Ansatte i Telenor sjokkerte over Berit Svendsens avgang

Se opptak: Telenor svarte på endringer i konsernledelsen.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Konserntillitsvalgt Esben Smistad i Telenor beklager at Berit Svendsen (55) må gå fra Telenor, men vil ikke kommentere prosessen rundt hennes avgang.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Smistad er konserntillitsvalgt for 1.000 organiserte i El og IT Forbundet i Telenor i Norge. Tirsdag morgen hadde han fått en rekke henvendelser fra sine medlemmer som reagerte på Berit Svendsens avgang etter 30 år i selskapet

– Folk er sjokkerte over at hun går, sier Smistad til NTB.

– Vi mener at dagen i dag er en mørk dag i Telenors historie. Det er en trist dag for Telenors ansatte i Norge som har mistet en leder som engasjerte og motiverte, sier Smistad videre.

Bakgrunn: Berit Svendsen går av som sjef for Telenor Norge

Han sier det vil merkes at Berit Svendsens erfaring og kompetanse blir borte fra konsernledelsen, men ville tirsdag ikke kommentere prosessen rundt hennes avgang.

– Det er få som har hatt en så bred produktportefølje som hennes i Telenor, sier Smistad.

Han sier medlemmene i El og IT Forbundet har vært tydelig på sin støtte til Svendsen gjennom hele prosessen den siste tiden. Forbundet er den største organisasjonen i Telenor i Norge og favner bredt blant ulike grupper ansatte.

Etter at Sigve Brekke tok over som konserndirektør i 2015 har hele den opprinnelige ledergruppen nå sluttet, skriver E24. Berit Svendsen er den siste av totalt 16 medlemmer som satt i konsernledelsen Brekke arvet, som har sluttet.