Meny

Dronning Elizabeth skal ansette ny kokk – dette er lønnen

Dronning Elizabeth er på jakt etter ny kokk.
Buckingham Palace utlyste i desember en stilling som ny kokk.

Dronning Elizabeth er på jakt etter ny kokk, skriver Business Insider.

Ifølge stillingsannonsen tilbyr Buckingham Palace en lønn på rundt 28.000 dollar i året, tilsvarende 228.000 norske kroner. I tillegg tilbys den ansatte daglige måltider, pensjon og 33 dager ferie. Det oppgis i annonsen at lønnen vil bli justert om den nye kokken velger å bo på stedet.

Les også:   Dette gir dronning Elizabeth til sine ansatte hvert år

Stillingen krever å jobbe i team for å forberede store måltider i et raskt tempo. Den nye kokken skal tilberede mat til mottakelser, statsmiddager og lunsj for personalet på Buckingham Palace og andre kongelige boliger.

Les også:   Elizabeth og Philip feiret 70-års bryllupsdag

Denne saken ble først publisert i Hegnar.no

Privatøkonomi
Populært