Kong Karl Johan retter blikket ut av Oslo

Ifølge Krefting vil ikke dagens kontorlandskap leve evig. For ham har det alltid handlet om klynger, og å satse på helhetlige konsepter. Foto: Eivind Yggeseth/Finansavisen
Ifølge Krefting vil ikke dagens kontorlandskap leve evig. For ham har det alltid handlet om klynger, og å satse på helhetlige konsepter. Foto: Eivind Yggeseth/Finansavisen

Eiendom er ikke lenger en enkel vei til rikdom, tror Carl Erik Krefting. Derfor har han byttet luksus på Karl Johan med bruschetta på Sørenga og fiskevær i Lofoten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Carl Erik Krefting

Alder: 63.

Sivilstand: Gift med Gro, tre barn: Caroline, Carl Christian og Celine.

Bor: Oslo.

Stilling: Investor.

Bakgrunn: Cand. Jur. fra Universitetet i Oslo.

Stortingets talerstol blir din. Hvilken sak tar du opp? Formuesskatten, fordi den er ugunstig for norsk næringsliv, og medfører at folk lar være å investere i norske virksomheter. Forståelsen er der hos politikerne, men de ønsker ikke å akseptere det.

Hva bør Norge bruke mindre penger på? Offentlig sektor vokser for fort. Jeg håpet den sittende regjeringen skulle få noe gjort. Snarere tvert imot. Det har vært en stor skuffelse.

Hva er din dårligste investering? Den dårligste som jeg har vært med på er Zenzi, sunne fast-food-produkter. Der var vi for tidlig og traff omtrent samtidig med finanskrisen. Mitt første investering i et boligutviklingsselskap var heller ingen suksess.

Hvilken bok vil du gjerne lese om igjen? ‹‹All the lights you cannot see›› handler om en blind fransk pike og tysk soldat. En av de mest fascinerende romanene jeg har lest noen gang.

Hvor drømmer du om å reise? Jeg skal til Cuba i en uke sammen med min kone, et sted vi må besøke før det blir fullstendig amerikanisert.

Året er 2004. Karl Johans gate rundt Egertorget er preget av brune puber og flatfyll, og frekventeres av menn og kvinner som har sett bunnen av ølglasset før. Få tar turen ned til sentrum for hyggens skyld. Ingen drar dit for å handle. Men så skjer det noe.

Tre menn med store visjoner og en drøm om å forvandle Oslos gamle praktfasader til sin rettmessige storhet kommer på banen. Fasader som 13 år senere rommer butikker turister fra hele verden valfarter til. En totalforandring, tuftet på mote og klær.

Trenchcoaten fra Burberry flagrer i vinden når eiendomsinvestor Carl Erik Krefting går gjennom hovedstadens nyoppussede paradegate. Her marsjerer han rundt som en fransk borgermester i et lite fyrstedømme. Med bukser av det løse slaget, og en dinner jacket med forgylte knapper, ble det riktignok ingen topplassering for Norges ukronede motekonge i Finansavisens kåring av ‹‹Norges mest velkledde næringslivsfolk››. Uten at det bryr ham nevneverdig.

Brakte luksus til Norge

Carl Erik Krefting (64) er mannen som bragte luksus med stor ‹‹L›› til Norge. At merker som Gucci, Hérmes, Bottega Veneta, Louis Vuitton, Isabel Marant, Kate Spade, Balenciaga og Saint Laurent er kommet til gards. Som et alternativ til Levi’s 501, Cubus og Carlings.

Krefting mener han er god til å se de store trendene. Med stabilisering av renten, tøffere klima for butikkdrift og sentrumspolitikk han mildt sagt er uenig i, har han mistet troen på de tradisjonelle eiendomsinvesteringene. Ifølge ham ligger fremtidens beste eiendomsinvesteringer ikke i glass og stål, men i opplevelser. Som shopping, mat og mosjon.

– Det er få byer i verden du kan finne den samme tettheten av high end-butikker innenfor en kort gangavstand. Før dro turistene først til Paris. Nå kommer de direkte til Norge, hevder Krefting overfor Finansavisen.

Det er gått snart to år siden partnerne Krefting, Hans Petter Krohnstad og Rune Vatne i Søylen Eiendom solgte Promenaden AS, datterselskapet som rommet luksuseiendommene rundt Karl Johans gate og Nedre slottsgate, til investeringsselskapet Meyer Bergman.

Egentlig ville de ikke selge, men da selskapet la 5,4 milliarder kroner på bordet, inkludert gjeld, ble det vanskelig å takke nei. Til sammen satt de tre partnerne igjen med 1,9 milliarder kroner på deling.

– Vi sa vi ikke skulle selge med mindre vi fikk en god pris. Det fikk vi, men jeg må innrømme at det var litt vemodig. Samtidig er Søylen et utviklingsselskap. Vi bygger jo opp for å selge.

Les også: Direktør kjøper aksjer

– Store endringer i eiendomsmarkedet

Det kunne blitt feriehus på Maldivene. Han kunne pensjonert seg. Eller kunne det egentlig det? En mann som hadde jobbet hele sitt liv og som fortsatt står opp halv fem om morgenen, ivrig etter å gå på jobb.

Carl Erik Krefting har vært sentral i forvandlingen av Oslo sentrum. Etter mange år med investeringer i luksus og mote, satser han på spisesteder på Sørenga og naust i nord. Foto: Eivind Yggeseth/Finansavisen
Carl Erik Krefting har vært sentral i forvandlingen av Oslo sentrum. Etter mange år med investeringer i luksus og mote, satser han på spisesteder på Sørenga og naust i nord. Foto: Eivind Yggeseth/Finansavisen

I sin nye hverdag ville han satse på steder der folk samles. Derfor gikk Søylen inn og kjøpte rubbel og bit av næringsareal på Sørenga. Og personlig et naust i Lofoten. Årsaken er at Krefting mener eiendomsmarkedet står overfor store endringer.

– Mennesker er sosiale dyr, og spisesteder kommer bare til å bli viktigere. Da vi kjøpte hele næringsarealet på Sørenga, satte vi det av utelukkende til serveringssteder. Vi så det da vi åpnet ‹‹food-courten›› på Steen og Strøm, hvor viktig den er blitt. Ute i verden spiser folk frokost, lunsj og middag på utesteder, og vi blir mer og mer internasjonale – også her i Norge, sier han til Finansavisen.

Han viser til amerikansk retail som er i fritt fall, en netthandel som øker med tosifrede prosenter hvert år, og at maskiner er i ferd med å ta over høyytelsesjobber. Ifølge ham vil behovet for faste kontorplasser bli kraftig redusert.

– Vi jobber på en helt annen måte i dag, og mye blir overtatt av datamaskiner. Når prosesser overtas av maskiner, blir behovet for kontorer mindre. Bare se til PwC, som i dag sitter i Bjørvika. De har flere ansatte og flytter nå til et bygg på halve størrelsen.

– I stedet for faste plasser, sitter folk med PC-en på fanget eller på kafé. Dette vil på sikt få konsekvenser for kontormarkedet også. Vi vet bare ikke helt ennå hvor store de blir.

– Du må tenke helhetlig

Fortsatt er han involvert i både retail og kontorlokaler, men Kreftings holdning til eiendomsmarkedet er langt mer tilbakeholden enn tidligere. Hans tilnærming er å alltid tenke konsept, en formel han har fulgt frem til i dag.

– Skal du få til noe i dagens eiendomsmarked, må du tenke helhetlig. Det må være et salgbart konsept, og viktigst av alt, det må appellere til andre lignende aktører. Slik får du kundene inn dørene, og med dem kommer omsetningen.

– Med all respekt til butikker som Clas Ohlson eller Egon, men dersom én av disse hadde kommet inn blant de store luksusbutikkene, ville alle forsvunnet.

– Er det grunnen til at dere i 2004 kjøpte hele Egertorget og Nedre slottsgate?

– Ja. Vi måtte kjøpe flere bygninger i samme område for å ha kontroll på hvem som leide. Vi måtte ta risiko, og la lokalene stå tomme i lengre perioder heller enn å leie ut til hvem som helst. Er det noe utleiere i dag gjør feil, spesielt innen retail, men også i kontorbygg, så er det å ikke tenke helhetlig.

– Er det for sent å låne 100 millioner og satse på eiendom?

– Nei, det er det ikke. Men de senere årene har du kunnet satse på hvilken som helst eiendom, og så har avkastningen og verdiøkningen gjort at det er blitt en veldig god investering. Så enkelt er det ikke lenger.

– I dag må du ha en solid plan som er gjennomførbar. Hvis ikke hadde jeg aldri satset 100 millioner på eiendom.

Les også: Børsen stiger fra start

(Saken fortsetter under)

Carl Erik Krefting sammen med kona Marit Krefting under åpningen av kjøpesenteret Eger Karl Johan i 2009. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
Carl Erik Krefting sammen med kona Marit Krefting under åpningen av kjøpesenteret Eger Karl Johan i 2009. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

I fars fotspor

Det har riktignok ikke alltid handlet om eiendom. Krefting vokste opp i Oslo, og tilbragte somrene på Tjøme. Der møtte han Gro, hans ungdomskjærlighet, som han fortsatt er gift med i dag. Han er lidenskapelig opptatt av kunst, og hjemme i stuen henger flere verk av kjente norske malere. Blant favorittene er Munch.

Krefting elsker alt som er gammelt, være seg kunst, biler eller båter. I garasjen står det parkert en gammel Bentley, og utenfor naustet i Lofoten står to gamle sjarker fra 1930-tallet som han mer enn gjerne viser frem bilder av.

Som ung voksen fulgte han i sin fars fotspor ved å ta juridisk embetseksamen. Som advokatfullmektig ukependlet han i Concorde mellom London og New York. En gang satt han bak Elton John, men måtte flytte seg da stemningen mellom popstjernen og kjæresten ble i overkant hyggelig.

Han gikk senere inn i farens firma Thommesen Krefting Greve Lund – i dag Thommessen, og jobbet i flere år som en del av Kjell Inge Røkkes indre kjerne, som advokat på oppkjøp og fusjoner.

Tiden beskriver han som både lærerik og som en døråpner for sin senere karriere.

Pengene han tjente, investerte han i eiendom, og det var her Kreftings vordende luksusimperium skjøt fart.

– Mens jeg jobbet som advokat, investerte jeg en del i eiendom på siden. Når jeg først kastet kappen, ble det en naturlig overgang å fortsette med det.

Blankt avvist i Europa

Men det holdt på å gå skikkelig galt. Høyt blodtrykk tvang ham til å trappe ned som advokat. Antallet arbeidstimer måtte reduseres. Det klarte ikke den arbeids-narkomane advokaten. I stedet ble løsningen på helseproblemene en økende mengde skigåing, riktig mat og bedre ivaretagelse av kroppen.

Kalenderåret 2003 gikk over i 2004, og ideene om Oslo sentrum begynte å materialisere seg da han gikk sammen med Krohnstad og Vatne om å starte Søylen Eiendom.

Carl Erik Krefting. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
Carl Erik Krefting. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix

Sentrum måtte renoveres, og ifølge dem var riktig medisin fransk luksus.

– Allerede da jeg jobbet som advokatfullmektig, med kontor på Egertorget, lurte jeg på hvorfor vi ikke hadde de samme butikkene som ute i Europa. Tanken hang med meg i mange år, og da muligheten for å kjøpe eiendommene rundt Egertorget kom, måtte vi slå til. Vi visste at disse butikkene så etter torg å etablere seg i. Et område turistene flokket til, og ikke minst bygninger med riktig arkitektur. Alt det stemte med Egertorget.

I årevis hadde nordmenn hamstret luksus i utlandet. Søylen-partnerne mente det det lå et stort underutviklet potensial i Oslo. Men først måtte de høye franske herrer overbevises, noe som skulle vise seg å være alt annet enn enkelt.

– Da vi reiste til Europa for å hente inn merkene til Oslo, ble vi blankt avvist hele veien. De var imponert over det vi viste dem, men nesten ingen visste hvor Oslo lå. Kunnskapen om Oslo og Norge var forbausende mangelfull.

Partnerne ble nødt til å endre strategi. Derfor gikk de sammen om å klekke ut en plan som skulle få motehusene på glid.

– Vi valgte å lage en bok om Norge. Ikke om fjorder og fjell, men om solid norsk økonomi og kjøpekraft. Da fikk pipen en annen lyd.

Les også: DNB Markets tror AF Gruppen skal rase

Sagnomsuste fester

Like kjent som selskapets investeringer, er de etterhvert sagnomsuste Søylen-festene. For Krefting er en skikkelig festløve. Den forhenværende advokaten er tilbakeholden om detaljene, men innrømmer at festene både har resultert i politibesøk etter naboklager, og ekteskap mellom gjester som har truffet hverandre i godt lag.

– Man skal unne seg en god fest her i livet, sier han kontant.

At Krefting er typen som ikke skyr en fest, illustreres godt da han sammen med et knippe andre ble intervjuet i etterkant av Birken for noen år tilbake. På spørsmål om hvilke tabber de hadde gjort, snakket de øvrige om dårlig glid og smørebom. Krefting var mest oppgitt over å ha reist hjem uten å få med seg nachspielet på Gaiastova.

Såpass viktig var afterskien for ham at da partybula på Hafjell var truet av nedleggelse, gikk han sammen med Lars Staff og Mads Syvertsen inn på eiersiden. Ingen skulle få ødelegge en fuktig kveld etter et langt skirenn.

– Det gikk rykter om at en investor ville kjøpe det opp og bygge luksusleiligheter på tomten. Da ville vi mistet afterski-stedet vårt, og det kunne vi ikke ha noe av.

Personlig har Krefting satset tungt på fiskeværet Nusfjord i Lofoten. Så langt har han besluttet å investere 30 millioner i oppgradering og utvidelser av naustet, men tror ikke det vil gi avkastning før neste generasjon overtar.

– Hvorfor byttet du ut luksus på Karl Johan med Lofoten?

– Ikke alle investeringer handler om penger. Denne kommer definitivt fra hjertet, hevder han.

– Lofoten har en fantastisk natur, og det ligger et enormt potensial der i turisme. For bemidlede fototurister er Norge er et eksotisk land, og vi kommer til å satse på konferanser kombinert med toppturer, fiske og nordlys. Særlig kinesiske turister en potensiell gullgruve, men også en utfordrende gruppe å tilfredsstille.

Frykter konsekvensene av sentrumspolitikk

Tilbake i Oslo klør det fortsatt i fingrene når han snakker om sentrumskjernen og hvilken betydning den har for byen. Selv om han har solgt seg ut av det meste, ligger det fortsatt et brennende engasjement i bunnen. Blant annet gjennom styreverv i Byfolk, som representerer 80 prosent av gårdeierne i sentrum.

– Sentrumshandelen har jo mistet markedsandeler til de bilbaserte kjøpesentrene i årevis. Nå har vi fått inn en rekke viktige aktører i området, som har gjort at trenden har snudd. Årsaken er at sentrum tilbyr noe du ikke får tak i andre steder.

Likevel frykter han for konsekvensene av en sentrumspolitikk han mener er fullstendig feilslått. Om bilfritt sentrum, sykkelbyen Oslo og fjerning av parkeringsplasser.

– Det er blitt vanskeligere å kjøre bil til byen, og de som kjører til sentrum utgjør 12,5 prosent av sentrumshandelen. Vi kan ikke miste 12,5 prosent av omsetningen. Samtidig mister kommunen 40 millioner kroner i årlige parkeringsinntekter. Hvor skal de pengene hentes fra?

– Ikke minst vil det få konsekvenser for alle de som jobber med handel. Tommelfingerregelen er at det er én ansatt pr. million i omsetning, inkludert deltidsansatte. Med andre ord vil det berøre svært mange.

Dersom det ikke går her, finnes det alltid muligheter andre steder. Carl Erik Krefting tror han har funnet suksessoppskriften. Og kanskje snart realiserer han den i utlandet.

Les også:

Skal bygge seks leiligheter for 320 millioner

Ledigheten faller markant

Saken er opprinnelig publisert på Finansavisen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
04:25 Gummibåt med 91 passasjerer savnet i Middelhavet04:17 Trump ler av demokratene04:05 Solskjær klager på ballen etter 1-1 mot Brugge04:04 Drapsmann henrettet i Tennessee03:20 Virusutbrudd fører til krisetilstand i sørkoreansk by03:14 Norsk plasttomgods med ny framtid i Norge03:01 Evo Morales nektes å stille til valg02:08 Datatilsynet gransker lovligheten av Google-bruk i skolen01:51 Dødstallet fra virus opp til over 2.300 i Kina01:31 Fire og et halvt års fengsel for nettovergrep mot barn01:15 USAs etterretning mener Russland igjen vil hjelpe Trump01:08 Brann i leilighet i Kristiansund – en person død00:51 Hele Nordkapp isolert – 40 personer evakuert00:32 Irlands statsminister går av00:25 31-åring pågrepet for knivrisping og vold i Moss00:10 VAR på godt og vondt for AZ Alkmaar i europaligaen00:08 Mann pågrepet etter trusler med øks på Romerike23:59 Lacazette ga Arsenal seieren over Elabdellaouis Olympiakos23:51 Skadd person funnet i Trondheim23:49 Thelin scoret Malmös ledermål og Wolfsburgs vinnermål23:38 Hovland på delt 14.-plass i Puerto Rico23:23 Høyre fortsetter fallet på ny måling22:41 Ukrainere møtt med opptøyer da de kom hjem fra Wuhan22:19 Rotevatn har ikke tid til å diskutere om klimaendringene er menneskeskapt21:17 Brann i leilighet i Kristiansund21:01 Martial reddet uavgjort for Manchester United20:27 Eldgamle eggeskall støtter teorien om at dinosaurene var varmblodige20:24 Mineryddere fra Nato i aksjon i Oslofjorden20:03 Giske vraket som Trøndelags-kandidat av eget lokallag19:25 Her lærer Erna Solberg seg å falle riktig19:24 Statlige lederlønninger fortsetter å vokse18:39 Roger Stone forblir en fri mann inntil videre18:25 Mann alvorlig skadd i bilulykke utenfor Kristiansand18:16 To menn fengslet etter mistenkelig dødsfall i Tromsø17:42 «Mamma Mia»-stjerne avslører kreftdiagnose17:22 Mann knivstukket i moské i London17:11 Martin Johnsrud Sundby bryter Ski Tour16:56 FN: Over 100.000 sover ute i Syria16:55 Roger Stone får sin straff16:43 Vitne i dobbeltdrapssak siktet for vold natt til onsdag16:39 130 døde av influensa i Tyskland i vinter16:23 Salmonella påvist hos flere katter på Østlandet15:51 Marte Olsbu Røiseland og Johannes Thingnes Bø gikk inn til gull på parstafetten i skiskytter-VM15:24 Bekreftet: Barcelona henter danske15:23 Federer operert, mister Roland-Garros15:11 To personer omkom i skred på Svalbard15:09 Økonomene venter lønnsvekst på 3,0 prosent15:09 Morgan Stanley kjøper internettmegleren Etrade15:00 Bolsjunov slo tilbake og vant langetappen i skitouren14:44 Israel planlegger tusenvis av nye bosetninger14:41 Trussel sendt til moské i Bremen13:45 Øker kapasiteten på passkontorene13:41 Tre personer dømt for å ha stjålet 100 kilos gullmynt13:30 Redaktørforeningen støtter Human Rights Service i «korankloss»-saken13:27 PSG-president siktet i korrupsjonssak13:20 Merkel: – Rasisme er en gift13:19 Nortura tilbakekaller svineprodukter i Nord-Norge13:00 – Det er den store elefanten i rommet, og det er veldig frustrerende12:36 Sanders favoritt før Nevada-valget12:32 Sjokk, vantro og finsk kollaps da Johaug vant igjen12:31 Arbeidstilsynet advarer mot fakturasvindel12:04 Trine Skei Grande: Klimastreik er ikke gyldig fravær12:04 Hassan og Faldbakken nominert til Nordisk råds litteraturpris11:43 Kvinne funnet livløs i boligområde – døde på sykehus11:37 Søket etter savnet 92-åring fortsetter11:06 Virus-utspill: London kan overta OL11:02 Passasjertog sporet av i Australia10:56 Personlig info om 10,6 millioner hotellgjester delt på nett10:29 Norge og Sverige avlyser OL-reiser til Kina10:28 To menn siktet etter funn av død 17-årig jente10:03 Aktiv konge fyller 8310:00 EUs «vindunderkvinne» i pinlig skandale09:45 Ski Tour-ledelsen tar selvkritikk: – Har ikke gjort jobben vår09:42 Full klimakrig på Facebook09:35 Jeg kan berolige Ap-representantene med det de trolig allerede vet09:06 Guardiola lover å bli i City tross utestengelse09:05 SSB spår investeringsvekst på 4,2 prosent i 202009:03 Skytemassakren i Tyskland etterforskes av terrorpoliti08:37 Tallet på positive influensaprøver har steget08:08 Regjeringen viderefører handlingsplan mot æresvold og negativ sosial kontroll08:02 Treneren kunne ikke kopiert Ajers «utrolige mål»07:52 Kina regjering: Tiltakene mot viruset virker07:26 Familien til Sanaa trenger hjelp døgnet rundt: – Møtet med bydelen har vært et helvete07:15 – Hvilken side er Bloomberg på?07:06 Person slått i hodet med hammer i Oslo sentrum06:52 Nekter å gi opp «umulig» klimamål: – Som å ha et mål om 15 drepte i trafikken06:50 Kineser løp 6250 runder i egen stue, lot seg ikke stoppe av koronaviruset06:31 Trump utnevner lojal tilhenger til nasjonal etterretningssjef06:24 Ni drept i masseskyting i Tyskland – mistenkt funnet død06:15 Store skader etter brannen i Dombås kirke06:15 «Tutta» spår Hovland-seier på PGA-touren innen et år06:09 Dette skjer i dag06:00 Ap: Regjeringen har distriktsminister, men ingen distriktspolitikk06:00 Tøffe tak i vente på EU-toppmøte om budsjett05:43 Dette skjedde i natt05:35 Oljefondet tungt inne i selskap svartelistet av FN05:34 Bergensbanen igjen åpen for trafikk etter snøskred05:30 Reformtilhengere kastes ut av Irans nasjonalforsamling05:01 Senator i Brasil skutt i brystet under streik04:49 Covid-19-virus avtar i Kina, opp i andre land
Siste nytt
04:25VerdenGummibåt med 91 passasjerer savnet i Middelhavet04:17VerdenTrump ler av demokratene04:05SportSolskjær klager på ballen etter 1-1 mot Brugge04:04VerdenDrapsmann henrettet i Tennessee03:20VerdenVirusutbrudd fører til krisetilstand i sørkoreansk by03:14NorgeNorsk plasttomgods med ny framtid i Norge03:01VerdenEvo Morales nektes å stille til valg02:08NorgeDatatilsynet gransker lovligheten av Google-bruk i skolen01:51VerdenDødstallet fra virus opp til over 2.300 i Kina01:31NorgeFire og et halvt års fengsel for nettovergrep mot barn01:15VerdenUSAs etterretning mener Russland igjen vil hjelpe Trump01:08NorgeBrann i leilighet i Kristiansund – en person død00:51NorgeHele Nordkapp isolert – 40 personer evakuert00:32VerdenIrlands statsminister går av00:25Norge31-åring pågrepet for knivrisping og vold i Moss00:10SportVAR på godt og vondt for AZ Alkmaar i europaligaen00:08NorgeMann pågrepet etter trusler med øks på Romerike23:59SportLacazette ga Arsenal seieren over Elabdellaouis Olympiakos23:51NorgeSkadd person funnet i Trondheim23:49SportThelin scoret Malmös ledermål og Wolfsburgs vinnermål23:38SportHovland på delt 14.-plass i Puerto Rico23:23NorgeHøyre fortsetter fallet på ny måling22:41VerdenUkrainere møtt med opptøyer da de kom hjem fra Wuhan22:19PolitikkRotevatn har ikke tid til å diskutere om klimaendringene er menneskeskapt21:17NorgeBrann i leilighet i Kristiansund21:01SportMartial reddet uavgjort for Manchester United20:27VerdenEldgamle eggeskall støtter teorien om at dinosaurene var varmblodige20:24NorgeMineryddere fra Nato i aksjon i Oslofjorden20:03PolitikkGiske vraket som Trøndelags-kandidat av eget lokallag19:25NorgeHer lærer Erna Solberg seg å falle riktig19:24NorgeStatlige lederlønninger fortsetter å vokse18:39VerdenRoger Stone forblir en fri mann inntil videre18:25NorgeMann alvorlig skadd i bilulykke utenfor Kristiansand18:16NorgeTo menn fengslet etter mistenkelig dødsfall i Tromsø17:42Helse og livsstil«Mamma Mia»-stjerne avslører kreftdiagnose17:22VerdenMann knivstukket i moské i London17:11SportMartin Johnsrud Sundby bryter Ski Tour16:56VerdenFN: Over 100.000 sover ute i Syria16:55VerdenRoger Stone får sin straff16:43NorgeVitne i dobbeltdrapssak siktet for vold natt til onsdag16:39Verden130 døde av influensa i Tyskland i vinter16:23NorgeSalmonella påvist hos flere katter på Østlandet15:51SportMarte Olsbu Røiseland og Johannes Thingnes Bø gikk inn til gull på parstafetten i skiskytter-VM15:24SportBekreftet: Barcelona henter danske15:23SportFederer operert, mister Roland-Garros15:11NorgeTo personer omkom i skred på Svalbard15:09PengerØkonomene venter lønnsvekst på 3,0 prosent15:09PengerMorgan Stanley kjøper internettmegleren Etrade15:00SportBolsjunov slo tilbake og vant langetappen i skitouren14:44VerdenIsrael planlegger tusenvis av nye bosetninger14:41VerdenTrussel sendt til moské i Bremen13:45ReiseØker kapasiteten på passkontorene13:41VerdenTre personer dømt for å ha stjålet 100 kilos gullmynt13:30PolitikkRedaktørforeningen støtter Human Rights Service i «korankloss»-saken13:27SportPSG-president siktet i korrupsjonssak13:20PolitikkMerkel: – Rasisme er en gift13:19NorgeNortura tilbakekaller svineprodukter i Nord-Norge13:00Verden– Det er den store elefanten i rommet, og det er veldig frustrerende12:36PolitikkSanders favoritt før Nevada-valget12:32SportSjokk, vantro og finsk kollaps da Johaug vant igjen12:31PengerArbeidstilsynet advarer mot fakturasvindel12:04PolitikkTrine Skei Grande: Klimastreik er ikke gyldig fravær12:04KulturHassan og Faldbakken nominert til Nordisk råds litteraturpris11:43NorgeKvinne funnet livløs i boligområde – døde på sykehus11:37NorgeSøket etter savnet 92-åring fortsetter11:06SportVirus-utspill: London kan overta OL11:02VerdenPassasjertog sporet av i Australia10:56ReisePersonlig info om 10,6 millioner hotellgjester delt på nett10:29SportNorge og Sverige avlyser OL-reiser til Kina10:28NorgeTo menn siktet etter funn av død 17-årig jente10:03KulturAktiv konge fyller 8310:00VerdenEUs «vindunderkvinne» i pinlig skandale09:45SportSki Tour-ledelsen tar selvkritikk: – Har ikke gjort jobben vår09:42NorgeFull klimakrig på Facebook09:35PolitikkJeg kan berolige Ap-representantene med det de trolig allerede vet09:06SportGuardiola lover å bli i City tross utestengelse09:05PengerSSB spår investeringsvekst på 4,2 prosent i 202009:03VerdenSkytemassakren i Tyskland etterforskes av terrorpoliti08:37Helse og livsstilTallet på positive influensaprøver har steget08:08NorgeRegjeringen viderefører handlingsplan mot æresvold og negativ sosial kontroll08:02SportTreneren kunne ikke kopiert Ajers «utrolige mål»07:52Helse og livsstilKina regjering: Tiltakene mot viruset virker07:26Helse og livsstilFamilien til Sanaa trenger hjelp døgnet rundt: – Møtet med bydelen har vært et helvete07:15Politikk– Hvilken side er Bloomberg på?07:06NorgePerson slått i hodet med hammer i Oslo sentrum06:52PolitikkNekter å gi opp «umulig» klimamål: – Som å ha et mål om 15 drepte i trafikken06:50SportKineser løp 6250 runder i egen stue, lot seg ikke stoppe av koronaviruset06:31PolitikkTrump utnevner lojal tilhenger til nasjonal etterretningssjef06:24VerdenNi drept i masseskyting i Tyskland – mistenkt funnet død06:15NorgeStore skader etter brannen i Dombås kirke06:15Sport«Tutta» spår Hovland-seier på PGA-touren innen et år06:09NorgeDette skjer i dag06:00NorgeAp: Regjeringen har distriktsminister, men ingen distriktspolitikk06:00VerdenTøffe tak i vente på EU-toppmøte om budsjett05:43NorgeDette skjedde i natt05:35PengerOljefondet tungt inne i selskap svartelistet av FN05:34NorgeBergensbanen igjen åpen for trafikk etter snøskred05:30PolitikkReformtilhengere kastes ut av Irans nasjonalforsamling05:01PolitikkSenator i Brasil skutt i brystet under streik04:49Helse og livsstilCovid-19-virus avtar i Kina, opp i andre land
Populært