– I Norge er alt transparent. På godt og vondt

Første vei til rikdom og fall for Hans Othar Blix: Det var en håndfull teknologitunge selskaper som tok helt av. Lokomotivene var selskaper som Telecomputing, C Technologies, Proffice og Tele 1 Europe. Foto: Hilde Oreld
Første vei til rikdom og fall for Hans Othar Blix: Det var en håndfull teknologitunge selskaper som tok helt av. Lokomotivene var selskaper som Telecomputing, C Technologies, Proffice og Tele 1 Europe. Foto: Hilde Oreld

Hans Othar Blixfikk den lille Nycomed-arven til å bli verd nærmere en milliard papirkroner. Han tapte alt. Så tapte han alt en gang til.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det var en tøff beslutning å ta, både for omverdenen og meg; å selge alt jeg eide og hadde. Samtidig slet jeg med en nakkeskade og ryggskade, og levde på smertestillende og muskelavslappende. Livet var miserabelt, helsen var miserabel, økonomien var miserabel. Alt var miserabelt. Alt var borte! sier Hans Othar Blix.

Solen skinner fra skyfri himmel. Vi sitter i komfortable loungemøbler i hagen i det eksklusive boligstrøket Boca Raton nord for Fort Lauderdale. Terapihunden Molly er så lykkelig at hun knapt får puste. Konen Kristin ser flott ut, hilser og informerer ektemannen om at hun skal på trening. På kanalen i hagen ligger en Nor-Tech med tre ganger trehundreogfemti hester i hekken. Blix har definerte armmuskler og solbrunt, blidt fjes.

– Det går jo bra , sier han beskjedent.

– Det lå mer galskap i meg

Blix hadde hele sin oppvekst på Nordstrandsområdet i Oslo, tok EDB-skolen for å få litt IT-bakgrunn og fylte på med Oslo Handelshøyskole. Det var der han traff sin kone Kristin. Hun var hjelpelærer i bedriftsøkonomi og lå noen år foran i utdanningsløypen. Resten er historie.

Hans Othar Blix

  • Alder: 53 år
  • Sivilstatus: Gift med Kristin, to døtre
  • Stilling: Investor og rådgiver
  • Aktuell: Har bygget seg opp fra tilnærmet null
  • Bakgrunn: Master of Business Marketing fra Handelsakademiet

Stortingets talerstol blir din. Hvilken sak tar du opp?

Fjerning av formuesskatten.

Hva bør Norge bruke mindre penger på?

Offentlig sektor.

Hvilken bok vil du gjerne lese om igjen?

Spør meg heller om hvilken forretningsplan jeg ville lest igjen.

Hva er din dårligste investering?

Det blir et helvete å finne ut av. Jeg har jo så mange.

Hva er ditt drømmereisemål?

Primetime fiske i Altaelven.

– Da jeg var ferdig utdannet jobbet jeg som partner i et kunstgalleri. Kunstinteressen arvet jeg av min far. Men etter noen år ble det for stille. Det lå mer galskap i meg enn jeg fikk brukt. Da ramlet jeg borti noen miljøer som drev med venture. På midten av 90-tallet var ikke det helt stuerent. Parallelt med det stiftet jeg et investeringsselskap basert på arven fra Nycomed. Det var farfar som la grunnen som senere skulle bli til Nycomed for så å bli kjøpt opp.

– Hvor mye penger snakker vi om?

– Vi var jo tre familier, så arven skulle deles på mange. Etter at deler av arven ble brukt på hus, hytte og bil, hadde jeg mellom 8 og 10 millioner kroner i fri likviditet til å investere.

Les også: Dette kan du selge uten at gevinsten blir skattlagt

– Hadde en bøtte med penger og ingen grenser

Da han var 19 år flyttet han for seg selv. Med seg i bagasjen hadde han lærdom fra to nøkterne foreldre som var sparsomme med penger.

– Jeg hadde en bøtte med penger og ingen grenser. Men jeg brukte dem ikke. Jeg ville være som de andre gutta. Da jeg stiftet selskapet, gjorde jeg noen direkteinvesteringer i tidligfase og startups. I en rekke av disse gikk jeg inn i styret og jobbet aktivt. Så ble jeg tatt av en tornado og virvlet opp i skyene! På slutten av 90-tallet var papirverdiene blitt til en milliard kroner. Jeg var flinkere, eller kanskje mer heldig enn jeg trodde, og ble helt fartsblind!

Det var en håndfull teknologitunge selskaper som tok helt av. Lokomotivene var selskaper som Telecomputing, C Technologies, Proffice og Tele 1 Europe.

– På grunn av Telecomputing, flyttet jeg med familien til USA i år 2000. Barna begynte på skole, men så ble alt vanskelig. Dotcom-boblen kollapset. Nesten alt forsvant mellom fingrene mine. Samtidig fikk jeg en skattesak på nakken med selskapet mitt. Myndighetene tok beslag i verdier for 20 millioner kroner. Jeg hadde ikke gjort noe galt, og vant saken. Men det tok flere år å få pengene tilbake. Det er ganske provoserende å se hvordan systemet i Norge er lagt opp.

Les også: Flyr deg til flyplassen for 500 kroner

Alt raknet igjen

Blix hadde fremdeles noen eiendeler i Norge, i form av hus og hytter. I USA var det depresjon fra morgen til kveld, med alt fra børskrakk til terrorhandlingen 11. september.

Som naboene i Boca Raton, har også familien Blix en båt som de farter rundt på kanalen med - og Hans Othar får testet fiskelykken. Foto: Hilde Oreld
Som naboene i Boca Raton, har også familien Blix en båt som de farter rundt på kanalen med - og Hans Othar får testet fiskelykken. Foto: Hilde Oreld

– USA var ikke noe blivende sted da. Vi dro til Norge i 2002, hvor jeg flyttet inn i et kontorfellesskap og jobbet med mine norske investeringer. Det var også tungt. Jeg fikk opp verdiene og dro opp litt mer gjeld for å ha mer arbeidskapital. Så begynte det å bli tøft igjen…

Da alt raknet i 2008–2009, ble det enda verre.

– Når jeg går i kjelleren, nekter jeg å gi opp. Men jeg var mer eller mindre blakk. Jeg hadde mye gjeld, litt aktiva og en aksjeportefølje som var nærmest verdiløs. Jeg tenkte at dette ikke gikk, så jeg trakk i nødbremsen.

– Samtidig sa vår eldste datter at hun ville flytte tilbake til USA. Tanken modnet, så jeg solgte alt jeg eide og hadde av hytter, kunstsamling, leilighet på Norefjell og enebolig på Nordstrand. Jeg fikk kvittert ut nesten all gjeld og satt igjen med en god, men den gang en uselgelig aksjeportefølje.

Les også: Nordmenn kjøper hytter som aldri før

– Her trenger man ikke være like åpen

Han tok igjen familien med seg over dammen. Året var 2009, og han kjøpte to billige biler, leide et billig hus i et dårlig strøk og husker at hans største glede var da han kjøpte fire nye iPhoner; en til hvert familiemedlem. Han er selvutnevnt teknofrik. Han kan ikke få nok av nye dibbedutter.

– Jeg hadde planer om å sette opp et eiendomsfond. Dollaren var lav, og prisene her var også lave. Businessplanen var klar, men jeg fikk aldri tid til å realisere den. Jeg hadde en del betalte engasjementer og fikk livet til å snurre med minimale kostnader. I tillegg ble nakken operert og helsen kom på plass.

Nå har familien Blix bodd i USA i ni år, og i løpet av den tiden har han klart å få verdier gjennom sine selskaper. Siden da har han hatt syv exits som har sørget for at han har kunnet kvittere ut restgjelden og bygget opp en portefølje av aksjer. På spørsmål om hvilke, holder han kortene tett til brystet, men vi får inntrykk av at det er en blanding av norske og amerikanske selskaper, uten å kunne slå det fast.

– Det er en av fordelene med å bo her. I Norge er alt transparent. På godt og vondt. Her trenger man ikke være like åpen. Denne type informasjon er ikke offentlig her, og finnes ikke i like stor grad på nett, slik vi er vant til hjemmefra, sier han og fortsetter:

– Jeg har klart det. Økonomien er tilbake og egenkapitalen er sikret. Men det har vært tøft. Jeg føler meg som en bokser som blir slått ned for telling i ringen. Når det nærmer seg slutten, reiser jeg meg, vingler litt og fortsetter. Igjen og igjen. Men det har kostet, sier han og dytter gass-spaken ytterligere fra seg. 34-foteren svarer momentant med å hoppe på dønningene. Innimellom så høyt at propellene snurrer i friluft og snerrer hissig.

