Meny

– Jeg kan være for utålmodig. Og jeg kan bli sint

Riksrevisor Per-Kristian Foss. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Riksrevisor Per-Kristian Foss har tenkt på om han er skikket til jobben.

Riksrevisor Per-Kristian Foss har fått kritikk for sin lederstil. Ifølge DN er han ikke enig i at han har en sleivete lederstil, men han sier at han har vurdert egnetheten sin etter kritikken som har kommet.

– Jeg kan være for utålmodig, det har jeg blitt bedre på. Og jeg kan bli sint, det har jeg også blitt bedre på. Jeg er på vei i arbeidet med å forbedre stilen min, og vil ha stor oppmerksomhet rundt dette fremover, sier riksrevisoren til DN.

– Jeg har tenkt på om jeg er skikket til jobben etter kritikken. Det jeg mener er at etter å ha sittet i Stortinget i åtte år, og behandlet rapportene til Riksrevisjonen og ha vært statsråd, så er min bakgrunn relevant. Men det er klart at du må lære organisasjonen å kjenne. Det er ingen som kommer som et ferdig produkt, og det er krevende å lede en stor organisasjon.

Les også:

Putin sier Russland vil være tilfreds med oljepris på 60 dollar fatet

Saltvedt: – Høy oljepris er bra

Hver fjerde nordmann bruker ikke mobildata

Saken er opprinnelig publisert på Hegnar.no

Privatøkonomi
Populært