Frykter 250 offshoreansatte kan miste jobben

250 ansatte kan miste jobben I John Fredriksens selskap North Atlantic Drilling neste måned. Foto: NTB scanpix.
250 ansatte kan miste jobben I John Fredriksens selskap North Atlantic Drilling neste måned. Foto: NTB scanpix.

Fagforeningen i John Fredriksens selskap North Atlantic Drilling frykter at 250 ansatte kan miste jobben neste måned.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det er dette tallet vi jobber ut ifra nå og som er kommunisert ut til de ansatte. Vi har ukentlige møter med ledelsen om dette og håper selvsagt at tallet skal bli lavere, sier klubbleder Arild Berntsen til Stavanger Aftenblad.

Frykten for nedbemanning kommer etter at selskapet ikke er tildelt nye kontrakter på norsk sokkel. Riggen West Hercules og boreskipet West Navigator skal videre til nye jobber i henholdsvis Canada og Russland.

Av 200 ansatte på West Hercules får 60 tilbud om å bli med oljeriggen til Canada. Det kan også bli aktuelt for noen å følge med boreskipet til Russland, men det vil ikke være tilbud om arbeid til alle, skriver avisen.

Personvernpolicy