Meny

Nortura tilbakekaller bogskinke etter funn av metallbiter

Nortura tilbakekaller et parti hermetikk; «Gilde Bog» produsert på EFTA 459 etter funn av metallbiter i enkelte hermetikkbokser. Fremmedlegemet stammer fra produksjonsmateriell. Foto: Skjermdump fra Norturas hjemmeside
Nortura tilbakekaller Gilde Bog etter funn av metallbiter i enkelte av hermetikkboksene. Produkter som tilbakekalles har LOT-koder 7401, 7402, 7411 og 7412.
Forbrukere som har kjøpt produktet med de aktuelle LOT-kodene kan få et nytt tilsvarende produkt eller pengene tilbake i butikk. Foto: Skjermdump fra Norturas hjemmeside

– Det er svært beklagelig at det har kommet metallbiter i enkelte hermetikkbokser Gilde Bog. Vi har strenge rutiner i vår produksjon, og heldigvis er det svært sjeldent at slikt skjer. Vi kaller tilbake flere partier for å være på den sikre siden, sier Eskil Pedersen, assisterende kommunikasjonsdirektør i Nortura.

Han tror metallbitene stammer fra en skjærehanske brukt i produksjonen.

Produktet fjernes nå fra butikkhyllene. Forbrukere som har kjøpt produktet med de aktuelle LOT-kodene kan få et nytt tilsvarende produkt eller pengene tilbake i butikk.

Les også: Nortura betaler tilbake støtte etter kjøtteksport til Afghanistan

Nortura fornyer ikke avtalen med Islamsk Råd

Nortura skal igjen slakte høner

Privatøkonomi
Populært