Stort fall for Norwegian-aksjen

Arkivfoto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Arkivfoto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Norwegian-aksjen falt kraftig med 7,75 prosent på en flat Oslo Børs etter at det ble kjent at finansdirektøren går av etter 15 år i selskapet. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Blant de fem mest omsatte selskapene fikk Norwegian den store nedturen torsdag – aksjen falt med hele 7,7 prosent. Allerede da trafikktallene ble presentert, startet aksjen å falle. Men hovedårsaken til den kraftige nedturen er nyheten om at finansdirektøren Frode Foss går av etter 15 år i selskapet, ifølge E24.

Hovedindeksen på Oslo Børs sto praktisk talt stille ved børsslutt torsdag og endte på 701,80 poeng – ned med 0,01 prosent.

Marine Harvest som var det mest omsatte selskapet, gikk fram med svake 0,06 prosent. Statoil som pleier å toppe listen over de mest omsatte selskapene på børsen, måtte nøye seg med andreplass (0,5 prosent).

Børsvinneren torsdag var renovasjonsselskapet RenoNorden (+ 16,8 prosent), som på vårparten slet med aksjefall på hele 83,5 prosent.

De toneangivende europeiske børsene er preget av nedgang. DAX 30 i Frankfurt og FTSE 100 i London falt med henholdsvis 0,64 og 0,41 prosent. Og CAC 40 i Paris gikk ned med 0,61 prosent.

Oljeprisen har falt de siste dagene. Men ved 17-tiden lå nordsjøolje på 48,48 dollar fatet, opp med 0,33 dollar onsdag ettermiddag.

Les også:

Forbrukerrådet: Norwegian gambler med passasjerene sine

Norwegian lanserer nye ruter

Personvernpolicy