150 nyansettelser i oljeserviceselskapet Kaefer

Kaefer Energy vil i løpet av året ansette minst 150 personer i sin oljeservicevirksomhet. En del av arbeidet skal gjøres for Aker BP. Her fra Aker BP-plattformen Valhall i Nordsjøen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Kaefer Energy vil i løpet av året ansette minst 150 personer i sin oljeservicevirksomhet. En del av arbeidet skal gjøres for Aker BP. Her fra Aker BP-plattformen Valhall i Nordsjøen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Kaefer Energy vil i løpet av året ansette minst 150 personer i sin oljeservicevirksomhet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nylig kunne bedriften, som driver innenfor området isolasjon, stillas og overflatebehandling (ISO), feire 100- årsjubileum og ønske 100 nye ansatte velkommen i 2018. Selskapet har vunnet flere kontrakter enn ventet og varsler enda flere nyansettelser, skriver Stavanger Aftenblad.

– Ting har virkelig tatt seg godt opp for oss. Tidligere i år varslet vi at vi skulle ansette 100 nye i løpet av året, men på grunn av flere jobber, ser vi allerede nå at vi må plusse på det tallet med 50 – minst, sier administrerende direktør Bård Bjørshol.

I mai inngikk Kaefer en driftsallianse, «Asset Integrity Alliance», med Aker BP, Prezioso Linjebygg og Force Technology. Alliansen skal benyttes på vedlikeholdskontrakten selskapene har for Aker BP.

For Kaefer Energys del er kontrakten gyldig fram til 2025. Kontrakten er verdt mer enn 200 millioner kroner i året for selskapet.

I tillegg har Kaefer sikret viktige kontrakter med Equinor, blant annet på Johan Sverdrup-feltet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært