Bunnpris tapte i rettsstrid mot Coop

Bunnpris-kjeden må betale 32 millioner kroner pluss forsinkelsesrenter til Coop etter kjøp av 43 butikker i 2015. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Bunnpris-kjeden må betale 32 millioner kroner pluss forsinkelsesrenter til Coop etter kjøp av 43 butikker i 2015. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dagligvarekjeden Coop har i retten fått medhold i at Bunnpris-kjeden må betale 32 millioner kroner pluss forsinkelsesrenter etter kjøp av butikker i 2015.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Coop solgte 43 av sine butikker til Bunnpris i 2015, men uenighet om betalingen førte til at de to partene havnet i retten. Bunnpris mente det var store mangler med flere av butikkene og holdt derfor tilbake deler av betalingen.

Nå har Coop fått medhold i sitt søksmål i Oslo tingrett og Bunnpris må betale over 32,5 millioner kroner samt forsinkelsesrenter fra 2016. Bunnpris må også betale sakskostnader på over 1,8 millioner kroner, står det i dommen fra tingretten.

Bunnpris gikk også til motsøksmål, men tapte også dette.

– Vi er fornøyd med å vunnet fram med vår sak i retten. Utover det har vi ingen kommentar før vi har fått lest dommen nøyere, skriver kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop i en epost til Nettavisen.

Det er ennå ikke kjent om dommen vil bli anket.