Beskjeden børsstart i Asia

Børsene i Japan og Kina åpnet rolig onsdag, og usikkerheten rundt det britiske pundet var merkbar de første handelstimene. Foto: Yohei Fukai / Kyodo News / AP / NTB scanpix
Børsene i Japan og Kina åpnet rolig onsdag, og usikkerheten rundt det britiske pundet var merkbar de første handelstimene. Foto: Yohei Fukai / Kyodo News / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Børsene i Japan og Kina åpnet rolig onsdag, og usikkerheten rundt det britiske pundet var merkbar de første handelstimene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tokyos Nikkei 225-indeks og den bredere Topix-indeksen gikk begge ned med 0,2 prosent.

Hang Seng-indeksen i Hongkong sank med nesten 0,5 prosent etter en mandag der børsene steg med over 2 prosent. Shanghais hovedindeks sto stille, mens Shenzhen gikk ned med om lag 0,6 prosent i de første handelstimene.

Investorer så ut til å følge med på brexitavstemningen i det britiske Parlamentet, der statsminister Theresa May gikk på et smelltap tirsdag. Utviklingen fører til usikre tider i kongeveldet.

Det britiske pundet svingte både før og etter Mays skilsmisseavtale med EU ble avvist i Underhuset. Onsdag skal det stemmes over et mistillitsforslag mot May og hennes regjering.