Meny

Vil ha 39 millioner for vannskadet bolig

Foto: Privatmegleren.
I flere av rommene er inventar og overflater fjernet på grunn av vann- og råteskader.

- Primært her er det tanken på eiendommen som en utviklingseiendom. Man kan sette opp ganske mange boliger her. Prisen hadde vært tilnærmet den samme om huset hadde stått på tomten eller ikke, sier eiendomsmegler Kristoffer Sætrum i Privatmegleren, til DN.

Eneboligen i Skådalsveien på Vettakollen i Oslo ligger ute til salg med en prislapp på 39 millioner kroner. Megleren beskriver dette som en sjelden mulighet for den som ønsker å bo sentralt i et usjenert og rolig nabolag.

- Dette er for eplehageutviklere. Eiendommen er kvadratisk og ligger vestvendt, slik at det er stort utviklingspotensiale, sier Sætrum.

Boligen har et bruksareal på 400 kvadratmeter og en tomt på 1,9 mål. Selve bygget er fra 1965.

Men ifølge DN er er ingen mulighet for å flytte rett inn for en ny eier. I tillegg til betydelige vannskader har blant annet det elektriske anlegget mangler som krever utbedringer før bruk. I enkelte av rommene er både interiør og overflater fjernet.

Les også:  Har kuttet prisen på Nesøya-luksus med 16 mill

Denne saken ble først publisert i Hegnar.no

Privatøkonomi
Populært