First House skal betale softisen selv

First House-partner Bjørn Richard Johansen (t.v.) sammen med sine kolleger Per Høiby og Johanna Ellefsen Rostad.
First House-partner Bjørn Richard Johansen (t.v.) sammen med sine kolleger Per Høiby og Johanna Ellefsen Rostad. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix

First House vil betale tilbake småutgiftene til cola, softis og pølser som de fakturerte til sin oppdragsgiver Telemark fylkeskommune.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

First House-partner Bjørn Richard Johansen beklager at småutgiftene ble fakturert til fylkeskommunen. Han sier han utviste dårlig skjønn.

– Det som vi har av utlegg knyttet til disse regningene som har vært omtalt tidligere i uken om is og brus og peanøtter og cola, det skal selvfølgelig betales tilbake, sier Johansen til NRK.

Bakgrunn: Lar deg betale pølser, konjakk og chablis

Utgiftene ble fakturert sammen med utgifter til dyre middager med mye godt i glasset. Saken vekket stor oppsikt etter at kanalen fikk innsikt i reiseregningene.

– Er all PR god PR? spør Varden Johansen.

– Nei, det tror jeg ikke, svarer PR-rådgiveren.

First House er innleid av fylkeskommunen for å tiltrekke investorer som skal skape mellom 300 og 500 arbeidsplasser. Så langt har ikke prosjektet ført til nye arbeidsplasser i fylket. Kontrakten koster fylkeskommunen 6 millioner kroner.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus