Meny

TV-aksjonen har passert 150 millioner

Generalsekretær Adelheid Firing Hvambsal (til venstre) i Kirkens Bymisjon og aksjonsleder Vibecke Østby er til stede i NRKs studio under TV-aksjonen 2018. Programledere er Haddy Njie (nummer tre fra venstre) og Ingrid Gjessing Linhave. Foto: Ørn Borgen / NTB scanpix
Klokka 22 søndag hadde årets TV-aksjon på NRK fått inn drøyt 153 millioner kroner. I beløp per innbygger ligger Sogn og Fjordane best an.

Så langt ligger gjennomsnittsbeløpet i Sogn og Fjordane på 38,79 kroner, viser oversikten. Deretter følger Aust-Agder (37,88 kroner), Møre og Romsdal (37,07 kroner), Vestfold (35,90 kroner) og Vest-Agder (34,77 kroner). Landsgjennomsnittet er 28,89 kroner per innbygger.

Hordaland er så langt fylket med det høyeste innsamlede totalbeløpet med drøyt 15 millioner kroner.

Inntektene fra årets aksjon går til Kirkens Bymisjon.

Populært