Nordea-strateg tror børsfallet sprer seg til Oslo

Fallende oljepris og røde børsindekser i USA og Asia kan gi seg utslag i nedgang på flere prosent på Oslo Børs torsdag, mener Nordea-analytiker. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
Fallende oljepris og røde børsindekser i USA og Asia kan gi seg utslag i nedgang på flere prosent på Oslo Børs torsdag, mener Nordea-analytiker. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Et fall på tre-fire prosent på Oslo Børs torsdag kan ikke utelukkes, mener sjefstrateg Leif-Rune Rein i Nordea Asset Management.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Børsfallet i USA onsdag spredte seg til Asia der børsene er ned over fire prosent torsdag. Rein mener det er åpenbart at vi også får røde tall når Oslo Børs åpner.

– Det er få som sitter klare med kjøpsknappen. Selvfølgelig kommer det ikke til å stige. Det kommer til å falle tilbake, sier Rein til Dagens Næringsliv. Han utelukker ikke at fallet kan bli på tre-fire prosent.

I tillegg til børsfallet på Wall Street og i Asia har også oljeprisen falt med tre dollar. Det er i seg selv dårlig nytt for den oljedrevne Oslo Børs.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært