Norges Bank jobber videre med Tangen-ansettelsen

Representantskapet i Norges Bank og leder Julie Brodtkorb skal onsdag jobbe videre med svarene fra hovedstyret i Norges Bank om ansettelsen av Nicolai Tangen som oljefondsjef. Her er hun 22. april. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Representantskapet i Norges Bank og leder Julie Brodtkorb skal onsdag jobbe videre med svarene fra hovedstyret i Norges Bank om ansettelsen av Nicolai Tangen som oljefondsjef. Her er hun 22. april. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Klokka 10 møtes representantskapet i Norges Bank på nytt for å fortsette gjennomgangen av hovedstyrets svar om ansettelsen av Nicolai Tangen som oljefondssjef.

Representantskapet, som er oppnevnt av Stortinget som kontrollorgan for Norges Bank, fikk for én uke siden oversendt svarene fra bankens hovedstyre på i alt 26 spørsmål rundt den etter hvert omstridte Tangen-ansettelsen.

Dagen etter hadde de sitt første møte, og onsdag klokka 10 møtes de på nytt for å fortsette behandlingen av svarene.

Det er ikke klart om de 15 politikerne i representantskapet vil bli ferdige med behandlingen i løpet av dagen. Når de blir ferdige, vil representantskapet fatte et vedtak i saken. Dersom det er grunnlag for det, kan de skrive anbefalinger eller henvendelser til hovedstyret.

Forrige møte i representantskapet varte i rundt tre timer.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært