Tiårets beste investeringer

Selv om Bitcoin har tapt seg 80 prosent siden toppen, er det fremdeles en av tiårets beste investeringer. Men det er knapt noe som kan måle seg med oppdrettslaksen.
Selv om Bitcoin har tapt seg 80 prosent siden toppen, er det fremdeles en av tiårets beste investeringer. Men det er knapt noe som kan måle seg med oppdrettslaksen. Foto: NTB Scanpix

Markedene kom haltende ut av det forrige tiåret. Så ble krykkene kastet. Dette tiåret har levert investeringsmuligheter som savner sidestykke.

Tiåret vi nå er inne i, er unikt.

Alt har tilsynelatende gått oppover.

På den andre siden av dammen har den amerikanske Dow Jones-indeksen mer enn doblet seg i verdi. Tar man S&P-indeksen målt i kroner og inkluderer utbytte, er avkastningen over 300 prosent.

Her hjemme har Oslo Børs også omtrent doblet seg, selv etter en bratt nedtur fra toppnivået på 946 poeng 25. september i år.

Teknologi, biotek, servicenæringer, handel og ­eiendom har tikket oppover, for å nevne noe.

Noen unntak er det selvsagt. Her hjemme har vi fått merke at oljeprisen kan gå både oppover og ­nedover.

Les også: Dette tror Fredriksen om 2019

«Lett å tjene penger» dette tiåret

Ved inngangen til 2010 skrev aviser som denne om eksperter som omtalte tidene vi da forlot som «et tapt tiår i aksjemarkedet». Det startet med aksjehaussing og it-boblen i 2000. Og da tiåret nærmet seg slutten, opplevde mange en utradering av finansielle verdier. Den trofaste spareren i aksjefond kunne fort oppleve at tiåret ikke ga noen avkastning.

Du skal ha rotet det godt til for å oppleve det samme i inneværende decennium. Nå er riktignok ikke dette tiåret helt over. Det er fortsatt et år igjen.

Det har vært «lett å tjene penger» dette tiåret, ­mener Robert Næss, ifølge Finansavisen, som er investeringsdirektør i Nordea Asset Management.

Nesten alt har gått bra. Hvis du har satt pengene i banken og betalt skatt på renteinntekter og formue, har du ikke fått noe betalt. Hvis du derimot har investert, har du høyst sannsynlig gjort det godt. «Om du har valgt norske aksjer, globale aksjer, amerikanske aksjer, aksjer i Japan eller aksjer i Europa, har indeksene gitt solid avkastning. Selv rentefond har gitt hyggelig avkastning», ­oppsummerer Næss.

Foto: Finansavisen
Foto: Finansavisen

Over 1600 prosent avkastning på laks

Når han skal utpeke tiårets rakett er han ikke i tvil om hva det er. Den er norsk og den kommer fra havet. Oppdrett er ikke bare en vinner på Oslo Børs, det er en sektor som globalt sett slår nesten alt. Dra verden rundt. Ta enhver sektor eller bransje. Finner du noe som kan slå norsk oppdrett?

Roger Berntsen mener vi ikke kan være i tvil om hva som er tiårets investering: lakseaksjer på Oslo Børs. Foto: Ole Christian Rønning
Roger Berntsen mener vi ikke kan være i tvil om hva som er tiårets investering: lakseaksjer på Oslo Børs. Foto: Ole Christian Rønning

Den dårligste av aksjene – Marine Harvest (snart MOWI) – har gitt en avkastning på formidable 752 prosent. Salmar har gitt 1.351 prosent avkastning.

Han får støtte av analysesjef Roger Berntsen i Netfonds som også velger seg nettopp sjømatsektoren i Norge. Han påpeker at lakseaksjene har hatt en eventyrlig utvikling på Oslo Børs siden 2009. Flere av selskapene er faktisk i ferd med å etablere seg blant de aller største på Oslo Børs.

«Verdiutviklingen er forankret i substans, det vil si reell inntjening. Gitt de underliggende etterspørselsimpulsene for atlantisk laks globalt, kan det tenkes at denne næringen vil fremstå som en eventyrlig investering de neste ti årene også», spår Berntsen.

Han understreker at han forvalter aksjeporteføljene i Netfonds Xtra­serien, som alle er investert i lakse­selskaper.

Men hvilken er den beste? Bakkafrost, ­påpeker Næss og regner ut at den er opp 1.690 prosent siden den kom på børs i 2010.

Equinor på topp: Investerer mest i Europa

Slår selv teknologi-gigantene

I etterpåklokskapens krystallklare lys er det lett å tenke at selvsagt er sjømat en solid sektor. Men det var ikke like åpenbart å tenke slik i 2010. Reprising kommer alltid av en grunn.

2000-tallet var på alle måter et tapt tiår for oppdrettsbransjen. Det startet med eventyret om Pan Fish, en rakett på Oslo Børs som senere kollapset og gikk over ende. I perioden fra 2003 til 2009 lå lakseprisen rundt 25 kroner pr. kilo og aksjekursen i Marine Harvest (videreføringen av Pan Fish) beveget seg knapt. Det gikk mange år før investorene ville røre laksen igjen.

Hvor unik avkastningen er i det norske sjømateventyret forstår vi først når vi sammenligner med vår tids klart største investeringes-fenomen: Teknologilokomotivene som omtales som FAANG (Facebook, Apple, Amazon, Netflix and Google).

«Bakkafrost slår selv Amazon, Google, Facebook, Apple, Tencent, Baidu og Alibaba», påpeker Næss.

Les også: 30-doblet pengene på 16 år

Tiårets investeringshistorie: Skiferrevolusjonen

Investor Lars Brandeggen lanserte børsforumet Xtrainvestor i 2010, og traff dermed den kommende oppgangen. Brandeggen følger aksjemarkedet tett og er ikke i tvil om hva han anser som tiårets investeringshistorie:

– De som traff på revolusjonen innen skiferolje gjorde noen av tiårets beste investeringer, sier Brandeggen til Finansavisen.

Han snakker altså om den utrolige utviklingen i USAs produksjon av olje på egen landjord.

USA slet lenge med en fallende oljeproduksjon. Det var eksportforbud på olje, og lovgivningen innebar at tankbåter bygget utenlands ikke kunne frakte olje mellom havner i USA. Det er dette som er den, i perioder, mye omtalte Jones Act. Det hadde vært lite nybygging i dette markedet fordi det ikke var så mye olje å transportere.

Så kom skiferrevolusjonen og en plutselig økning i USAs oljeproduksjon. Noen måtte frakte all oljen.

Her hjemme fikk vi oppleve revolusjonen gjennom to bortgjemte knøtteselskaper på Oslo Børs.

American Shipping Company hadde ti tankbåter som fraktet olje innad i USA. Med amerikanskbygde båter drev de under Jones Act. Selskapet satt på en nyere flåte av skip samtidig som det var få ordre inne på nye skip. I tillegg hadde selskapet solid gearing. Da markedet skjønte hva som var i ferd med å skje, steg aksjekursen fra under 1 kroner til over 40 kroner på drøye ett år.

Les også: Skiskytterstjerne håver inn på aksjemarkedet

Lars Brandeggen drar frem en glemt rakett: American Shipping Company. Aksjen gikk fra 1 krone til over 40 kroner på litt over ett år. Foto: Mette Brandt
Lars Brandeggen drar frem en glemt rakett: American Shipping Company. Aksjen gikk fra 1 krone til over 40 kroner på litt over ett år. Foto: Mette Brandt

Eventyrlig redningsaksjon

Det var også et annet selskap som fikk være med på festen: Aker Philadelphia Shipyard. ­Selskapet var børsnotert med Aker som majoritetseier. I en pressemelding gjengitt i Finansavisen i 2010, fortalte selskapet at ledelsen ikke kunne garantere videre drift året etter dersom det ikke kom inn nye ordrer. På Oslo Børs ble selskapet nærmest priset som om det skulle gå konkurs.

Oppgaven med å redde verftet ga hovedeier Kjell Inge Røkkes like godt til sin sønn Kristian Monsen Røkke. Som et rent veddemål valgte de å bygge to produkttankskip på spekulasjon. Og hvilken timing! Plutselig ble det stort behov for amerikanskbygde skip.

Fra en aksjekurs på under 4 kroner i midten av 2012 steg aksjen til nærmere 200 kroner halv­annet år senere.

Som vanlig gikk de fleste glipp av oppgangen. Lars Brandeggen har sett nærmere på aksjen.

– Det skjedde ikke ett eneste innsidekjøp av noen fra lave nivåer og oppover. Faktisk var det kun ett innsidesalg på lavt nivå i Philly Shipyard etter at oppgangen startet. Med manglende innsidekjøp, spesielle lovregler og en shale-revolusjon ingen skjønte omfanget av, er det kanskje ikke så rart at omtrent alle gikk glipp av større gevinster her. De som senere hevdet at de hadde sett shale-revolusjonen komme, så vi heller ikke noe til på aksjonærlistene under oppgangen, påpeker Brandeggen.

– Alle tiår har sine bobler og eksesser, forteller Stig Myrseth. Han har selv nettopp forsøk å fange én. Han kastet seg inn i markedet for kryptovaluta, som sjef for Kryptovault, men myndighetenes krav om elavgift ved mining gjorde at forretningsmodellen ikke lenger var lønnsom. Nå har han kjøpt tilbake sin gamle baby, Dovre Forvaltning.

Analytiker: – Det er mye som er billig

Selv med nedtur er bitcoin en vinner

Stig Myrseth mener kryptovaluta fortsatt står seg i et langsiktig perspektiv. Selv om Bitcoin er ned 80 prosent siden toppen, er kursen likevel 50.000-doblet siden starten. Foto: Ivan Kverme
Stig Myrseth mener kryptovaluta fortsatt står seg i et langsiktig perspektiv. Selv om Bitcoin er ned 80 prosent siden toppen, er kursen likevel 50.000-doblet siden starten. Foto: Ivan Kverme

Myrseth kjenner sin finanshistorie: På 1960-tallet var det nifty fifty-aksjene på Wall Street som drev markedet. «Nifty fifty» var ideen om at alle kunne bli rike ved å eie de 50 største og mest solide selskapene på Wall Street. På 1970-tallet var det gull og sølv som tok av. På 1980-tallet japanske aksjer og eiendom, på 1990-tallet dotcom og 2000-tallet den amerikanske eiendomsboblen.

Nå mener han inneværende tiår minner mye om 1990-tallet. Teknologi-aksjer representert ved FAANG-aksjene har vært de store vinnerne, og det er langt fra sikkert at festen er over. Det mest ekstreme utslaget av teknologi-festen har dog funnet sted i kryptovalutamarkedet. Selv etter årets kursmassakre, er den samlede verdien av alle kryptovalutaer på 145 milliarder dollar.

Selv om bitcoin er ned 80 prosent siden toppen, har kursen likevel 50.000-doblet seg dette tiåret. Myrseth peker på en finurlig historie. Det første pizza-kjøpet betalt med bitcoin skjedde i 2010, og kostnaden den gang var 10.000 bitcoin.

– Han som kjøpte den pizzaen har nok fortsatt blandede følelser over handelen, sier Myrseth.

Les også: DNB-kunder lurt til å investere i kryptovaluta

Oslo-seieren

Han påpeker at oljenasjonen Norge bare i ­begrenset har grad fått glede av tekno- og kryptofesten. Men det finnes flere tiårsraketter på Oslo Børs påpeker forvalteren. Bank Norwegian er et eksempel på et selskap som har hatt en eventyrlig utvikling dette tiåret som Norges første heldigitale bank, som har spilt på nordmenns umettelige låneappetitt. Banken har hatt 40 ­prosent egenkapitalavkastning nesten hvert eneste år siden oppstart, ifølge Myrseth. Med rentes-rente-effekt blir det fort aksjonærverdier av slikt.

«Alle» går glipp av superinvesteringer. Men det finnes ett unntak, påpeker Robert Næss. En belånt bolig i hovedstaden har de seneste årene vært en fantastisk investering Foto: Ivan Kverme/Finansavisen
«Alle» går glipp av superinvesteringer. Men det finnes ett unntak, påpeker Robert Næss. En belånt bolig i hovedstaden har de seneste årene vært en fantastisk investering Foto: Ivan Kverme/Finansavisen

De fleste har gått glipp av oppgangen både i lakseaksjer, kryptovaluta og alle andre kuler. Men mange nordmenn har, frivillig eller ufrivillig, overvekt i en av de aller beste investeringene som er å oppdrive. Kjøpte du eiendom i 2010 har du hatt en eventyrlig reise. Og særlig eiendom i Oslo.

Det er igjen Robert Næss som kjører dette regnestykket for oss. Anta at du kjøpte en bolig i Oslo med 80 prosent belåning i 2010. Vel, da har egenkapitalavkastningen vært 430 prosent i perioden. Det slår det meste. Selv den verste indeksen i Norge, småhus i Stavanger, har gått i pluss, påpeker han.

Les også: Forventer vekst i boligmarkedet etter svak desember

Fremgang for blockchain

Når historien om 2010-tallet en gang skal skrives, mener Peter Warren at det er ny teknologi det vil handle om. Selskaper som kan gjøre noe innen distributed ledger technology (DLT), ­populært kalt blockchain. Store, norske selskaper ­benytter allerede slik teknologi, påpeker Warren, og nevner Equinor som et eksempel.

«Internasjonalt er store handler av råolje, forsikringsavtaler, obligasjonsemisjoner, fraktavtaler og slutninger av skip allerede blitt gjort over Blockchain», skriver Warren.

Støyen som har omkranset nedgangen i digitale valutaer har vært så høy at den overdøver fremgangen som er gjort innenfor DLT. Nå er det bare å komme seg i posisjon mener Warren, som opplyser at han selv har eksponert seg gjennom et utenlandsk VC-fond.

Og om han får rett blir han en av få som traff en ­superinvestering.

Artikkelen ble først publisert i Finansavisen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
10:31 Politibil og fangetransport involvert i trafikkulykke10:30 King mister Wolves-kampen10:04 Vy-sjefen går av09:50 USA ber iranere dokumentere regimets opptreden under demonstrasjonene09:27 Strid mellom Støre og Jensen om «ostehøvelkutt»09:06 Maradonas trenerkarriere var likevel ikke over07:07 Professor med brannfakkel: – Fritt fram å si nei til kontanter06:52 Over tusen år gammelt skip funnet på Edøy i Smøla06:46 Ødegaards Madrid-retur glipper for TV 2-seerne, fikk velge kamp «feil» uke06:37 Bare 75 prosent sikkert at norsk EM-plass gir spill på Hampden og Wembley06:19 Trump håper å bli stilt for riksrett06:00 Sterke historier fra samer strømmer inn til sannhetskommisjon06:00 Landslagstreneren stolt av «startnekt-Østberg»06:00 Én av fire europeere har antisemittiske holdninger05:50 Dette skjer i dag05:30 Dette skjedde i natt05:30 Høie vektlegger samarbeid i ny sykehusplan05:29 Drapssiktet tok opp millionlån i morens navn05:23 Brasils president Jair Bolsonaro stifter nytt parti05:11 Tidligere e-sjef i Australia advarer om kinesisk innblanding05:07 Samarbeidet med Litauen i flere måneder om utvekslingen av Frode Berg05:04 Zuccarello med scoring mot Avalanche04:25 Norge pådriver bak global godkjenning for utdanning04:09 Chiles president sier politiet kan ha brutt regler03:20 Arbeidsgivere er positive til å ansette innvandrerkvinner – få søker03:12 Irakiske tjenestemenn: Åtte demonstranter drept i Bagdad02:37 Mexico City innfører unntakstilstand på grunn av vold mot kvinner01:55 Ocean Viking har plukket opp 90 migranter i Middelhavet01:28 De konservative får 26 ganger mer i bidrag enn Labour01:04 Utland scoret fem mål i ligacupkamp01:04 Store demonstrasjoner mot regjeringen i Colombia00:54 Frist for nye grenser for svevestøv utsatt for andre gang00:20 Tallet på døde stiger etter angrep i Mali23:44 Opprørspoliti mot begravelsesfølge i Bolivia22:57 Ventura slo tilbake etter katastrofestart22:29 Helsevesenet kommer ikke til å nå målene om redusert antibiotikabruk21:47 Senterpartiet vokser på ny partimåling21:32 «Hvaldimir» har flyttet sørover21:07 Nye Nav-svar fra Hauglie – SV ikke fornøyd21:04 Nye vitner bekrefter Giulianis rolle20:56 Solberg klarte ikke å presse mer klimakutt ut av søsterpartier i EPP20:40 Tine slutter med sekstimers arbeidsdag20:19 To jagerflygere omkom i ulykke19:37 Russlands friidrettspresident suspendert i dopingsak19:24 Fire personer pågrepet etter voldshendelse i Sandnes19:23 Demonstrerer mot homoterapi: – Vi har en statsminister som er for feig19:12 Kvinne fortsatt på sykehus etter knivstikking i Drammen18:58 Falsk pilot tatt på flyplassen – etter 15 flyturer18:57 Skiekspert etter Østbergs startnekt: – Det blir spekulasjoner18:41 Edvard Hoem vant hedersprisen under Bragepris-utdelingen18:24 Frode Berg ønskes som vitne i spionsøksmål mot staten17:50 NHO møter kraftig klima-kritikk fra flere hold17:39 Netanyahu tiltales for korrupsjon17:24 Fotgjenger påkjørt ved Lørenskog stasjon17:06 To personer pågrepet på asylmottak i Østfold16:31 Palestinske barn lærte at martyrdød er «det viktigste i livet» – nå endres pensumbøkene16:14 22-åring dømt til psykisk helsevern for drapsforsøk16:14 Mann tiltalt for å ha voldtatt kvinne på busstopp i Bergen15:59 Karin (90) krever OL-gull sitt: – Jeg fikk et merkelig svar15:44 Kvinne til legevakt etter voldsepisode i Sandnes15:43 Mourinho åpnet Tottenham-jobben med å rose Pochettino14:53 Haaland er ikke kvitt kneskaden14:36 Labour legger fram detaljert valgprogram14:35 Johaug om Østberg: – Viktigst at hun har det bra14:33 16 personer funnet innestengt i lastebil på Stena Line-ferge14:10 Riksadvokaten refser Nav for taushet om trygdeskandalen13:53 Politiet inviterer: Er dette Norges verste overnattingssted?13:31 UD fraråder reiser til Bolivia13:21 Medier: Milan har tilbudt Zlatan kontrakt13:15 Fire tenåringer tiltalt for ran av 16-åring på lokaltog12:51 Helseproblemer stopper Ingvild Flugstad Østberg12:50 Kringkastingssjefen: – Et av de mest vellykkede satireinnslagene vi har hatt12:28 Nav venter fortsatt lav ledighet12:27 Ulsruds curlinglag slått ut av EM med knapp margin12:01 Farlig, dansk gjengleder på flukt: Pleier fikk pistol mot nakken11:42 Forskere har påvist hudkreftgener11:15 – Som et kaldt gufs fra DDR- og Sovjettiden10:53 – Ingen er bedre for United enn Solskjær10:41 Ving overtar tolv hoteller i Spania10:00 Knivstikking på arbeidsplass i Oslo09:45 Ber om hjelp til å stanse påstått pyramidesystem09:43 Sønn av dansk IS-medlem hentes hjem til Danmark09:43 Kina varsler at de vil gjengjelde Kongressvedtak om Hongkong09:42 Eldre kvinne døde i busspåkjørsel08:45 Dyretragedien i Australia – her reddes Lewis ut av flammehavet08:37 Hitlers flosshatt solgt for over 500.000 kroner07:53 Widerøe mener MDGs politikk truer kortbanenettet07:42 Australias statsminister avviser sammenheng mellom klimaendring og skogbranner07:33 Siv Jensen ber Trygve Slagsvold Vedum bytte side07:05 Blytung beskjed til skiskyttersporten: Kan bety dødsstøtet06:39 Thingnes Bø om sin kalkulerte «gambling»: – Det skal absolutt være mulig06:36 Elverum vil runde 35.000 tilskuere i mesterligaen06:03 Riksrett åpningstema i debatt mellom presidentkandidater06:00 Sveriges Riksbank tar klimagrep – vil kvitte seg med «brune» obligasjoner05:50 Dette skjer i dag05:45 En av seks i Bergen kommune lot seg lure av falsk epost05:30 Dette skjedde i natt05:30 – Regjeringen er besatt av monsterveier som vi ikke trenger05:16 18 jihadister drept i Burkina Faso05:00 VG: Staten har gitt norske kommuner bøter for 1,4 milliarder kroner
Siste nytt
10:31NorgePolitibil og fangetransport involvert i trafikkulykke10:30SportKing mister Wolves-kampen10:04PengerVy-sjefen går av09:50VerdenUSA ber iranere dokumentere regimets opptreden under demonstrasjonene09:27NorgeStrid mellom Støre og Jensen om «ostehøvelkutt»09:06SportMaradonas trenerkarriere var likevel ikke over07:07PengerProfessor med brannfakkel: – Fritt fram å si nei til kontanter06:52NorgeOver tusen år gammelt skip funnet på Edøy i Smøla06:46SportØdegaards Madrid-retur glipper for TV 2-seerne, fikk velge kamp «feil» uke06:37SportBare 75 prosent sikkert at norsk EM-plass gir spill på Hampden og Wembley06:19VerdenTrump håper å bli stilt for riksrett06:00NorgeSterke historier fra samer strømmer inn til sannhetskommisjon06:00SportLandslagstreneren stolt av «startnekt-Østberg»06:00VerdenÉn av fire europeere har antisemittiske holdninger05:50NorgeDette skjer i dag05:30NorgeDette skjedde i natt05:30NorgeHøie vektlegger samarbeid i ny sykehusplan05:29NorgeDrapssiktet tok opp millionlån i morens navn05:23VerdenBrasils president Jair Bolsonaro stifter nytt parti05:11VerdenTidligere e-sjef i Australia advarer om kinesisk innblanding05:07NorgeSamarbeidet med Litauen i flere måneder om utvekslingen av Frode Berg05:04SportZuccarello med scoring mot Avalanche04:25NorgeNorge pådriver bak global godkjenning for utdanning04:09VerdenChiles president sier politiet kan ha brutt regler03:20NorgeArbeidsgivere er positive til å ansette innvandrerkvinner – få søker03:12VerdenIrakiske tjenestemenn: Åtte demonstranter drept i Bagdad02:37VerdenMexico City innfører unntakstilstand på grunn av vold mot kvinner01:55VerdenOcean Viking har plukket opp 90 migranter i Middelhavet01:28VerdenDe konservative får 26 ganger mer i bidrag enn Labour01:04SportUtland scoret fem mål i ligacupkamp01:04VerdenStore demonstrasjoner mot regjeringen i Colombia00:54NorgeFrist for nye grenser for svevestøv utsatt for andre gang00:20VerdenTallet på døde stiger etter angrep i Mali23:44VerdenOpprørspoliti mot begravelsesfølge i Bolivia22:57SportVentura slo tilbake etter katastrofestart22:29PengerHelsevesenet kommer ikke til å nå målene om redusert antibiotikabruk21:47PolitikkSenterpartiet vokser på ny partimåling21:32Norge«Hvaldimir» har flyttet sørover21:07PengerNye Nav-svar fra Hauglie – SV ikke fornøyd21:04NorgeNye vitner bekrefter Giulianis rolle20:56PolitikkSolberg klarte ikke å presse mer klimakutt ut av søsterpartier i EPP20:40PengerTine slutter med sekstimers arbeidsdag20:19VerdenTo jagerflygere omkom i ulykke19:37SportRusslands friidrettspresident suspendert i dopingsak19:24NorgeFire personer pågrepet etter voldshendelse i Sandnes19:23NorgeDemonstrerer mot homoterapi: – Vi har en statsminister som er for feig19:12NorgeKvinne fortsatt på sykehus etter knivstikking i Drammen18:58VerdenFalsk pilot tatt på flyplassen – etter 15 flyturer18:57SportSkiekspert etter Østbergs startnekt: – Det blir spekulasjoner18:41NorgeEdvard Hoem vant hedersprisen under Bragepris-utdelingen18:24NorgeFrode Berg ønskes som vitne i spionsøksmål mot staten17:50ReiseNHO møter kraftig klima-kritikk fra flere hold17:39PolitikkNetanyahu tiltales for korrupsjon17:24NorgeFotgjenger påkjørt ved Lørenskog stasjon17:06VerdenTo personer pågrepet på asylmottak i Østfold16:31NorgePalestinske barn lærte at martyrdød er «det viktigste i livet» – nå endres pensumbøkene16:14Norge22-åring dømt til psykisk helsevern for drapsforsøk16:14NorgeMann tiltalt for å ha voldtatt kvinne på busstopp i Bergen15:59SportKarin (90) krever OL-gull sitt: – Jeg fikk et merkelig svar15:44NorgeKvinne til legevakt etter voldsepisode i Sandnes15:43SportMourinho åpnet Tottenham-jobben med å rose Pochettino14:53SportHaaland er ikke kvitt kneskaden14:36PolitikkLabour legger fram detaljert valgprogram14:35SportJohaug om Østberg: – Viktigst at hun har det bra14:33Verden16 personer funnet innestengt i lastebil på Stena Line-ferge14:10NorgeRiksadvokaten refser Nav for taushet om trygdeskandalen13:53NorgePolitiet inviterer: Er dette Norges verste overnattingssted?13:31ReiseUD fraråder reiser til Bolivia13:21SportMedier: Milan har tilbudt Zlatan kontrakt13:15NorgeFire tenåringer tiltalt for ran av 16-åring på lokaltog12:51SportHelseproblemer stopper Ingvild Flugstad Østberg12:50KulturKringkastingssjefen: – Et av de mest vellykkede satireinnslagene vi har hatt12:28NorgeNav venter fortsatt lav ledighet12:27SportUlsruds curlinglag slått ut av EM med knapp margin12:01VerdenFarlig, dansk gjengleder på flukt: Pleier fikk pistol mot nakken11:42Helse og livsstilForskere har påvist hudkreftgener11:15Penger– Som et kaldt gufs fra DDR- og Sovjettiden10:53Sport– Ingen er bedre for United enn Solskjær10:41ReiseVing overtar tolv hoteller i Spania10:00NorgeKnivstikking på arbeidsplass i Oslo09:45NorgeBer om hjelp til å stanse påstått pyramidesystem09:43VerdenSønn av dansk IS-medlem hentes hjem til Danmark09:43VerdenKina varsler at de vil gjengjelde Kongressvedtak om Hongkong09:42NorgeEldre kvinne døde i busspåkjørsel08:45VerdenDyretragedien i Australia – her reddes Lewis ut av flammehavet08:37VerdenHitlers flosshatt solgt for over 500.000 kroner07:53NorgeWiderøe mener MDGs politikk truer kortbanenettet07:42VerdenAustralias statsminister avviser sammenheng mellom klimaendring og skogbranner07:33PolitikkSiv Jensen ber Trygve Slagsvold Vedum bytte side07:05Helse og livsstilBlytung beskjed til skiskyttersporten: Kan bety dødsstøtet06:39SportThingnes Bø om sin kalkulerte «gambling»: – Det skal absolutt være mulig06:36SportElverum vil runde 35.000 tilskuere i mesterligaen06:03PolitikkRiksrett åpningstema i debatt mellom presidentkandidater06:00PengerSveriges Riksbank tar klimagrep – vil kvitte seg med «brune» obligasjoner05:50NorgeDette skjer i dag05:45NorgeEn av seks i Bergen kommune lot seg lure av falsk epost05:30NorgeDette skjedde i natt05:30Motor– Regjeringen er besatt av monsterveier som vi ikke trenger05:16Verden18 jihadister drept i Burkina Faso05:00NorgeVG: Staten har gitt norske kommuner bøter for 1,4 milliarder kroner
Populært