyktige mennesker hvor enn jeg er, fortsetter han.

Dobloug trekker frem det at han er god til å bygge relasjoner, som et annet sterkt trekk ved ham som erfaren leder.

– Du er jo helt avhengig av folkene rundt deg for å få noe gjort. Relasjoner og tillitt er helt avgjørende.

– Ikke noe alternativ å slutte

Måten Dobloug snakker om jobb, prosjekter, erfaringer og oppgaver, med nettopp engasjement og stolthet, gjør at spørsmålet føles overflødig. Men vi spør likevel:

– Hvorfor er det bra for deg å jobbe fremdeles?

– Det er på en måte ikke noe alternativ. Det er naturlig for meg å jobbe og jeg tenker ikke noe over det i det daglige. Jeg er heldig som har helse til å holde på sånn, svarer prosjektdirektøren.

AKTIV: Sammen med kona og deres tre hunder, holder Olaf Dobloug seg aktiv. Foto: Privat
AKTIV: Sammen med kona og deres tre hunder, holder Olaf Dobloug seg aktiv. Foto: Privat

Den gode helsa kan muligens forklares med at 70-åringen alltid har vært aktiv og fremdeles er flink til å koble av med jakt og friluftsliv.

– Dette gjør jeg sammen med kjerringa og bikkjene våre.

I tillegg har Dobloug vært formann i Vang skiforening i mange år.

– Alt dette får du tid til?

– Det du vil nok både klarer du og får du tid til, svarer han.

Les også: – Samfunnet vil tjene mye på å lytte til de vise eldre

– Vil ikke frata yngre muligheten

– Er det viktig for deg at Forsvarsbygg har den holdningen de har til at folk skal stå lenge i jobb?

– Det er klart. Hvis Forsvarsbygg ikke hadde ønsket at jeg skulle være her, hadde situasjonen vært en helt annen. Det er viktig at både arbeidsgiveren min og Forsvaret har tilfredshet med det jeg driver med og tillitt til meg, og at de på 70-årsdagen min var opptatt av om jeg ville fortsette, sier Dobloug.

Han legger til at så lenge det er lav arbeidsledighet i Norge, føles det riktig å fortsette i jobben.

– Hvis det var høy arbeidsledighet, kunne jeg lett funnet på noe annet å drive med. Jeg har jo hobbyene mine og familien min, og jeg ville klart meg fint med pensjonen min. Da ville det ikke vært riktig å holde på jobben og fratatt noen yngre muligheten til å lære hvor viktig det er å jobbe. Det lærer man ikke hvis man ikke får prøve.

Han forteller at kona hans er fem år eldre enn ham. Hun er også yrkesaktiv fremdeles.

– Jeg ansatte en 65-åring en gang. Jeg sa at han kunne få jobben på en betingelse, nemlig at kona hans også jobbet. Han fikk jobben og ble her i ti år, sier han og fortsetter:

– Det er viktig at begge i paret jobber, for hvis bare en jobber og den andre er pensjonert, er det verre å få ting gjort. Da vil den ene ut å reise, og da blir det stadig vekk en langhelg her og en langhelg der.

– Det må være naturlig å stå lengre i jobb

– Hva tror du er viktig hvis man skal lykkes med å nå målet om at flere skal så lengre i jobb?

– Man må ha en plan og sørge for at alle er forberedt på det. Det må være naturlig å stå lengre i jobb og man må gjøre det tydelig at det er behov for det, svarer Dobloug.

Han tror de fleste vil ha godt av å stå lengre i jobb.

– Men for at det skal fungere, må man tilpasse der det er behov for det og sørge for at også de eldre får spennende oppgaver. Så er det for hver enkelt å innse sine egne begrensninger, om det skulle være noen. Det er også greit at arbeidsgiver har valget, ved at man som ansatt må søke om å fortsette etter fylte 70 år.

– Har du opplevd at noen ikke er positive til at du vil fortsette i jobben i en så høy alder?

– I min jobb har jeg ikke det. Av og til merker jeg slike holdninger andre steder, det får så være, svarer han og fortsetter:

– Når myndighetene, helt fra Erna på toppen, har den holdningen at flere skal stå lengre i jobb, og man selv er i stand til å gjøre det det, så er det riktig.

– Har du tenkt noe på når du kommer til å gå av med pensjon?

– Så lenge det er behov for meg og jeg synes jeg gjør en nytte for meg og får jobbe med interessante ting, vil jeg fortsette.

Kampflybaseprosjektet er milepælbasert, forklarer prosjektdirektøren. Den neste store milepælen er at Evenes skal være klar til å ta imot jagerfly høsten 2021 og overvåkningsfly sommeren 2022.

– Jeg har det i kikkerten, men så får vi jo se hvordan det utvikler seg med tiden. Det kommer sikkert andre spennende ting også, men vi får se, sier Dobloug.

Les også: Ny studie: Fremtidens eldre vil få det best i Norge

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
05:03 Bernie Sanders hardt angrepet under demokratenes debatt05:00 PFU behandler klage på NRKs Lotto-sendinger04:24 Mann pågrepet for væpnet hotellran i Stavanger04:07 Demokratene uenige om marihuana bør legaliseres i USA03:54 Støttegruppe krever nye avhør i Kielland-saken03:52 Amerikansk soldat smittet – over 1.000 virussmittede i Sør-Korea03:34 Antallet virusdøde fortsetter å falle i Kina03:09 Busselskap krever Trondheim kommune for millioner02:18 Anklager om korrupsjon i Carlsbergs indiske datterselskap02:13 Siktede i Ranheim-saken erkjenner ikke straffbar handling02:09 Bomber regner over Idlib – ti skoler rammet på én dag01:18 Tidligere forsikringsrådgiver dømt for bedrageri00:46 Disney-sjefen går av etter 15 år00:39 Turoperatører forberedt på virusutbrudd00:23 Ferjefylkene krever mer penger til grønt skifte23:17 Rask Gnabry-dobbel ga Chelsea mesterligamareritt23:16 Griezmann reddet uavgjort for tannløst Barcelona23:02 Bil krasjet med SAS-fly på Tenerife – 180 passasjer rammet22:37 Equinor og Nordea ber ansatte om å holde seg hjemme i to uker etter reiser21:41 Studie: Utenomjordisk liv på Saturn-måne er lite sannsynlig21:35 18-åring funnet død i Bergen – rusmiddel trolig dødsårsak21:21 Barnevernsgründer tiltalt for seksuelt misbruk av eget fosterbarn20:29 Rapport: Britiske politikere lot overgrep mot barn passere19:56 Solberg mener Sivertsen bør gå ut av Frimurerlosjen19:44 Stemmer teorien, kan det være «århundrets oppdagelse»19:38 Tidligere statssekretær fra Frp fikk dobbel lønn19:11 Kina sier at fengslet forlegger ikke lenger er svensk18:54 Spiller ballen rett i fanget på klimafornekterne18:48 En mann i 30-årene kritisk skadd i arbeidsulykke i Oslo18:26 Sjefen om Solskjær: - Fundamentet for suksess er på plass18:09 Matsvinn-innlegg tar av på Facebook – problemet er at fakta ikke stemmer17:48 Folkehelseinstituttet ber helsetjenesten forberede seg på en alvorlig virusepidemi17:38 UEFA: Koronaviruset kan true fotball-EM16:26 Mann funnet død - skal ha blitt etterlatt i hjelpeløs tilstand16:00 Christian Tybring-Gjedde varsler boikott av Dagens Næringsliv-journalister15:48 Ingen særbehandling av nordmenn som har bodd på samme hotell som virussmittet italiener15:13 Filip Ingebrigtsen ble pappa15:11 Kristoffersen tatt ut til super-G-renn, kan debutere i disiplinen15:10 Opposisjonen dropper mistillit, men varsler sterk kritikk14:55 Bodø/Glimt kjøper tidligere Stabæk-spiller14:54 Kritikere får selv kritikk etter Giske-saken14:24 Nordmenn bestiller ferie som før: – Ingen frykt for å reise14:08 Smittetallene i Italia kryper opp mot 30014:05 – Tre måneders vindu for avgjørelse om Tokyo-OL14:04 Åtte menn vil bli leder for oljefondet14:03 Uefa hjelper gresk fotball å bekjempe vold og korrupsjon13:44 En av fem innsatte i norske fengsler er over 50 år13:21 Takk for stemmen. Takk for musikken. Takk for smilet12:53 29-åring frifunnet for forsøk på barneekteskap12:51 Flere nordmenn bodde på samme hotell som virussmittet italiener12:42 Millionbot etter eksplosjon på gjenvinningsanlegg12:37 Kvinne mistet livet i frontkollisjon med trailer12:01 Politiaksjon mot regnskapsførere i Oslo og Viken12:01 Egypts tidligere president Hosni Mubarak er død11:08 Opptøyer i India samtidig som Trump er på besøk11:07 Beste resultat i Folketrygdfondets historie10:29 Weinstein brakt til sykehus etter dommen10:29 Regnet fortsetter i et stadig mer oversvømt Jakarta10:28 Svenske myndigheter krever at Kina slipper fri dømt forlegger10:13 Kjendisene sørger over Teigens bortgang: – Ingen kan erstatte deg09:43 Thiago Silva mister returkampen mot Dortmund09:42 Tre nye virusdødsfall i Iran09:31 Jahn Teigen er død09:30 Nordmenn forbrukte nest mest i Europa09:18 Fra høsten tilbyr Lånekassen lån til du er 5009:17 Oslo Børs åpnet med oppgang – men faller09:17 18 barn blant de skadde i bilangrepet i Tyskland08:36 Listhaug reagerer på regjeringens nye returpolitikk08:28 Verdens eldste mann (112) er død i Japan08:15 Kvinne fremstilles for fengsling, siktet for boligbrann i Nord-Troms07:47 790 sandstrandede Norwegian-passasjerer hentet hjem07:09 Ny norsk barnevernssak til behandling i Strasbourg07:08 Klimabekymring: Enorm avstand mellom mellom MDG og Frp07:05 Ni av ti foreldre er fornøyd med barnehagen07:00 Rapport: Medienes dekning av fylkene er svekket06:59 VM-kongen Thingnes Bø er helt avhengig av broren06:00 Keeper-Solberg klar for kamp etter sykdomsalarm06:00 Høyre-topper uenige om Frp-kritikk05:59 Svensk forlegger dømt til fengsel i Kina05:52 Dette skjer i dag05:45 Rapport: Brannene ødela en femdel av Australias skog05:30 Dette skjedde i natt05:30 Oslo kommunes Hafslund-bud opp for retten på nytt05:29 Skipper dømt etter at inspektør falt i sjøen05:18 Fjerde virusoffer fra cruiseskip meldt død05:00 Ny bok vil «knuse myter» om Giske-saken04:39 Norsk sæd smører forholdet til Kina04:32 Amerikansk delstat tok inn 93 millioner i skatt på salg av cannabis03:18 Fallet fortsetter på børsene i Asia03:03 40 prosent av rensefisken dør i merdene02:39 Surfere jubler etter flere års kamp mot Equinor i Australia02:33 Tallet på virusdøde i Kina viser nedgang02:31 Cash og covid-19 gir problemer for Norwegian01:50 Tusen hotellgjester i karantene på Tenerife01:19 Equinor dropper planene om leteboring utenfor kysten av Australia00:22 To beboere ved Veslemannen ber om erstatning00:09 SAS og Norwegian henter 1.159 passasjerer fra Kanariøyene23:50 Daglig leder tiltalt for brudd på arbeidsmiljøloven etter dødsbrann på Toten23:21 West Ham sjokkerte på Anfield, Liverpool fikk seiershjelp av keepertabbe23:13 SAS henter 360 passasjer fra Kanariøyene
Siste nytt
05:03VerdenBernie Sanders hardt angrepet under demokratenes debatt05:00NorgePFU behandler klage på NRKs Lotto-sendinger04:24NorgeMann pågrepet for væpnet hotellran i Stavanger04:07VerdenDemokratene uenige om marihuana bør legaliseres i USA03:54NorgeStøttegruppe krever nye avhør i Kielland-saken03:52VerdenAmerikansk soldat smittet – over 1.000 virussmittede i Sør-Korea03:34VerdenAntallet virusdøde fortsetter å falle i Kina03:09NorgeBusselskap krever Trondheim kommune for millioner02:18VerdenAnklager om korrupsjon i Carlsbergs indiske datterselskap02:13NorgeSiktede i Ranheim-saken erkjenner ikke straffbar handling02:09VerdenBomber regner over Idlib – ti skoler rammet på én dag01:18NorgeTidligere forsikringsrådgiver dømt for bedrageri00:46VerdenDisney-sjefen går av etter 15 år00:39NorgeTuroperatører forberedt på virusutbrudd00:23NorgeFerjefylkene krever mer penger til grønt skifte23:17SportRask Gnabry-dobbel ga Chelsea mesterligamareritt23:16SportGriezmann reddet uavgjort for tannløst Barcelona23:02VerdenBil krasjet med SAS-fly på Tenerife – 180 passasjer rammet22:37NorgeEquinor og Nordea ber ansatte om å holde seg hjemme i to uker etter reiser21:41VerdenStudie: Utenomjordisk liv på Saturn-måne er lite sannsynlig21:35Norge18-åring funnet død i Bergen – rusmiddel trolig dødsårsak21:21NorgeBarnevernsgründer tiltalt for seksuelt misbruk av eget fosterbarn20:29VerdenRapport: Britiske politikere lot overgrep mot barn passere19:56PolitikkSolberg mener Sivertsen bør gå ut av Frimurerlosjen19:44VerdenStemmer teorien, kan det være «århundrets oppdagelse»19:38NorgeTidligere statssekretær fra Frp fikk dobbel lønn19:11VerdenKina sier at fengslet forlegger ikke lenger er svensk18:54NorgeSpiller ballen rett i fanget på klimafornekterne18:48NorgeEn mann i 30-årene kritisk skadd i arbeidsulykke i Oslo18:26SportSjefen om Solskjær: - Fundamentet for suksess er på plass18:09NorgeMatsvinn-innlegg tar av på Facebook – problemet er at fakta ikke stemmer17:48Helse og livsstilFolkehelseinstituttet ber helsetjenesten forberede seg på en alvorlig virusepidemi17:38SportUEFA: Koronaviruset kan true fotball-EM16:26NorgeMann funnet død - skal ha blitt etterlatt i hjelpeløs tilstand16:00PolitikkChristian Tybring-Gjedde varsler boikott av Dagens Næringsliv-journalister15:48ReiseIngen særbehandling av nordmenn som har bodd på samme hotell som virussmittet italiener15:13SportFilip Ingebrigtsen ble pappa15:11SportKristoffersen tatt ut til super-G-renn, kan debutere i disiplinen15:10PolitikkOpposisjonen dropper mistillit, men varsler sterk kritikk14:55SportBodø/Glimt kjøper tidligere Stabæk-spiller14:54KulturKritikere får selv kritikk etter Giske-saken14:24ReiseNordmenn bestiller ferie som før: – Ingen frykt for å reise14:08Helse og livsstilSmittetallene i Italia kryper opp mot 30014:05Sport– Tre måneders vindu for avgjørelse om Tokyo-OL14:04PengerÅtte menn vil bli leder for oljefondet14:03SportUefa hjelper gresk fotball å