Christian Ringnes tapte søksmål - må ut med 1,1 millioner

Investor og Grand Hotel-eier Christian Ringnes under markeringen av 100-årsdagen for Wenche Foss` fødsel. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Investor og Grand Hotel-eier Christian Ringnes under markeringen av 100-årsdagen for Wenche Foss` fødsel. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Eiendomsinvestor Christian Ringnes tapte søksmål mot fem advokater. Nå vil han anke.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Eiendomsinvestoren Christian Ringnes tapte søksmålet han anla mot Berit Reiss-Andersen og fire andre advokater , og må betale over 1,1 millioner i saksomkostninger, skriver Dagens Næringsliv.

Ringnes mente at advokatfellesskapet hadde brutt en uoppsigelig leiekontrakt med Eiendomsspar i Øvre Slottsgate 11 i Oslo, og krevde drøyt tre millioner kroner.

En fersk dom fra Asker og Bærum tingrett viser imidlertid ifølge DN at Ringnes tapte på alle punkter.

– Vi har ingen kommentarer til dommen ut over å konstatere at resultatet er korrekt og som forventet, skriver advokat Sigurd Holter Torp i advokatfirmaet Schjødt, som har representert de fem advokatene, i en e-post til avisen.

Advokat Line Ravlo-Losvik i advokatfirmaet Selmer, som representerte saksøkeren, ønsker heller ikke å kommentere saken. Hun henviser til Christian Ringnes selv.

– Ja, vi kommer til å anke. Vi mener det motparten har gjort er så klanderverdig at vi vil ha saken prøvet i en høyere rettsinstans, skriver Ringnes i en e-post til DN.

Saken er opprinnelig publisert på Hegnar.no

Personvernpolicy