Les også: Siv Jensen: Tar metoo-opprop på alvor

– Alle selskaper blir ikke vinnere

Han har vært skipper på egen skute siden han var 12 år. Somrene tilbringes fortsatt på hytta i Hvaler-skjærgården. Om Florida er den amerikanske drømmen for mange, er den norske sommeren det ultimate for Blix. I tillegg til skjærgård, er det fiske som gjelder. Alle typer fisk; laks, røye, regnbueørret og blue marlin. Bare det siste året har han fisket i Norge, Alaska, Florida og Guatemala. Rundt 25 dager har han hatt fluen eller sluken under vann.

Hans Othar Blix fisker over hele verden. Her har han fanget enblue marlin på 125 kilo. Foto: Privat
Hans Othar Blix fisker over hele verden. Her har han fanget enblue marlin på 125 kilo. Foto: Privat

– Men det har kostet. For jentene har det vært helt jævlig. Da vi flyttet tilbake til Norge, synes den eldste det var pyton. Hun fant seg ikke til rette. Den yngste synes på sin side det var helt forferdelig å flytte fra Norge.

Den yngste på 22 år har gått på ti ulike skoler. Begge har fått så gode karakterer at far ikke har måttet betale skolepenger. Storesøster blir advokat, lillesøster utdanner seg i businessen rundt fashionindustrien.

– Min kone har fulgt opp både jentene og meg. Det hadde ikke gått hvis begge to hadde hatt fulltidsjobber. Hun holder orden på både selskapene og huset, i tillegg til å sitte i styret til Norsk-Amerikansk Handelskammer, sier mannen som selv har sittet i rundt 45 styrer.

– Alle selskaper blir ikke vinnere. Noen går konkurs, andre har jeg måttet legge ned. Både økonomisk og mellommenneskelig er det ikke alltid så bra. Men det som har motivert meg, er at jeg har gjort så mange feil. Jeg tror jeg har gjort alle feilene som kan gjøres, og det må jo ha en verdi; konkurser, rettssaker, børsnoteringer, kjøp og salg av selskaper… jeg har sett så mye og gjort så mye… Jeg har hatt en mer enn gjennomsnittlig dyr voksenopplæring.

Saken er opprinnelig publisert i Finansavisen lørdag 24. mars

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
16:47 Reklamekjøper tror det spøker for «Casa Numme»: - Forventer mer av TV 216:43 FN: Angrepet mot havnen i Tripoli kunne ha blitt katastrofalt16:25 Beitekrise for rein i deler av Nordland16:23 Norge vant Kokke-OL i Stuttgart16:11 Fant massegrav: Hver og en var behandlet med varsomhet15:40 VM-sølv til Thingnes Bø, erkerival Fourcade vant tross «juniorfeil»15:12 Bombegruppa rykket ut til gjenbruksstasjon i Oslo14:37 Arrangøren tar værgrep, Ski Tour-etappe endres14:26 Rosenborg-spiss Søderlund til Häcken14:23 Rop om hjelp til flyktningene i Syria14:21 Omfattende skader etter raset på Bergensbanen13:47 Fifa vil endre offsidereglene før EM13:35 Noen anklager oss for skremselspropaganda13:28 PSTs tipshåndtering før moské-angrepet granskes12:35 Vannstanden i verdenshavene stiger raskere og raskere12:34 – NRK har gjort meg til syndebukk12:33 Britta (65) svindlet til seg 159 millioner – kan være ute om tre år12:26 Regn og vind på vei – fortsatt snø i høyfjellet12:18 Carlsen klar for barbert Grand Chess Tour12:08 Amnesty-leder nervøs foran dom i Tyrkia11:54 Mann funnet død i elv11:37 Riiber tilbake i konkurranse etter ufrivillig pause11:36 Tyrkia truer Syria med militæroperasjon i Idlib11:35 Illevarslende værmelding for Johaug11:05 Hull i CV-en betyr livserfaring. Den kan være dyrkjøpt10:39 Tre Wall Street Journal-journalister utvises fra Kina10:38 Flere fjelloverganger fremdeles stengt på grunn av uværet10:37 Reagerer kraftig på EUs hemmelighold om Norge: – Uhørt i norsk sammenheng10:30 Dark Room-saken: To menn dømt til 16 og 19 års forvaring10:12 Mann dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt kjæresten sin10:11 NRK og TV 2 deler skiskytter-rettigheter fram til 202610:07 Popmusikken blir tristere: Bruken av ordet «love» halvert på 50 år10:01 Barry Matheson er død09:44 Rekordhøy omsetning for norske datterselskap i utlandet09:18 Gresshoppesvermer har nådd Sør-Sudan09:14 Nye britiske visumregler – vil velge på øverste hylle09:07 Snart har vi 100.000 organisasjoner i Norge08:34 Iranske dissidenter krever boikott av valget08:31 Mann til sykehus etter arbeidsulykke i Egersund08:18 Arrangøren avviser bekymring rundt Kollen-renn tross snømangel07:59 Nav-dommene kan være riktige likevel, mener tidligere høyesterettsdommer07:52 Russisk kunstner siktet for sexvideo-spredning i Frankrike07:04 Forskere om 1,5-gradersmålet: – Det kommer ikke til å gå07:00 Norsk kvinne omkom etter ulykke i Sverige06:59 Buttigieg beholder knapp ledelse over Sanders i Iowa06:45 Klæbo: – Jeg er ikke god nok på distanse06:31 Tysk forvirring rundt Thingnes Bøs sekk: – Får meg til å virke gavmild06:13 Nybø inviterte Pollestad med på «pinsettmat» etter Michelin-utspillet06:04 Mann pågrepet etter voldshendelse i Bergen05:55 Dagbladet: Kriminell gjeng prøvde å etablere seg i Norge05:50 Dette skjer i dag05:45 Israel skal bygge jernbane under Jerusalems gamleby05:30 Dette skjedde i natt05:30 Nav nedjusterer antallet berørte i trygdeskandalen04:46 Rapperen Stormzy og nykommeren Mabel til topps i Brit Awards04:18 LO og NHO ber regjeringen om tiltak for vannkraft i Norge04:03 Medier: USAs justisminister vurderer å slutte på grunn av Trumps tvitring03:38 Fire døde i flystyrt i Australia03:37 Flere virussmittede i Sør-Korea03:30 Passasjerer får forlate virusfast cruiseskip i Japan03:03 Innbyggere fremdeles isolert etter jordras på Osterøy03:02 Amerikansk domstol avviser Huaweis krav02:32 Unicef om barns framtidssjanser: Norge på topp og bunn02:02 Nesten halvparten av elevene på Askøy-skole syke02:00 Over 2.000 døde i virusepidemi01:32 Elton John avlyser i New Zealand01:25 Lokale Høyre-politikere vil utrede kjernekraft i Norge01:19 Apples virusfrykt ga børsnedgang01:11 Casper Ruud utslått i Rio av kvalifiseringsspiller00:41 Haaland senket Paris Saint-Germain med to mål: – Jeg bare «drylte» den i mål00:25 Extra-Leker felt for utdeling av vareprøver til barn23:58 Saúl senket ineffektive Liverpool etter fire minutter22:51 Haaland senket Paris Saint-Germain med to mål i 2-1-seier22:43 Kavala pågrepet kort tid etter frifinnelse i Tyrkia22:15 Svekket Ozzy Osbourne avlyser USA-turné21:57 Røe Isaksen vil se på om AAP-innstrammingen har fått urimelige konsekvenser21:35 Trumps kontroversielle benådninger vekker oppsikt21:33 Kompromiss kan sikre Trond Giske verv i Trøndelag Ap20:54 Her murer India de fattige inne20:53 Trumps straffetoll kan gi Tine-tap på fem millioner kroner i måneden20:32 Bolsjunov varsler om store planer etter sprintuhell i Åre19:52 Bergensbanen åpnes tidligst onsdag19:30 Ikonisk bilde: Her bor du – på et støvkorn i en solstråle19:30 Full passasjer klager på Norwegian – følte seg krenket18:57 Støre etterlyser nye vannkraftsvar fra regjeringen18:55 Russland innfører innreisenekt for kinesere18:55 Far tiltalt for seksuelle overgrep mot to år gammel sønn18:07 Klæbo overlegen i sprintfinalen, Golberg økte i Ski Tour-sammendraget17:51 Johaug tok sin aller første sprintseier og økte ledelsen i Ski Tour17:23 Svensk påtalemyndighet har håp om å ta ut tiltale i Palme-saken før sommeren17:14 Spøkelsesskipet skjulte fortid som norsk handelsskip16:50 Sykepleier hadde forhold til 13-åring – beholder jobben16:48 Eldre kvinne alvorlig skadd i brann i Bærum16:44 Dansk kvinne funnet skyldig i gigantsvindel av Socialstyrelsen16:43 ABC Nyheter lanserer ABC TV16:42 Vidar ble nektet å røyke i egen stue: Borettslag krevde tvangssalg16:31 Stor vannlekkasje i Oslo etter at vannledning ble gravd over15:56 Russland må betale erstatning til Yukos-aksjonærer15:53 Rettssaken mot Netanyahu starter 17. mars15:46 VM-bronse til Olsbu Røiseland etter hårfin bom
Siste nytt
16:47NorgeReklamekjøper tror det spøker for «Casa Numme»: - Forventer mer av TV 216:43VerdenFN: Angrepet mot havnen i Tripoli kunne ha blitt katastrofalt16:25NorgeBeitekrise for rein i deler av Nordland16:23Helse og livsstilNorge vant Kokke-OL i Stuttgart16:11NyheterFant massegrav: Hver og en var behandlet med varsomhet15:40SportVM-sølv til Thingnes Bø, erkerival Fourcade vant tross «juniorfeil»15:12NorgeBombegruppa rykket ut til gjenbruksstasjon i Oslo14:37SportArrangøren tar værgrep, Ski Tour-etappe endres14:26SportRosenborg-spiss Søderlund til Häcken14:23VerdenRop om hjelp til flyktningene i Syria14:21NorgeOmfattende skader etter raset på Bergensbanen13:47SportFifa vil endre offsidereglene før EM13:35StemmerNoen anklager oss for skremselspropaganda13:28NorgePSTs tipshåndtering før moské-angrepet granskes12:35VerdenVannstanden i verdenshavene stiger raskere og raskere12:34Kultur– NRK har gjort meg til syndebukk12:33PengerBritta (65) svindlet til seg 159 millioner – kan være ute om tre år12:26NorgeRegn og vind på vei – fortsatt snø i høyfjellet12:18SportCarlsen klar for barbert Grand Chess Tour12:08VerdenAmnesty-leder nervøs foran dom i Tyrkia11:54NorgeMann funnet død i elv11:37SportRiiber tilbake i konkurranse etter ufrivillig pause11:36VerdenTyrkia truer Syria med militæroperasjon i Idlib11:35SportIllevarslende værmelding for Johaug11:05StemmerHull i CV-en betyr livserfaring. Den kan være dyrkjøpt10:39VerdenTre Wall Street Journal-journalister utvises fra Kina10:38NorgeFlere fjelloverganger fremdeles stengt på grunn av uværet10:37PengerReagerer kraftig på EUs hemmelighold om Norge: – Uhørt i norsk sammenheng10:30NorgeDark Room-saken: To menn dømt til 16 og 19 års forvaring10:12NorgeMann dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt kjæresten sin10:11SportNRK og TV 2 deler skiskytter-rettigheter fram til 202610:07KulturPopmusikken blir tristere: Bruken av ordet «love» halvert på 50 år10:01KulturBarry Matheson er død09:44PengerRekordhøy omsetning for norske datterselskap i utlandet09:18VerdenGresshoppesvermer har nådd Sør-Sudan09:14VerdenNye britiske visumregler – vil velge på øverste hylle09:07NorgeSnart har vi 100.000 organisasjoner i Norge08:34PolitikkIranske dissidenter krever boikott av valget08:31NorgeMann til sykehus etter arbeidsulykke i Egersund08:18SportArrangøren avviser bekymring rundt Kollen-renn tross snømangel07:59PengerNav-dommene kan være riktige likevel, mener tidligere høyesterettsdommer07:52VerdenRussisk kunstner siktet for sexvideo-spredning i Frankrike07:04VerdenForskere om 1,5-gradersmålet: – Det kommer ikke til å gå07:00NorgeNorsk kvinne omkom etter ulykke i Sverige06:59PolitikkButtigieg beholder knapp ledelse over Sanders i Iowa06:45SportKlæbo: – Jeg er ikke god nok på distanse06:31SportTysk forvirring rundt Thingnes Bøs sekk: – Får meg til å virke gavmild06:13NorgeNybø inviterte Pollestad med på «pinsettmat» etter Michelin-utspillet06:04NorgeMann pågrepet etter voldshendelse i Bergen05:55NorgeDagbladet: Kriminell gjeng prøvde å etablere seg i Norge05:50NorgeDette skjer i dag05:45VerdenIsrael skal bygge jernbane under Jerusalems gamleby05:30NorgeDette skjedde i natt05:30NorgeNav nedjusterer antallet berørte i trygdeskandalen04:46KulturRapperen Stormzy og nykommeren Mabel til topps i Brit Awards04:18NorgeLO og NHO ber regjeringen om tiltak for vannkraft i Norge04:03VerdenMedier: USAs justisminister vurderer å slutte på grunn av Trumps tvitring03:38VerdenFire døde i flystyrt i Australia03:37VerdenFlere virussmittede i Sør-Korea03:30VerdenPassasjerer får forlate virusfast cruiseskip i Japan03:03NorgeInnbyggere fremdeles isolert etter jordras på Osterøy03:02VerdenAmerikansk domstol avviser Huaweis krav02:32NorgeUnicef om barns framtidssjanser: Norge på topp og bunn02:02NorgeNesten halvparten av elevene på Askøy-skole syke02:00Helse og livsstilOver 2.000 døde i virusepidemi01:32KulturElton John avlyser i New Zealand01:25NorgeLokale Høyre-politikere vil utrede kjernekraft i Norge01:19VerdenApples virusfrykt ga børsnedgang01:11SportCasper Ruud utslått i Rio av kvalifiseringsspiller00:41SportHaaland senket Paris Saint-Germain med to mål: – Jeg bare «drylte» den i mål00:25NorgeExtra-Leker felt for utdeling av vareprøver til barn23:58SportSaúl senket ineffektive Liverpool etter fire minutter22:51SportHaaland senket Paris Saint-Germain med to mål i 2-1-seier22:43VerdenKavala pågrepet kort tid etter frifinnelse i Tyrkia22:15KulturSvekket Ozzy Osbourne avlyser USA-turné21:57PengerRøe Isaksen vil se på om AAP-innstrammingen har fått urimelige konsekvenser21:35PolitikkTrumps kontroversielle benådninger vekker oppsikt21:33PolitikkKompromiss kan sikre Trond Giske verv i Trøndelag Ap20:54VerdenHer murer India de fattige inne20:53PengerTrumps straffetoll kan gi Tine-tap på fem millioner kroner i måneden20:32SportBolsjunov varsler om store planer etter sprintuhell i Åre19:52NorgeBergensbanen åpnes tidligst onsdag19:30VerdenIkonisk bilde: Her bor du – på et støvkorn i en solstråle19:30ReiseFull passasjer klager på Norwegian – følte seg krenket18:57PolitikkStøre etterlyser nye vannkraftsvar fra regjeringen18:55NorgeRussland innfører innreisenekt for kinesere18:55NorgeFar tiltalt for seksuelle overgrep mot to år gammel sønn18:07SportKlæbo overlegen i sprintfinalen, Golberg økte i Ski Tour-sammendraget17:51SportJohaug tok sin aller første sprintseier og økte ledelsen i Ski Tour17:23VerdenSvensk påtalemyndighet har håp om å ta ut tiltale i Palme-saken før sommeren17:14VerdenSpøkelsesskipet skjulte fortid som norsk handelsskip16:50NorgeSykepleier hadde forhold til 13-åring – beholder jobben16:48NorgeEldre kvinne alvorlig skadd i brann i Bærum16:44PengerDansk kvinne funnet skyldig i gigantsvindel av Socialstyrelsen16:43NorgeABC Nyheter lanserer ABC TV16:42Helse og livsstilVidar ble nektet å røyke i egen stue: Borettslag krevde tvangssalg16:31NorgeStor vannlekkasje i Oslo etter at vannledning ble gravd over15:56PengerRussland må betale erstatning til Yukos-aksjonærer15:53PolitikkRettssaken mot Netanyahu starter 17. mars15:46SportVM-bronse til Olsbu Røiseland etter hårfin bom
Populært