Meny

Selger motestrøk i Oslo for milliarder

Illustrasjonsfoto. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hans Petter Krohnstad (63), Carl Erik Krefting (61) og Runar Vatne (40) tjener selger det norske luksusmote­strøket med Steen & Strøm, Eger, Hermes og Gucci i Oslo for over fem milliarder kroner.

Krefting, Krohnstad og Vatne selger sammen med amerikanske Madison International, hele porteføljen på 11 butikk- og næringseiendommer i Oslo sentrum, skriver Dagens Næringsliv.

Det internasjonale eiendomsfondet Meyer Bergman betaler totalt 5,3 milliarder kroner inkludert gjeld for de lukrative butikk- og næringseiendommene.

Etter gjeld sitter selgerne igjen med rundt tre milliarder kroner. Tar man bort investeringer i både Eger og Steen & Strøm på 400 millioner kroner hver og innestående egenkapital, er gevinsten på om lag to milliarder kroner

Samlet omsetter butikkene i de 11 eiendommene som nå selges, for mellom 1,5 og 2 milliarder kroner årlig, ifølge Carl Erik Krefting.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus