Skipsverftet Simek AS sier opp 150 ansatte

<p>Illustrasjonsfoto</p>
Illustrasjonsfoto Foto: Halvard Alvik / NTB scanpix

Skipsverftet Simek AS i Flekkefjord sier opp alle ansatte ettersom ordreboken er tom ved påsketider. Totalt vil 150 ansatte miste jobben. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi holder på med to skip. Det ene skal leveres i midten av januar – og det andre ved påsketider. Å permittere folk koster oss for mye. Derfor må vi gå til det skritt å si opp folk. Men vi tar inn igjen folk så snart vi har noe å gjøre, forklarer administrerende direktør Øyvind Iversen til Avisen Agder.

De ansatte i Simek har blitt informert om beslutningen. Iversen forteller at Simek ønsker at alle de ansatte en dag skal komme tilbake, men peker også på ettervirkningene av oljekrisen som har rammet Norge.

– Det er mange verft om beinet, sier han.

Personvernpolicy