Sky News: Oppkjøpsfond med nytt forsøk på å kjøpe Ving

Ving Norge inngår det nordiske reisekonsernet Thomas Cook Northern Europe, som igjen er eid av det konkursrammede britiske selskapet.
Ving Norge inngår det nordiske reisekonsernet Thomas Cook Northern Europe, som igjen er eid av det konkursrammede britiske selskapet. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå. Vi er inne i en salgsprosess, sier pressetalsperson Charlotte Hallencreutz i Ving til nyhetsbyrået TT.

Heller ikke Triton kommenterer saken.

Ving bekreftet overfor TT forrige uke at det er kommet et bud på virksomheten, men uten å spesifisere hvem budgiveren er.

Det svenske investeringsselskapet Triton viste interesse for å kjøpe Ving allerede i mai, før Thomas Cook i gikk konkurs i høst, men fikk da nei.

Tirsdag erfarer Sky News at Triton Partners er i samtaler om oppkjøp av Thomas Cooks skandinaviske virksomhet i Norge, Danmark, Finland og Sverige.

Det er konkursboet til Thomas Cook i Storbritannia som vil stå for salget. Ving Norge inngår det nordiske reisekonsernet Thomas Cook Northern Europe, som igjen er eid av det konkursrammede britiske selskapet.

Ifølge Dagens Næringsliv er den svenske investeringsbanken Carnegie hyret inn for å få flere budgivere på banen.