Derfor bør du ha en boligalarm med skallsikring

Moderne boligalarmer har en rekke smarte funksjoner. En av disse er skallsikring, som sikrer boligen mot innbrudd også mens man oppholder seg i huset.

Med skallsikring er magnetkontaktene som sikrer vinduer og dører påslått, mens sensorene inne i boligen er skrudd av. På denne måten kan alarmen varsle om noen prøver å trenge seg inn i boligen mens man er hjemme.

Skallsikring er praktisk om man for eksempel har barn som er hjemme alene på dagtid, og er spesielt nyttig som funksjon på natten. Alarmen varsler innbruddsforsøk mens hele huset sover, uten at du selv utløser alarmen ved å gå på toalettet om natten.

Finn beste boligalarm her.

Dagens boligalarmer har også annen nyttig teknologi

De ulike alarmpakkene inneholder i tillegg ofte:

  • Seriekoblede, optiske røykvarslere som anbefales av brannvesenet.
  • Kamera- og bevegelsesdetektorer med innebygget husdyrtilpasning, samt en funksjon som tar automatiske bilder ved alarmutløsning.
  • Tale- og lytteenhet som ved utløst alarm skaper direkte kontakt mellom alarmstasjonen og boligen med to-veis tale og lyttemulighet.
  • Mulighet for smart styring av strøm og lys via mobilen.
  • Mulighet for å låse opp ytterdør fra mobilen. Særlig praktisk når f.eks. håndverkere skal på besøk mens du selv ikke er tilstede.


Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.