– Jeg er partybremsen

Finansdirektør Nina Stemshaug i Zalaris vil at de ansatte skal se sammenhengen mellom det de gjør - og resultatene på bunnlinjen.
Finansdirektør Nina Stemshaug i Zalaris vil at de ansatte skal se sammenhengen mellom det de gjør - og resultatene på bunnlinjen. Foto: Ivan Kverme

Kvinner overtar ansvar for finans. Da kan kodene for kommunikasjon endres. - Av og til må jeg holde igjen, sier finansdirektør Nina Stemshaug. Hun har hatt ansvaret for en rekke oppkjøp og tatt Zalaris på børs.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Suksess er å skape tillit, være ærlig og jobbe hardt, sier Nina Stemshaug til Finansavisen.

Zalaris har hovedkontor i Oslo, og står for lønns- og personaltjenester for store virksomheter i Norden, Baltikum og Polen. Blant dem er Statoil, Nordea, Elkjøp og Telenor.

Stemshaug er en av rundt 40 kvinnelige finansdirektører eller kvinner i tunge toppstillinger innen økonomi og ledelse som Finansavisen har med i sin oversikt.

– Jeg må kunne kommunisere, se sammen­henger og være analytisk. Det viktigste jeg gjør som finansdirektør er å sikre god finansiell kontroll, sier Stemshaug.

Hun forteller at hun har måttet jobbe med meg selv.

– Egentlig er jeg ganske stille og sjenert.

Men temperament, det har hun:

– Ja, jeg blir veldig engasjert og tenner lett. Meditasjon kunne sikkert vært bra. Jeg skulle gjerne vært mer rolig og sindig. Jeg tenner på alle pluggene.

– Klarer du ikke å gjøre noe med det?

– Digitaliseringen har mye å si for kvinnenes inntog, sier assisterende professor Donatella de Paoli på Handelshøyskolen BI. Foto: Alexander Hagstadius
– Digitaliseringen har mye å si for kvinnenes inntog, sier assisterende professor Donatella de Paoli på Handelshøyskolen BI. Foto: Alexander Hagstadius

– Nei, egentlig ikke. Selv om jeg prøver. Av og til når jeg har sett en vikinggrav, tenker jeg at det kanskje er grunnen. At jeg har det i meg.

Digitalisering hjelper

Statistikk på finansdirektører og kvinneandel finnes ikke, ifølge Finans Norge, hovedorganisasjonen i Norge. Og de bør vite det. De representerer 240 finansbedrifter med 36.000 ansatte, blant annet i bank og forsikring. De har kun tall på adm. direktører og ledere som felles gruppe.

Men det kan tyde på at kvinnene gjør sitt inntog i mannsverden. Donatella de Paoli, som er assisterende professor på Handelshøyskolen BI, sier at finansverdenen er full av symboler – lag på lag.

– Her er det golf, jakt og menn som henger på veggene i styrerommene.

Men selv dette er i endring, forteller hun.

– I Sverige har de blant annet et prosjekt der de prøver å endre styrerommene, og har tatt for seg Handelshøyskolen der Wallenberg-familien er tungt inne. De må det, for å tiltrekke seg studenter i fremtiden.

Hun understreker at digitaliseringen har mye å si for kvinnenes inntog:

– Det blir færre fysiske møter i fremtiden. Og finans dreier seg jo mye om salg. Da er det ekstra viktig med spisset kompetanse, sosial kompetanse og evne til å bygge nye nettverk. Du får ikke så mange sjanser. Er det noe kvinner er gode på, så er det relasjoner: Gjerne varmt, sjarmerende og intelligent.

Les også: Finansbransjen gjør tiltak for likestilling

– Relasjonsledelse blir ekstra viktig

Paoli sier at mange virksomheter trolig vil gå fra sentralisering og kontroll, til noe mer transparent og personlig.

Anne Grethe Solberg er ikke i tvil om at det å ha en kjønnsbalanse er avgjørende for å kunne vise at bransjen er i takt med tiden. Foto: Jørg Grønlund
Anne Grethe Solberg er ikke i tvil om at det å ha en kjønnsbalanse er avgjørende for å kunne vise at bransjen er i takt med tiden. Foto: Jørg Grønlund

– Relasjonsledelse blir ekstra viktig. Der lederen også blir ledet av de ansatte. At det er en gjensidighet.

Og så avliver hun en myte:

– Noen tror kanskje at HR er så mykt, men det er det ikke. Det kan være beintøft. Særlig når det er snakk om oppsigelser.

Zalaris har gått fra å være en entreprenørbedrift til å bli et stort selskap med over 800 ansatte i elleve land.

Tre måneder på å forberede børsnotering

Det var i morgentimene i juni 2014 at selskapet ble notert på Oslo børs, omtrent 15 år etter at selskapet ble etablert. I dag er markedsverdien nærmere 1 milliard.

– Normalt bør man forberede en børsnotering i ett år. Vi hadde tre måneder. Da var det bare å sett i gang. Man må hente inn ekspertise, og så må man ikke være redd for å stå i det. Gjøre sitt beste.

Hanne Lindbæk har trent flere næringslivsledere i å få frem budskapet sitt. Nylig kom boken «Kommunikasjonskoden».
Hanne Lindbæk har trent flere næringslivsledere i å få frem budskapet sitt. Nylig kom boken «Kommunikasjonskoden».

– Sa du til ledelsen at det var for liten tid?

– Vi diskuterte det, men tidspunktet var bra så da grep vi sjansen.

Hvor forsvarlig var det?

– Så lenge man får hjelp av gode og erfarne rådgivere slik vi hadde, går det bra. Det er bare å brette opp ermene, lese seg opp for å få innsikt i det som skal gjøres - og stå på til alt er på plass. Jeg kjører på og gir meg ikke. Men «ja», folk rundt meg er nok bekymret for at jeg skal møte veggen.

De møtte over 150 personer - blant annet investorer og analytikere.

– Det var mange flotte menn, men hvor er damene? Det var bare én kvinnelig investor vi møtte, og nå i etterkant har jeg truffet en ung kvinnelig analytiker. Det sies at damene kommer i finans, men hvor er de? Jeg har ikke sett dem.

Kanskje kan det også ha sammenheng med at hun ikke har hatt så mye tid til å pleie kontaktnettet?

Finansdirektør i Kongsberggruppen Gyrid Skalleberg Ingerø. Foto: Kongsberggruppen
Finansdirektør i Kongsberggruppen Gyrid Skalleberg Ingerø. Foto: Kongsberggruppen

– Ja, det er noe av det jeg skal prioritere fremover. Det er viktig å skape verdier for selskapet, og da må man ha god kontakt, blant annet med analytikere.

Pernille Skarstein Christensen, som er investeringsdirektør i C Worldwide Norge, har tidligere understreket at mange av de beste der ute er kvinner, og at de kan gjøre en karriere i finans.

– Vi lever tross alt av å gi kunden den beste avkastningen. Vi må sørge for at de beste i fremtiden også velger finans.

Lunsjmøte-bransje

Christensen understreket også at det er viktig å pleie nettverk:

– Finans er en typisk lunsjmøte-bransje, hvor uformelle nettverk pleies.

Stemshaug ser på oss:

– Vet du: Da jeg jobbet natt og dag med børsnoteringen, da skulle de ha et bilde av meg. Jeg er bare ikke fotogen. Men da jeg så bildet av meg selv, tenkte jeg at: «jo da, det ble jo ikke så verst». Da sier den unge damen: «Vet du: Vi brukte veeeldig lang tid på å retusjere bildet av deg».

Nylig satt hun i en middag, med mange menn.

– Jeg er ikke noen small talker, men jeg spurte mannen ved siden meg om hvordan han hadde det. Han bare så på meg og svarte: «Du har en ganske direkte stil», og så la han til «du kan virke androgyn».

Les også: Landene det er best å bo i for kvinner – se listen

– Du må takke ja

Heidi Ulmo, konserndirektør økonomi og finans i Hafslund. Foto: Ivan Kverme
Heidi Ulmo, konserndirektør økonomi og finans i Hafslund. Foto: Ivan Kverme

Hun ler en befriende latter, som man kan tillate seg når man har stor blå øyne og langt hår. Og når Finansavisen nylig skrev at mye kan tyde på at fremtidens supersjefer må kunne veksle mellom en maskulin og feminin lederstil. Noe topper som Rune Bjerke, Kristin Skogen Lund, Erna Solberg og Jens Stoltenberg, ser ut til å beherske.

Stemshaugs råd til de som vil gjøre karriere i finans, uansett kjønn, er disse:

– Du må takke «ja» om du får sjansen, og så du må skjønne businessen. Dessuten hadde jeg en sjef som trodde på meg og dro meg opp, og det var gründer Hans-Petter Mellerud.

Hun ser mange flinke unge, som både vil og kan:

– Men noen av dem kunne kanskje vært hakket mer ydmyke når det gjelder andres lange erfaring.

Stemshaug løfter vekter for å bli sterk – og når hun går tur med hunden, går hun fra alle. Bare det å henge med ut på kjøkkenet hos Zalaris for å få seg en kopp kaffe, krever at du ikke sakker av.

– For meg er det å gå meditasjon. Mens jeg går, tenker jeg på hvordan jeg kan presentere tallene på en slik måte at folk vil forstå sammenhengen. Det er jo det dette dreier seg om: Å vise folk, hvordan det vi gjør vil slå ut på bunnlinjen.

Hun er perfeksjonist.

Finansdirektør i DNB Kjerstin R. Braathen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Finansdirektør i DNB Kjerstin R. Braathen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

– Jeg har problemer med å slippe taket. Men man kan ikke bli god om man skal gjøre absolutt alt selv. Man må slippe taket.

Nå ansetter de flere, inkludert en økonomisjef.

- Hva leter dere etter?

– De vi ansetter må se sammenhenger i business og ha en forståelse for prosessene. Som leder bør man dra rundt og snakke med folk. Gjøre tallene forståelige for alle. Vise sammenhenger og hvordan det de ansatte gjør, påvirker resultatet.

Hennes jobb er å bygge opp kapasiteten.

– Vi kom i gang litt sent med det, men nå bygger vi opp en struktur og kompetanse – for å gjøre det lettere. Det er mitt ansvar å sikre god finansiell styring, slik at det durer og går selv om jeg er borte.

Stemshaug har knust tall fra hun var liten. Helt fra hun fikk en mattebok med ekstra oppgaver i første klasse på skolen, koste hun seg med regnestykker i helgen.

Les også: De nordiske landene er de beste på likestilling - se listen

– Ikke vellykket karriere hjemme

Men ikke alle sider av livet er en suksess:

– Jeg har ikke hatt en så vellykket karriere hjemme. Men jeg giftet meg med riktig mann. Han stilte opp. Han hadde en karriere som håndballspiller og bidro enormt hjemme. Laget mat. Fulgte opp barna, som nå er 14 og 19 år.

I dag er de skilt.

Administrerende direktør Tine Wollebekk i Bank Norwegian. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Administrerende direktør Tine Wollebekk i Bank Norwegian. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Da de ble sammen, flyttet de til Tyskland. Han er tysk.

– Jeg hadde bare skoletysken.

Likevel gjøv hun løs:

– Hvis du ikke kan språket, blir du en annen enn den du er: En kjedeligere utgave av deg selv. Du får ikke sagt det du ønsker å si før en halvtime etter, og da er det for sent.

