Kine var arbeidsløs - nå omsetter hun for millioner

NY JOBB: Kine ble arbeidsledig i voksen alder.
NY JOBB: Kine ble arbeidsledig i voksen alder. Foto: Julie Krøvel

Kine var på et historisk bunnivå i eget liv, men tok skrittet fra arbeidsløs, hjemmeværende og skilt til å drive sin egen million-bedrift.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hjelp – hva gjør jeg nå? Våren 2013 satt Kine Haugen hos fastlegen med ansiktet gjemt i hendene, sliten og rådvill. Utsendelsen av 40 jobbsøknader hadde ikke resultert i så mye som ett eneste intervju. Kine følte seg mislykket, utilstrekkelig og usikker. Hva ville hun egentlig her i livet?

I mange år hadde Kine levd et godt beskyttet liv, med trygge rammer som hjemmeværende kone og mamma på Frogner. En tilsynelatende perfekt tilværelse, hvor det var mye av det meste.

Da Kine ble skilt etter ti års ekteskap, var hun ikke forberedt på hvor tøft det skulle bli å komme tilbake til arbeidslivet. Hun kjøpte seg en liten leilighet på Frogner, men var avhengig av å komme ut i jobb for å dekke utgifter til livets opphold. Utdannelsen som interiør- designer hadde hun ikke brukt på mange år. CV-en hadde store hull.

Noe av det første jeg måtte gjøre var å foreta en slags materiell avvenning, forteller Kine.

– I dag er jeg glad for at jeg vendte ryggen til det jeg en gang trodde var løsningen på alt. Det var kanskje den største gaven jeg har fått i mitt liv. Uten den litt tøffe starten hadde jeg ikke fått i gang motoren. Jeg ble tvunget til å ta fullt ansvar for meg selv.

Les også: Dette må du gjøre før du mister jobben

Puffet i riktig retning

Stories by Kine står det på skiltet over døra til lokalet i Bygdøy allé 56.

– Jeg er så glad for at jeg kom videre. Og jeg er så glad for den jeg er i dag.

Kine setter smilende kaffekoppen til munnen. Siden i fjor sommer har hun holdt til i det lune og koselige lokalet
i bydelens paradegate. På knappe 40 kvadratmeter kombinerer hun kontor, showroom og butikk. Businessen går godt, men Kine gikk overhodet ikke rett fra skilsmisse til suksess.

Det har gått ti år siden det tøffe bruddet med det gamle livet. De første årene etterpå jobbet hun blant annet som interiørjournalist og selvstendig interiør- designer, uten at hun helt fant sin plass, lykken eller forutsigbarheten noen av stedene. Konstant kjente hun seg stresset og trengt opp i et hjørne. Etter et mindre vellykket arbeidsforhold som personlig assistent, befant hun seg igjen på bar bakke, uten jobb og med en følelse av å ha nådd bunnen.

Les også : Oppsigelse kan ofte utløse en sorgprosess

Frihet til å velge

Den nevnte våren i 2013, foreslo fastlegen en sykmeldings-periode slik at Kine kunne hente krefter. Men det var et spørsmål fra hennes gode venn Bjørn som tvang henne til å tenke gjennom hva hun virkelig ønsket i livet.

– Nå kan du være helt ukritisk, Kine, for på det historiske bunnivået du befinner deg nå, kan du velge fritt hva du vil drive med. Hva har du virkelig lyst til å gjøre? spurte Bjørn.

– Jeg husker jeg satt der litt sur og mutt, og svarte at jeg godt kunne tenke meg å dra til Italia så ofte som mulig – med gyldig grunn, minnes Kine.

Bjørn skrev «Italia» ned på et ark og fortsatte å stille spørsmål. Kine hadde studert og bodd tre år i Firenze tidlig på 90- tallet. I den perioden lærte hun seg både språket, kulturen og bygde kontaktnett som snart skulle vise seg å få betydning.

– Hva kan du bruke det italienske nettverket og den gode smaken din til, undret Bjørn?

Kine måtte innrømme at hun hadde lekt med tanken på å importere en serie med bager hun hadde lagt merke til under en reise. «Bra. Da går du i gang med det», oppmuntret Bjørn.

Les også: Dette må du vite om oppsigelser - pass på rettighetene dine

Suksess med egen butikk

Og slik fikk Kine det første, viktige puffet i riktig retning. En onsdag i juni 2013, tok hun mot til seg og ringte produsenten i Italia. De fikk umiddelbart en god tone og resten kan vi vel si er historie. Kine fikk importrettighetene til merket i Norge, solgte bilen sin og investerte 100 000 i startkapital for å opprette et AS.

Bagene hun snakker om, fra merket My Style Bags, står på rekke og rad langs den ene veggen i butikken. Designeren Lorenza Bellora fra Milano hadde sett seg lei på merkehysteri og ønsket seg en helt unik og personlig veske.

Resultatet ble en serie vesker og bager som monogrameres til kjøperen i butikk, slik at kunden får sin helt unike variant.

Les også: Slik knekker du jobbsøker-koden

Siden den spede starten for to år siden, har hun også blitt importør av det australske kjolemerket One Season, som tok Norge med storm fra første levering. Hun har også satt igang sin egen produksjon av kjoler, skjorter, skjerf og morgenkåper under brandet Stories by Kine. Navnet valget hun fordi historier begeistrer henne. Skjortene er blant annet produsert på en gammel skjortefabrikk i Italia, med tonnevis av historie i veggene.

Les også: Gjør som Petter Stordalen, anbefaler jobbdoktor Vigid Lamberg

Kvinner hjelper kvinner

Det tobarnsmoren ikke kunne om forretningsdrift fra før (hvilket var ganske mye), har hun lært seg underveis. Kine har blitt god på å spørre folk til råds. Og hun har lært at mange, kanskje særlig kvinner, mer enn gjerne hjelper andre på veien til suksess.

– Foruten en kompetent og framoverlent styreleder, har jeg en fokusgruppe bestående av fem kvinner med helt ulike karrierer. De bistår meg, på frivillig basis. De har tro på at mennesker kan få hverandre opp og fram, og hjelper meg blant annet med å bygge en god strategi for framtiden, sier hun smilende.

Les også: 8 tips til en bedre jobbsøknad

Luksus er ikke et mål

Før hun skal designe nye produkter, stiller hun seg alltid spørsmålet: Hva føler jeg selv mangler i markedet?

– Jeg begynner alltid med meg selv; jeg føler at jeg er så vanlig. Hvis jeg synes noe mangler, gjør garantert andre det også, forklarer hun og forteller om de nye produktene som er på vei. Tidløse basisplagg av god kvalitet er Kines signatur.

– For meg er design en øvelse i å gjøre ting enklest mulig. Når jeg finner noe jeg liker, vil jeg ha mer av det. Jeg vil ha kvalitetsprodukter som varer.

Til tross for at Kine i dag kan skilte med millionomsetning, har hun på ingen måte tatt av, og er opptatt av å sikre god drift i framtiden. Det meste av overskuddet reinvesterer hun i bedriften. For Kine er det ikke et mål å leve i luksus. Målet er å gjøre det godt nok til at hun har det hun trenger. Og livet har lært henne at hun ikke trenger så mye for å ha det godt.

MISTET JOBBEN: Kine måtte foreta en materiell avvenning. I ettertid mener hun det er noe av det beste som har hendt henne. Foto: Julie Krøvel
MISTET JOBBEN: Kine måtte foreta en materiell avvenning. I ettertid mener hun det er noe av det beste som har hendt henne. Foto: Julie Krøvel

– Det å ha tid til et plutselig innfall, til å se urørt natur, stillhet, se noe gro – det er luksus for meg. Alt det mange pynter seg med er ofte bare støy for meg, forteller hun ettertenksomt.

Angstens muligheter

Har det vært vanskelig å komme dit hun er i dag? spør mange. Til det vet ikke Kine helt hva hun skal svare.

– Jeg tror det er vanskelig å få til noe hvis ikke du må. Jeg måtte. Jeg måtte bruke overlevelsesangsten til å drive meg fram. Det ligger faktisk mye verdi og mange muligheter i den angsten. Når man ikke mangler noe, når man ikke noe, kommer man heller ikke helt i kontakt med den følelsen. Sånn har det i alle fall vært for meg, forklarer Kine.

Prosessen har lært henne mye om seg selv. I dag har hun en urokkelig tro på at hun kan få til hva som helst.

– Jeg er trygg på at jeg er på rett hylle. Jeg føler meg fri, jeg kan slå ut armene og vite at jeg bestemmer alt selv. Jeg har et liv som er dimensjonert til meg.

Kines beste råd:

1) Lytt til det du motiveres av:

Har du lyst til å skifte retning i livet, så gjør det. Er du bekymret og kjenner på motstand mot noe, er det kanskje akkurat den retningen du skal gå. Det skjer lite inne i komfortsonen, men en hel masse på utsiden. Hvem vet hva du kanskje går glipp av ved å ikke prøve?!

2) Hva er det verste som kanskje? At det ikke går?

Ja vel, men så legger du erfaringen i sekken og går videre. Det er lettere sagt enn gjort, men det er et godt spørsmål å stille seg selv i mange sammenhenger. Fortvilede situasjoner kan føles mindre håpløse når man setter dem i et slikt perspektiv.

3) Har du en idé? Kontakt gründermiljøet der du bor.

I Oslo finnes for eksempel Mesh. I dette gründerkollektivet kan du leie dagskontor og møte andre i tilsvarende fase, som har de samme utfordringene. Ved å oppsøke andre mennesker som er i den samme tankesmia, kan du høste viktige erfaringer, selv om dere kanskje driver med helt ulike ting.

4) Kontakt ulike nettverk.

Kanskje vil du bli overrasket over hvor mange som har lyst til at nettopp du skal lykkes. Det finnes mange nettverk der kvinner hjelper kvinner. Finn fram til slike og gjør det tidlig i prosessen. Er du kvinne, sørg for å få inn mannlige sparringspartnere også. Det kan være nyttig å lære seg å tenke litt mer som en mann, og ikke være så redd for å feile.

Eksperten kommenterer:

- Å miste jobben og karrieren, også i godt voksen alder, er en problemstilling som er aktuell i dag, sier Inger Margrethe Svendsen.

Hun er klinisk psykolog og spesialist i ledelse og organisasjon.

- Vi lever i en interessant tid, med et arbeidsliv som
er mer i bevegelse enn tidligere. De færreste har en livslang lojalitet eller kontrakt med arbeidsgiver, og organisasjoner har økt kompetansefokus.

- Forutsatt at du ikke har fått en usaklig eller ulovlig oppsigelse, er innstillingen din til situasjonen og framtiden alfa omega for veien videre, ifølge Svendsen.

- Går man i fella og klandrer alle andre for det som har skjedd, havner man lett inn i en offerrolle der man gir fra seg kontrollen over eget liv. Selvfølgelig kan du være dypt uenig i en oppsigelse, men akseptér situasjonen og fokuser heller på hvordan du kan bruke hendelsen på best mulig måte.

- Kanskje gir dette rom for å gjøre nye framtids- og karrierevalg som er enda bedre for deg, forklarer Svendsen.

Svendsens beste råd:

1: Legg fra deg skammen.

Handler dette om meg? Er jeg ikke god nok? I en situasjon der man står på bar bakke, er det veldig lett å kjenne på skam. Skamfølelse er ubrukelig. Det hindrer deg i å få tak i din indre kapasitet og kraft til å reorientere deg. Gjør en analyse på årsaken til at du er arbeidsledig, akseptér at noe handler om deg, noe handler om organisasjonen, men vit at du kan ta kontrollen på framtiden. Du bestemmer hvordan den nye situasjonen skal påvirke deg og hvordan du kan bruke den til å bevege deg i en retning som blir god for deg. Vær vennlig innstilt overfor deg selv, fokuser på at dette er en mulighet du kan bruke til ditt eget beste.

2: Alliér deg

Enten du bruker en venninne eller en ansatt i NAV-systemet, så finn noen allierte som kan hjelpe deg å stille de rette spørsmålene og sortere litt. Hva er de kloke stegene videre? Hvor vil du? Ikke bli værende for lenge i en lammet situasjon. Det legger grunnlag for ny lammelse. Vi mennesker trenger strukturer og fellesskap. Det er slik vi skaper egenverd og selvrespekt.

3: Skaff deg mestringserfaring

Valgene vi gjør handler mye, ubevisst og bevisst, om mestring. Vi gjør mer av det vi mestrer. Derfor er det så viktig å kjenne på denne følelsen. Når du lurer på hvilken retning og hva du egentlig har lyst til å gjøre framover, spør deg selv: Når har jeg det bra? Når er jeg god? Når kjenner jeg at jeg mestrer og er motivert? Når kjenner jeg at jeg glemmer tid og sted? Kanskje det forteller deg noe om hvilken retning du skal velge.

Denne artikkelen ble først publisert hos Klikk.no

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
09:11 Børsfall fortsetter i Asia09:11 Netanyahu trekker begjæring om immunitet08:55 Per-Willy Amundsen blir Frps nye justispolitiske talsperson08:44 NBA utsetter Lakers-kamp etter Bryant-ulykken08:43 Riiber tilbake i VM-løypene for å jakte på Seefeld-trippelen08:04 Kina fraråder utenlandsreiser07:51 Mann siktet for å ha drept fem av sine egne spedbarn07:28 Frp sier nei til SVs forslag om å legge ned storfylker07:11 – Jorden kan bli helt ugjenkjennelig07:06 Vindturbiner kutter TV-signalet til bygdefolket07:00 VM-debutant Knotten tar med seg mamma til høyden06:36 Telenor tar ut milliardutbytte fra datterselskap i Bangladesh06:30 Far Iversen om Emils form: – Hvile er det tryggeste06:02 Hegnar tar utbytte på 100 millioner i frykt for økt formuesskatt06:00 Dette skjer i dag06:00 HRW: Gatebarn i Rwanda mishandles på sentre05:49 Fotballstjerner samles til veldedighetskamp i Australia05:45 Forsvareren: PST-forklaringen til terrorsiktet kvinne nyttig for etterretningen05:36 Dette skjedde i natt05:30 «Løslatt» Frp går imot plan mot knivvold05:20 Hundrevis drept i drastisk opptrapping i Jemen05:00 Nav-utvalg varsler svar om skandalens omfang04:52 Ny fluorgift på EUs miljøgiftliste etter norsk forslag04:19 Nicki Minajs bror dømt til fengsel for voldtekt mot 11-åring04:00 Ni av ti nyutdannede teknologer og realister i jobb innen fem måneder03:28 Jarlsberg-kutt rammer Felleskjøpet03:17 Johnson håper på Huawei-kompromiss02:47 Coronavirus påvist hos mann i Tyskland02:46 Bussjåfører varsler hard kamp for lønnsøkning02:43 USA fraråder amerikanere å reise til Kina02:30 Kina har påvist 1.300 nye smittetilfeller02:29 Veidirektøren vil ha mer vei for pengene01:36 Tidligere belgisk konge innrømmer datter utenfor ekteskapet01:29 Meglerhus dømt til å betale millionerstatning00:18 Frp frigjør seg fra bompengeavtalen00:07 Åtte omkom i storbrann i husbåter i Alabama23:33 Republikanerne under press til å innkalle Bolton som vitne22:46 Tidligere produksjonsassistent brast i gråt flere ganger da hun vitnet mot Weinstein21:56 Kinesiske turister nektes å reise – også til Norge21:50 Forskere: Slik hørtes en mann ut for 3000 år siden21:49 Trumps forsvarer: Vi lever i riksrettens tid21:17 Solberg: – Alltid like vondt å komme til Auschwitz20:47 Regjering med Ap og Sp er det rødgrønne alternativet flest ønsker seg20:42 Hva skjer om du blir smittet av coronavirus?20:42 Denne uka forlater britene EU – feirer med vennskapsmynt20:08 Pentagon bekrefter flystyrt i Afghanistan20:07 Listhaug blir Frps finanstopp på Stortinget20:05 Alle evakuert etter brann i sykehjem i Rørvik19:30 Pappa vil forsones med Meghan Markle19:23 Spisekonkurranse gikk galt – kvinne døde18:49 Trump vil legge fram Midtøsten-plan tirsdag18:38 Statsadvokat: Null samarbeid fra prins Andrew i Epstein-saken18:20 Svensk skiyndling: – Der og da føltes det som om verden raste18:15 Pollensesongen én måned foran skjema17:59 Riksadvokaten henlegger sak om IS-mann som tok med kone og fem barn til Syria17:49 Ung mann omkom i ulykke i Troms17:16 USA vil at EU skal åpne for import av klorvasket kylling17:14 Melding om eksplosjon viste seg å være fyrverkeri16:25 Norsk kvinne dømt for dødsvold i Danmark15:43 Person til sykehus etter fall om bord i skip ved Kristiansand15:23 Skolebyråden i Bergen går av14:49 Åpningen av Munchmuseet utsettes14:45 Forfatter Tor Obrestad er død14:39 Snømangel i Falun: Går mot forkortet tremil14:29 Intervju med Madsen sjokkerer: «Menneskelig rovdyr»14:17 IS truer med angrep i Israel14:01 – Jeg ville vært bekymret hvis jeg var Høyre-velger13:58 Sju savnet etter massebrann i husbåter i USA13:46 Politiet stenger trampolinepark etter ulykke13:46 Sauebønder fikk 44 millioner kroner i rovdyrerstatning13:14 Norges håndballherrer sørget for knallgode TV-tall13:13 To menn tiltalt etter skyteepisode i 201712:56 Cantona 25 år etter Kung-Fu-sparket: – Jeg skulle ha truffet ham hardere12:00 Rapport: Kina er verdens nest største våpenprodusent11:59 Både Høyre og Frp er positive til nytt inkassolovforslag11:58 Trump legger fram «århundrets avtale»11:40 Sykehusstriden på Helgeland – Høie har bestemt seg11:37 Mann alvorlig skadd i arbeidsulykke i Trøndelag11:36 Tilliten til politiet styrkes11:07 USA undersøker meldinger om flyulykke i Afghanistan11:01 BankID-trøbbel for Telenor-kunder11:00 Mirakuløst flykrasj – alle overlevde10:45 Blodbank innfører ekstrakarantene for å hindre virusspredning10:15 Polen kjøper 32 kampfly fra USA10:08 Norwegian nekter å refundere gebyr tross vedtak10:08 Eirin Mikkelsen (43) funnet død i Sverige09:58 Klopp om returkamp mot Shrewsbury: – Vi kommer ikke til å være der09:48 Norsk sykkelproff må endre planer etter operasjon09:31 Oslo Børs kraftig ned grunnet virusfrykt09:05 Demokratene krever at Bolton får vitne etter lekket bokmanus09:03 Virusfrykt er dårlig nytt for den norske kronen08:41 Kina forlenger ferien som følge av lungevirus08:38 Kvinne tiltalt for grov mishandling av ektemann og barn over flere år08:27 Listhaug: – Ingen planer om å opptre som bølle i Stortinget08:26 Dagen-redaktør forsvarer omstridt kirkekåring08:15 Tjukk tåke i LA da Kobe Bryant omkom i helikopterkrasj08:04 Forsvarstopp: Russland varsler ikke øvelser07:32 Aylar Lie krever 100.000 kroner av Petter Northug – møtes i retten07:18 Svenske Leon overlevde Auschwitz – advarer mot nazismen i hjemlandet07:11 Frykter at berusede får kjøpt øl i selvbetjeningskasser
Siste nytt
09:11PengerBørsfall fortsetter i Asia09:11PolitikkNetanyahu trekker begjæring om immunitet08:55PolitikkPer-Willy Amundsen blir Frps nye justispolitiske talsperson08:44SportNBA utsetter Lakers-kamp etter Bryant-ulykken08:43SportRiiber tilbake i VM-løypene for å jakte på Seefeld-trippelen08:04ReiseKina fraråder utenlandsreiser07:51VerdenMann siktet for å ha drept fem av sine egne spedbarn07:28PolitikkFrp sier nei til SVs forslag om å legge ned storfylker07:11Norge– Jorden kan bli helt ugjenkjennelig07:06NorgeVindturbiner kutter TV-signalet til bygdefolket07:00SportVM-debutant Knotten tar med seg mamma til høyden06:36NorgeTelenor tar ut milliardutbytte fra datterselskap i Bangladesh06:30SportFar Iversen om Emils form: – Hvile er det tryggeste06:02NorgeHegnar tar utbytte på 100 millioner i frykt for økt formuesskatt06:00NorgeDette skjer i dag06:00VerdenHRW: Gatebarn i Rwanda mishandles på sentre05:49SportFotballstjerner samles til veldedighetskamp i Australia05:45NorgeForsvareren: PST-forklaringen til terrorsiktet kvinne nyttig for etterretningen05:36NorgeDette skjedde i natt05:30Norge«Løslatt» Frp går imot plan mot knivvold05:20VerdenHundrevis drept i drastisk opptrapping i Jemen05:00NorgeNav-utvalg varsler svar om skandalens omfang04:52NorgeNy fluorgift på EUs miljøgiftliste etter norsk forslag04:19VerdenNicki Minajs bror dømt til fengsel for voldtekt mot 11-åring04:00NorgeNi av ti nyutdannede teknologer og realister i jobb innen fem måneder03:28NorgeJarlsberg-kutt rammer Felleskjøpet03:17VerdenJohnson håper på Huawei-kompromiss02:47VerdenCoronavirus påvist hos mann i Tyskland02:46NorgeBussjåfører varsler hard kamp for lønnsøkning02:43VerdenUSA fraråder amerikanere å reise til Kina02:30VerdenKina har påvist 1.300 nye smittetilfeller02:29NorgeVeidirektøren vil ha mer vei for pengene01:36KulturTidligere belgisk konge innrømmer datter utenfor ekteskapet01:29NorgeMeglerhus dømt til å betale millionerstatning00:18NorgeFrp frigjør seg fra bompengeavtalen00:07VerdenÅtte omkom i storbrann i husbåter i Alabama23:33PolitikkRepublikanerne under press til å innkalle Bolton som vitne22:46KulturTidligere produksjonsassistent brast i gråt flere ganger da hun vitnet mot Weinstein21:56ReiseKinesiske turister nektes å reise – også til Norge21:50VerdenForskere: Slik hørtes en mann ut for 3000 år siden21:49VerdenTrumps forsvarer: Vi lever i riksrettens tid21:17NorgeSolberg: – Alltid like vondt å komme til Auschwitz20:47PolitikkRegjering med Ap og Sp er det rødgrønne alternativet flest ønsker seg20:42Helse og livsstilHva skjer om du blir smittet av coronavirus?20:42PolitikkDenne uka forlater britene EU – feirer med vennskapsmynt20:08VerdenPentagon bekrefter flystyrt i Afghanistan20:07PolitikkListhaug blir Frps finanstopp på Stortinget20:05NorgeAlle evakuert etter brann i sykehjem i Rørvik19:30KulturPappa vil forsones med Meghan Markle19:23VerdenSpisekonkurranse gikk galt – kvinne døde18:49VerdenTrump vil legge fram Midtøsten-plan tirsdag18:38VerdenStatsadvokat: Null samarbeid fra prins Andrew i Epstein-saken18:20SportSvensk skiyndling: – Der og da føltes det som om verden raste18:15Helse og livsstilPollensesongen én måned foran skjema17:59NorgeRiksadvokaten henlegger sak om IS-mann som tok med kone og fem barn til Syria17:49NorgeUng mann omkom i ulykke i Troms17:16PengerUSA vil at EU skal åpne for import av klorvasket kylling17:14NorgeMelding om eksplosjon viste seg å være fyrverkeri16:25NorgeNorsk kvinne dømt for dødsvold i Danmark15:43NorgePerson til sykehus etter fall om bord i skip ved Kristiansand15:23NorgeSkolebyråden i Bergen går av14:49KulturÅpningen av Munchmuseet utsettes14:45KulturForfatter Tor Obrestad er død14:39SportSnømangel i Falun: Går mot forkortet tremil14:29VerdenIntervju med Madsen sjokkerer: «Menneskelig rovdyr»14:17VerdenIS truer med angrep i Israel14:01Politikk– Jeg ville vært bekymret hvis jeg var Høyre-velger13:58NorgeSju savnet etter massebrann i husbåter i USA13:46NorgePolitiet stenger trampolinepark etter ulykke13:46NorgeSauebønder fikk 44 millioner kroner i rovdyrerstatning13:14SportNorges håndballherrer sørget for knallgode TV-tall13:13NorgeTo menn tiltalt etter skyteepisode i 201712:56SportCantona 25 år etter Kung-Fu-sparket: – Jeg skulle ha truffet ham hardere12:00VerdenRapport: Kina er verdens nest største våpenprodusent11:59PengerBåde Høyre og Frp er positive til nytt inkassolovforslag11:58VerdenTrump legger fram «århundrets avtale»11:40NorgeSykehusstriden på Helgeland – Høie har bestemt seg11:37NorgeMann alvorlig skadd i arbeidsulykke i Trøndelag11:36NorgeTilliten til politiet styrkes11:07VerdenUSA undersøker meldinger om flyulykke i Afghanistan11:01NorgeBankID-trøbbel for Telenor-kunder11:00VerdenMirakuløst flykrasj – alle overlevde10:45Helse og livsstilBlodbank innfører ekstrakarantene for å hindre virusspredning10:15VerdenPolen kjøper 32 kampfly fra USA10:08ReiseNorwegian nekter å refundere gebyr tross vedtak10:08NorgeEirin Mikkelsen (43) funnet død i Sverige09:58SportKlopp om returkamp mot Shrewsbury: – Vi kommer ikke til å være der09:48SportNorsk sykkelproff må endre planer etter operasjon09:31PengerOslo Børs kraftig ned grunnet virusfrykt09:05PolitikkDemokratene krever at Bolton får vitne etter lekket bokmanus09:03PengerVirusfrykt er dårlig nytt for den norske kronen08:41Helse og livsstilKina forlenger ferien som følge av lungevirus08:38NorgeKvinne tiltalt for grov mishandling av ektemann og barn over flere år08:27PolitikkListhaug: – Ingen planer om å opptre som bølle i Stortinget08:26NorgeDagen-redaktør forsvarer omstridt kirkekåring08:15SportTjukk tåke i LA da Kobe Bryant omkom i helikopterkrasj08:04NorgeForsvarstopp: Russland varsler ikke øvelser07:32PengerAylar Lie krever 100.000 kroner av Petter Northug – møtes i retten07:18Helse og livsstilSvenske Leon overlevde Auschwitz – advarer mot nazismen i hjemlandet07:11Helse og livsstilFrykter at berusede får kjøpt øl i selvbetjeningskasser
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus