Meny

Dette er Celinas investeringsstrategi

Celina Midelfart Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Celina Midelfart Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Celina Midelfart fokuserer på færre og større investeringer.

Celina (44) og Hermine (46) Midelfart tjente nesten 75 millioner kroner på investeringene i sitt felles selskap Midelfart Holding i fjor. Og i Celina Midelfarts heleide private investeringsselskap, Midelfart Capital, gikk det enda bedre:

Konsernet mer enn tredoblet resultatet før skatt, fra 31,1 millioner i 2015 til 104,8 millioner i 2016, skriver DN.

– Jeg er godt fornøyd med fjorårstallene i mitt private investeringsselskap Midelfart Capital, skriver Midelfart i en epost til avisen.

Les også:  Børsfest på torsdag – børsfall på fredag

Gjennom selskapet Midelfart Capital sitter Celina Midelfart på eierposter direkte i riggselskapet Borr Drilling og Storebrand, forsikringsgiganten der forloveden Tor Olav Trøim også er blant de største aksjonærene.

– Jeg har valgt å fokusere mine personlige investeringer mot færre og større investeringer, hvor jeg tenker langsiktig og er aktivt involvert. Målsetningen er å kjøpe seg inn i undervurderte aksjer eller markeder slik som Storebrand og Borr Drilling, eller direkte å være med på å utvikle nye vekst selskaper slik som Avida der jeg sitter i styret, forklarer Midelfart til DN.

Les også:

Analytikerne venter økt Statoil-produksjon

Aker-verdien falt med 3,7 milliarder kroner

Vekst i Orkla tross økte råvarepriser og svak krone

Saken ble først publisert på hegnar.no.

Privatøkonomi
Populært