Unngå strømsjokk – skaff deg varmepumpe

Foto: Nettbureau

Nå kan du både spare penger på energiutgiftene dine og få det godt og varmt i vinter!

Er du klar for vinteren? Oppvarming er den dyreste posten på enhver strømregning, og dessverre har du mest behov for oppvarming når strømprisene er på sitt høyeste. Strømprisene er allerede nå på vei mot nye høyder, og verre kan det bli i løpet av høsten og vinteren.

Derfor bør du skaffe deg en varmepumpe – det kan spare deg for tusenvis av kroner uavhengig av hvordan strømprisene utvikler seg.

Få tilbud på varmepumpe inkludert montering

Ved å hente inn anbud fra leverandørene av varmepumper på BesteVarmepumpe.no kan du i tillegg spare penger på installasjonen av selve varmepumpen fordi leverandørene konkurrerer om å få nettopp deg som kunde.

Fordelene med å ha en varmepumpe er mange. Du sparer både penger og miljøet ved at du produserer store deler av energien som brukes til oppvarming på egenhånd. Varmepumper fungerer dessuten like bra til oppvarming om vinteren som til å kjøle ned boligen din om sommeren. Dermed kan du skrote den energikrevende bordviften én gang for alle.

Over 500 000 varmepumper varmer allerede opp norske boliger. Bli med på sparefesten du også!

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.