Tips til hvordan du kan spare penger ved å handle på internett

I dag kan man få tak i det meste på nett. Alt fra klær og skjønnhetsprodukter til sportsutstyr og møbler kan bestilles med noen få klikk fra sofakroken. Med litt planlegging kan man spare tusenvis av kroner på nettshopping.

Annonsørinnhold fra Easyshopper AS

De fleste nettbutikker har rabattkoder, rabattkuponger, kampanjer og lignende. Her kan det være mye å spare, men det er fort gjort å gå glipp av de beste rabattene og tilbudene. Startsiden Rabattkoder er en side som innhenter rabattkoder og andre kampanjetilbud fra norske og internasjonale nettbutikker. Ved å benytte disse kan du som bruker spare mye penger på din netthandel.

Spar penger med rabattkoder

Hos Startsiden Rabattkoder kan du finne nettbutikker på to måter; enten ved å søke opp en spesifikk nettbutikk eller ved å sjekke ut de ulike kategoriene. Er du ikke helt sikker på hva du er på utkikk etter kan du sjekke ut vår oversikt med topp 20 nettbutikker. Her finner du de mest populære nettbutikkene som blant annet Nelly , Hotels.com, Ellos , Bilpleiekongen , ASOS , Coverbrands , Fotoknudsen og mange flere.

4 sparetips på nett

  1. Sjekk ut rabattkoder og tilbud hos ulike nettsider. Her er det lett å spare penger på å velge den nettbutikken som har best rabattkode eller tilbud. Rabattene er som regel tidsbegrenset, så husk å ta dette i betraktning når du gjør en sammenligning.
  2. Pass på fraktkostnader. Noen nettbutikker tar frakt uansett beløp, noen gir deg fri frakt dersom du handler over et visst beløp, mens andre har fri frakt uansett. Her er det altså stor forskjell fra nettbutikk til nettbutikk.
  3. Pass på tollkostnader ved handel fra utlandet. Noen nettbutikker sender pakkene sine fra utlandet, noe som gjør at det tilkommer en fraktkostnad. Du slipper å betale tollkostnader dersom pakken har en verdi på under 350 kroner inkludert en eventuell fraktkostnad. Er du i tvil kan du ta i bruk tollkalkulatoren til Tollvesenet. I 2020 fjernes 350 kroners-grensa, og du må da fortolle alle varer bestilt fra utlandet.
  4. Sjekk andres erfaringer med nettsidene. Søk opp nettsiden i Google, og du får raskt et svar.

Ved å følge disse rådene kan du spare mye penger på det du handler på nett. I tillegg kan du være heldig å komme over meget gode tilbud på klær og andre varer som står på ønskelisten.


Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.