Coca-Cola vurderer permitteringer

Over 30 av Coca-Colas produkter er ikke lenger å finne i hyllene hos Rema 1000. Brusgiganten vurderer permitteringer, men kan foreløpig ikke si noe om omfanget. Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix
Over 30 av Coca-Colas produkter er ikke lenger å finne i hyllene hos Rema 1000. Brusgiganten vurderer permitteringer, men kan foreløpig ikke si noe om omfanget. Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Brusgiganten Coca-Cola vurderer permitteringer etter at Rema 1000 kuttet ut en rekke av deres produkter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi har ikke lenger en nasjonal avtale med Rema 1000, og salgsorganisasjonen vår ute i butikkene har fått betydelig mindre å gjøre. Vi har nå startet samtaler med fagforeningene rundt permitteringer, sier kommunikasjonssjef Mette Vinther Talberg i Coca-Cola Norge til Nettavisen.

Les også :Hver tiende må gå i Hansa Borg etter Rema-kutt

Hun kan ikke si noe om omfanget, men bekrefter at salgsorganisasjonen er mest påvirket av den reduserte avtalen med Rema 1000.

Les også : Coop: – Vi har ikke tenkt til å blø

30 av Coca-Colas produkter forsvant ut av hyllene til Rema 1000 i januar.

Som følge av Rema 1000s nye strategi er også andre produkter fjernet fra hyllene. Bryggeriet Hansa Borg opplyste i februar at de skal kutte bemanningen med 30 til 40 årsverk som følge av dette.