Meny
Børs og finans
DNB har gjort om sitt Europa- og USA-fond til indeksfond
Fra torsdag denne uken gikk DNB Europa og DNB USA fra å bli aktivt forvaltet til å bli indeksfond. De årlige forvaltningskostnadene i fondene settes samtidig ned til 0,30 prosent.
Avis: Tesla-styret bekymret over Elon Musks medisinbruk
Tesla-Styret har uttrykt bekymring for Elon Musks bruk av Ambien.
Siste etappe mot samstemthet?
Kirkens Nødhjelp har snakket om en ustemt politikk i mange år, og vi har etterlyst en dirigent for norsk politikk. Nå er et samstemthetsforum på vei, men hvem vil ta dirigentjobben og sørge for rene toner i hele regjeringsapparatet?
Oljefondet deleier i selskapet til styrtet Genova-bro
Statens pensjonsfond utland er deleier i Atlantia, eierselskapet bak Genova-broen som kollapset og tok minst 39 mennesker med seg i døden.
Kraftig kursfall for italienske Atlantia etter broulykken i Genova
Aksjene til infrastrukturgruppen Atlantia falt med over 24 prosent torsdag formiddag etter å ha blitt suspendert fra børsen i Milano tidligere på dagen.
Skagen får smake tyrkisk pepper
Skagen Kon-Tiki-fondet er i røft farvann i Tyrkia. 2018 har vært et vanskelig år for fremvoksende markeder, og ikke minst investorene som satser der.
Tidligere konsernsjef tjener hundrevis av millioner på Salmar-aksjene
Tidligere konsernsjef Leif Inge Nordhammer i Salmar har i år tjent 443 millioner på aksjene han beholdt da han sluttet i 2016.
Den tyrkiske lire sliter i Asia, men markedene er mer stabile
Nervøse investorer holdt blikket stivt fest på kurvene som viser valuta- og aksjekurser, men mandagens fall overfor dollar og euro syntes å flate ut.
Musk forhandler med Saudi-Arabia om Tesla-kjøp
Tesla-sjef Elon Musk sier han er i samtaler med Saudi-Arabias statlige investeringsfond og andre om å ta elbilprodusenten av børsen.
Tyrkias regjering kjemper for å få hindre valutasammenbrudd
Tyrkiske myndighetene forsøker febrilsk å skape inntrykk av å ha kontroll. En rekke tiltak settes i verk for å hindre at valutaen uthules ytterligere.