Meny

Oslo Børs endte dagen i pluss

Hovedindeksen på Oslo Børs var opp 0,74 prosent til 586,11 poeng ved stenging torsdag ettermiddag. Foto: Ole Gunnar Onsøien / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hovedindeksen på Oslo Børs var opp 0,74 prosent til 586,11 poeng ved stenging torsdag ettermiddag.

Statoil var børsens mest omsatte selskap med en oppgang på 2,3 prosent. Deretter fulgte DNB med en stigning på 2,8 prosent.

Den største kursoppgangen blant de ti mest omsatte selskapene fikk imidlertid Seadrill, som steg 4,8 prosent.

Tre av selskapene blant de ti mest omsatte gikk ned. Disse var Telenor (-1,2), Marine Harvest (-1,9) og TGS-NOPEC Geophysical Company (-1).

De øvrige selskapene som hadde oppgang, var Norsk Hydro (+0,6), Yara International (+0,6), Subsea 7 (+2) og Norwegian Air Shuttle (+1,6).

På andre europeiske børser hadde FTSE 100-indeksen i London en knapp oppgang på 0,1 prosent, CAC 40 i Paris var ned 0,8 prosent, mens DAX 30 i Frankfurt var ned 1,8 prosent.

Nordsjøolje av Brent-kvalitet ble torsdag ettermiddag omsatt for 48,13 dollar fatet, mens et fat amerikansk lettolje kostet 45,37 dollar.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus