Ville ha 50 mill. på Bygdøy - leiligheten solgt etter fem dager

Foto: Studio Oslo
Artikkelen fortsetter under annonsen

Boligen i Solon-prosjektet ble solgt etter fem dager i markedet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

«Sjelden mulighet i prestisjeprosjekt. Hel toppetasje, heis rett inn, 3 p-plasser, takterrasse og andel i privat park», heter det i annonsen, som etter det Hegnar.no erfarer har ligget ute til salgs i underkant av en uke.

Salgsoppdraget for leiligheten med et bruksareal på 292 kvadratmeter, var det Sem & Johnsen som hadde, med megler og partner Christoffer Askjer i spissen. Prisantydningen lød på 50 millioner kroner, og gir en kvadratmeterpris på 171.232 kroner.

Taus om sum

- Jeg kan dessverre ikke oppgi eksakt kjøpesum. Boligen ble solgt etter fem dager i markedet, kommenterer Askjer til Hegnar.no.

Etter kun fem dager i markedet, er det dermed nærliggende å tro at leiligheten ble solgt for en pris som ligger nært prisantydning.

Les også: Olav Thon svekker bunnlinjen

- Det er for øvrig to leiligheter igjen i prosjektet, som vil lanseres etter vinterferien. Prosjektet ferdigstilles i disse dager, forteller megleren.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Artikkelen fortsetter under bildet.

Solon-prosjekt

Leiligheten i Bygdøynesveien 19 B på Bygdøy er en del av prosjektet Bygdøynes fra Solon Eiendom og Reiulf Ramstad Arkitekter. Leiligheten er av de største i prosjektet, og utgjør en hel toppetasje ifølge annonsen på Finn.no plassert med optimale solforhold og utsikt over prosjektets private park.

Les også: Dette har løftet aksjemarkedet

Videre går det frem av annonsen at leiligheten blant annet har kvaliteter som enorme vindusflater, takhøyder på opp mot fire meter og heis direkte inn i leiligheten, som for øvrig har eget inngangparti. Kjøkkeninnredningen er fra Kvänum, alle hvitevarer og komplett belysning fra Flos.

Foto: Studio Oslo
Foto: Studio Oslo

--

Saken er først publisert hos Hegnar.no