Ny ektepakt avslører Røkke-bytte av eiendommer

Denne uken ble det kjent at Kjell Inge Røkke og Anne Grete Eidsvig går fra hverandre.
Denne uken ble det kjent at Kjell Inge Røkke og Anne Grete Eidsvig går fra hverandre. Foto: Hegnar.no

Kjell Inge Røkke og Anne Grete Eidsvig har byttet eiendommer i forbindelse med at de flytter fra hverandre.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En av Norges aller rikeste, Aker-eier Kjell Inge Røkke, og ektefellen Anne Grete Eidsvig, flytter fra hverandre. De skal fortsatt bo ved siden av hverandre på Konglungen i Asker, der paret har holdt til de siste årene. Det var lokalavisen Budstikka som sprakk nyheten torsdag ettermiddag.

DN skriver at paret har kjøpt flere tomter på Konglungen, revet husene og bygget nytt. De har eid alle disse eiendommene med halvparten hver, men nylig inngikk de to en ny avtale som er nedfelt i en ektepakt datert 8. februar 2018.

Les også: Kjell Inge Røkke og kona flytter fra hverandre

Avisen viser til at det her fremgår at Røkke overtar Eidsvigs andel i fem av seks eiendommer de frem til nå har eid sammen.

Røkke tar over den største boligen på Konglungen som har adresse Konglungfaret 12, samt tre mindre eiendommer i Konglungfaret 47, 49 og 51.

Ifølge DN ligger disse husene ligger hovedhuset på motsatt side av Konglungveien. I tillegg overtar Røkke boligen i Prinsessealleen 18 på Skøyen i Oslo.

Anne Grete Eidsvig på sin side overtar huset som ligger ved siden av Røkkes gigantbolig. Eidsvigs bolig har adressen Konglungveien 36, skriver DN.

Les også:

Torpedo varetektsfengslet i fire uker for Røkke-trusler

Mann siktet for å ha truet Røkke

Røkke har kjøpt ut kona

Saken ble først publisert på Hegnar.no

Personvernpolicy