Siktet dekkjendis er med å åpne nytt dekksenter

Tommy Sharif ruller videre etter totalt ni av selskapene hans er slått konkurs og han skylder over 90 millioner kroner.
Tommy Sharif ruller videre etter totalt ni av selskapene hans er slått konkurs og han skylder over 90 millioner kroner. Foto: Knut Falch / NTB scanpix

Tommy Sharif skylder over 90 millioner kroner og etterforskes for grov bounndragelse. Det hindrer ham ikke i å være med på et nyoppstartet dekksenter i Oslo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere i dag la Tommy Sharif ut en melding på bildedelingstjenesten Instagram og et bilde av det nyåpnede dekksenteret med teksten:

«Nyåpnet Dekksenter på Alnabru. Smalvollveien 63. Alle dekk og felg merker til de BESTE PRISENE.»

Dekksenteret åpner under to måneder etter at han i juni ble pågrepet av politiet, skriver Nettavisen.

Ifølge bostyrer Christian Lundin skylder Sharif over 90 millioner kroner etter at totalt ni av selskapene hans er slått konkurs.

– Tommy Sharif informerte meg i går om at det var startet en virksomhet, men jeg kjenner ikke så mye til det. Så vidt jeg har forstått det, har han ikke en formell rolle i selskapet, men skal være ansatt der, sier han.

– Det som vil være problematisk er hvis det blir solgt gjenstander i den nye virksomheten som tilhører noen av selskapene som er konkurs. Flere av hans tidligere selskaper hadde eiendeler som varelager, driftstilbehør og andre ting som er av verdi, sier Lundin.

Elden bekrefter

Sharif er ikke formelt underlagt noen konkurskarantene. I offentlige registre går det fram at det er den helerisiktede broren som står som eier og daglig leder i det nye selskapet Sharif AS.

– Han går videre med forretningsdrift som han har full anledning til. Sharif forholder seg selvsagt til loven. Hva bostyrer finner grunn til å legge seg opp i, som ikke vedrører ham, legger vi liten vekt på, sier John Christian Elden, som er Tommy Sharifs forsvarer.

Sharif er siktet for grov bounndragelse. Han erkjenner ikke straffskyld.

Personvernpolicy