Meny

Vant fotballfesten på Kontraskjæret

Fullsatte tribuner og benker på Kontraskjæret under VM-kampene i fotball. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Geir Oterhals driblet seg rundt anbudsprosess på Kontraskjæret da han skaffet seg eksklusive rettigheter til å vise fotball-VM på storskjerm i Oslo.

– Det har gått veldig bra. Det er ingen tvil om at det blir ny omsetningsrekord, sier daglig leder Geir Oterhals i selskapet Fotballfesten til DN.

Visning av fotballmesterskap på storskjerm på Kontraskjæret har vært en suksess. I EM-året 2016 omsatte selskapet for 28,3 millioner kroner og satt igjen med et driftsresultat på 1,7 millioner kroner.

Geir Oterhals i Fotballfesten AS. Foto: Jørgen Hyvang

Oterhals sier til avisen at årets fire uker lange arrangement allerede har oversteget omsetningen fra sist mesterskap, og alt ligger til rette for at målsetningen om 300.000 besøkende nås.

Rundt juletider i fjor inngikk Fotballfesten avtale med TV 2 om eksklusiv rett til offentlige visninger av VM-kampene. Det er grunnen til at det ikke ble noen anbudsrunde, opplyser kommunen:

– Slik vi vurderer det, så er det bare én aktør med visningsrettigheter og dermed ingen reell konkurranse om Kontraskjæret, sier kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien i Bymiljøetaten i Oslo kommune til avisen.

Les også: 

Saken er opprinnelig publisert på Hegnar.no

Privatøkonomi
Populært