bekjempe vold og korrupsjon13:44NorgeEn av fem innsatte i norske fengsler er over 50 år13:21StemmerTakk for stemmen. Takk for musikken. Takk for smilet12:53Norge29-åring frifunnet for forsøk på barneekteskap12:51ReiseFlere nordmenn bodde på samme hotell som virussmittet italiener12:42NorgeMillionbot etter eksplosjon på gjenvinningsanlegg12:37NorgeKvinne mistet livet i frontkollisjon med trailer12:01NorgePolitiaksjon mot regnskapsførere i Oslo og Viken12:01VerdenEgypts tidligere president Hosni Mubarak er død11:08VerdenOpptøyer i India samtidig som Trump er på besøk11:07PengerBeste resultat i Folketrygdfondets historie10:29KulturWeinstein brakt til sykehus etter dommen10:29VerdenRegnet fortsetter i et stadig mer oversvømt Jakarta10:28KulturSvenske myndigheter krever at Kina slipper fri dømt forlegger10:13KulturKjendisene sørger over Teigens bortgang: – Ingen kan erstatte deg09:43SportThiago Silva mister returkampen mot Dortmund09:42Helse og livsstilTre nye virusdødsfall i Iran09:31KulturJahn Teigen er død09:30PengerNordmenn forbrukte nest mest i Europa09:18PengerFra høsten tilbyr Lånekassen lån til du er 5009:17PengerOslo Børs åpnet med oppgang – men faller09:17Verden18 barn blant de skadde i bilangrepet i Tyskland08:36PolitikkListhaug reagerer på regjeringens nye returpolitikk08:28Helse og livsstilVerdens eldste mann (112) er død i Japan08:15NorgeKvinne fremstilles for fengsling, siktet for boligbrann i Nord-Troms07:47Reise790 sandstrandede Norwegian-passasjerer hentet hjem07:09NorgeNy norsk barnevernssak til behandling i Strasbourg07:08PolitikkKlimabekymring: Enorm avstand mellom mellom MDG og Frp07:05NorgeNi av ti foreldre er fornøyd med barnehagen07:00KulturRapport: Medienes dekning av fylkene er svekket06:59SportVM-kongen Thingnes Bø er helt avhengig av broren06:00SportKeeper-Solberg klar for kamp etter sykdomsalarm06:00PolitikkHøyre-topper uenige om Frp-kritikk05:59KulturSvensk forlegger dømt til fengsel i Kina05:52NorgeDette skjer i dag05:45VerdenRapport: Brannene ødela en femdel av Australias skog05:30NorgeDette skjedde i natt05:30PengerOslo kommunes Hafslund-bud opp for retten på nytt05:29NorgeSkipper dømt etter at inspektør falt i sjøen05:18VerdenFjerde virusoffer fra cruiseskip meldt død05:00PolitikkNy bok vil «knuse myter» om Giske-saken04:39PengerNorsk sæd smører forholdet til Kina04:32VerdenAmerikansk delstat tok inn 93 millioner i skatt på salg av cannabis03:18PengerFallet fortsetter på børsene i Asia03:03Penger40 prosent av rensefisken dør i merdene02:39PengerSurfere jubler etter flere års kamp mot Equinor i Australia02:33VerdenTallet på virusdøde i Kina viser nedgang02:31NorgeCash og covid-19 gir problemer for Norwegian01:50ReiseTusen hotellgjester i karantene på Tenerife01:19PengerEquinor dropper planene om leteboring utenfor kysten av Australia00:22NorgeTo beboere ved Veslemannen ber om erstatning00:09NorgeSAS og Norwegian henter 1.159 passasjerer fra Kanariøyene23:50NorgeDaglig leder tiltalt for brudd på arbeidsmiljøloven etter dødsbrann på Toten23:21SportWest Ham sjokkerte på Anfield, Liverpool fikk seiershjelp av keepertabbe23:13ReiseSAS henter 360 passasjer fra Kanariøyene
Populært