Innovasjon Norge varsler full gjennomgang av rutinene

Se video: Styreleder og direktør for Innovasjon Norge møtte pressen etter møte om ansettelsen av Katharina Andersen.

Direktør Anita Krohn Traaseth og styreleder Gunnar Bovim, er klare på at Innovasjon Norge ikke har brutt loven, men varsler full gjennomgang av rutinene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I over fem timer fredag var styret i Innovasjon Norge samlet for å få en orientering av selskapets direktør, Anita Krohn Traaseth, om ansettelsen av Ferd-arving Katharina G. Andresen (23).

Traaseth og styreleder Bovim møtte pressen ved 16.30-tiden fredag, og deres felles budskap var todelt og lød slik: Innovasjon Norge har ikke gjort noen formelle feil, men likevel skal selskapet nå gjøre en full gjennomgang av ansettelsesrutinene.

– Styrets vurdering er at dette er en uheldig sak for Innovasjon Norge. Selv om vi ikke har klare formeninger om at det er gjort reelle formelle feil, sa Bovim i møte med pressen.

Andresen ble tidligere i juni ansatt i en seksmåneders deltidsstilling i HR-avdelingen i Innovasjon Norge. Andresen fikk først tilbud om jobb i ti måneder. Fordi stillingen ikke var lyst ut, ble jobbtilbudet justert ned til et halvt år. Dermed kommer selskapet innenfor en såkalt administrativ ansettelse som ikke trenger å lyses ut.

Personvernpolicy