Meny
Børs og finans
Kraftig fall på USA-børsene
Aksjemarkedene i USA falt kraftig utover fredagen, etter en noe positiv åpning. Dermed går det mot en fjerde uke på rad med nedgang.
Oljeprishopp førte Oslo Børs opp
Hovedindeksen på Oslo Børs endte på 844,15 poeng, en oppgang på 2,20 prosent.
OPEC og Russland enige om kutt i oljeproduksjonen
Oljeprisen og Oslo Børs stiger kraftig etter meldinger i flere medier om at OPEC og andre land er blitt enige om kutt i oljeproduksjonen.
Børsen prøver å ta igjen det tapte – stiger fra start
Hovedindeksen på Oslo Børs la på seg 1,2 prosent det første kvarteret fredag. Fallet dagen før var det største på to og et halvt år.
Wall Street hentet seg inn etter knallrød start
Etter å ha startet dagen med kraftig fall snudde utviklingen på Wall Street etter meldinger om en mer avventende holdning til renteeøkninger fra sentralbanken.
Kraftige børsfall i Europa og Asia
Europeiske børser falt kraftig etter åpningen torsdag. I Asia sank alle de største børsene etter at en toppsjef i kinesiske Huawei ble pågrepet i Canada.
Oslo Børs kraftig ned – har falt over 3 prosent
Hovedindeksen på Oslo Børs har falt med over 3 prosent i løpet av noen timer torsdag formiddag. Også oljeprisen faller kraftig.
Børsfallet brer seg til Europa
Aksjekursene falt på de store børsene i Asia onsdag. Også i Europa peker pilene nedover, etter aksjestupet i USA dagen før.
Oljeprishopp ga framgang på Oslo Børs
Positive signaler bidro mandag til å sende oljeselskapene i pluss. Hovedindeksen på Oslo Børs endte dagen på 874,42 poeng, en oppgang på 1,56 prosent.
Norwegian foreløpig uten flykjøper
Én måned etter at Norwegian-sjef Bjørn Kjos meldte at selskapet lette etter flymedeier, er det fortsatt ikke inngått noen avtale.