Nylig skrev Finansavisen om psykolog og professor Jan Ketil Arnulf på Handelshøyskolen BI. Han sier at det nå er ganske god forskning som viser at hvis du er omgitt av fem personer, så er de fem personene til sammen mye viktigere enn deg. Så noe av det viktigste en leder kan gjøre, er å la være å ødelegge de rundt seg.

En av dem som har stor tro på Stemshaug er Anne Grethe Solberg. Hun har i flere år jobbet sammen med Hanne Lindbæk – og de to kaller seg «Hoder som koder». De hjelper med å knekke leder-, kommunikasjons- og mestringskoder, det vil si det som kan føre til karriere.

Lindbæk kom nylig ut med boken «Kommunikasjonskoden». Hun trener blant annet næringslivsfolk i å holde foredrag og presentasjoner. Solberg er organisasjonssosiolog med doktorgrad, lederutvikler, inspirator og foredragsholder.

– Hva mener dere er kriterier for suksess i finansbransjen?

– Det er evnen til å operere og lede i uro, når det svinger og er endringer – det vil si i brytningsfasen, sier Lindbæk.

Solberg sier det slik:

– Det er å lede gammel makt og kunnskap - side om side - med ny makt og kunnskap. Lederne må få ansatte til å ta inn ny kunnskap og jobbe selvstendig selv når det skjer banebrytende endringer. Dessuten må lederne ta i bruk alle ressursene de har om bord også når digitalisering og automatisering treffer bransjen.

Hun har mer på listen:

– De må ha vilje til å forstå det store bildet, at dette er en bransje i en brytningsfase – andre type økonomisystemer som kryptovaluta begynner å gripe om seg, og evne til innovasjon og nytenkning står sterkt i fokus.

Solberg og Lindbæk er ikke i tvil om at det å ha en kjønnsbalanse - der beslutninger tas både i linjeledelse, prosjektledelse og i ren fagledelse - er avgjørende for å kunne vise at bransjen er i takt med tiden.

– Det er et sterkt press om kjønnsbalanse i næringslivet, den ene bransjen etter den andre henger seg på. Det handler om å være attraktive for høyt kompetente unge menn og unge kvinner som ennå ikke jobber der, sier de.

Saken fortsetter under

T.v: Liv Annike Kverneland, finansdirektør Computas. I midten: Rebekka G. Herlofsen, finansdirektør i Wallenius Wilhelmsen Logistics. T.h: Tiril Haug Villum, adm.dir i Pareto Bank Foto: Making Waves, Ivan Kverme (Finansavisen og NTB Scanpix
T.v: Liv Annike Kverneland, finansdirektør Computas. I midten: Rebekka G. Herlofsen, finansdirektør i Wallenius Wilhelmsen Logistics. T.h: Tiril Haug Villum, adm.dir i Pareto Bank Foto: Making Waves, Ivan Kverme (Finansavisen og NTB Scanpix

Toppledere tar tak

Å skilte med et mannsdominert firma med menn plassert overalt, er ikke lenger attraktivt og tiltrekker heller ikke unge menn.

– Kjøpspsykologi tilsier også at kunder liker å identifisere seg med firmaer de handler fra som fremstår moderne, og ikke gammeldagse og tradisjonelle med menn overalt der beslutninger tas. Kunder er blitt betydelig mere bevisste enn de var før. For eksempel vil enkelte banker kun ha med advokatselskap med kjønnsbalanse i partnerskapet.

De mener at #hunpanderer og #sheindex tar et voldsomt oppgjør med mannsdominansen, og går som en farsott over hele næringslivet.

– Den ene topplederen etter den andre tar tak.

– Hvordan tror dere kommunikasjonsstilen i finansbransjen blir fremover?

– Kommunikasjonskodene i finansbransjen er i endring - i takt med resten av norsk næringsliv. Der man før har sett suksesskriterier som stort sett har dreid seg om fakta og resultat - ser vi nå en utvikling mot menneskene også her, sier Lindbæk.

– Hurtig tempo og høye krav til leveranser gjør det viktig at team jobber godt sammen og er i stand til å ta avgjørelser selvstendig. Det krever team som kommuniserer godt og at også individer som ikke er ledere, for eksempel eksperter, har gjennomslagskraft og tør å ta ordet. TED Talk-fenomenet, med formidling blant annet innen kunst, politikk, økonomi, sammen med andre trender fra utlandet, gjør at også denne formelle bransjen har løsnet på snippen og blitt «varmere» i tonen, sier Lindbæk.

Saken er først publisert i Finansavisen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
00:21 Rekordmange drap i Mexico i fjor00:17 Flere trusler mot skoler og bedrifter i hele landet23:55 Agüero ga Manchester City tre poeng, Arsenal fikk uavgjort med ti mann23:55 Agüero ga Manchester City tre poeng, Arsenal fikk uavgjort med ti mann23:45 Flertall for å avsette Trump i USA23:44 Evjen debuterte da AZ Alkmaar gikk til kvartfinale23:43 Evjen debuterte da AZ Alkmaar gikk til kvartfinale23:32 Det hvite hus slipper å legge fram Ukraina-dokumenter23:15 Putin sparker sportsministeren23:10 Frode Berg skal vitne i søksmål mot norsk etterretning23:09 Johnson gikk på nederlag i Overhuset23:07 Agüero ga Manchester City tre poeng, Arsenal fikk uavgjort med ti mann22:45 Flertall for å avsette Trump i USA22:18 Libanon har fått ny regjering22:09 Sagosen før Slovenia-kampen: – Vi må også være kyniske og hvile når vi kan21:44 Latterliggjør Trump: – Han burde holdt seg hjemme21:30 Frp kraftig fram på ny gallup21:16 Ap og SV vil ha omkamp om tvillingabort20:51 Stoltenberg vil trappe opp Natos operasjon i Irak20:31 Ikke lenger fare for eksplosjon etter tankbilvelt i Aure20:24 Høie vil ikke si noe om helsetilstanden til sønnen til den IS-siktede kvinnen20:13 Knallstart av Norge ga 31-28-seier over Island i EM19:58 Nytt coronavirus har spredd seg til USA19:25 Sundby meldes startklar til prøve-VM i Oberstdorf19:23 Østerriksk dobbeltseier i utforrenn over to omganger, bestenotering for Wembstad18:41 Bondevik skjønner at Jensen ikke syntes det var «gøy» lenger18:39 Anklager om urent spill i riksrettssaken mot Trump18:35 Tyskland etterforsker Mitsubishi for utslippsjuks18:30 – Misbrukte kvinne og fikk henne til å ha sex med andre menn18:14 22-åring erkjenner straffskyld for Circle K-drapet i Bergen18:12 Erstatning til passasjerer etter SAS-streiken kan komme opp for EUs domstol17:50 Fire søkere til stillingen som Kripos-sjef17:37 Hillary Clinton langer ut mot Bernie Sanders17:33 Politiet vet fortsatt ikke årsaken til at en mann i Nordfjordeid døde17:24 Magnus Carlsen slo 16-årig iransk stjerneskudd17:15 – Vi måtte bare la det stå til17:14 Se Thunbergs svar til Trump: – Driter i politikken din17:06 Finanseliten i Davos har spyttet milliarder inn i olje, kull og gass16:02 Fornærmet kvinne avviser svertekampanje mot tidligere medieleder16:01 Drapssiktet i Søndre Land er tidligere dømt for drapsforsøk15:50 Tysk legende om hattrick-Haaland: – Verdt hver euro15:40 Casper Ruud utslått av Australian Open etter maratondrama15:14 Rett til angrep på KrF-hjertesak: – Gleder meg til å foreslå eggdonasjon15:13 Sikkerhetssone på flere hundre meter rundt veltet tankbil15:05 En person omkom i flyulykke ved Kongsvinger14:17 Christensen inn i EM-troppen for småsyk Sæverås14:16 Restene etter Zlatan-statuen blir fjernet14:01 Måtte rykke ut mot russiske krigsfly tre ganger på én dag13:22 – Når banker selger oss noe vi ikke har fått, må de betale tilbake12:51 Solberg vil ha regjeringskabalen klar innen slutten av måneden12:50 Politiet håper å få utlevert Prinsdal-siktet i løpet av uken12:43 Krangling om regler og tempo i riksrettssaken i USA12:18 Deila-elev: – Han er litt som Klopp11:38 En femte mann pågrepet og siktet i dobbeltdrapssaken i Bergen11:14 Siktelse endret i Sola-drapssaken11:12 Trump: – USA vinner som aldri før11:06 Buss blåste av veien i Lofoten11:05 Her er sakene Frp vil ha omkamp om – og én utfordring fra Ap10:51 Dette er Norges skrekkscenarioer i EM10:47 Brann i Sibir har krevd mange menneskeliv10:32 Carlsen møter sjakkens nye wonderboy09:41 Hopp-profil om sesongen: – En mental påkjenning09:39 Tøft EM-liv for Sagosen og co.09:38 Toppmøte for å legge statsrådskabal09:27 Tidligere medieleder erklærte seg ikke skyldig i gjentatte voldtekter09:27 Interpols ekssjef dømt til over 13 års fengsel i Kina08:37 Listhaug avviser lederdebatt08:34 Høie ser mulighet til å kutte statsrådsposter08:30 Ringeriksbanen blir forsinket – kanskje ikke ferdig før på 2030-tallet08:14 Iran bekrefter at fly ble truffet av to missiler07:59 Vei stengt på grunn av jordras i Volda07:38 To eksplosjoner i boligblokk i Stockholm – 50 evakuert07:32 Mistanke om at mann er smittet av nytt virus i Australia07:03 Ut mot USA etter Solberg-svar: – Likegyldighet for norske soldaters liv07:00 Kronprins Haakon til Israel for å markere 75 år siden frigjøringen av Auschwitz-Birkenau06:59 Tre tenåringer til sykehus etter å ha krasjet i tyvlånt bil06:30 Tøff kamp for å fylle opp EM-hallen – 7500 ledige finalebilletter06:09 Prins Harry har reist til Canada06:00 Dette skjer i dag05:37 Frp skal ha kastet kortene allerede før helga05:30 Dette skjedde i natt05:16 Zuccarello og Minnesota Wild tapte jevn kamp mot Florida Panthers05:00 Washington Post: Trump bløffer i snitt 22 ganger om dagen04:05 Sanner aktuell som ny finansminister03:54 Senatsleder McConnell la fram riksrettsregler03:13 Siktelse mot kirketjener utvidet til å omhandle overgrep03:13 Migranter møtt med tåregass på Mexicos grense03:05 Fire røykfrie uker reduserer risiko ved operasjoner02:01 USA venter med tolløkning og fortsetter skatteforhandlingen med Frankrike01:56 Nytt lungevirus kan spre seg til Norge01:55 Nytt lungevirus i Kina kan smitte mellom mennesker01:26 Pelsdyrbøndene forventer bedre kompensasjon med Frp i opposisjon00:36 Mann møtte på legevakta på Romerike med knivskader00:24 Frp-exit kan føre til at KrFs abortseier ryker00:21 Ocean Viking får legge til land i Italia23:44 Tenåring innlagt på sykehus etter å ha ruset seg på muskatnøtt23:35 Pompeo krever slutt på Maduros «tyranni»23:27 Silje Solberg klar for storklubben Györ etter sesongen23:23 IS ledes av turkmensk iraker23:10 Silje Solberg klar for storklubben Györ etter sesongen
Siste nytt
00:21VerdenRekordmange drap i Mexico i fjor00:17NorgeFlere trusler mot skoler og bedrifter i hele landet23:55SportAgüero ga Manchester City tre poeng, Arsenal fikk uavgjort med ti mann23:55SportAgüero ga Manchester City tre poeng, Arsenal fikk uavgjort med ti mann23:45VerdenFlertall for å avsette Trump i USA23:44SportEvjen debuterte da AZ Alkmaar gikk til kvartfinale23:43SportEvjen debuterte da AZ Alkmaar gikk til kvartfinale23:32VerdenDet hvite hus slipper å legge fram Ukraina-dokumenter23:15VerdenPutin sparker sportsministeren23:10NorgeFrode Berg skal vitne i søksmål mot norsk etterretning23:09VerdenJohnson gikk på nederlag i Overhuset23:07SportAgüero ga Manchester City tre poeng, Arsenal fikk uavgjort med ti mann22:45PolitikkFlertall for å avsette Trump i USA22:18VerdenLibanon har fått ny regjering22:09SportSagosen før Slovenia-kampen: – Vi må også være kyniske og hvile når vi kan21:44VerdenLatterliggjør Trump: – Han burde holdt seg hjemme21:30PolitikkFrp kraftig fram på ny gallup21:16PolitikkAp og SV vil ha omkamp om tvillingabort20:51VerdenStoltenberg vil trappe opp Natos operasjon i Irak20:31NorgeIkke lenger fare for eksplosjon etter tankbilvelt i Aure20:24NorgeHøie vil ikke si noe om helsetilstanden til sønnen til den IS-siktede kvinnen20:13SportKnallstart av Norge ga 31-28-seier over Island i EM19:58VerdenNytt coronavirus har spredd seg til USA19:25SportSundby meldes startklar til prøve-VM i Oberstdorf19:23SportØsterriksk dobbeltseier i utforrenn over to omganger, bestenotering for Wembstad18:41PolitikkBondevik skjønner at Jensen ikke syntes det var «gøy» lenger18:39PolitikkAnklager om urent spill i riksrettssaken mot Trump18:35MotorTyskland etterforsker Mitsubishi for utslippsjuks18:30Norge– Misbrukte kvinne og fikk henne til å ha sex med andre menn18:14Norge22-åring erkjenner straffskyld for Circle K-drapet i Bergen18:12PengerErstatning til passasjerer etter SAS-streiken kan komme opp for EUs domstol17:50NorgeFire søkere til stillingen som Kripos-sjef17:37PolitikkHillary Clinton langer ut mot Bernie Sanders17:33NorgePolitiet vet fortsatt ikke årsaken til at en mann i Nordfjordeid døde17:24SportMagnus Carlsen slo 16-årig iransk stjerneskudd17:15Norge– Vi måtte bare la det stå til17:14VerdenSe Thunbergs svar til Trump: – Driter i politikken din17:06VerdenFinanseliten i Davos har spyttet milliarder inn i olje, kull og gass16:02NorgeFornærmet kvinne avviser svertekampanje mot tidligere medieleder16:01NorgeDrapssiktet i Søndre Land er tidligere dømt for drapsforsøk15:50SportTysk legende om hattrick-Haaland: – Verdt hver euro15:40SportCasper Ruud utslått av Australian Open etter maratondrama15:14Helse og livsstilRett til angrep på KrF-hjertesak: – Gleder meg til å foreslå eggdonasjon15:13NorgeSikkerhetssone på flere hundre meter rundt veltet tankbil15:05NorgeEn person omkom i flyulykke ved Kongsvinger14:17SportChristensen inn i EM-troppen for småsyk Sæverås14:16SportRestene etter Zlatan-statuen blir fjernet14:01NorgeMåtte rykke ut mot russiske krigsfly tre ganger på én dag13:22Penger– Når banker selger oss noe vi ikke har fått, må de betale tilbake12:51PolitikkSolberg vil ha regjeringskabalen klar innen slutten av måneden12:50NorgePolitiet håper å få utlevert Prinsdal-siktet i løpet av uken12:43VerdenKrangling om regler og tempo i riksrettssaken i USA12:18SportDeila-elev: – Han er litt som Klopp11:38NorgeEn femte mann pågrepet og siktet i dobbeltdrapssaken i Bergen11:14NorgeSiktelse endret i Sola-drapssaken11:12VerdenTrump: – USA vinner som aldri før11:06NorgeBuss blåste av veien i Lofoten11:05PolitikkHer er sakene Frp vil ha omkamp om – og én utfordring fra Ap10:51SportDette er Norges skrekkscenarioer i EM10:47VerdenBrann i Sibir har krevd mange menneskeliv10:32SportCarlsen møter sjakkens nye wonderboy09:41SportHopp-profil om sesongen: – En mental påkjenning09:39SportTøft EM-liv for Sagosen og co.09:38PolitikkToppmøte for å legge statsrådskabal09:27KulturTidligere medieleder erklærte seg ikke skyldig i gjentatte voldtekter09:27VerdenInterpols ekssjef dømt til over 13 års fengsel i Kina08:37PolitikkListhaug avviser lederdebatt08:34PolitikkHøie ser mulighet til å kutte statsrådsposter08:30NorgeRingeriksbanen blir forsinket – kanskje ikke ferdig før på 2030-tallet08:14VerdenIran bekrefter at fly ble truffet av to missiler07:59NorgeVei stengt på grunn av jordras i Volda07:38VerdenTo eksplosjoner i boligblokk i Stockholm – 50 evakuert07:32VerdenMistanke om at mann er smittet av nytt virus i Australia07:03PolitikkUt mot USA etter Solberg-svar: – Likegyldighet for norske soldaters liv07:00NorgeKronprins Haakon til Israel for å markere 75 år siden frigjøringen av Auschwitz-Birkenau06:59NorgeTre tenåringer til sykehus etter å ha krasjet i tyvlånt bil06:30SportTøff kamp for å fylle opp EM-hallen – 7500 ledige finalebilletter06:09KulturPrins Harry har reist til Canada06:00NorgeDette skjer i dag05:37PolitikkFrp skal ha kastet kortene allerede før helga05:30NorgeDette skjedde i natt05:16SportZuccarello og Minnesota Wild tapte jevn kamp mot Florida Panthers05:00VerdenWashington Post: Trump bløffer i snitt 22 ganger om dagen04:05PolitikkSanner aktuell som ny finansminister03:54PolitikkSenatsleder McConnell la fram riksrettsregler03:13NorgeSiktelse mot kirketjener utvidet til å omhandle overgrep03:13VerdenMigranter møtt med tåregass på Mexicos grense03:05Helse og livsstilFire røykfrie uker reduserer risiko ved operasjoner02:01PengerUSA venter med tolløkning og fortsetter skatteforhandlingen med Frankrike01:56Helse og livsstilNytt lungevirus kan spre seg til Norge01:55Helse og livsstilNytt lungevirus i Kina kan smitte mellom mennesker01:26PengerPelsdyrbøndene forventer bedre kompensasjon med Frp i opposisjon00:36NorgeMann møtte på legevakta på Romerike med knivskader00:24PolitikkFrp-exit kan føre til at KrFs abortseier ryker00:21VerdenOcean Viking får legge til land i Italia23:44NorgeTenåring innlagt på sykehus etter å ha ruset seg på muskatnøtt23:35VerdenPompeo krever slutt på Maduros «tyranni»23:27SportSilje Solberg klar for storklubben Györ etter sesongen23:23VerdenIS ledes av turkmensk iraker23:10SportSilje Solberg klar for storklubben Györ etter sesongen
Populært